ЯНУАРИ месец сме родени и сме весели деца засмени!

• 11 105
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Ани, и при мен е същото. Сама съм с двамцата вчера и днес, чистих, готвих, оправях и да не кажа, че е почти същото като преди. ooooh! Слагам малкия да спи и отивам да пиша домашни. Tired Надвечер ще ви погледна. Simple Smile

# 136
Мацки, я кажете, някой с хомеопатия лекувал ли е?Моята хомеопатка ме беше предупредила, че последата фаза на излекуване са кожни реакции, ама таквоз чудо не съм очаквала, Ники целия е изринат и по дупето и по пръстите даже на ръцете и краката, целия е в афти, има и по езика и от вътрешната страна на устата, много е зле, всяка вечер вдига температура, в петък 39,6 Rolling Eyes Едвам я свалих с 300 зора. Ели и тя има пъпчици по задника, но друго не и Т няма. Моля ви споделете опит ако някой е лекувал с хомеопатия такова чудо дали е преживявал. Виках доктора да види дали не е шерка, ама каза, че не е, той го определи като афтозен стоматит в устата и по тялото като контактен дерматит, но хомеопатичката каза, че това са си реакции от капките, които дава и да не се плаша чак толкоз Cry

# 137
Ох, Мишленце, мои приятели се лекуват от атопичен дерматит само с хомеопатия, както и от всякакви други болести, те си ходят на хомеопат като на кафе. Споделяли са за кожни реакции, но малко по-нататък ще им звънна да ги питам, че сега може да си почиват. Боже, дано се оправи Ники бързо! Praynig

# 138
Хоеопатичката още първия път каза, че обикновено всички болестни състояниея започвали с кожни раздразнения и ако не се лекуват навреме, влизат все по-навътре и тогава симптомите се променят, но също така и периода на излекуване е отвътре навън и най-последни се появяват кожните раздразнения преди да се излекува детето.

Притеснява ме също, че сега първия цикъл от капки - 20 дни ми каза, че лекуваме болестите година назад, следващия цикъл още една година  назад и после започваме да чистим генетични неразположения, но ако всеки път така се случва просто не знам как ще окрякам #Crazy За децата да не говоря Cry Да не говорим, че тези капки, които му давам за сегашното състояние се дават 8 пъти дневно по 5 капки на 3 давания през 15 минути, като през това време не трябва да поема нищо и преди това по 11 час не трябва да яде и след това също. Снощи не ми стигна времето между храненията и спането и го будих 6 пъти през нощта, за да му ги дам Cry Сърцето ми се скъса, горкото всеки път рева Cry А ние заминаваме скоро и ням ада ни има известон време, не знам бабите как ще се оправят ooooh!

# 139
Привет в късният следобед.
Илиндичка,вярно е това за скорпионите Peace,май сме доста майки-скорпионки!?

Мишленце,знам,че при лекуване с хомеопатия се лекува  организъмът като цяло и по време на лечението всички болести от които си бил болен излизат наяве.Така,че ако сте имали кожни проблеми е нормални да се появят.

Анту,не стачкуваме,но ремонтираме(частично)-вградени уреди в кухнята и купона е пълен.Бети само ходи при майсторите и боклука е разнесен вече из цялата къщи.
До скоро.

# 140
Мишленце, нямам опит с хомеопатията, но това, което описваш, звучи страшно направо  Sad Дано се оправят децата ! А защо не се посъветваш и с друг лекар - при тези силни симптоми дали е удачно да се продължава тази терапия  Rolling Eyes

# 141
Виличка, виках и педито, но той даде разни лекарства, които са несъвместими с хомеопатията и според хомеопатичката само потискат, но не лекуват причината. Засега мисля да изтрая, до вторник ще видим какво ще стане, днес поне не вдигна температура и е видимо по-бодър, на Ели обаче й се появиха още пъпчици по задника Rolling Eyes

Иначе кожни проблеми имаха, точно в началото на пролетта, от едни памперси бяха останали без кожа на няколко места по дупетата и двамата, та може и от това да е Rolling Eyes

Засега третирам само със смрадлика и ми е позволила крем нивеа обикновен и мажа  с това дупетата и също устичките, защото на Ники са му направо изпръхнали.

Хайде, лека  и мерси за съветите bouquet

# 142
  • Madrid
Мишленце,стискам палци за бързо оздравяване.Ти ми беше споменала май за тази хомеопатка и доколкото си спомням и имаше доверие.Дано да е както предполагаш!
Лилия,на мен посещението на майстори вкъщи ми е много неприятно.Адски се вкисвам,но се налага!

# 143
Мишленце, направо изключих днес да питам моите познати за кожните реакции! Rolling Eyes Стефан беше във вихъра си, направо ми се качи на главата, прах дивана, защото разля мляко, преобличах го сигурно 3 пъти и какво ли не още... Утре непременно ще питам!
А можеш да попиташ докторката би ли ти позволила да ги мажеш и със Себамед (кремчето, което е в тубичка, като паста за зъби, но по-голяма). Много е добър този крем за рани по кожата, на Стефан дупето като се беше разранило го оправих със Здраве и Себамед.
Стискам палци бързо да оздравяват децата, много жал ми стана за Ники! Cry

# 144
  • София
здравейте момичета!
добре е малко разнообразие, но си е друго удома - при семейството  Heart Eyes
На връщане полета беше малко тежък (имаше силна турбуленция и доста си подрусваше  Sick), ама най-ужасното беше на летището в Рим след като цял ден бяха стачкували - пълна лудница, в петък при това, едвам успяхме да хванем самолета, въпреки че бяхме 2,5 часа преди полета. Голямо препускане падна и висене по опашки  Tired
После вкъщи заварвам Вики болна (пак грип Sad!) и утре трябва мъжа ми да си остане да я гледа, защото аз поне 2 дни ще съм супер заета в работата  Tired Милата ми дано не се мъчи много с тази хрема ... има си всички симптоми на нов зъб (горните кътници).
mishlentze, милите тидечица (и майка им с тях), дано го преживеят бързо. И аз не мога да ти дам съвет, тъйкато много малко опит имам в областта. Ти не ходеше ли при мъж хомеопат? Можеш ли да ми напишеш координатите, че изглежда съм ги загубила от предния път Embarassed, може и на ЛС. Hug
Разбрах, че днес Вики имала имен ден (Св. Мина), много хубав празник, ще си отбележа да празнуваме догодина. Скромна почерпка за нейно здраве:

# 145
  • Варна
Ей, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА НА ГАЛИТА! Здрава и добричка да расте, за радост на мама и тати!

Мишленце,  Hug, пожелавам скоро всичко да отшуми. Да пишеш.  Praynig

# 146
  • Madrid
Честит имен ден на Виктория!!Да оздравява бързо,а на теб добре дошла! Simple Smile

# 147
Честит имен ден на Викито! Пжелавам й много здраве, много весели игри и мноого подаръци!   bouquet

Галитка, добре дошла!  Hug

# 148
  • София
mishlentze, не знам дали това ще ти помогне, малко е смешно, но на Мьри по-бьрзо му минават обривите по дупето като след измиване го подсушавам с кьрпа и после една минута го суша сьс сушоар(дупето). После намазвам тьньк слой крем Бо4ко (вьв вашия слу4ай-вашия крем).
Напоследьк в аслата не го по4истват добре и постоянно има пьп4ици на дупенцето. Тази процедура като я направя ве4ер и на сутринта има останали само по 1-2 пьп4ици, успокоени...
При вас слу4ая явно е по-тежьк, но сушенето при вси4ки слу4аи ще помогне...

Боже, това не го ли писах ве4е... newsm78 newsm78 newsm78Ще ме извините ако сьм, нещо запо4нах да забравям...

# 149
Здравейте и от мен!

Макар и със закъснение ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на ВИКТОРИЯ на ГАЛИТА!!! Да расте здрава и много усмихната!

Мишленце, как са мишките днес? Дано бързо се оправят, че на мен поне ми звучи доста неприятно  Praynig

Калоян е с жестока кашлица. Две нощи направо не сме спали от неговото бухане. Иначе носа му е запушен, но не тече много и се повлиява от капките. Няма Т, яде си и е повече от неспасяем... Тая кашлица обаче съсипва и него и нас.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт