"Декемврийското дете, нощем спи - а не реве, нито става да яде !"

• 12 668
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Абе знаех си че не им е чиста работата. Малко ми стана неприятно, че педитата масово съветват с готови храни да се хранят дЯцата, но аз си мълча и си правя каквото смятам за най-добре. За мен храненето в тази най-ранна възраст е много важно и по тази причина полагам много усилия, въпреки че ми коства доста от и без това ограниченото ми време. Да е жива и здрава свеки, че ме снабдява с домашно производство.

# 136

Има ли специален повод?

...педитата масово съветват с готови храни да се хранят дЯцата, но аз си мълча и си правя каквото смятам за най-добре.

Е, чак масово не, ама... В тая връзка, пак да кажа - колко съм доволна от нашата... Беше приятно изненадана от факта, че аз и готвя и ме поощри. Макар никога да не си е натрапвала мнението. Сигурно имаш и други ангажименти, ама честно - отиват към 10-15 мин. Колко му е един морков и един картоф да обелиш? Даже напоследък, готвя за цялото фемили- каквото и за беба, така с един куршум сума ти зайци прибивам! Не критикувам никого, това е лично мнение. Даже се въздържам, но понеже стана дума се разприказвах - надявам се да няма обидени!

Есииии, честитоооо!

# 137

Има ли специален повод?

Радвам се да се присъеденя към вас. За сега само чета, но скоро, надявам се, ще започна и да пиша.  Laughing

# 138
Гогиева, ами така и така си започнала - давай! Добре дошла!  bouquet
Еси, честито озъбване. Абе как така нямаше изгледи пък сега зъбче...поне венците бяха ли подути? Аз все се надявам и на нас така изненадващо да се появи, ама дори и венците не са подути.
А на мен ми се е оголил един нерв на зъба и ми се разказва играта. Sad
Аз от една седмица готвя едно и също на цялото семейство, като не слагам подправки освен малко сол. Който иска да си слага после допълнително. Вече ядохме домашни супа топчета и пуешка супа от домашна пуйка. Peace Напълно пасирани, защото, ако се открие по-твърдо парченце, се изплюва възмутено и дотам с яденето. Naughty

# 139
ама честно - отиват към 10-15 мин. Колко му е един морков и един картоф да обелиш?
Есииии, честитоооо!
PeaceВсяка сутрин докато се облечем за разходка и манджата готова.Инес чака в количката аз пасирам и тръгваме Peace
Бързо, лесно, вкусно, прЕсно Wink    chef

Момичета, благодаря за поздравите Hug
Тъкмо си мислех, че от дисциплината нищо не остана, защото тази нощ два пъти стана, а то си имало причина Simple Smile
Мунлейди, абсолютно нищо няма Shocked аз за това и не чакам зъб, но днес  давам да си гризка пръста ми и нещо ме издра #Crazy Викам си т`ва пък какво беше и отварям устата и зъбчееее.... Grinning

Последна редакция: пн, 29 окт 2007, 16:03 от esy

# 140
Здравейте и от нас Hug
Най-накрая и аз да се вкюча ooooh!....започнах работа от една седмица и все не ми остава всеме да пиша, но най-редовно си Ви чета Hug
Ние с Елена сме добре (да не чуе дявола!!!), имаме 1 зъб отдолу, като и втория до него вече е прорязал, но се вижда само връхчето му, опитва се ходи хваната за ръчички и се придвижда сама настрани държейки се по мебелите Laughing, храним се от детска кухня, за сега успешно, само че вече не заспива така лесно...непрекъснато се изправя в леглото и когато я сложа обратно да легне се започва един реввввв, целия блок разбира, че ще си ляга ooooh!
И аз съм за среща, но мога единствено след 17:00, та ако решите да е към 6-7 и ние ще се включим където и да е Peace
За рождения ден и аз съм много ЗА Grinning и със сигурност ще гледам да се класираме когато и да е, но наистина мисля че ще е най-добре да е около 5-10 януари, така че всички наши мъници вече да са празнували и духнали свещичката вкъщи Party
Та това е новото при нас Hug.....
Прегръщаме Ви двете с Елена   bouquet

# 141
Честито зъбче на Инес!
За рождения ден - можем да пуснем анкета - кога, къде и т.н.
Гогиева, по-смеличко!
За срещата - аз съм за ЧЕТВЪРТЪК, пообяд, Народния театър!

# 142
Момичета моето слънце днес каза"мама".Много съм щастлива. newsm44. Само малко се притеснявам, че Братанчо е с температура но утре ще ходим на преглед.

# 143
Еси,честито tooth

Гогиева, welcome

# 144
честито Еси!
За рожденния ден- съм за януари. Има един клуб тук, попитах, януари ще ни вземат, въпреки че сме на 1 година, но побира само 14 -15 деца. Ако искате, ще питам подробности.
За срещата, ще помоля да е в срядата, че свеки в четвъртък има р.д. и няма да сколасам..

# 145
Пиша не толкова от зор да съм активна, а защото съм наказала Жижо да се самозанимава в кошарата  Twisted Evil
Абе девойки - луднах !  #Crazy
Тези два дни не сме си показвали носа навън, а Георги спи през деня на два пъти - общо време 15 минути  Mr. Green
Да ви се оплача - намерил ми е цаката  Thinking
Нали се научи сега на разните дивотии / дето писах - да пляска и да показва колко е голям/ и защото явно разбра, че се размазвам винаги като ги демонстрира .... ако го карам да ги прави - не ще ! Naughty
Но  .... направи ли някоя беля / я днес му е рекорда до сега/ ..... почна ли аз да се карам и да го гледам с "оня" поглед .... той почва да ми ръкопляска и да ми показва колко голям ще стане .... ooooh!
Е и ако това не е предупреждение за бъдещето - здраве му кажи ! Confused Rolling Eyes Laughing
Изправя се вече и на прозореца и прави "трак-трак" на щорите, има 5 места от където се е научил да откъртва лайсните на ламината и след като изтренирахме тези упражнения днес 756757868999 пъти при преобуването се овъргаля с акита до ушите и си изръкопляска накрая  #Crazy Confused
Да не споменавам, че ляга по корем на земята и пъха в устата от случайно паднал косъм до  миниятюрен боклук , който открие там ....  Tired
Абе изобщо ... всичко се пъха в устата и се дъвче свирепо : липсва ми парче от калъфа за очила, а днес го сбарах да си гризе стелката от събутата буйка на Колев и ми я донесе с уста като куче, лазейки по пода  Tired
Казват, че по това време децата се отучват да слагат всичко в устата ... но при нас това не важи !
При вас какви са наблюденията ?
Esy, ти тъкмо я нарочи твойта щерка - и виж излезе ви зъбче  Laughing Честито ! Peace
За срещата - ок ! Хайде сряда или четвъртък, но аз само моля да бъде и с опция на закрито / пак подхвърлям идеята за МОЛа /  Praynig

# 146
Честити проходили крачета на Пепи   и озъбване на Елито и Йони 
И моите 2 бацила са болни, а таткото ни замина и не можа да "вкуси" от тази "радост". Дано се оправят бързо, че малчо повръща от запушения нос, а и утре, я това лошо време ще водя баткото по други д-ри #Cussing out Sick #2gunfire
Днес GP-то ме осветли, че са тръгнали (с извинение към неозъбените) още 4 зъбчета и това още повече задълбочава нещата. Стават 8 отгоре и 6 отдолу. Като оздравее ще го пиша на 2 група.
Болните да оздравяват, а имащите повод да купонясват до зори!

# 147
ха ха ха, magesta, и ние сме така - всичко се пъха в устата и се дъвче! Косми, власинки, кълбета прах от пода (иначе чистя, ама...), всякакви опасни и неопасни неща, играчките, а особено всичко що е на мама, дори краката ми, пантофите ми - всичко е в таргета!

За срещата, нека да е сряда или четвъртък пред Народния - времето ще е хубаво, за какво ни е на закрито? Там можем в лошо време ?

# 148
... всичко се пъха в устата и се дъвче! Косми, власинки, кълбета прах от пода (иначе чистя, ама...), всякакви опасни и неопасни неща, играчките, а особено всичко що е на мама, дори краката ми, пантофите ми - всичко е в таргета!...
Тъй, тъй ..!  Grinning Peace
Аз писах, че не сядаме още на гърне, но в унисон на предходната тема, започнах и аз опитите .... Wink
Ето малко фото :    тук     тук   тук     и тук

# 149
За слагането всичко в устата - ние сме в отбора! Днес намерих в памперса едни дребни буквички от хартия, дето се лепят за хладилник. Вчера бяхме у братовчедка ми, чието бебе е на 6 месеца и още не лази и имат такива екстри по хладилника. Явно не съм успяла да опазя бебка или е било в момента, в който отскочих да гласувам и я оставих там на съхранение! Не са били усвоени обаче, в цял вид ги е изхвърлила! Joy Де що види хартиено нещо няма да ви обяснявам какво го прави - къса, яде.... Всички обувки опитва, както и всякакви дребни боклуци и т.н.
Аааа, Магеста, явно Жижо наистина ти е намерил цаката! Joy

Общи условия

Активация на акаунт