Отговори
# 195
Привет и от мен в този съботен следобед. Вън е тъмно, а хич не обичам късите дни!

Стес, честит ви рожденик! Да е жив и здрав и да успява във всичко!

Да поздравим кака Дани! Кузманка, мисля, че най-добре бъдещата майка да се обърне към социалната служба в общината по местоживеене и там да пита какви помощи и се полагат и какви документи ще са и нужни.

МимаКалина, съжалявам за малкото Калинче. Как сте? Разкажи ни, че отдавна те няма.

Стели, хубаво е, че си се наспала! И на мен ми предостаяват тази възможност тази вечер, но се събуждам от кашлични пристъпи и сигурно няма да се наспя като хората.

Ирини, приятно гости! Заглавието ме омая!   bouquet

Чочи, надявам се вече сте в отлична форма!

Цвети, преди да се усетиш, Ивето ще те буди да я водиш на градинка!

Лека вечер от мен с девойката!  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 17 ное 2007, 18:11 от Ави

# 196
Добър вечер, сладурки! Grinning
Днес беше един изключително приятен ден. Сутринта с Мимка имахме среща с едно много приятно момиче (съфорумка от Стамболийския сайт, имаме си вече такъв Flutter). Пихме по сокче и кафенце, побъбрихме. После се поведохме към фризьорския салон и спретнахме една лека шопинг терапия. Mr. Green Мими е невероятно щастлива с новата си придобивка - танцуваща и пееща кукла! Flutter А аз - с новата туника и клинче.
Веселушка прекара днес деня у баба.
steli, чудесно е, че си отпочинала днес. Hug И знаеш ли, идеята ти за среща без дечковците е чудесна. Embarassed Казвайте кога и къде, идеи?
irinii, страхотно предложение за заглавие на следващата ни темичка! Grinning
mima kalina, радвам се, че те "виждам " отново. Hug И съжалявам, че и вие сте преживели неприятности.
Кузманка, радвам се, че скоро ще си имате нов член на семейството. Grinning Жената ще получава майчинство само една година, така е по закон, защото е студентка. Няма значение, че нямат сключен брак, тя ще си получава детски надбавки и всичко, което и се полага. Има право и на еднократната помощ от 200лв.
stes, честит празник на твоята половинка. Да ти е жив и здрав и мнооого да те глези!  bouquet
Приятна съботна вечер. Heart Eyes

# 197
steli-ssd, потресаващ разказ, дано никога повече не ви се налага посещение в болнично заведение  Hug

стес, дано и вие вече приключите с болестите  Hug И да ти е жив и здрав рожденика  bouquet

Ирини, страхотно заглавие  Peace

Кузманка, честита ви радост, мисля че няма да имат проблеми с майчинство, еднократна помощ и детски, но наистина да си проверят за необходимите документи.

Ави, и на мен ми е много кеф да видя коремчо, нооо да се оправяш бързо и да вземе да се видим, да разказваш по-подробно за страхотните снимки!

Цвети, Ивето се справя страхотно с градината, нямаш повод зза притеснения, но ми е ясно, че майчиното ти сърце тупа ли тупа  Stop спокойно  Peace

Марианка, честити ви придобивки с Мимката  Laughing

Културното ни мероприятие мина чудесно, гледахме Снежанка и седемте джуджета. Определено е за по-големи дечица, за разлика от Трите прасенца.

За Коледното тържество не е лошо да действаме, защото ако искаме да е в неработещ ден, мисля че дори сме закъснели. Аз също харесвам Барбарони 1 (бях се объркала  Mr. Green ), нооо може би, защотото не съм видяла 3  Mr. Green  Всъщност важното е да се съберем  Praynig

На Боян му тръгнаха от вчера едни сополи, от днес и кашлица, дано се сборим бързо с това.

Последна редакция: сб, 17 ное 2007, 20:11 от Щастливка

# 198
Здравейте и от нас!!!
Не съм писала само от 6 дни, а имам чувството, че е било от цяла вечност. Страшно ми липсвате...
В момента съм се нагърбила с много задачки и едвам смогвам.

Рамзи - питката е страхотна!

За цитруси - все още ги избягвам въпреки, че два пъти е ял портокал. А вчера опита мушмули и много ги хареса.

Днес ходихме до Боровец - изкарахме супер. Ще пусна и снимчици.  Иначе нямаме проблеми нито с шала, нито с шапката или ръкавичките. Носим си ги и не протестираме.

# 199
Добър вечер на всички! santa2
Днеска си ходихме при "баба на село". Децата много обичат да ходят там. То един двор, то една градина с полянка, та тичай, колкото ти се щеш на воля. Но днеска беше студено, та тичането беше по-малко.  Laughing
stes честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав!
Кузманка честит ти кандидат племенник. Ние с мъжът ми нямаме брак. От това единнствената ми привелегия е, че в соц. служби когато подавам декларация за детските пиша само мойте доходи и така при всички положения получавам детски. А от помощи се възползват т.н. самотни майки, т.е. тези, чийто деца не са припознати от бащите си.
Desssy благородно ти завиждам за днешното ти изкарване на Боровец. И аз щях да ходя до една хижа в Ст. планина, но плановете се объркаха от лошото време.
Приятна и спокойна вечер.  Kissing Heart

Последна редакция: нд, 18 ное 2007, 10:46 от Ramzy

# 200
Честит рожден ден на Kaleia!

# 201
 Честит Рожден ден kaleia!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 202
  • Пловдив
Честит рожден ден на Kaleia!
Много здраве, любов и безгрижни дни!

# 203
  • София - Бургас
Здравейте, сладурки! Heart Eyes
 Благодаря ви за пожеланията, започващи от ранни зори!Много сте мили, сладки и се радвам много че все още помните Калея и вече порасналата Каринка! Heart Eyes
  Набързо да споделя с вас, че въпреки рожденният ми ден, хич не ми е до празник.Вчера имах много тежък изпит и мислите мибяха все към него насочени.Много притеснения изхабих, а все пак беше и първи изпит....Всяка вечер сънувах, че ме късат и подобни кошмари, но в крайна сметка всичко мина добре, паднаха ми се теме които знам, писах много и очаквам най - малко 5! Wink Laughing
Та така, все още не съм се оттърсила от вчерашното напрежение.Довечера имаме резервация за битово кръчме и надявам се настроението да дойде с настъпването на вечерта...
  Много съм щастлива иначе, получих вече страхотни подаръци от най - близките, като отличаващ от тях е на любимият ми съпруг - КРОСТРЕНАЖОР, страхотен е, нали...Тако съм се радвала и подскачала, че няма такова изживяване, най - малко на такъв подарък съм се надявала.Изненада ме, определено.Много го обичам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А, и да почерпа, все пак...

Да ви е сладко, До нови срещи.. Hug

# 204
             ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН!

# 205
kaleia, благодаря за хубавата торта, че как няма да се сетим за тебе, не сме те забравили. Hug Весело изкарване на рожденния ден! Heart Eyes

Дани все още е с хрема, но мисля че се подобрява, вече се чистят сополките и дано скоро вече да няма нищо. Играе ей тук с една ролетка и си говори нещо...Малко е спряла пак да яде, имам предвид че намали яденето количество.
Сега да ви кажа за приятелката на брат ми... Бременна е в 8-ми месец има около 45 дена до раждането, до термина де. От страх, да не кажат на нашите и на родителите и не са ходили до сега на лекар изобщо. Станало е без да знаят, но поне да бяха ходили на лекар. Съобщиха на нашите в петък вечерта като си дойдоха от Габрово. Майка беше забелязала, че и е голям корема на Ева ( така се казва) , беше питала брат ми, но той я излъгал и и казал че не е бременна. И сега какво става - нито е пила фолиева киселина, нито изследванията които се правят на една бременна жена и там кръвна група и т.н, не е пила никави витамини, а бе нищо, нищо. Сега аз ще я водя при моята гинеколожка, която ме изражда, за да я прегледа, тя като и кажа, ще се хване за главата. Само се моля да е наред всичко с детето, моля се и съм притеснена Praynig Praynig Praynig. Не съм очаквала подобна постъпка от брат си. Той, че е по особен, да ама чак да скрие такова нещо чак до сега...Ако имам възможност ще пиша пак после след прегледа, стискам палци всичко да е наред, детето не е виновно, че те са безотговорни. Сега ще прекъсват и двамата , брат ми ще работи и ще живеят у майка ми.Поне ако всичко е наред ще им помагам за детето, че сме на близичко. Толкова неуки ми се струват за да гледат деца, мисля че не се готови, но ето, на... Сега незнам даже, какви документи ще и искат, като е от Враца тя, не е от Стара Загора, незнам как ще стане всичко. Дано моята лекарка се съгласи да я изражда, че там във Враца ще я оставят да се мъче като животно, като ги знам какви са лекарите, ако нямаш твои лекар! Ми това е момичета ставам да отиваме на преглед и после ще пиша как е всичко!!!

# 206
  • гр.Русе
Здравейте,мили дами!  Hug
Честит рожден ден,Калея!!! Желая ти всичко най-хубаво,здраве,щастие,обич и успешно взети изпити!Отдавна не си писала тук,кажи как е малката Каринка.
Ние си стоим вкъщи на топличко,хапваме сладичко и гледаме филми,Крис дивее наоколо,обикаля стаите и си мърмори нещо.Ох,това време адски ме подтиска,поне да имаше сняг,а то вече втори ден вали дъжд и ми е едно такова свито,добре че малкото ми слънчице огрява душата ми...
Стели,миличка какъв кошмар сте преживели със сладкия Додо.Бог да пази децата ни от болести и най-вече болници!Прегръдки!
Кузманка,направо ме разтърси това,което прочетох за брат ти.Много ме е яд на такива безхаберни хора,как може до сега да не е ходила на лекар и да не се интересува какво става в утробата и?Прости ми,но не разбирам що за простотия е това!Въпреки всичко желая леко раждане и здраво бебе.А много се радвам,че Дани днес е по-добре!  Heart Eyes
Ави,и аз да кажа,че снимките са страхотни,а ти си много свежа и красива бременна жена!
Мариа Ф,ти как си?Разбра ли пола на бебчето?
Хайде аз изчезвам...Целувки!!!

# 207
Калея - Честит Рожден Ден! Бъди здрава!Преследвай мечтите си така както до сега.И успешно представяне на всички предстоящи изпити без толкова големи притеснения.Вярвай в себе си!
Как е Каринка?Разкажи за нея.Покажи ни я,колко е пораснала  Flutter
Стес със закъснение -Честит Рожден ден и на твоята скъпа половинка.Пожелавам му всичко онова което е поставил пред себе си като цели да постигне с лекота.
хайде на следобедна чаша чай сега kaffeetrmker_2 На вън е мрачно ,но пък у дома е уютно и приятно.Днес Арен беше така мил и любезен да спи с мен до 10.30 сутринта.Че с татко му се прибрахме в малките часове на ноща.Отрази ни се чудесно особено на настроението.  Laughing
Борихме се дълго в леглото,после правихме закуска,къпане 1 час,игри и следобед сме на кафе с приятели.
Малката Рая си е у дома и похапва вече с апетит.Снощи ми бе оказана честта да я изкъпя,намасажирам,облека и нагушкам.Няма по сладичка миризма на изкъпано,топло и нахранило се бебе.
А това е малкият принц Димитър вече на цели 20 дни.

Деси - много сладка снимка на шейната.Забавлява ли се момчето?
Кузманка - дано всичко е ок с бебето.Стискаме палци  Praynig
Целувки и мнооого хубав следобед

Последна редакция: нд, 18 ное 2007, 15:26 от dennis

# 208
Привет на всички!
Много месеци ме нямаше, защото започнах работа, опитвах се да си взимам изпитите, нямах интернет и за капак на всичко след като избиха първите зъбчета на Калина тя започна да боледува най-редовно. Имахме няколко хреми, няколко ангини (една от тях с престой в болницата - това не ми се припомня), и няколко ОВИ. Тъкмо се бях успокоила, че беба не боледува и ето, че вчера се разсополиви, а през ноща се изрина по цялото тяло на големи червени петна. Не съм викала лекар - детето ги усеща от зад външната врата и изпада в ужас.
Като изключим честите боледувания и напрежението покрай тях, Кика е много мило и чоровно човече. Ходи стабилно от 11 месечна, но се пусна чак на годинка и две седмици. Последваха няколко много лоши падания и в момента категорично отказва да пристъпи сама. Първото зъбче й изби на 5.5 месеца и към днешна дата има 14 зъбчета, от които две счупени - вече. Така и не разбрахме как е успяла да го направи  newsm78 Съвсем скоро очаквам да пробият и долните две кучешки зъбчета.
Това е положението най-общо казано при нас. Аз продължавам да работя с ненормирано работно време, образованието ми изостана на заден план, но вярвам, че ще дойдат добри времена и за това. При първа възможност ще кача снимки да видите как моята малка синеока брюнетка се превърна в блондинка  Wink

# 209
Ще ставам леля на близначета!!! Не мога да повярвам.Даная ще си има 2 братовчедчета. Ще пада голяма игра!!! Flutter Heart Eyes Laughing Само да се родят живи и здрави! За сега ще е секцио, защото са седалищно.

Знам че е потресаващо, това че до сега не са били на лекар не е взимала необходимите медикаменти, но само да се родят живи и здрави. За сега всичко е наред с децата, мисля че ще са момиченце и момче, но не сме сигурни, лекарката не ни каза, каза че следващия път ще ни каже... Сега им каза какви изследвания да правят, дано и там резултата да е добър. Ще пиша пак подробно всичко, за по нататък!!!

Сега ставам, че си тръгваме!!! Чао, лека вечер!!! Hug

Последна редакция: нд, 18 ное 2007, 18:19 от Кузманка

Общи условия

Активация на акаунт