Александрия - Врата на Египет - 8

• 40 787
  • 345
  •   1
Отговори
# 270
На Катето й се иска, ама не й стиска, че вече се е оплела в няколко рибарски мрежи. Mr. Green

Ако не искам да влизам, а само да ги разгледам отвън, пак ли се плаща? Laughing

# 271
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добро утро!!! ще пием ли днес кафе??!!! Twisted Evil Mr. Green

Спорна седмица за всички!
Ели, сори мила, ама Ви бихме на волейбол: България-Египет - 3:1 Mr. Green

# 272

[/quote]
На мен ми се ходи до Италия  Party Joy. /тази държава ми е мечта още от мъничка  Grinning, но лошото е, че не знам езика  Confused/
[/quote]

я какви тънки намеци  Grinning съвсем по арабски ме работиШ  Joy
Малко време ми трябва да подготвя неЩо
... дайте някаква подсказка, какво ви е интересно? 

# 273
каквато и да е следващата дестинация,моля за линк тука своевременно,че не ми се изтърва посещението... Hug

# 274
Искаме Милано, сега го искаме.   ura

Всичко, което ни поднесеш ще е уникално, защото ще е пречупено през още по-уникалния ти поглед върху нещата. Laughing Heart Eyes

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 12:35 от Noia

# 275

Всичко, което ни поднесеш ще е уникално, защото ще е пречупено през още по-уникалния ти поглед върху нещата. Laughing Heart Eyes

ок, оба4е аз дар слово кото изявилите  се Шехерезади нямам, а и летватамного вдигнахте  #Crazy

дайте малко време само....

# 276

ок, оба4е аз дар слово кото изявилите  се Шехерезади нямам, а и летватамного вдигнахте  #Crazy

дайте малко време само....

Забрави ти тези летви, няма да се надскачаме, я. Laughing Разбирам да плагиатстваш нечия идея, та да се притесняваш, че ще ти  е по-трудно да я представиш за своя. Mr. Green В тази връзка и не по темата, издирвам рекламата на майонезата Краси, оригиналът обаче. Mr. Green

Gioia, времето е твое и ние сме твои Laughing Heart Eyes

# 277
я какви тънки намеци  Grinning съвсем по арабски ме работиШ  Joy
Blush ... но само доброто ти мисля Mr. Green. Интереса ми наистина е голям и каквото и да ни подготвиш ще е прието с отворени обятия  Twisted Evil. А за времето не се притеснявай - времето е твое  Laughing.

Ели, сори мила, ама Ви бихме на волейбол: България-Египет - 3:1 Mr. Green[/i]
Нали сме приятелски страни, трябва да сме се дали  Twisted Evil. Катенце, защо на мен се извиняваш, мила??? Това го кажи на папи  Mr. Green. По последни данни и аз все още се числя към страната-победител  Twisted Evil /нямам още нищо, което да ме свързва с Египет, освен свидетелството за брак  Joy/.

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 15:19 от elip

# 278

И за последно да ви кажа, снощи сънувах много объркан сън.... бях в някаква държава /не знам коя/..Креми ти и беше екскурзоводка и ме развеждаше насам натам.... Вкара ме в някакви помещения, да речем като хали или безистени ли и аз не знам как ад аги опиша..... Там имаше много мъже насядали по земята.. мургави с черни коси и мустаци...., кой играеше на карти кой на друго.. сръбваха кафенце....
Мого ме заглеждаха.... Изведнъж загубих Кремито и се появиха други мъже с по 6-7 жени /все едно им бяха от харема /и започнаха да ме задяват и заобикалят да ме вкарват в харема си... Embarassedзамятаха някакви черджета, с които да ме хващат..... ох много ми беше страшно!!! Още не и излиза от главата този сън!!!!!!!!!
Кой ли държава съм посетила на сън??!! newsm78[/i]
леле не съм влизала и хоп съм в сънищата на Катето!
кате аз лошо не ти мисля да знаеш и може за хубаво да е бил съня!
Ама с тези черджете ми стана много смешно!
Колко имам да чета все набързо влизам!
беля си взехме с този ремонт!ужас направо!

# 279
Колко много сте изписали не може да ви изчете човек!

# 280
ААААААаа
от как съм писала снощи никой не е писал!
защо така, да не би да съм изгонила писарите и фараоните!?

Слагам кафето та поне го иsпием заедно!
Ние сме в ремонт и то май майстор да не ти влезне, че като почнеш едно и после друго и става дълга и широка!
Та сега пак чакам майсторите да доидат днес да слагат фибран, в къщи е като че ще се изнасяме!
А ремонт в кухня си е кофти ни къде да готвиш, хладилника в хола абе ужас!
да не ви занимавам с моите глупости!
Кате да не си ме сънувала пак и да се оплаши!

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 17:30 от um_sami

# 281
Здравейте момичета  Hug.
Креми, такова готино кафенце си сервирала, че не ми се излизаше от заведението  Mr. Green Joy. Затова чак сега се разписвам  Twisted Evil. Днес наистина цял ден съм от маса на маса и дори и компа си не мога да включа  Blush. Надявам се да сте добре със Сами, а ремонтите никога нямат край. Докато свършиш нещо, друго изкочи и така. Не се вълнувай много.

# 282
Креми, тъкмо щях да питам за теб и видях, че си се разписала добре. Grinning Какво ремонтирате, времето позволява ли или ремонтът не зависи от него? Как е Сами, сигурно е пораснал много.

Сноуче, какво става и с твоята буйна младост?  Дано да сте здрави. Hug

Кате, имаме ли някаква нова номинация или приз? Twisted Evil  Laughing

Галенценце, къде се разкършваш в момента? Grinning

Ели, започвам от днес да действам за Джедда. Нямам търпение да се видим вече. Heart Eyes

Gioia, да не забравиш да наблегнеш на parma ham?  Laughing Нарежи я тънко, виното го оставям по твой избор.

# 283
тъкмо се уплаших че съм ви изгонила музата за писане!
Нойче ремонта го почнхме още преди 2 седмици докато позволяваше времето сега е само кухнята и коридора, но то е махане на една стена и преустройство та затова се омотахме!
и това онова и стана дълга!Аз си мислех че бързо ще стане пък то изолаций глупости!Но пък ще стане много хубаво!
ние сме добре вчера имахме сняг но днес беше хубаво временце и бяхме малко навън, естествено Сами иска да е във всяка локва и да гледа птичките и влиза в калта!

# 284
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Кате, имаме ли някаква нова номинация или приз? Twisted Evil  Laughing

Абе за какво са ни номинации, нали знаеш, че сме Истинските и постоянни победители!!!  Peace
 newsm65

Общи условия

Активация на акаунт