Най-накрая и моят ред дойде да се разпиша. От сутринта скитосваме по улиците. Преди малко се прибрахме, нахранихме и сега се опитваме да заспим... Надявам се бързичко да заспи, че снощи тъкмо заспа младежът и Йовчо бутна една купа на земята и го събуди, та до 24 часа имаше дива фиеста. Наложи се да го взема при мен на спалнята и заспа за минути... Но съответно аз не спах. От причудливите пози, които заемах сутринта станах със страшни болки в кръста!
Честит имен ден на всички празнуващи днес!
Кате, Никола отдавна си казва като му се ака, но пък си върши работата в памперса, защото хич не му харесва да седи на едно место... Като го сложа на гърнето и той става, търчи из хола и се киска. Иначе от както се е родил му обяснявам всеки път като му сменям памперса защо го правя. И всякакви такива неща свързани с акането - че е малък и за това му слагам памперс, но като порасне ще го махнем и ще ходи като големите хора в тоалетната и все неща в този дух... Аз или баща му като ходим до тоалетната му казваме къде отиваме и т.н. И то на детето му надухме главата с това акане и пикане
Поне се радвам, че си казва като се изака да сменям веднага памперс иначе се подсича...
Радвам се, че се събираме доста хора за Коледното парти и го очаквам с нетърпение. Стискам палци времето да е хубаво за да дойдат и Люси фемили

Шуши, идеята за подаръци и за нас ми харесва, но нали ще има и татковци, да не се чувстват пренебрегнати - децата ще получат подаръци, майките ще получат подаръци, а за тях... един поЗДРАВ
Хайде, стига толкова съм писала, че издателите ще ми искат процент от авторските права

носи ми хартийки някакви и ми казва "БОКЛУК", казва "ИКАМ САВИЧ С КАЛ (понякога това звучи като КАВАЛ)" 
твоята ема всеки път ми пълни душата, като актриса е с нейното излъчване.

и понеже ми бяха заети и двете ръце и не можах да и измъкна изварата от ръцете и тя умря от смах и тъпче на вътре.Докато сеньор Чемширов благоволи да дойде тя я изяде