Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са салфетките за размяна и каква е концепцията зад тях?
Какви са различните техники и материали, използвани в декупажа?
Как се различават техниките за декупаж върху стъкло, дърво и метал?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са салфетките за размяна и каква е концепцията зад тях?
-
Какви са различните техники и материали, използвани в декупажа?
-
Как се различават техниките за декупаж върху стъкло, дърво и метал?
-
Какви са някои идеи за декорация с декупаж?
-
Какви материали обикновено се използват в декупажа?

На тях изглежда, че има разминаване в цветовете на един и същи предмет а такова няма, освен това някакви петна
абе ужас просто. Също искам да предупредя, че нещата още не са съвсем готови, тепърва предстои "оброкатяване"
. Аз също хвърлих релефните пасти и металическите бои
. Вече знам и си вземам само по една опаковка и то когато ще ми потрябва.
Аз пък "се изявих" почти върху всички мебели.И понеже живея в студентско общежитии имам доста "материал" върху, който може да се поработи.Засега поразкрасих касите на вратите и плочките.Мисля че добре се получи, но естествено последната дума е вашата
Голяма красота!
И шишенцата са много сладки!
Пък като ги довършиш...Каква е тая производителност от вас?! Аз съм е... и бавнячката!
За всеки случай им налях по малко водичка, но са толкова засъхнали, че не вярвам да се разтворят
,а за крушки и плочи и аз се оглеждам
.Мirage,мн. изпипана и стилна колекция за Коледа
.Кампари,всеки би мечтал за такова като твоето съкровище.Дано не пропуснах някой.