"Декемврийското дете, нощем спи - а не реве, нито става да яде !"

• 12 678
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и от нас!
Адриана, наистина спиращо дъха постижение. Направо не знам как си успяла да направиш снимката Hug
Пазете се и продължавайте все напред!
За срещата утре - ще дойдем, но към 11:30 - 12:00, че преди това сме на музикалния прощъпулник, по който Verolinabouquet) ни запали, но така и си останахме единственото форумско присъствие там.
За анкетата да кажа, че гласувах с "Не". Вода почти не пием. Ема се дави. Други течности също не. Слагам по 60-70ml АМ в едно или две от яденията и давам плодове (пасирани или на парченца), кърмя сутрин и вечер. Може би така си набавя течностите, защото определено пишка.
От 10-ия месец се слагаме на тоалетната чиния през 1-1,5ч. (гърнето и на нас нещо не ни харесва) и като че ли има напредък. Може и да уцелвам момента, но рядко сменям повече от един памперс/ ден (нощния обикновено).
Ето да ни видите тук

# 181
Здравейте и от нас,
vidri4ka радвам се, че със сетра ти всичко е наред.  Hug
За срещата утре и ние ще дойдем, но по-късно към 12.30-13ч., много ще се радвам да се видим
Ние от утре сме на кухня, дано диването я яде.

# 182
Ей, страшно сладки снимки, Адриана и Vidri4ka - можете да ги пуснете в конкурс за корица на някое списание! Vidri4ka, много грациозно седи Ема, направо е страхотна. И аз мислех за такова нещо за тоалетната, но тъй като сме без парно, ще го купя на пролет, когато ще е по-топло извън стаите...

И на мен ми е доста трудно сутринта да дойда, защото нали след попарата играе, суче и заспива между 11-12 ч. на цица - аз още я кърмя след всяко хранене. Та, ще се постарая да дойда, но не обещавам  Thinking

На мен ми се струва, че откакто я похвалих миналия вторник, Елито, че се задържА самичка изправена няколко секунди, нещо се уплаши и напоследък въобще не обича да стои права, дори и хваната за ръчички.

# 183
Пешеходке, каква е тази Закуска дето даваш? Някой давал ли е трахана? Май имаше някъде споменато ама.....  Embarassed
А някой успял ли е да смели елдата на брашно, на мен си ми остава на парченца  Rolling Eyes
За Криско - обикнах това дете и много се молих за него Praynig. Ще го помня винаги  Praynig.
Видричка, притеснявах се за теб особено след като съобщи за неправилно дадените лекарства  #2gunfire. Тоя Майчин Дом що не вземат да го закрият бре  #Cussing out.

# 184
  • Русе
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=106169&photo=86 - отдавна обещавани снимки! Парола : kirilov от 11стр.
vidri4ka,радвам се ,че сестрати вече е добре Hug
Адриана,ще я правим алпинистка Вайя! Mr. Green Joy
Моя малък мъж е доста по добре вече.Сега в 16ч е последният му антибиотик и край!Много готина книжка за хомеопатия ми попадна ,определено страшно се зарибих!Ще сменям докторицата!
Ние пък,от кога се каня да ви кажа.Имаме патка ,която се движи ,върти ,свети и пее па-па-па в тон с една мелодия!Бойко много и се радва,но е "нежен" ,като БАМ-БАМ от сем.Флийнстоун Mr. Green
Аре от нас Hug

# 185
  • сто акровата гора
Здравейте, Сонче спи и аз да ви видя какво правите  Party
Ние напоследък само прави, не ще да седи, иска права и да ходи, ама не пълзи, трябва някой да я води, кръста ми сдава багажа  Crazy. В проходилката става, но понеже къщата ни е миниатюрна и не може да се развихри и се дразни. Излизаме в общия коридор и там е голям кеф. В леглото се изправя обаче пада назад като талпа, не на дупето и мен ме е страх да я оставям сама да се упражнява, та съм нонстоп с разперени за обезопасяване ръце.  А и се дразни като я държа за ръцете, трябва да е за якето че да може да си пипа разни работи, камъните и калта са най интересни  Mr. Green Чопли всичко което види.
От сухия въздух, нали сме с парно, има секрети в нослето и като пръсна Стеримар се втечняват и едни ужасни сополи вадим, та се чудя дали да не ходим все пак да я види доки  newsm78 Как мислите, не е хрема, ама се изкашля един два пъти днес, направо се чудя  Thinking
Хайде бягам, ще се пробвам да ви изчета и да поизчистя
 Hug

# 186
Мимак,страхотни снимки.То красоти,то природа,мани,мани............

Та Адрианче,вашта снимка е уникална-настръхнах!

# 187
Момичета, днес докато бяхме на срещичка пред НДК и ни заваля. Какво ще правим, ако се случи утре? newsm78

# 188
Мимак по снимките ясно личи, че на Бойко му липсва нещо............и това е сестричка!  bouquet Hug
Много са хубави снимките и ви поздравявам за приключенския дух, за това, че ще възпитате и Бойко (а и сестричката му Wink) в тази атмосфера!

# 189
Момичета, днес докато бяхме на срещичка пред НДК и ни заваля. Какво ще правим, ако се случи утре? newsm78
Бети, на път съм да оттегля предложението за утре ... тук е такъв студ  Sick .... хубаво си говорихме ние за закрито, ама  Thinking
Незнам ... казвайте ?  newsm78

# 190
Бети, на път съм да оттегля предложението за утре ... тук е такъв студ  Sick .... хубаво си говорихме ние за закрито, ама  Thinking
Незнам ... казвайте ?  newsm78
По прогноза утре цял ден ще вали та мисля да го поотложим Rolling Eyes
Ние пък имаме и второ зъбче вече tooth

Последна редакция: ср, 31 окт 2007, 20:23 от esy

# 191
  • Бургас
Мимак много яки снимки, докато ги гледах още повече ме обхвана носталгията по планината.  Sad Поздравления за туристическия и екстремен дух във вашето семейство. За съжаление нашия татко не е, чак толкова запален и това страшно ме ограничава, но да се надявам, че за в бъдеще чрез мен ще пламне искрата на любов към гората и у него.....

# 192
  • СОФИЯ
     На мен не ми върви и това е! Явно трябва да си платя за нещо,така си го обяснявам и се успокоявам.Миналият месец ми откраднаха протмонето,без пари вътре,само с лична и дебитна карта,но днес изгорях с чисто нов телефон....пак от детската количка.  Бях в една книжарница да купя една книжка....... разглеждах доста време, след като разбрах ,че телефона ми липсва,бях сигурна,че точна там ми е изчезнал.Момичетата в магазина,познава ме се добре,веднага извикаха шефа да се види на камерата,кой го е взел. Много ясно се вижда как едно младо момиче влиза бърка в чантата,взима тел. и излиза. А една минута преди да влезе въпросното момиче,влезе една по възрасна жена и от вратата,заговори детето,което направи впечатление и на мен,и на момичетата в магазина.Попитаха ме дали се познава ме. Явно са ме проследили,защото точно преди да вляза в книжарницата говорих по телефона.Но всяко зло за добро! Надявам се да не съм ви натоварила с мойте простотии
  Казвам ви го ,защото имам нужда да споделя с някой и да ви предпазя от такива глупави постъпки като моите.

Вчера бяхме на консултация -10.400кг и 77см.

# 193
Мимак, страшни снимки! И нашата фамилия е фен на природните занимания, при хубаво време всеки уикенд сме в разход, но този дъжд много ни бърка напоследък.

Stasii радвай се, че с материални загуби си се разминала, да сте живи и здрави пък другото ще се нареди.

При нас нищо ново, аз се вихря с кулинарни изстъпления, а Лазар проучва техниката в къщи - има си специален звук за техника, нещо като гърлено хъркане. Съсредоточава се, хърка известно време (демек така работи нещото) и после започва де гледа влюбено и нежно ухилено, пък ако докопа кабел или някаква част от желания предмет няма по-щастлив от него. Само от моя епилатор голям рев настава, не мога да разбера защо - и той кабел има, подобаващо бръмчи, явно го счита за заплаха за мама.

# 194
http://www.vbox7.com/play:4623686c

ей ни на никак не е лесно с ходещо дете в къщи всичко ама всичко пипа  ooooh!

EmbarassedИзвинявам се за качеството  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт