Декупаж (салфетна техника)- 11

• 36 046
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, благодаря ви!  Hug  bouquet Идва ме ентусиазма още повече така.
kkaatt, прекрасни неща имаш в албума! Надявам се скоро да усвоя и аз така добре техниките.  Hug

# 181
Мираж е права.  Към момента имам два шкафа и три масички, които бяха за изхвърляне, а сега са уникати newsm20 Joy Joy Joy

# 182
Миражче, чудесни неща си направила за базара! smile3525 Two Hearts
kkaatt, много оригинални пана! smile3501 Откъде ти идват тези идеи?! Crazy Heart Eyes
Sun, venny_b, поздравления за успешното начало!  bouquet thumbsup
Аз продължавам да правя разни нещица за базарите, май е време за тема"От нищо нещо"/ в моя случай може и "От нищо пак нищо"/ Joy hahaha

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 15:09 от Fancy N

# 183
 фанси ,  стрешни са тия крушки,  и буркана , напомня ми за приказката "дядовата ръкавичка" но крушките са направо суперски!

# 184
Привет маниячки.
Досега само ви се радвах на красотите защото нямам време за писане а още по малко за направата на нещо.Но реших да ви пожелая приятна  и изпълнена с емоции седмица.Специално искам да поздравя Fansy за крушките. #Crazy Направооо са изумителни.Сега започвам и крушки да събирам.Предчувствам че в най скоро време ще ме изгонят от вкъщи заедно с всички боклуци които съм насъбрала.Но това ми е най голямата тръпка от боклук или ненужна вещ да сътвориш нещо и да му дадеш втори живот.Чаоо ви и дерзаите с пълна пара.

# 185
Благодаря, момичета! Hug
cala, в къщи  всичко ми се показва и след това се хвърля  hahaha Peace

# 186
Фанси, признай си,  че нарочно изгори крушките, за да направиш тези великолепни украшения! Crazy
Ние у нас  имаме друга практика-като намери нещо  необичайно мъжа ми и го носи в къщи, за да видя дали ще ми  върши работа за нещо. Плюшкин ряпа  да яде пред мен! hahaha

# 187
Fancy N, благодаря ти!  Hug Нещата ти са разкошни. А крушките наистина са голямо попадение! Поздравления за богатата фантазия!   bouquet

# 188
Фанси, признай си,  че нарочно изгори крушките, за да направиш тези великолепни украшения! Crazy
  Joy Признавам, че от вчера държа лампата в антрето да свети непрекъснато, че е с малка крушка hahaha Ама сега ходих до един магазин за ел.материали до нас и продавачката ми даде бракувани крушки newsm44

# 189
Нямах търпение да се прибера и веднага намацах поставката за ножовете.  Grinning Ще видим какво ще се получи, ще мисля, докато боята съхне.

# 190
# 191
Поздравления за майсторките!Всички сте направили страхотни неща!

Fancy N много добра идея с крушките!

Кампари останаха ми очите в твоето творение!

Ето малко и от мен
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4532636 кутия
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4541126 шише
Надявам се да ви харесат!Приемам критики.

# 192
Ще цитирам Гая /хем да знае, че си мислим за нея Laughing Hug/: Хайде сега  vanyia бързо да си признае има ли художническо образование или да или поне от колко време се занимава с декупаж? Grinning smile3501

# 193
Fancy N благодаря за комплимента,но образованието ми е техническо.Първите ми опити са с великденските яйца.Другите са закачалката,кутията и шишето(това му е втория опит,защото го направих и не го харесах).
В нашия град нямаме магазин за худ.материали и работя с подръчни - С200,латекс,блажна боя и яхтен лак.Даже за златистото използвах златен бронз,който нанесох с бинт,но от лака се разнесе.

# 194
mirage72, vanyia, прекрасни творения сте създали!  smile3501 smile3501 smile3501

Ето и моя 3-ти опит  Blush: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=193644&photo=14

Общи условия

Активация на акаунт