ЯНУАРИ месец сме родени и сме весели деца засмени!

• 11 094
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро , прекрасни!!!!!! Hug Hug

galita , радвам се че полета е минал безпроблемно , дано и обратния да е така! HugМерси за комплимента!!! Blush

Докато правим вечерята и се крием,че той е на диета, а иска от нашето ядене и  надигнал чашката на баща си. Незнам колко е пил,плюл и разливал в хола, но добре му се отрази, защото изнася програма-увеселителна в моментта. Така правел и в детската ,каза г-жата, да весели децата правел простотии и те се заливали от смях, вчера си слагал чаши от сок на главата, а аз се чудя защо му лепне косицата.
Joy Joy Joy
Дано да се е излекувал поне с тази ракия  (поне аз реших че е такова  hahaha)дето е пробвал!!! Hug Hug Hug
Ти пък детето държи да им е весело на другарчетата , пък дори и да лепне после!!! Joy Joy
С този дяволит поглед не си и мисля друго!!!  love001 Я кажи на портрета зад детето ти ли си ????? Embarassed

desislava69 , Добре дошли и от мен!!!!  bouquet Разкажи повече за теб и Ради!!! Hug

# 121
Добро утро и от мен!

Ние днес сме на работа в комплект - Аз и Коко. Сигурно ще си изкараме двойна надница. На обяд си трагваме, но сутринта трябваше да дойдем, че имам да свърша някои задачки. Коко не е на градина защото пак кашля. Носа му не тече, но от време на време е запушен  ooooh!
Сега седи на един стол и рисува картина за татко си.  Wink

Неда, забавна история. Много ви е артистично синчето  Joy

galita, дано и обратния полет мине без проблем  Praynig Приятно изкарване  Peace

Виличка, и аз като Пепито съм благодарна на яслата  Mr. Green Иначе вкъщи бутаме коли по едно килимче с улици, разиграваме разни ситуации  с едно семейство динозаври, понякога четем книжки и редим кубчета. В общи линии предпочита да играе с деца или с татко си (а не с мен щото съм малко скучна  Embarassed). Най-много му харесва като аз бутам колите и диновците и обяснявам, а той гледа и имитира  Laughing

Добре дошли на desislava69 и Ради!

# 122
Дейзи и Виличка, мерси за пожеланието ,но той е сега си палува, та няма нужда повече. Даже може да се каже ,че е вече на 1 ракия. Laughing Докато правим вечерята и се крием,че той е на диета, а иска от нашето ядене и  надигнал чашката на баща си. Незнам колко е пил,плюл и разливал в хола, но добре му се отрази, защото изнася програма-увеселителна в моментта. Така правел и в детската ,каза г-жата, да весели децата правел простотии и те се заливали от смях, вчера си слагал чаши от сок на главата, а аз се чудя защо му лепне косицата. Изцежда ми всичките силитова момче, дано да се кротне при снахата. Wink
Отивам да сложа пресна снимчица в албумчето.
hahaha Ох, много се смях!  Joy Значи не съм аз с най-палавото дете тука! Един вид, отдъхнах си!  smile3534
А КамЪн е много сладък! На една снимка го има застанал до един портрет. Ти ли си на него? Защото малкия ужасно прилича на жената от портрета! Wink
Ей сега разглеждах албумчето, големи сладкиши си имаме, ще се опитам и аз да сложа нещичко, но нещо напоследък нямам хубави снимки, особено на Стефан.
Добре дошла на Десислава69, кято също така е в нашия отбор на майките на породени деца, където "членуваме" с Дес! Wink
Петенцето, и ние си имаме семейство динозаври (плюшки) - мама и бебе, Стефан много обича да му играя театър с тях. Имаме и едно прасенце, дето си пъхаш ръката вътре и играеш театър - много обича да му разигравам такива сценки, един ухилен гледа. По този повод, вчера сестрата нищо не ми каза за театъра, освен, че гледали. Rolling Eyes Питах Стефко, обаче нъцки - нищо не казва.  Blush Дано да са се забавлявали!

# 123
  • Madrid
Здравейте!
Току що установих,че не става едновременно да чета форум и да храня Сами Simple SmileТака настойчиво ми дърпа ръката към купата с грис Simple Smile
Мишленце,аз съм сигурна,че ти отива,нали те видях доста изсветлена и още тогава ти споделих,че ми харесва новия ти стайлинг! Wink
Вивка,аз също се присъединявам към мнението за аватара ти,за мен той е олицитворение на приказката-децата са най-послушни докато спят!Ангелчета!
Дес,бебето ти е много симпатично!хубави хора сме скорпиончетатаРазгледах снимките,така приятно и мило ми става,че ми се приисква да бременея и аз,но като изключа компютара и видя действителността,бързо се отказвам!
Много хубаво е,че тук на близо до нас има един търговски комплекс,в който спокойно мога да изпия едно кафе,тъй като има заграждение с топки,пързалки и надуваеми играчки,за нас това е взаимното спасение от скука,когато времето навън е лошо.Но всъшност ако не съм изморена и изнервена,обожавам до си играя със Сами. Heart Eyes

# 124
Здравейте и от мен!  Hug

Кой има нужда да споделя следобедното си кафенце с него - молим! То е малко irish ама карай  Joy

Тук е голяма скука! Излязохме преди обяд да потича малко Али и сега тъпеем  ooooh! Довечера съм канена на служебно парти  Mr. Green А утре съм на погача на една приятелка на бебчето, та Али и татко й ще се гледкат, а аз ще си почина малко от тях   Mr. Green

# 125
Vili4ka,   и за съм тук с кафе!!!! Hug Hug

хубави хора сме скорпиончетата
Peace Peace Peace

# 126
  • Варна
... Довечера съм канена на служебно парти  Mr. Green А утре съм на погача на една приятелка на бебчето, та Али и татко й ще се гледкат, а аз ще си почина малко от тях   Mr. Green

Неееееее, те ще си починат от тебе. Hug И кой се жалва, че няма разнообразие при тази програма? Peace

# 127
Неееееее, те ще си починат от тебе.

Ееее, чак пък толкова  Rolling Eyes Mr. Green

# 128
Неееееее, те ще си починат от тебе.

Ееее, чак пък толкова  Rolling Eyes Mr. Green
АААААААААААААААААААА така не ти изнася ,ааааааааааааа?????? Joy Joy Joy

# 129
  • София
Петенце, неприятното е ,че артистизма му повече към цирковото изкуство клони, даже още по-точно към клоунадата. Wink
И тъкмо да се направя на приятно разсеяна към питането на Вивка за портрета  Sunglassesи Ани ме разкри и размаза, защото мн.малко хора смятат ,че прилича на мен. Много ме е срам да си призная обаче  Embarassedсъм аз,т.е. бях аз.
Срам ме е ,защото съвсем не съм самовлюбена ,за да си държа лика на стената и смятам ,че е признак на лош вкус, но мъжо ми иска да си спомня в какво се е влюбил явно и много държи да е там. А БЯХ,защото след н-броята минали години и двете ми раждания ,вече далеч не изглеждам така. Twisted Evil
Най-лошото е ,че малкия все там го снимаме,защото го слагаме в/у скрина и той седи мирен, за да не падне. Иначе снимка не може да се направи,всички са размазани, не спира на едно място.
А и новото е,че вече не е КамЪн, а Камене. Като се види на снимка и го питаш кой е това и той отговаря "Камене". Явно все това се чува в детската.
Иначе детенце е добре, мъжа ми предполага, че са решили г-жите, че няма да го издържат пълна седмица и са ни го пробутали. Но ще им го върнем. Grinning тъпкано.
А и да не забравя - имам нужда от идейната ви помощ. Към края на месеца имаме 10годишнина от бракуването, а на мъжлето му се пада да е на дежурство 24 часа точно тогава. Дайте идейки как да го изненадам и зарадвам. Моля! baby_neutral

# 130
АААААААААААААААААААА така не ти изнася ,ааааааааааааа?????? Joy Joy Joy

Ами да, аз внасям топлина, любов и веселие в живота на дъщеря ми и мъжа ми, така че какво има толко да си почиват ааамаха!  Crossing Arms Joy Joy Joy

# 131
Най-лошото е ,че малкия все там го снимаме,защото го слагаме в/у скрина и той седи мирен, за да не падне. Иначе снимка не може да се направи,всички са размазани, не спира на едно място.
Joy  Joy  Joy Стефан пък обожава да го снимат! Като види фотоапарат, то са едни пози, едни усмивки, едно чудо! Rolling Eyes Голям фръцльо ще ми стане, ще има да се кокондри наред с гаджетата си. Ама как го написах и аз в мн.ч..... Mr. Green
А за портрета, много е хубав и хич не вярвам да си се променила чак толкова много! Naughty И не мисля, че е проява на лош вкус, напротив - някак аристократично е. Аз ако имах хубав портрет на мене си, хич нямаше да се колебая! Ама на мъжо не, че аз съм по-хубава. Whistling  Flutter  Mr. Green
Вили, пак се заредиха купоните при тебе!  dance  superuu
Стефан ей сега го прибрах от яслата, но във входа трябваше да го извадя от колелото му, за да го кача по стълбите, че не мога всичко наведнъж, а тоз кат' се затръшка на земята... ужас! doh В това време излиза от асансьора баща му, който си беше забравил портфейла на работа  Rolling Eyes и отиваше към спирката да причака колегата си, който му го носи, та като излиза от асансьора, вижда легналия на земята Стефан, захлюпил очи към пода, и му се смее и ме пита кво му има на тоя... Викам не знам кво му има, ама го взимай с тебе, че ще го ошамаря яката тука!  Close Тюююю, как ме ядоса! Twisted Evil  Mr. Green

# 132
  • Madrid

Ами да, аз внасям топлина, любов и веселие в живота на дъщеря ми и мъжа ми, така че какво има толко да си почиват ааамаха!  Crossing Arms Joy Joy Joy

Ами то и аз,ама няма да им се разсърдя ако искат да си починат от мен,държа обаче да са заедно! Grinning

# 133
Ауууу, какво става бе мацки? Дъжда и снега да не ви отнесоха нанякъде? Joy
При нас през деня не беше студено, но вече е кучешки студ навън. cold Стефан милия цял ден ходи с ботуши из нас, от мерак да излиза, та се наложи 2-3 пъи да го извеждаме на терасата да види, че навън има много дъжд и не можем да излизаме! Милия, стегна му се душицата! Tired Ако до понеделник не спре да вали, не знам как ще го водя на ясла, че и малкото трябва да е с нас...
Хайде поне в неделя се включете, споделете нещо... Hug

# 134
Малииии, да не стачкувате? Mr. Green
Аз поседнах малко, че днес съм сама с малчовците, тати дежурен, сега Стефкото спи, Максим кротува и си играе, малко да отдъхна, че от сутринта само  newsm79 1dishes wash и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт