Отговори
# 180
Здравейте, мили приятелки!

Стели, ужасно преживяване сте имали със Стенли! Да го гушнеш и цункаш от нас със Сашко! За съжаление никоя от нас не е застрахована от такива кошмари, но от все сърце пожелавам да не се повтаря повече при вас и да не се случва на никоя майка!

Аз днес, като добро момиче, си пия сиропчето и витаминките. Сашко ме разходи, но се оказа, че всъщност времето беше доста приятно и свършихме доста задачки.

Фибичка, отсега да си приготвите златната ябълка, която Йоанка ще хвърли по избраника си. Да ти отговоря - да имам си коремче вече. Като бременна се чувствам добре. Малката ми принчипеса шава и много ме радва. Знам, че няма да ми става по-лесно до края на бременността, но пред мен има само една възможност - да се оправям с всичко, основно сама! После се завръща големият ми помощник.

Стес, надявам се Рая да се е възстановила от бронхитите! Аз години наред си бих противогрипна ваксина и имаше ефект, но е нереално да очакваме, че тя ще ни предпази от настинките, които се предизвикват от съвсем друг вирус. За Сашко не съм проучвала.

Хайде, сладички мъничета, оздравявайте! Задават се празници и всички трябва да сме във форма и настроение.

За цитрусите - Сашко е пробвал мандаринки, грейпфрут, портокали. Харесват му!

Младежът ме зове! Лека и спокойна нощ на всички!  Heart Eyes

# 181
Здравейте принцеси!!!
Днес много работа имах, но се чувствам удовлетворена Simple Smile Прочетох ви и ви казвам "наздраве" с чаша бяло ледено вино и с пожелание за мног оприятен уикенд.
Стели  :hug: Hug Hug Откакто съм майка способността ми да съпреживявам емоциите на другите /т.нар. емпатия/се усили многократно. сърцето ми се сви докат очетях описаните от теб събития. Звучат като истински кошмар и... дано се отърсиш и ти. Няма дете, което да заслужава престой в болница. няма дете, което да заслужава и един час - лишение от совобода, любов и радост... Прегръщам ви!!!
Ави, вного искам да видя коремчето ти... Всички знаем, че "за съжаление" при всички положения ще се справиш блестящо сама с всички предстоящи ситуации, съпътстващи отглеждането на малко дете и бременност. Но както се казва в слоугана на Глобул /а и в заглавието н анашата дамска темичка/ "най-доброто предстои"  Hug
Чочи,не ти е лека и на теб програмата с това препускане. Аз нали бях така около месец и много се изнервих, но всъщност си се свиква с всичко. Смях се много на емоционалния ви контакт с Ян-бузан. Аз пък май последна научих за алергията му  Sad Страшно съжалявам и дано бързичко изчезнат симптомите. Hug
Денис, и за твоята блага вест - т.е. за раждането на Рая, научих със закъснение...Честито и дано животът й е райски - т.е. вечна радост и здраве, за сметка на тежкото раждане. Кажи как са днес след визитата ти?
ЦветиРусимова, кураж миличка. И двете ще свикнете. На мен ми е толкова мъчно, когато го оставям за една нощ Спаси... понякога ми домъчнява много и през деня /а хем знам, че и в двата случая му е добре/, а си представям ти как си. Като знаеш какво преживяване е адаптацията за малкото ти момиче. Но няма начин - ще свикнем, те даже ще свикнат по-лесно от нас... Rolling Eyes
Стес, липсваше ни. Дано и Рая не боледува повече. А ти как си сега емоционално?
Сегурно нещо пропускам... но утре ще наваксам  Grinning

а-аа-а само за коледното парти да кажа, че засега съм на линия

# 182
Привет мацки
Стели, ужасна история, дано бързо забравите травматичното сътояние, и за  двама ви е било много тежко. Стискам палци за един здрав Додо и весела мама  bouquet
Току що забърках една голяма солена палачинка, че си чакам половинката да кацне към полунощ Simple Smile
Днес отидох за малко до офиса, майка ми дойде в  нас да гледа дребчо за няколко часа, после с него понапазарувахмев Била, че малко свят да види, 3 дни не е излизало човечето, само днес за 30 мин на обяд и малко го е хванал бяса,мн е смешен. Сега не кашля, дано вече да сме здрави.
Кузманка,и вие да се оправяте Simple Smile
Оо Стес, привет, за ваксина не съм мислила, но не съм особен привърженик.
Ави, радвам се за теб
Цвети, добричко детенце си е Ивето, ще се оправи с градината Simple Smile
Тук се сещам за коледната ни парти тема, винаги съм "за" с 2 ръце, стига някой да организира Simple Smile
Ирини, тъкмо видях постинга ти, наздраве и от нашата хралупа Simple Smile
Цунки

# 183

о-хо, и аз да се разпиша. Да знаете каква емоция е това, детето ви да тръгне на градина . Със сигурност аз го преживявам повече, отколкото Ивето. Днес денят изглежда е минал по-добре! Като отидох да я взема, беше дори в настроение. Първоначално ме пита защо не съм дошла по-късно да я взема и аз помислих, че иска още да си играе, после попита защо не съм отишла по-рано, че й било омръзнало там! и понеже едната госпожа, тази следобяда , е доста лаконична, само каза ,че не е имало проблеми, оправяло се детето, и всички подробности научавам от Ивето, пък аз съм пълна с въпроси . Как се е справяла незнам, но аз съм много радостна, че засега няма сцени от градината, дано задължим повече време и без болести, днес пак чух и друго детенце да кашля ужасно.
Пожелавам бързо оздравяване на Даная и Ави! А на Стенли и Ян - никакво разболяване вече!
Fibi4ka, напомни ми една любима песен, включена е във фаворитите и често я слушам! А да ви кажа под секрет, че скоро и аз имах "случайна" среща в парка с първата ми любов, който беше с неговото 3 месечно бебче. Но и двамата бяхме с доста придружители и се видяхме съвсем за малко!
Аз засега привършвам, че да обърна малко внимание и на мъж ми, рядко се случва децата да спят вече!

# 184
Хайде и аз дзак в тази късна доба! Grinning
Как са моите момичета днес? Радвам се, че като цяло кипи едно такова предколедно настроение. Grinning Коледа е любимият ми празник и вече нямам търпение. Онзи ден си купих страхотен коледен свещник и вече съм го закачила. Това е първата "копка" (така да се каже) в коледната украса у дома. Grinning И елха ще има, въпреки, че сигурна съм, Веселушка ще и налита. Laughing Имам страхотни снимки от миналата Коледа, непременно трябва да ви покажа, но ще е утре.
steli-ssd прегръщам ви горещо с Додо. Миличкият, какво е преживял... А ако знаеш колко добре те разбирам. Когато Мими беше глътнала от моите хапчета, я приеха в болницата. Дори не ми разрешиха да лежа с нея. В коридора, съвсем безпомощна, слушах писъците и и плачех с глас. Една лекарка много ми се накара тогава. Дано никога повече не му се случва такова изпитание. Praynig
Авииии, много ме развълнува твоето коремче, което вече личи. Супер! Хвана ме носталгия и искам пак! Grinning Бързичко да оздравяваш! Hug
Цвети, съпреживявам разказите ти за първите дни на Ивето в детската градинка. Нали и ние сме изминали този път. Grinning Ивето се справя чудесно, героиня е тя! Heart Eyes
dennis, жива и здрава да е сладката Рая! Много щастлив живот и желая. Heart Eyes
Кузманка, съжалявам да чуя, че Даная е болничка. Sad Стискам палци да оздравее възможно най-скоро. Praynig
За цитрусите - моята Веселуша не обича да пие сок Shocked Поради това и давам парченца плодове, обича тя да си ги държи и да хапва сама. Опитала е само лимон, портокал и банан.
Момичета, няма да мога да пиша повече, че Мими иска да легна при нея. Отивам да си я нагушкам! Grinning

# 185
носи се във септемврийската ни стая, детски смях и коледна омая
предложение за нова тема

# 186
Приема се! Hug

# 187
привеет
С кана фреш и чаша кафе ви пожелавам много хубава събота. Моята програма е чистене, разкрасяване, малък шопинг и довечера сме на гости с филмчета и спагетки!
чаооооооо

# 188
Привет и  от мен  bouquet
Приятен уикенд на всички и един сутрешен поздрав:
http://www.youtube.com/watch?v=ACAEw8BINXw

# 189
Добро утро и от нас! Днес е страхотен ден, защото моята половинка има рожден ден и бързам да почерпя!

После ще се включа с коментари... Heart Eyes

# 190
  • Пловдив
Добър ден!
За мен е все още добро утро, защото 2-та мъже вкъщи ме оставиха днес да се наспя, а аз имах наистина нужда... Hug

irinii , много приятна програма! Весел уикенд!
Заглавието много ми харесва!
mari_anka, браво на теб, че си започнала коледната украса! Радвам се, че всички сте добре, а и ти звучиш много позитивно! Хайде да си направим вече и ние пловдивска среща - може и само мамите Rolling Eyes!
Vessselka, благодаря за поздрава!  bouquet
stes, честит ти рожденник и весело празнуване!

Приятен уикенд!

# 191
Стели, искрено ти съчувствам! Този кошмар не го пожелавам на никое детенце. Моето Калинче е едно от дечицата преживяло подобно нещо, при това на рожденния си ден, и много добре знам колко болка стои зад всяка една дума, с която описваш болничните перипетии. Вече почти два месеца по-късно моето бебе е все още подозрително към непознати лица и броя на хората, които могат да я вземат на ръце без това да предизвика негативна реакция у нея се свежда до три.
Момичета нямам почти никакво време да сядам пред комп., но винаги когато ми се отдаде възможност, а това е изключително рядко, хвърлям по едно око и насам - за сверка на часовника  Wink

# 192
# 193
Добър ден и от нас!
Дария спинка дълбоко и аз влизам да ви изчета.Днес сутринта я водих в един детски клуб където игра близо два часа и направо капна от умора .Даже пропусна обяда си.
Довечера сме организирали  гости у баба и с приспиване ,че да може и ние с мъжо да се видим като хората. Heart EyesМоите разкрасителни процедури са за утре.
Май няма друго около нас! Simple Smile

# 194
Здравейте!!!

Бързам да ви кажа, че Дани и тя ще става кака, само че на братовчедче... Брат ми чакат бебе и те, макар, че са още студенти втора година, направили работата... Даже е вече в осмия месец. Незнаем пола, още! Даже щях да ви питам къде мога да попрочета за това как и дали, ще получава майчинство, тя е студентка втора година - на 20 години е. Исках да прочета, понеже и нямат брак дали ще взима помощи и т.н. Ако някой знае нека ми каже! Или да ми даде някакъв сайт да чета!

Общи условия

Активация на акаунт