Декупаж (салфетна техника)- 11

• 36 046
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
Миражче, благодаря за милите думи!
Ама това даже не е мебел, а е опаковката на една помпа.Който помни старият ми ник, ще забележи и надписа на кутията и ще  разбере от къде е дошъл ника ми. Laughing

А  и както казах, не е  завършена изцяло,има още  доста работа над нея.Трябва да й се сложат панти, но това не мога да го направя, значи ще чакам мъжа ми да свърши тази работа.Трябва и аз да поработя над нея още доста.

Последна редакция: нд, 18 ное 2007, 12:58 от Анонимен

# 166
Kампари искам и аз такава съкровищница ммммного е хубава и ще стане още по Peace щом ти е в ръцете!Мираж коледните неща са   bouquet!

# 167
dulcemulce това, че е за дърво няма значение-нямаш проблем,давай смело и ще чакаме снимки
[

Мерси mirage72, минавам още една ръка боички и после ще давам с лака  Grinning, имам аз и една друга идея ама... да видим дали ще стане. Накрая ще покажа накуп 3-те неща над които работя паралелно като за сефте  Crazy

# 168
здравейте, момичета.трябва да ви кажа че сте страхотни и доста отдавна следя невероятните ви творения.Дори ме вдъхновихте да направя някакви мнооого семпли опити (които дори ми е неудобно да ви покажа)

пожелавам ви много настроение и разбира се още красоти:)
бъдете здрави
http://vennyto.multiply.com/photos/album/4/opiti
ето все пак моите опитчета:)

# 169
Здравейте момичета. Страхотни неща творите. От две седмици чета и разглеждам и още не съм минала през всички стари теми. Невероятни сте. Преди години ме беше хванала тая краста декупажа, а дори не знаех, че се нарича така Rolling Eyes
Имам конкретно питане. Смятам да правя декупаж на керемида, но не зная с какво да обработя предварително мястото, където ще лепя салфетката. Грапава ми се струва керемидата и ме е страх, че ще се разкъса салфетката, а ми е единствена. Дайте идеи с какво да я загладя. И без това смятам да боядисам предварително мястото с бяла боя, за да изпъкне мотива. Дали боята ще е достатъчна да заглади повърхността?

# 170
Кампари, страхотна съкровищница!   bouquet
venny_b, аз съм още по-начинаеща и от теб, но мисля, че добре са ти се получили нещата.   bouquet

Аз чакам моите "творби"  Mr. Green да изсъхнат, за да ги снимам и да ви покажа как се справих днес  Rolling Eyes

# 171
Готови са!  Grinning Скромен опит за начало, но надявам се да ви харесат поне мъничко. Поне едно е сигурно - много се запалих  Hug
Снимките не са добри  Embarassed, за което се извинявам предварително (доста набързо ги направих): http://www.snimka.bg/album.php?album_id=193644&view=1&photo=1

# 172
sun,много добре са ти се получили нещата  bouquetМоже да не съм перфектна в декупажа, но съм естет GrinningБраво

# 173
привет момичета, след  две седмици почивка дойде ред и аз да се включа . Много красоти сте натворили за тези две седмици,кои от кои по хубави. Няма да ви изброявам поименно  за да не пропусна някой и после да има обидени. за това на всички  bouquet
 Да покажа и аз какво направи тази събота и неделя.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=189039 две ловджийски пана  и  първи опит с напукване/ кракле/

# 174
  • Бургас
Миражче, като винаги перфектна  bouquet
Кампари, чета и си мисля как ще ти се накарам да показваш без да се чудиш и Я видях. Чудна е , а пък съм сигурна, че ще стане още по-хубава като я завършиш. Мен вчера ме изгониха на кашони и сега си мечтая и аз за такава съкровищница  Cry
venny_b, браво, много успешни първи опити, но като една бъдеща свекърва да кажа - видях едни стърчащи крайчета на чинийките - може да ги изрежеш с остро макетно ножче.
Sun, поздравления - много сладки са се получили Heart Eyes
kkaatt , останаха ми очите в ловджийските пана - бързо да кажеш върху какво и с какво си ги направила

# 175
  • Варна
Мираж, тъкмо се чудех къде зачезна. Thinking  bouquet
Ще правиш ли друго за базара?

kkaatt, паната много ми харесаха. smile3501

sun и venny_b, чудесни първи опити. newsm10

# 176
  • На края на света !
Ей мацки ,като ви гледам чудесните творения  Hug,ми идва всичко у дома да си налепя Mr. Green
Днес и аз ще сътворя нещо и ще се похфаля Flutter

# 177
  Hug паната са : кора от бреза и декупажна хартия от слънчоглед

# 178
  • Хасково
здравейте, момичета.трябва да ви кажа че сте страхотни и доста отдавна следя невероятните ви творения.Дори ме вдъхновихте да направя някакви мнооого семпли опити (които дори ми е неудобно да ви покажа)

пожелавам ви много настроение и разбира се още красоти:)
бъдете здрави
http://vennyto.multiply.com/photos/album/4/opiti
ето все пак моите опитчета:)
Браво!
Като е чаша трябва ли лака с който се покрива последно да бъде специален или може да бъде лак за дърво?

# 179
момичета,мерси за подкрепата Simple Smileтова ме стимулира да продължавам с опитите GrinningРадинка,права си за ръбчетата, но не знаех с какво да ги изрежа, сега вече ще се сдобия с макетно ножче Grinning

Общи условия

Активация на акаунт