Eсенен дъждец навън вали, а вкъщи МАЙчето крои бели!

• 14 954
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
  • Varna

Кафето днес от мен, и бягам.
Честито на патерица на имениците.

# 136
Мерси за кафенцето, Иночка!
Тази нощ пак не спахме - Марти е със запек и много се мъчи горкото- гъне се, пръцка.
Всичко съм опитала вече - сутрин на гладно, круша, след това фини мюсли , пак с круша, прясно мляко. Дори вчера му дадох Дуфалак и още няма радост  Sad

Лони,ще ти пиша на лични, на една моя приятелка детенцето е също с разтройство и много се измъчиха...

Руми, много се смях, как Косьо заключил баба си на терасата...  Joy

Едни имат запек - други разтройство - такъв е живота  Laughing

Ани, наистина много имам да разказвам, но това си е направо да напиша книга  Wink Служебната почивка мина много зле - първо, че времето доста се захлади и мен ме лепна един вирус, та се спуках да повръщам...

Забравих вчера да честитя на именниците!   bouquet Честито на патерица!

Отивам да видя, че нещо "люляка ми замириса" - така се шегуваме когато Марти е свършил работата...  #Crazy Ммм дааа... Радост вкъщи!!

ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!

# 137
И днес си изпих млякото с вас браво - много се смях на снимките на Стоянчо и на мене тази с лютеницата ми е любима  Joy
Руми и Косьо добре че е пуснал баба си, че сигурно щеше да я намериш на балкона премръзнала а къщата нагоре с краката  Joy
Ех, че сладури са децата ни - аз много искам вече да проговаря Мариса то не че не говори ама да й се разбира и да ми казва какво е правила в яслата да ми пее, защото сега на Мила моя мамо само мелодията е същата текста е нещо от сорта на Мами мо ма ми мо... то и това е достатъчно за да се разнежа но...все пак. Но знам че после ще ми се иска да млъкне ама...кой каквото си няма...
Ето пълния за сега списък за Коледното парти:
1 Bubble 79
2 nMihailova
3 paizy
4 imar
5 ва ни ла
6 rumya
7 stryper
8 анна
9 tania_ark
10 де ни
11 ikati
12 desiiv
13 galiushana
14 meshko
15 bubilina
16 люсил
17 cat11
18 kalia
19 6u6i
20 zori2005
21 ol4eto
Подаръците за децата в рамките на 10-15 лв. като трябва да надпишете от кой е.
Това е лек ден от мене дано става за разходки, че да изведете мъниците.

Последна редакция: пт, 09 ное 2007, 10:41 от galiushana

# 138
  • София
Честит имен ден на всички, които са имали вчера повод да почерпят, заради прекрасните си имена! Да са живи и здрави!  bouquet
И ние вчера имахме двоен празник - майка ми също беше именичка, а Велизар стана на 1 година и половина. Heart Eyes

Галюшана, нещо не се видяхме в списъка... newsm78 Ние вметнахме, че може и да не дойдем, но не сме се отказали на 100%.
Лошото е, че и МОЯТ тийм билдинг ще е на 15 и 16, не само на мъжО... Май за работещите тези дати са малко проблемни, защото повечето фирми ги предпочитат, като пред-Коледни. А няма как да се измъкна и да не присъствам. Ще ни водят на Боровец.  Mr. Green
Та в тази връзка да попитам - приемате ли в редиците на бебешкия купон и баби? В смисъл, майка ми, като краен вариант да доведе Велизар на партито? Flutter

# 139
Коригирах - точно докато ги пишех си мислех за вас и вашите служебни ангажименти - супер Боровец ехххх.
Разбира се че може, santa2 пращай малкия Вели той е най-важният все пак партито е за тях.

# 140
  • София
Та в тази връзка да попитам - приемате ли в редиците на бебешкия купон и баби? В смисъл, майка ми, като краен вариант да доведе Велизар на партито? Flutter
Естествено,че приемаме,пък и майка ти сигурно,ни познава повечето от форума,а на мен лично много ще ми е приятно да се запозная с нея.Много е хубаво,че си избрала вариант в който хем няма да ни лишиш от компанията на Велизар,хем и ти ще отидеш на тийм билдинг.
 Докато пиша и Галушанка ме изпревари.Тук много странна тенденция се очертава:работещите са по-активни,ама и как да е друго като другите мами са по разходки,а аз все гледам да отложа някоя работа и да се завра във форума.Шефа постоянно ме дебне  и дано  по Нова Година да не  ме пропусне с подаръците. Praynig

# 141
Честит рожден ден, Калия! Желая ти много здраве, късмет, обич и винаги усмивка да озарява красивото ти лице!!!
Много целувки за теб и Неличка!  bouquet

# 142
Добро утро.

Калия, Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти много щастие, радост и  много да те радва малката ти принцеса!

Как сте днес? Току що се скарах с мъжа ми и ми е малко криво. Как пък жената трябва да може да направи всичко, а мъжът - само когато иска. Трябваше да отиде от Слатина до Дружба, за да купи решетка за камината, тъй като нашата се счупи, а дават, че от утре ще вали сняг. И най-много да останем без камина (т.е. без отопление) в най-големия студ. Обаче 2-ри път ме кара за работа и заявява, че не му се ходи и си заминава към вкъщи. Писна ми.

Олче, тим билдинг на Боровец - звучи добре. Дано да са ви включили и малко процедури за разглезване Simple Smile
Нашия коледен купон ще е в София. На 15-ти. Но мисля, че няма да има никакъв проблем да дойда на бебешкото парти и да спя след това.

Приятен ден на всички. Много се вълнувам, тъй като от следващата седмица започвам курсове по английски във фирмата. Не съм се занимавала с английски от години - т.е. не съм учила нови неща. И ще се радвам да си го подобря. Преподавателя е американец и е само 3 дена по-голям от мен Simple Smile Бюджета на фирмата за тази година е изчерпан и са отрязали всички допълнителни прояви до края на годината. Както и бонуси.
Но след майчинството всичко тук ми изглежда много интересно.

Недке, сигурно е за добро - тъкмо да може Стоянчо да свикне постепенно с градината. По няколко часа на ден. И след това ще може да се върнеш спокойна на старата си работа.

# 143
Здравейте Simple Smile
Дойде и моят ред да се разпиша...
Калия, ЧРД! От сърце ти желая здраве, късмет и щастие  Hug
При нас нищо ново... Освен, че вчера ми беше "ден на розовото хапче". Развиках се на майка ми... Тя жената се опитва по всякакъв начин да ми помага, а аз съм все недоволна и все крещя истерично. Абе луда работа!!!

Таня_арк, специални поздрави на моя приятел Никола и на голямата му усмивка. Липсва ни много като другар в игрите. Събота, неделя ако се задържи топло ще наминем и ще звънна да се видим.!
Дени, много ще се радвам да се видим и дребосъците да си поносят пръчки  Mr. Green

Като чета за това кой къде ще ходи на тийм билдинг и ми става едно приятно... Момичета, радвам се, че работите в такива фирми и с такива хора  Peace

Нещо не мога да си събера мислите в главата, че съм започнала и Коледно почистване и само мисля кое къде да прибера и подредя.
Хайде, останете си със здраве и мноооого усмивки!

# 144
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН (на патерица) на всички именници!  Wine Glass

newsm59 на мама Калия! Много здраве и късмет на нея и малката Неличка!

Олче, майка ти е номинирана в категорията "супер баба"! Ще я чакаме с нетърпение с малкия сладур Вели!
До Пловдивските мами: няма ли някой татко с по-голям бус, автобус или нещо подобно при подходящи метеорологични условия, да ви докара за Коледното парти  welcome

За нашата родителска среща в сряда: родителите бяхме в едната стая, добре че децата вътре си играеха и не ни усетиха, че продължи от 17,30 часа до 19 часа. Дойде и директорката - сега на първи план са тези делегирани бюджети за детските градини от 2008 г., но още нищо не е ясно. Финансовият проблем си е номер едно в списъка. Сега събираме пари да купим радиатор (детската градина ни е с централно парно, но в спалното помещение пускат допълнително, пък и при спиране и т.н. е необходим, че старият е много скапан), пердета (миналата година са събирали пари от родителите и са залепили детски тапети) и др. В общи линии лелките се стараят да направят атмосферата уютна за малките палавници с лични усилия и средства на родителите.

Руми, сетих се за призказката за Царската дъщеря - по повод случая със свеки и Косьо  Joy  А дали е вярно - никой не знае!

Руми и Косьо добре че е пуснал баба си, че сигурно щеше да я намериш на балкона премръзнала

Няма, няма...... Сега един виц по случая от типа "черен хумор": Един мъж вижда как някаква жена е увиснала през перваза от балкона от 5-тия етаж, а един мъж от балкона с чук я удря по ръцете да се пусне и този от долу се провиква: "Убиец! Убиец!", пък този отгоре му отговаря "Това е тъща ми...", и долния "И как се държи мръсницата......."

Мия както винаги е невероятна!!! Heart Eyes А Стоянчо с лютеницата  Hug!, сине мамин ....... това само железните нерви на мама Неде могат да го понесат!

Ние вчера като се прибирахме от градината и Никол се спъна и падна и си изцапа колената, аз и казах видя ли сега как си изцапа панталонитe и тя ка то разплака, така се притесних, че после дълго разсъждавах върху моeто поведение - направо съм ужасна, голяма работа, но в момента реагирах като, че не става въпрос за дете, а за възрастен! А тя е много чувствителна и всичко разбира и гледа моята реакция, какво ще напрвая и тя след това реагира.
По повод гледането на ТВ - заглежда се в детски филмчета - като види пате -па, па, куче - аф и т.н., но определено повече от 10 мин не може да стои на едно място, пък и ние не я караме. Само сутрин събота и неделя, че като се събуди в 7,00 часа (нали в толкова става за детска градина и вече е като часовник, няма събота, няма неделя) я взимаме при нас на спалнята и пускаме ТВ-то малко да се забавлява, но без успех.
А вчера вечерта като видя как се въртят топките на Спортния тотализатор в сферата и тича и целува монитора  Joy , не знам на какво й заприличаха!

Hug на всички дупаранки!

# 145
Калия честит рожден ден много здраве и усмивки!!! Много ти благодаря за статията която ми изпрати на лични много ми помогна:-)

# 146
  • Бургас
Здравейте и от нас, ние от два дни сме с температура, не много 37.5, но сутринта я заведох на лекар - амииии, диагнозата е ясна леко зачервено гърло, малко сополи, изписаха ни капки за нос и някакви хомеопатични хапченца за смучене. Обаче на мен вече ми писна, от един месец не е на ясла и все е болна, другите деца като ходят боледуват нашето май нещо е сбъркано - като остане в къщи и се разболява  Crazy, да идва 19-ти да си отива на яслата, явно там и е по-добре.
По повод на гърнето и аз открих, че можем да караме като Килиан с един памперс на ден, ако я слагам от време на време, случва се и да каже, но обикновено лъже, защото не и обръщаме внимание или иска да се отърве я от ядене, я от нещо друго.
Кабранска, днес видях мама FY и предадох съобщението, но днес са ангажирани - Сиската е шаферка, вуйчо и се жени. Не можах да повярвам колко е пораснала, съвсем като момиченце вече.
Честит рожден ден на Калия, бъди винаги обичана и много щастлива!

# 147
  • София
Калия,Честит Рожден Ден!Пожелавам ти да си здрава и много щастлива! newsm59

# 148
  • Бургас
Ето снимки и от нас

от почивката, а ето какви ги вършеха някои

# 149
  • Бургас

нещо не излязоха всички

Общи условия

Активация на акаунт