АПРИЛски таласъмчета лудуват, за лакомства и пакости тършуват!

• 10 375
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Искам и аз да го израста това АД  Mr. Green

# 136
Hug Hug Hug за всички болнички! Бързо възстановяване! Praynig

Днес при нас е почти летен ден! Grinning

Надвечер ни предстои консулт с мерки, теглилки, имунизация и нацупен доки, заради мераците ни за ясла, дано новото му място в новия ни ОС го направи по снизходителен. Mr. Green

# 137
Много Hug за всички болнички. Бързо да оздравявате Praynig
На мен ми е едно странно, утре ми е последният ден в къщи и от 1-ви вече съм на работа в офиса на цял работен ден. Та сега гледам да се наработя бързо и през другото време да се насладя на почивката Wink
Имуностимулатори и аз не взимам, но се замислям за витамини, че напоследък ми е доста отпаднало ...

# 138
  • София
Здравейте,априлки!
Филипа,честит рожден ден на патерици и от мен! Hug
Много,много радостни мигове с твоите мъже!
Пожелавам ти една прекрасна госпожица!
Много,много усмивки късмет!
Hug Hug Hug
Ние продължаваме да сме болни и кашляме...
Пак наредихме 5-6 шишета сиропи и си ги пием по няколко пъти на ден.
Днес следобяд се наложи и аз да си остана от работа, за да го гледам.
Според докторите сме за антибиотик, ама аз още се услушвам. Whistling
Ама сигурно ще го започнем.Не ми се искаше твърде много, защото преди 10дни приключихме предния. Rolling Eyes
Само да добавя....
Ама те много са порастнали нашите деца,бе! Shocked
Всички са станали много готини младежи и девойки! Wink

Последна редакция: вт, 30 окт 2007, 14:26 от Beauty

# 139
Който даваше ФОР КИДС може ли да ме упъти в цената му?Да не е някой главорез? Говорих с доки Зоя, каза, че може да му давам. Бил витаминен комплекс на основата на протеините ли как там го каза. Също така ми препоръча ампули с коластра, около 80 ст едната. Ако почнел да се разболява да съм му давала, по 1 или 2 на ден. Даже ако е контактен с болни можело да се дават...

# 140
Привет!   bouquet

Голямо гуш и много цунки на болничките и бързо да оздравяват  Hug Heart Eyes Praynig

Тук временцето е разкошно  Mr. Green

Юлче, мерсаж, че ме подсети за този балсам на Тайс ( не мога да му напиша името  Mr. Green), имам 1 кутийка с мострички от него и днес го мазнах, но е факт, че нищо не сме променяли - нито кисненето му в банята (всяка вечер поне по 1/2 час), нито козметика, нито прах, нито нищо, това от една страна препотвърждава, че не е алергична реакция, човечето си иска слънчицето май  Laughing За личицето му какъв крем ползваш сега в студено и ветровито време  newsm78

Ренка, тез имуностимулатори са ясни те   Mr. Green
Аги, предната седмица имаше предаване по Господари на ефира за туй нещо, тук има повечеко ако не си чела  Peace

Моята нощна птица нали се приспособяваше по-рано за новото часово време и от вчера си е с неговия режим - лягане в 23-23.30, ставане към 8-8.30 (с n броя събуждания и проплаквания) и следобеден сън 14-16 ч  Crazy

Има ли други деца, които да не имитират нито едно животно, защото не ги учите  Mr. Green  Laughing Аз съм забранила, искам каквото види сам, това да си учи  Naughty Горда съм с неговите 2 думички - аооо(ало) и тао-тао(чао-чао), защото никога не съм му слагала телефона на ухото и да му набивам "ало"-то  Sunglasses Ама толкова ни е речника де, с мама и тати стават 4 думички  Mr. Green За сметка на това градивните му идеи ни изумяват  Blush Вчера се ядосваше 5 минути на 2 вилици защо не искат да стоят една върху друга  Joy hahaha Накрая ги подпря на шкафа и им каза "тао-тао"  Whistling

# 141
Смин, на Кало купихме едни матрьошки и веднага се сетих за Али, сигурно ще му е много интересно да ги подрежда по големина една в друга. Кало вчера цяла вечер игра с тях, е още не умее да ги подрежда правилно, но се усеща все пак за някои неща Wink

# 142
Сминс, ти да не си мислиШ 4е съм сложила телефона на ухото на детето и повтаряла Ало?  Joy  Не бе, те вижат и копират. Животните ги zнае, zаЩото когато й 4етем книжки с животни й каzваме, как правят. Не смятам, 4е е дресиране.

# 143
Татянче  Hug да бе, така е, попивателни са си, точно  Peace Аз имах предвид друго -  имам една позната, която по цял ден повтаря на детето си - кажи, мамо, как прави еди кое си, кажи сега как прави еди кое си (на 1 г и 6 мес. е) и накрая като го питаш как прави кучето и то - мяуууу  hahaha Та не мога да си представя каква каша му е в главицата  ooooh!
Деска, мерси за идеята   bouquet

# 144
  • 2 етажа над тавана
Аууууу, Деска, я кажи откъде взехте матрьошките? Аз преди време доста търсих - може би преди година - но така и не намерих. Единствено срещах само странни погледи и коментари от типа на  "Такива соц антики не продаваме  Naughty"

# 145
Да каже, да каже откъде  Mr. Green (от Варна  Mr. Green) но от мен да мине - този път й прощавам, че не се е обадила, следващия път ще й пиша черна точка  Naughty

Бабълче, ако не намериш - ще ти донеса или пратя  Peace

# 146
от Варна да Embarassed. Ама все си мисля, че в София в подлеза на ЦУМ не може да няма Wink

# 147
Все си мисля да пиша за Хелоуин и все забравям (btw къде е Мисчето  newsm78) - аз го намирам за супер забавен за децата празник и не бих имала нищо против да се празнува и тук, просто още един повод да празнуват дечицата (е*аси тафтологията дето се получи  Blush)

# 148
  • 2 етажа над тавана
Смин, ще имам предвид и ако не намеря тук ще ти пиша да ми вземеш - варненски матрьошки Mr. Green Тъкмо ще ви пратиш и малко пясък с тях от морето за Маги - да й замирише на моренце Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 149
от Варна да Embarassed. Ама все си мисля, че в София в подлеза на ЦУМ не може да няма Wink

И аз искам  Mr. Green но ако се предлагат доставки от Варна с морски пясък  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт