НавЪн врЕметО се рАзвАли, АВГУСТинче вкЪщи мАмА вЕселИ!

• 12 089
  • 303
  •   1
Отговори
# 285
Ех какви торти, какви почерпки   Flutter

Да са живи и здрави всички именници - малки и големи!

Привет на Хриси и Елена 82 и от мен  Hug

# 286
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на MMILENA! newsm51

Blanc, аз за сега правя само гривнички, герданчета, обеци.Нямам много време, но ми доставя удоволствие да се занимавам с такива нещица.Те не са коледни, но момичетата казаха че стават за базара. Blush

# 287
Честит имен ден на Блу! Много здраве и любов! bouquet Страхотна тортичка си направила. smile3501
Честит имен ден и на mmilena!  bouquet
Честит име ден на всички останали именици!  bouquet

# 288
  • Бургас
mmilena Честит Имен Ден!Желая ти много здраве,щастие и любов!

# 289
Честит имен ден на Блу ивсички които имат повод да почерпят!

Аз тоталко съм уплашена с това моето ангелче. Днес стана ясно, че за кръвния тест трябва да пратим в софийската лаболатория 2млг кръвен серум, замразен, а това е венозна кръв...тоест предупредиха ни че на дете на неговата възраст едва ли ще уцелят вена.  ShockedЩели да му дупчат главата, та от там да теглят нужната кръв.  #Cussing out Cry ConfusedЩе получа удар само като си помисля...Страх ме е. Shocked
Пух, мерси за идеята, не съм се замисляла.   newsm78

# 290
А нова тема?
Заглавие?  Simple Smile

Karim, много страшно звучи. Sad

# 291
  • у дома
мерси на всички за пожеланията приятно ми е, Михаила Hug  bouquet тъпкано да се връщат на всички останали имащи имен ден днес   bouquet  Mr. Green

благодаря за добрите думи, само дето това е първата ми торта с марципан и има какво още да уча Simple Smile
на въпросите, аз правих и тортата и марципана Simple Smile тортата е по рецептата на L e o - шоколадова торта с рула, марципана е млечен марципан - по рецепта на natalyna, преди да сложа чаршафа намазах с масления крем - последните две рецепти ги има ТУК  Peace
аз мислех да отида до борсата в Слатина, на ул. Кадемлия №6 се намира, но не стигнах до там. все пак отидох до едно магазинче на ул. 3 уши, там има сладкарски бои на прах и течни Simple Smile аз лично използвах на прах, на върха на чаена лъжичка, разтворена в няколко капки вода и следва яко месене  Mr. Green

elen@
стискам палци всичко да е наред  Peace Elwing радвам се, че нещата са такива каквито ги искаш  Hug  Heart Eyes Karim дано и при вас нещата се изяснат скоро  Praynig  Hug мисля, че на някое от августинчетата му бяха взимали така кръв и не е толкова ужасно колкото звучи  newsm78 добре дошла на новата мама  Hug   bouquet
това е засега от мен, аз отивам да правя настъргана салата  Mr. Green

# 292
  • София
Я, не знаех, че и Милените празнуват днес!  Rolling Eyes Честит имен ден! Много здраве, любов и всичко най-най!  Hug Честит и на майката на Ира78! Hug

Карим, звучи стряскащо, знам, но не е чак толкова зле - на Ивчо така му взимаха кръв като беше на 3м и малко. Дано и при вас мине леко процедурата!  Praynig
Kaili , честит ти аватар!  Hug
Елена, стискам палци за кръвния тест! Praynig Peace Аз също пиех фолиева вече, пък то нямало защо  Crazy
Душе, радвам се, че писа! Дано Начето бързо се оправи! Praynig Heart Eyes И стига вече болести!  Naughty Heart Eyes

# 293
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН МИЛЕНКА МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ,КЪСМЕТ,ПАРИ И ХИЛЯДИ ЩАСТЛИВИ ДНИ   

Предложение за нова тема,ама незнам дали ще ви хареса  Flutter

ЗИМА СЕ ЗАДАВА,А АВГУСТИНЧЕТО ВСЕ ПО ПАЛАВО СТАВА

# 294
  • софия
Карим,на Найа и взеха кръв от вената,като беше на 6м.Ако лаборантките са опитни не е проблем да намерят веничка на ръчичката.Ако има "Кандиларов" при вас отиди там  Peace!Горе главата,миличка,и през това ще минем  Heart Eyes!

# 295
  • София
[
ЗИМА СЕ ЗАДАВА,А АВГУСТИНЧЕТО ВСЕ ПО ПАЛАВО СТАВА
Peace може и с "баба Зима" да започва, за да се запази ритъма или там както се казва някаква стъпка в стихчето  Peace

# 296
Здравейте

Имито на темичката много ми харесва
  Карим дано всичко мине леко Praynig
Ира78 честит имин ден на майчето!
  Честит имен ден Милена!(и аз разбрах сега,че празнуват днес) Embarassed
  Лека вечер и наздраве на празнуващите

# 297
mmilena Честит Имен Ден! /вече на патерица  Embarassed/

Блу тортата е наистина страхотна. Май ще взема и аз да се пробвам тези дни, че иначе така ще си остане цялата кутия  Embarassed Мерси за инфото - аз отдавна го разглеждам и съм мераклийка ама все не се престрашавам да пробвам  Rolling Eyes

Карим желая ви успех с това, което ви предстои - дано малчо не го усети и да мине бързо. Много  Hug от нас.

Blanc и аз съм го докарала до под кривата круша  Embarassed, ама то е защото съм се хванала със 100 неща наведнъж - помагах даже и на мъжа ми за украсата в работата му  Crazy Ето тук са нещата, които съм направила до този момент, ако ви се разглежда http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=24695&AlbumId=1056 … p;PhotoId=5761446

# 298
Здравейте,
при нас нищо ново на фронта на разстроените, освен че днес бойкотира лечебната Милупа и я изкара на фонтан. Цял ден циркулирахме между болницата и педито, за да ми кажата накрая да изчакаме до понеделник с развитието. Взеха кръв от пръстчето и показва, че не е обезводнен, поне това спокойствие. И все пак постижението, че днес само четири пъти напълни памперса. Има лъч в тунела.
Честито на именичките ни - Мики и Миленчето, и другите девойки също!
Елена, браво за фолиевата киселина, задължително е просто  Naughty Сестра ми и бъдещият ми зет в момента правят бебче и от сега е почнала да я пие, колкото по-рано, толкова по-добре. Дано скоро мога да ви се похваля, че ще ставам за пръв път леля  Praynig
Дани, яко ти дупе с този дъъъъълъъъъг престой на свекито. Моите идват всеки месец без изкючение на гости, вече си стана по дифолт, всеки път за нещо ми скъсват нервичките. Следващата визита е от 6ти до 16ти декември, трябва да измисля нещо за подарък на свекър ми, прави 60 години newsm78
Каримче, не се тревожи, на мен са ми взимали кръв от вена на главата под 1 месец, заради продължителна жълтеница, а ето че нищо ми няма. Всичко ще мине добре   bouquet
ВСТ, страшно красиви нещица за Коледа, ти ли си ги правила всичките, и чашите ти ли си рисувала?

# 299
dusheto радвам се, че пак си в отбора на среднощните  Laughing Дано по-бързо се оправи и милото ни Наче  Hug Heart Eyes
Да, тези неща ги правя за коледния базар, дано да се харесат, че ги правя с много любов - не са нищо особено, но ми напомнят времето когато работех и ми става едно такова миличко. Рисунките в/у чашките са със силиконови боички - рисува се на найлон и като изсъхне се отлепя като лепенка и се лепи на стъкло - много е лесно, тамън за такива с вързани ръце като мен  Rolling Eyes Аз съм направила всичките прозорци в нас така. Лори страшно им се радва  Peace

Общи условия

Активация на акаунт