Eсенен дъждец навън вали, а вкъщи МАЙчето крои бели!

• 14 974
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, мамчета Simple Smile

Най-накрая и моят ред дойде да се разпиша. От сутринта скитосваме по улиците. Преди малко се прибрахме, нахранихме и сега се опитваме да заспим... Надявам се бързичко да заспи, че снощи тъкмо заспа младежът и Йовчо бутна една купа на земята и го събуди, та до 24 часа имаше дива фиеста. Наложи се да го взема при мен на спалнята и заспа за минути... Но съответно аз не спах. От причудливите пози, които заемах сутринта станах със страшни болки в кръста!

Честит имен ден на всички празнуващи днес!

Кате, Никола отдавна си казва като му се ака, но пък си върши работата в памперса, защото хич не му харесва да седи на едно место... Като го сложа на гърнето и той става, търчи из хола и се киска. Иначе от както се е родил му обяснявам всеки път като му сменям памперса защо го правя. И всякакви такива неща свързани с акането - че е малък и за това му слагам памперс, но като порасне ще го махнем и ще ходи като големите хора в тоалетната и все неща в този дух... Аз или баща му като ходим до тоалетната му казваме къде отиваме и т.н. И то на детето му надухме главата с това акане и пикане Mr. Green
Поне се радвам, че си казва като се изака да сменям веднага памперс иначе се подсича...

Радвам се, че се събираме доста хора за Коледното парти и го очаквам с нетърпение. Стискам палци времето да е хубаво за да дойдат и Люси фемили  Hug
Шуши, идеята за подаръци и за нас ми харесва, но нали ще има и татковци, да не се чувстват пренебрегнати - децата ще получат подаръци, майките ще получат подаръци, а за тях... един поЗДРАВ  Mr. Green

Хайде, стига толкова съм писала, че издателите ще ми искат процент от авторските права  Joy

# 121
Здравейте,

Поздрави и от нас. Радвам се за Коледното парти и сме твърдо в списъка, мисля че и 3-мата. За подаръците - каквото решите, за парите - също, само да го пише с по-големи букви.  Grinning Wink Grinning Миналата година много ми хареса като си разменяхме подаръци, аз бях забравила за картичката, но тази година - няма.
Да ви покажа моя господин с подстригана коса: Е, и двамата ми господиновци, и да съм точна и двамата са прясно подстригани.  Laughing

Много хубави снимки на Радинка, много ми хареса тази, дето се е хванала за главата. А упражненията на Кат са ни познати. И ние правим подобни, но аз му викам "да играем на самолет", а Марто много се кефи.

Олче, още от едно време си спомням стаята на Вели колко е пълна с играчки. Сега като гледам нещата не са се променили. Голям сладур твоят син.

Ванилка, "про" го тълкувам като "професионалист". Но снимките, твойте и на мъжа ти, не отстъпват по нищо на тези, последните.

Шуши, добре че се записа, че ние майките на Мартиновци нещо сдаваме фронта от към количество напоследък. А снимка на адаша? Да не би да си публикувала, пък аз да съм пропуснала? Надето777 дай едно рамо в каузата.

Таня_арк, специални поздрави на моя приятел Никола и на голямата му усмивка. Липсва ни много като другар в игрите. Събота, неделя ако се задържи топло ще наминем и ще звънна да се видим.

Честит имен ден на празнуващите!

# 122
  • София
Хайде, пак аз
Аз се наработих  Embarassed Отказах се засега. А и днес Стоянчо е вкъщи - с хрема. И адаптацията в яслата върви трудно, те са само 3 дни, но ....... ще е трудно. Затова се отказах от работата, докато не започне да ходи по цял ден. То няма и кой да го гледа. Сега бях викнала майка ми, но нещата ще се проточат и няма как да стане. Надявам се всяко зло да е за добро!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149821&photo=85 Ето и снимки.

# 123
  • София
неде, най-хубаво си е у дома май, докато не свикнат с яслите......

не заспиваше ли стоянчо в яслата , как беше? мислех да те питам, нали се кърмите... аз миа най-рано май месец да я дам...или на есен. ще видим как ще стане номера, че сме закачени една за друга засега...

# 124
Честит имен ден и от мен на всички имащи повод да почерпят!Да са живи и здрави  и много  щастие  да носят на близксите си!

Аз да сервирам кафето и да бягам да шетам...че ми се взе акъла тия дни/а ме мързи,та се не трае/....,че то явно като се разписвам по това верме-поне да ви поразбудя Mr. Green

# 125
Честито на днешните именици!!!
Моят свекър, както и първият братовчед на Ема, носят името Михайл и ще имаме празник днес!
Много, много хубави дечица по всички снимки. Благодаря ви момичета, за комплиментите към нас!   bouquet
Гледам Радинка се грижи чудесно за фигурата на мама,  Laughing Марто на Дени, подстриган много голям изглежда. Ванилка, тази http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/?action=view&am … nt=F1000024-1.jpg, особено ми хареса,  Grinning но ако ги качваш поне 100-150kb, ще ми харесва повече.  Peace
Стоянчо, ми е фаворит по мазане! Ваната след хапване, май е задължителна. Съчувствам ви за адаптацията и работата.  Hug
По повод разходките, Ема не пропуска ден! Сутрин е по 1,5 - 2 часа навън, както и след обяд поне 1 час. Трябва много силно да вали, за да не излезе, но засега не е пропускала разходка. Луда е по пързалките, почти сама се качва. В най-голямата зима как ще я удържаме не зная.
За гърнето, много сме назад! По никакъв начин не мога да я задържа на него. Преди няколко месеца по-голям успех постигахме.  Rolling Eyes
За говоренето - говори по много, но разбираеми са много малко думи.  Laughing Тя както вече писах е МАЯ, мечо е МАНЕ. Вечер ми дава отчет как е минал денят й: "ДАДО БУУУУУУ, прави знак с ръчичка, как плуват рибките" - дядо с колата я е завел да види делфините или "БАБА ЛУУУУ-ЛУУУ, МАКО НАНЯ" - с баба е била на люлките, после е пила мляко и е спинкала. Има още много, но те не са ми много ясни!  Laughing
Една приятелка на Ема (априлче 2006) направо ми скрива шапката с приказки: аз я питам как прави камиончето, а тя ми отговаря "КАМИОН",  #Crazy носи ми хартийки някакви и ми казва "БОКЛУК", казва "ИКАМ САВИЧ С КАЛ (понякога това звучи като КАВАЛ)"  Joy и т.н.
За телевизията, аз се опитвам да не забранявам или поне да не го правя много очевидно. Ема, проявява интерес към някой реклами (главно на кока-кола) и към семейство Симпсън, събира и се 20-30 мин. телевизия на ден. Теорията ми е, че щом не е забранено, няма и да е толкова силно желано. Е за поощрения никой не говори!
Люба, дано тази нощ да спите!  Praynig

# 126
  • Русе
   Честит празник на днешните именници!
   И ние у нас празнуваме днес-аз съм Милена, мъжът ми е Пламен, а мама е Емилия! Моля, заповядайте!

# 127
Честито на всички празнуващи! То и моето име го има в списъка - Милена, но никога не празнувам.

За Коледното парти, за съжаление няма да мога да дойда. С мъжа ми сме си резервирали тогава да ходим за пет дни до Гърция ако до тогава има някаква друга среща ще се присъединим, но специално за тези дата уви 14 - 15- 16 -17 .

# 128
  • София
честито на трите н и миленки - мими, змейко и мимето78!   bouquet

пастичке, мерси! наистина щеше да личи , ако са качени в най-високата резолюция.  bowuu твоята ема всеки път ми пълни душата, като актриса е с нейното излъчване. Flutter

# 129
Здравейте и от мен, честито на имениците, с радост ще дойдем на партито аз и моето слънчице за таткото не съм сигурна той е все зает, но аз с радост очаквам нови запознанства, миналата година празнувахме с априлчетата но тази няма да пропуснем с вас:-)

# 130
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК! НАЗДРАВЕ!

Чета ви редовно, но нямам време да се разпиша, че от две седмици Гоги е с разстройство и направо съм луднала. На строга диета е, не яде почти нищо от нещата, които му давам и врата му е отънял. Доки каза, че е от зъбите, защото няма никакви други симптоми и наистина го мъчат долните кучешки зъби. Ей, един път да изникнат тези зъби!

Видях много сладки дечица на снимките!  Heart Eyes

Хубава и спокойна вечер!

# 131

Ето почерпката от нас. Ради има имен ден! Празнуват всички имена производни на Радо, както и Миленовци,Емиловци, Ахгеловци и Михаиловци-поне за тези знам!

Да са живи и здрави всички именници!

И аз съм съгласна за вторият вариянт относно Коледното парти!  Предпочитам да има подаръци само за децата.

Всички деца са много хубави!

Ради все така си ревнува. Имахме приятелче на гости и каквото то вземеше Ради почваше да се тръшка и реве, ей....страшна работа!
    Приятна вечер от нас!

# 132
  • София
В последни час да поздравя всички малки и големи именици днес! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Неде, снимката след лютеницата ме разби  rotfImbo
И другите снимки са също много сладки  Simple Smile

Да ви споделя, че Константин от около седмица вкара в неособено богатия си речник "не" и "няма". И сега сме във фаза на всичко да отговаряме с "Нье-ньееее!" и "Нямаааа". Белите си продължават с пълна пара, естествено. Днес за малко от играчка да стане плачка. Аз ходих в Народната да чета /а, пък днес там имаше снимки на някакъв филм с Антонио Бандерас и 40 мин. седяхме на входа с 10-тина други читатели, докато заснемат сцената, хем се вбесих, че си пропилях времето, хем пък ми беше любопитно да видя такава звезда на 2 метра разтояние, че и по време на снимки/ и свеки гледа Косьо. Та нещо явно с наредбата на планетите се е объркало и тя решила да простре прането на балкона /по принцип такива идеи да домакинства у  нас никога не са й идвали на ум, аз и не искам такова нещо от нея... само се надявам ентусиазмът й да идва за по 3-4 часа да не се изпари преди да съм успяла с тая моята прословута дипломна  Rolling Eyes / та излязла тя на балкона, а Косьо останал в стаята и... хлопнал вратата след нея  Shocked свеки си изкарала акъла какво да прави, горката... добре, че Косьо нещо се заиграл с ръчката и в някакъв момент когато я е освободил, тя успяла да влезе.

Ами засега лека от мен, макар че пак ме е подхванала безсъницата  Confused

# 133
  • Велико Търново

Ами засега лека от мен, макар че пак ме е подхванала безсъницата  Confused

Ако,пиеш да сипя по едно

Честито на всички именници!Желая им здраве  и късмет!

Тази вечер сварих Божана да "вечеря" заедно с котките в банята ooooh!и понеже ми бяха заети и двете ръце и не можах да и измъкна изварата от ръцете и тя умря от смах и тъпче на вътре.Докато сеньор Чемширов благоволи да дойде тя я изяде Mr. Green

Хубава нощ от мене!

# 134
  • София
Siskaaaaaaa, не ми пускай такива мухи, да не отбия скоропостижно тоя нощ  Twisted Evil Я, да взема да си сипя ено бяло вино поне!

Общи условия

Активация на акаунт