Eсенен дъждец навън вали, а вкъщи МАЙчето крои бели!

• 14 974
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Бубилина,мерси мила...определено не е  вирус,по-скоро се е задавил с нещо/снощи вечеряхме риба и предполагам,че може от нея някоя костица да е глътнал-а уж ги чистих внимателно..но няма температура,нито нещо друго...но това с колата ще го имам предвид.....пък и ще му хареса предполагам лекарството/
А за Ла Редут-а,да си кажа и аз-значи въпрос на късмет е...но аз лично поръчвам само от намаленията и дори да се разочаровам,поне не съм се набутала с пари...а имам и доста добри попадения-например 100% памучните пуловери и жилетки-е просто нямат грешка.....както и трикотажни блузки/вървят по три различни в комплект-за 3 евро-за градината са перфектни/...доколкото съм виждала покупките на Змейкова-за момиченца има доста красиви дрешки/ние също за снахата взехме някои неща и гледам,че се носят...
Айде сега от мен следобедното кафе,че вече трето пия -ефект-никакъв..дано като го споделя и да се поразбудите/че никой не пише,ей,ще се глобяваме Naughty/

А,аз пък видях Мими,че чете...ехо,разпиши се....знаеш ли от колко време не си го правила....

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 16:18 от Анонимен

# 106
Здравейте, мили приятелки

най-накрая ми остана време да се разпиша. Има няма от 4-5 месеца не съм се разписвала, но смятам да се поправя за в бъдеще.
Виждам от снимките ви колко много са пораснали децата и вече бебешките личица са се изменили в детски.
Ще трябва да седна да върна назад лентата и да прочета как сте я карали.

Я кажете някоя от вас имали вече бременна. Спомените ми са, че Люба правеше опити за трето.

Ние я караме все по старому. Дамяна на градина, Велизар е на бабин дом ту при свекърва ми ту моята баба го гледа. Така ще я караме до март когато съм планувала да тръгва на ясла.

Аз поработвам, мъжа ми също абе все едно и също. Чакам вече коледните празници, че да внеса малко разнообразие в сивото ежедневие.

Отивам да чета до после.

Прочетох, че се организира събиране - разбрах, че ще е в "Приказка без край" , но кога и от колко не видях. Кажете ми моля за да видя дали мога да се вмъкна и аз.

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 16:46 от мими

# 107
  • София
добре, че люба сервира кафенце, че ......... си останахме на сухо  Mr. Green

люба,   love001, наздраве, сестро  Crazy (по-добре с кафе, отколкото без нищо)

по повод телевизиите, миа се заглежда в някои "каки" и само толкова. аз се радвам и не бих насърчила зяпането с часове.  Naughty
по - интересни са й книжките и списанията, рови в тях и им говори нещо смешно.

излизате ли в това време, ние всеки обед , за около половин час. по - добре така, отколкото цял ден в къщи.  smile3504 , а вчера си праивхме бебешка среща с още 2 дечица. момиченце колкото миа и ендо омченце на година. каките , естествено първо го уплашиха здраво и си поплака, но после се съвзе. снимки после ще пусна.  Hug

# 108
# 109
Ау ще превъртя по цял ден вкъщииииииии  #Crazy #Crazy #Crazy
То не е мрънкане, то не е смукане, то не е .. и аз не знам какво вече  Tired
Искам вънкааааааааа.. ама вънка студено и духа, а т'ва мойто пак с някакви никакви едни такива сополи..
Мразя зъбиииииии. Защо всички трябва да излизат такива сополиви. Да не говорим, че кътниците пробиват на 2 пъти през месец - първо външната страна, после вътрешната. И все едно вади двойно повече зъби.. Да му имам дебелите венци на туй мойто.. Също като тиквта са му  Crazy

Кате, Тони не ми казва, ама ми показва - дърпа се за гащите като му се пишка, а за акането .. като се разпръцка малко повече и го слагам.. Той си има режим 3 пъти на ден - след сън и след баня задължително  Mr. Green А вечер - просто се размрънква доста и го вдигам спящ да пишка.. После давам цица и заспива  Mr. Green

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 19:45 от duhi_puhi

# 110
  • София
Здравейте, не съм прочела всичко, но искам да отговоря на Катето, пък после ще дочитам. Радинка в началото също не си показваше за гърнето, а аз я слагах по мое усмотрение, в зависимост от това какво и кога е яла и пила, после постепенно започна да става нервна и да протяга ръчички към мен като и се пишкаше, а от няколко седмици ми показва дупето като и се ака и пипето като и се пишка, и двете придружени с "ъ" Как съм я учила..., ами като го направи в гащите и казвах "другия път ще кажеш на мама като ти се пишка, нали" и тя сама измисли знаците, щото още нищо не говори. А вечер, ако и се пишка (не всяка нощ ставаме) се разплаква, аз я слагам на гърнето и най-странното е, че след това веднага я оставям в леглото и заспива моментално, без да иска да суче.
Михайлова и мен Радинка започна да ме лъже понякога, че и се пишка, когато не и се спи вечер или не иска да яде повече и това е начинът веднага да я сваля от столчето за хранене Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 01:01 от cat11

# 111
Здравейте момичета!
Нали не сте ни забравили...  Confused Не успявам да седна да пиша, само чета от време на време...

Първо да изкажа радостта си от появата на Виктор!!!   Hug

Да поздравя Олчето за темата и за страхотните картинки    bouquet

За Коледното парти - запишете ни и нас. Надявам се да не закъсняваме тази година
Втория вариант за раздаване е по-добър - детето да чуе името си от дядо Коледа  Peace
Да питам и за датата? Много ви моля, ако не сте я определилли да е по-късно от 6 декември  Praynig

А какво ще кажете да си спретнем някакви подаръци и за нас - дребни-нещо като томбола...?

Толкова пораснали децатаааа... Много сладки муцунки видях на снимчиците...

Аз поработвам от време на време и Марти се гледа с майка ми. Замислям да го дам на ясла, ама напролет... Още си върши работите в памперса - гърнето не го долюбва много-много... Иначе страшно много плямпа - къде разбирам, къде не... С баща му се шегуваме, че няма да можем да вземем думата от него като порасне... философа на мама...

Не мога да намалям снимките, иначе бих пуснала... да видите колко сме се променили...

Да ме светнете някой и мен за този Ла Редут...  newsm78

Целувки на всички и се надявам по-често да мога да пиша...

# 112
Мами не мога да ви смогна да ви изчета Grinning,но някакси успявам и се радвам за всички пораснали дечица и на техните бели. Hug
Днес ви черпя,за имен ден

Да са живи и здрави,всички именници  bouquetи само хубави неща да им се случват!

# 113
 Честито на именниците! Само ме светнете кое име празнува днес Grinning newsm78
Много хубави момиченца си имаме и Неличка, Мия, Ема..., да ги нацелувате по сладките муцунки Heart Eyes
  Аз съм много доволна от новата работа, всички са много любезни и предлагат помоща си, имам да уча 2-3 игри и се надявам наистина някой да ми помага и обяснява. Изглежда интересно и нямам търпение да ги науча и да започна и на тези маси да раздавам Sunglasses От новата гледачка "кака" също съм много доволна, живее наблизо и много добре се разбират с Йони. Ходят на разходка, спят двете Party, играят си.
 Кате, Йони често казва "пиш" и "ако", но по-вечето пъти лъже Rolling Eyes. Аз долу-горе знам кога ака и понякога я отцелвам,а  понякога  като каже ако наистина си я свършва тая работа, но засега нейната дума не вземам за чиста монета Mr. Green И аз не одобрявам много гледането на телевизия, но не и забранявам, ние като гледаме филм се позазяпва , но за кратко, не и е интересно. През деня гледам да не включвам ТВ-то, но вечер татко и гледа и аз като не съм на работа, та няма как.

# 114
Пораздвижи се темичката ни - супер
За питащите ето:
Коледно парти дата 16 декември (неделя) от 10.00 часа в детски клуб *Приказка без край* линк с адреса - http://www.prikazka.net/?cat=7 с мими и шуши стават 24 деца ехееее.

# 115
  • София
Galiushanka, нас записахте ли ни?
Мацки, много спите днес, никаква активност.
Ето малко снимки от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=63526&view=1&photo=41
на последните 2 Радинка се грижи за коремните ми мускули Laughing

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 10:15 от cat11

# 116

Да сервирам и аз веднъж кафенцето... и чай за Ани, разбира се

Ще стане страхотно парти - чакаме с нетърпение да дойде 16 декември!

Марти много се радва на снимките на Радинка - пищи от радост...

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 10:30 от 6u6i

# 117
Шуши благодаря ти за чайчето! Радвам се че се появи. Къде се загубихте с Марти? Последно като се видяхме по морето и повече не си писала тук. Как мина служебната почивка? Имаш толкова да разказваш!

За Ла Редута, ако искате запознатите мами да пишат направо тука, а не на лични, че да можем всички да четем. Че да не се налага някоя мама да обяснява на лични едно и също нещо по няколко пъти. А темите за Ла редут не ми се отварят, че изчитане нямат.  Wink

# 118
Добро утро.

Честито на всички именици. Бъдете здрави, усмихнати и много щастливи!

# 119
  • София
ех радинка е голямо сладурче, особено с блузката на главата  Laughing

слънчицето се показва, ще излезем и ние скоро, но да ис допия кафето, че чак сега ми остана време. миа с еопитва да отваря страниците на едно кутия от двд и се чуди защо не е с много картинки като книжките...  Blush
ето линка към последната ни фотосесия , смао да уточния че не е правена от мен, а от про  Flutter

http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/?action=view&am … rent=F1000002.jpg

хуабв ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт