"Декемврийското дете, нощем спи - а не реве, нито става да яде !"

• 12 670
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Vidri4ka, добре че писа - тревожех се за вас вече! Ами ето такива неща в нашата държава мен лично много ме изнервят! Как ще отгледаме децата си в такава среда, не ми се мисли, но всичко е Божа работа...Слава на Бога, че сестричката ти е по-добре сега. Дай Боже оттук нататък да се радвате на здраве и много, много любов и скоро и тя да си има бебче. Господ чува молитвите ни.  Praynig

# 166
след всичко прочетено в памет на Криско,нямам желание за нищо,освен една прегръдка на мойто детенце.капки сълзи и гордост към тази силна жена,дето е написала тези силни думи.

# 167
Vidri4ka искрено и дълбоко съчуствам и на сестра ти и на цялото ви семейство. Това е просто ужасно. В България явно лекарската безотговорност ще продължава да е нормално явление. Дай Боже сестра ти да е добре, да се възстанови бързо...и дано в обозримо бъдеще ни зарадваш с новината, че си станала леля.  Praynig

# 168
  • СОФИЯ
след всичко прочетено в памет на Криско,нямам желание за нищо,освен една прегръдка на мойто детенце.капки сълзи и гордост към тази силна жена,дето е написала тези силни думи.
    Няма какво да добавя!!!

Срещата за кога  и къде остава?

# 169
За утре май вече е късно, нищо не се разбрахме! Май ще остане за четвъртък пред Народния театър, но кажете час!

# 170
Четвъртък 11-11,30ч. как Ви се струва за срещичка?

# 171
Четвъртък 11-11,30ч. как Ви се струва за срещичка?

Ами екстра е  Peace  - аз бих могла да се включа, но би ми било по - удобно малко по-късничко ..., че то закуски, такъми  .... ще се явя вероятно към 12-12.30  bowuu

# 172
  • Русе
Добро утро!
Днес пак ние сме най-ранобудни
пускам ви снимка с най-новия и най-опасния номер на Вайана.
Това детенце направо ме побърква. Особено през последната седмица като е кофти времето и сме само вкъщи

# 173
Добро утро мами  Hug
Хайде аз да обява плахо за утре часа и мястото на събитирто  :
                                            alert
СРЕЩА ДЕКЕМВРИЙКИ - ЧЕТВЪРТЪК 1 НОЕМВРИ, НАРОДНИЯ ТЕАТЪР, НАШЕТО СИ МЯСТО / ЗАД НЕСЪЩЕСТВУВАЩИЯ МАВЗОЛЕЙ/, НАЧАЛО 11.30 .... с опция за изчакване
                                           welcome
Адриана - номерът ви наистина е достоен за спиране на музиката и тишина на фона барабаните ....  Wink Laughing ...пази я акробатката  Peace Party
desidm,  аз взех и двете книжки на Бон апети - до 1 год и следващата - много ми харесват  Peace
vmitkova, гърнето от снимката е модел на Nuk и наистина е някакси височко .... Георги се разполага като на трон там  Hug
Виж дупката сякаш е малко мъничка, та едва му побирам карантиите вътре  Sunglasses Rolling Eyes ... ама  за сега върши работа  Peace
Точно щях да те подканя да пратиш снимка на твота звездичка до Никки за албумчето, но видях , че вече си го сторила  Grinning ... и много лъчезарна тя наистина  Peace

Последна редакция: ср, 31 окт 2007, 09:09 от Magesta

# 174
  • София
Видричка, желая само хубави събития на сестра ти от тук нататък  Hug

# 175
Добро утро и от нас  Grinning
Ние да се похвалим за трети път ползваме гърнето по предназначение. Е не е всеки ден, когато тя си прецени, но... важното е, че бавно, но славно вървим към прогрес  Grinning
Пък и вече нищо не може да се скрие от нея. Рови в един шкаф с касетки на баща си. А той ги е подредил по албуми, по години, а бе... И диването само там виси. Вчера подредих каквото се сетих пред него за де се разсейва. Да ама не. Съвсем целенасочено и последователно отмести всичко и ... пак там. Казвам му аз да си сложи райбер..ама не щял да си загрозява шкафа.  smile3512
За срещата ще се опитаме да дойдем. Много ще ние драго да се запознаем и с мамите и с малчовците. Пък и да се представим на кавалерите  Embarassed

Magesta много благодарим!  Simple Smile Ох явно и вашето гърне ще ние е голямо. Крачетата и сега й висят, но нали е столче та става. Ще го мислим.

# 176
Привет от нас и кисела Лора.

# 177
Добро утро и от нас! Ние днес сме в София за среща с едно ноемврийско декемврийче, майчето не пише във форума ни.  Утре сме на линия - но може би и ние като Магеста няма да дойдем по-рано от 12.30. Утре преди обяд имаме още една срещичка - но така е - ние като си живеем на село и ползваме всяка минута, когато дойдем у градо!
Адриана, опасни сте!

# 178
добро утро и от нас,снощи мъника заспа към 21 и в 22 като се събуди и до 1 пяхме, дивяхме, говорихме, абе..... всичко друго но не е и да спи.и днес съм като заспала маруля  Crossing Arms

# 179
  • Бургас
Адриана много ти е опасно диването......, направо косите ми се изправиха.....не че Пеш и той не ги върши тия работи, но той се катери от външната страна на решетката или пък на бюрото...а бе де що има за стъпване, стъпва и се катери и стои така, като вашта мома, как не умалява все се чудя.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт