Декупаж (салфетна техника)- 11

• 36 039
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
  • Добрич
Здравейте на всички!  Hug
Малко се позагубих, но в момента нали тече подготовка за коледния ни базар, та там съм ангажирана.  Wink
Искам да поздравя всички нови попълнения и да им пожелая много вдъхновение, хъс и добре да се чувстват сред нас!   bouquet
Виждам, че въпреки, че са нови всички се справят направо страхотно! Много сръчни, бре! Браво на всички!  Peace Hug
Миражче, страшно много харесах всички неща за базарите и мога само да те поздравя и да те похваля с професионалната изработка на творенията ти!  Hug
Ваня, направо ме изуми с перфектото изпълнение на шишето и кутията! Страхотни са!  Peace  bouquet
Фанси, и тук да кажа, че "нещицата" ти са страхотни, а идеята за крушките е точно в десятката!  Peace Hug
Кат, паднах си по твоите ловни пана! Да ти имам кората от бреза аз на тебе!  Joy
Кампари, съкровищницата ти е много хубава! Чакаме я и в завършен вид!  Wink Hug

Аз правя пак шишета, ама като са готови тогава ще ги показвам на куп, че вече ви отегчавам сигурно с тях!  Mr. Green

Приятен ден и много усмивки!  Hug

# 196
  • София
Здравейте отбор роботни момичета.  Hug
Чета ви и се възхищавам на всичко което сте показали в тази тема и същевременно беснея, че нямам фото за да покажа моите работи. Сега когато фотото се появи пък има друг проблем. Снимките са ужасни.  #Cussing out На тях изглежда, че има разминаване в цветовете на един и същи предмет а такова няма, освен това някакви петна  newsm78 абе ужас просто. Също искам да предупредя, че нещата още не са съвсем готови, тепърва предстои   "оброкатяване" Joy "опанделяване" и лак естествено.
Като приключа ще покажа пак, надявам се този път да няма проблеми.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=193874

# 197
Момичета, помогнете ми, моля ви,
Защо ми се набръчква салфетката????? Всичко уж правя както трябва, слагам лепилото разнасям и тя се бръчкааааа!!!!!

# 198
  • Бургас
mamaT, тя  винаги се бръчка когато я намокриш. Тук е твоята роля - мажейки с лепило да я изпъваш. Като начало започни с малки картинки. Ако лепилото ти е много разредено тогава също се получават много гънки.
Момичета, помагайте! Имам няколко кутийки релефни пасти купувани пролетта, но вчера ги погледнах и видях, че са се втвърдили. Дайте идеи как да ги оправя Praynig

# 199
mamaT, тя  винаги се бръчка когато я намокриш. Тук е твоята роля - мажейки с лепило да я изпъваш. Като начало започни с малки картинки. Ако лепилото ти е много разредено тогава също се получават много гънки.

Много ти благодаря  bouquet, за съжаление вече немога да я изпъна и ще си я оставя така, следващия път дано да стане.

# 200
Няма да можем да ти помогнем  Cry . Аз също хвърлих релефните пасти и металическите бои  newsm45 . Вече знам и си вземам само по една опаковка и то когато ще ми потрябва.

# 201
  • Бургас
Радинка и аз не мога да ти помогна но си спомням много добре че Мираж каза за релефната паста да се ползва бързичко след отварянето, питай нея няма ли някакъв трик

# 202
отново здравейте, момичета.Май начинаещите сме заредени с гооолям ентусиазъм GrinningАз пък "се изявих" почти върху всички мебели.И понеже живея в студентско общежитии имам доста "материал" върху, който може да се поработи.Засега поразкрасих касите на вратите и плочките.Мисля че добре се получи, но естествено последната дума е вашата Grinning

http://vennyto.multiply.com/photos/album/5/opiti

# 203
Мираж,  стра/х/отни  са ти нещата! newsm51 Голяма красота!   love001 Ама аз, нали съм блейка, чак сега ги видях.
zax, много ми харесаха всичките ти творения за базара! smile3501 И шишенцата са много сладки! Heart Eyes Пък като ги довършиш...Каква е тая производителност от вас?! Аз съм е... и бавнячката! Confused
Sun, venny b, голяма зарибявка е тоя декупаж! Laughing И аз като почнах, за една седмица олепих половината къща Joy  Hug
Ох, и аз днес установих, че трябва да хвърля седефената  и медната  боя Weary За всеки случай им налях по малко водичка, но са толкова засъхнали, че не вярвам да се разтворят Sad

# 204
  • Добрич
За релефната паста дали няма да стане с вода и С-200 да се разреди? Така правя с гипса като се втвърди и се получава перфектно. С-200 задържа да не съхне толкова бързо.  Peace

# 205
  • София
Здравейте момичета.Мен ме е налегнал някакъв жесток грип и не мога да стана от леглото CryТакива красиви творения сте направили,мн. от които за любимия ми празник.Сега хич не ми е до творене и синът ми също е болен.Като ви чета ме зареждате с вдъхновение и мн. ви се радвам.
Искам да похваля Radinna за страхотните чинийки,didi mum за прекрасното заведение,Beladonna за всичките и коледни красоти.Fancy,и твойта  колекция е невероятна smile3525,а за крушки и плочи и аз се оглеждам Laughing.zax  smile3501  голямо декупажиране си му ударила и всичко мн. ми харесва smile3521.Мirage,мн. изпипана и стилна колекция за Коледа  bouquet.kkat,браво за паната.venny_b и sun добре дошли с хубавите си опити  bouquet.vaniya  smile3525
Kadrokosa,кой знае какви чудесии твори Two Hearts.Кампари,всеки би мечтал за такова като твоето съкровище.Дано не пропуснах някой.

# 206
  • София
Цитат
Каква е тая производителност от вас?! Аз съм е... и бавнячката!
Фансииииииииии точно ти ли? Дето си направила едни красоти в толкова голям тираж?
А за шишенцата да ви кажа /малките де/ вътре трябва да се добави и текст с пожелания за коледа, още доста работа имам.
geniko да оздравяваш, че да продължаваш да твориш.
На Радина и на Фансито чинийките са голяма зараза, че и аз прихванах, ама тая болест не е страшна  Wink
А на Мираж и на Беладона нещата са чудни.
И имам едно предложение да вземем един семинар да си организираме в това прекрасно "декупажирано" заведение, че ще е най-подходящо за целта.
smile3501 за всички ви.

# 207
  • Добрич
Мацки, дайте малко мнения!  Wink Днес направих една бутилка с канап /от типа на Закс  Laughing/ и й цопнах един мотив от салфетка, та сега предстои лакиране. Да, ама си спомням, че Закс беше казала, че канапа "гълта" много лак, та не ми се иска да си използвам акрилния лак от Мираж, щото си ми е ценен! Mr. Green Имам два варианта: 1/ Да лакирам с лазурен лак на "Леко"  и 2/ Да лакирам с авто-емайл лак на спрей.
Ха, дайте сега мнения кой от вариантите да използвам!  Wink

# 208
Давам своя вот за лазурен лак на Леко  Wink Hug
geniko, оздравявайте бързо!  bouquet Hug

# 209
Давам своя вот за лазурен лак на Леко  Wink Hug

Още един глас.

Общи условия

Активация на акаунт