Стели, ужасно преживяване сте имали със Стенли! Да го гушнеш и цункаш от нас със Сашко! За съжаление никоя от нас не е застрахована от такива кошмари, но от все сърце пожелавам да не се повтаря повече при вас и да не се случва на никоя майка!
Аз днес, като добро момиче, си пия сиропчето и витаминките. Сашко ме разходи, но се оказа, че всъщност времето беше доста приятно и свършихме доста задачки.
Фибичка, отсега да си приготвите златната ябълка, която Йоанка ще хвърли по избраника си. Да ти отговоря - да имам си коремче вече. Като бременна се чувствам добре. Малката ми принчипеса шава и много ме радва. Знам, че няма да ми става по-лесно до края на бременността, но пред мен има само една възможност - да се оправям с всичко, основно сама! После се завръща големият ми помощник.
Стес, надявам се Рая да се е възстановила от бронхитите! Аз години наред си бих противогрипна ваксина и имаше ефект, но е нереално да очакваме, че тя ще ни предпази от настинките, които се предизвикват от съвсем друг вирус. За Сашко не съм проучвала.
Хайде, сладички мъничета, оздравявайте! Задават се празници и всички трябва да сме във форма и настроение.
За цитрусите - Сашко е пробвал мандаринки, грейпфрут, портокали. Харесват му!
Младежът ме зове! Лека и спокойна нощ на всички!
Прочетох ви и ви казвам "наздраве" с чаша бяло ледено вино и с пожелание за мног оприятен уикенд.
Страшно съжалявам и дано бързичко изчезнат симптомите.