Баба Зима се задава,АВГУСТинчето все по-палаво става!

• 12 146
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Леле, Кайли, сигурно ти е много натоварващо като емоция. Аз не знам бих ли издържала. Браво за силата Hug
Мама Иги май вече трябва да се е върнала, нали за рождения й ден бяха там, а той ако не се лъжа беше октомври  Rolling Eyes

# 166
  • гр.София
 Ето,веднага си избрах емотиконче Означава,че съм се записала за "Пълна промяна".
 Гъбка,добре дошла!Бързо възстановяване!

И моят мъж днес хем паяк му вдигнал колата,хем има акт,хем аз бях виновна(дълга история).Нищо,че си седях вкъщи.
 Ей сега ще кърмя и приспя София и ще му ударя една голяма бира Crazy

# 167
Elwing наистина е натоварващо психически,но и физически.
Но аз обичам децата и винаги е имало поне едно, което да ме грабне и да го обичам повече от другите.Колкото и да си повтарям, че после ми е тежко на раздяла,това "протеже" ме кара да ходя с удоволствие на работа. Simple Smile
blanc разкрий ми тайната да сложиш емотикончето в този форум. Praynig

# 168
  • София
Ето,веднага си избрах емотиконче Означава,че ,че съм се записала за "Пълна промяна".
Joy и аз този го харесах, но и идеята ти ми допада  Mr. Green
Кайли, от там, където се вмъкват и картинки  Peace

# 169
  • гр.София
 Да,Кайли,от линка на Елвинг (и Ели78 !),копирам адреса на емотикончето и го пускам като картинка.(Присъединявам се-много ти е отговорна работата,а ти си много сърцата Peace)

# 170
Валка няма злато да заставам на пътя на любовта,ще му се радвам отдалече  Mr. Green

И аз се възползвах от картинките  Laughing

Кайли и аз ти се възхищавам ,на мен би ми било много тежко психически (сигурно ще осиновя поне 3 ) Rolling Eyes
Много ли дечица българчета има?Много ли осиновяват,ще ми е интересно да науча и какви хора са осиновители ?
А за Тони не се безпокой ще свикне ,но му трябва време  Confused

# 171
Ех, Елфче, злато си ми ти, ей. Мерси много за тази клавиатура , но аз с мрънкане реших проблема. Моя изпрати някакъв приятел в най-големия дъжд да ми домъкне някаква си клавиатура и аз бях най-щастливия човек на света. То хубаво си ми обяснила, ама нали се сещаш, че като се зарежда уиндоуса и излиза един черен екран и ти казва “Маце, нямаш клавиатура, натисни Ф1 за продължение”. Всичко добре, но това си клавишче е на тъпата клавиатура и нъцки. Та сега временно е решен проблема и няма отърване от меня. Голям хилеж с тези пръстени на Валката. Дека са и аз не знам. Ама гледам, че забравени муцунки се появиха на хоризонта (бубче, спинки, пепър, албена-влади, обърквация, бебонка и още доста други), но зелена маруля и аз не виждам.
Голяма напаст тези бълхи, въййййййй. Дано вече сте се отървали.
Бланк, измислих ти начин да ни покажеш сладурката Лайза. Правите една софийска срещичка, и ето пак едно албумче със снимчици. Пък и нали на базар ще ходите. Може и тогава някоя мама като Блу да щракне тази ми ти причесчица.
Тони-М, честита радост и на вас. А на Мегишик племенницата е със страхотно именце – точно като на нашата съфорумка Гъбка.
Адрианскачестита ти пораснала мома. Много умничка, красива, здрава и палава да ти расте. Ще се почерпя с вкусотиите, които си наредила.
Дрийми, дай малко снимки и ти де.
Вие се радвате на снимката на Гъбка, а пък аз да ви кажа, че видях малкия бонбон и батко му на живо. На живо е още по-прекрасен и спящ. Пожелавам безколичен период и скорошна среща със снахата.
Валка, зарежи форумчето и хоп в леглото. Тази спирала няма паяжина да хваща, я. Ама ха, да не идвам аз да раздавам правосъдие, че нещо агресивничка съм и аз тези дни. Аз като се разфуча и моя бяга навън и ми се обажда по някое време по телефона да пита дали е отминала бурята, че иначе не се прибира.
Хай, да ти е честита Пълната промянка тогава, бланк и да не забравиш да ни почерпиш някогаш.
Ай, ще спя вече спокойно, отразих се във форума, утре пак.
Всички болнички да оздравяват бързичко.
Крадвам на бързо и аз един емотиконин от ваште

# 172
Оле, изтървала съм - Насето кога станал абитуриент? Натокан, облекан  newsm78 или за сватба се гласят с Алката? Я да си признаят мамите. И верно, че обувките на Ина са баш по мярка. А Лори и Вики са страшни мадамки.

# 173
Здравейте
  Ей,ама каква работа ви отворих с иконките Mr. Green,ако знаех че ще ви харесат да ги бях пуснала по рано Wink
Елфче не се сърдя разбира се Hugя колко весело стана
  Кайли дано бързо успееш да се приспособиш към работата отново Peace
  Гъбка като ти гледам съкровищата,толкова мило ми става,да са ти голяма радост в живота!  bouquet
  MamaMargo
Валмай много ви е дошла отпуската Wink всичко ще се оправи Иначе сме канени на сватба в София,но едва ли ще може да отидем,та реших да видя как ще изглежда Наско като сватбар Laughing
 Ще се сбъркам още не е заспал и само бели прави Twisted Evil Къде ни отиде режима с ранното заспиване незнам
  Хайде лека вечер от нас

# 174
  • София
elli78 , радвам се, че не се сърдиш на клюкарката  Blush  Hug Мда, много е готин Наско!  Heart Eyes
Мадонка, изложих се тогаз с тоя съвет, ама не съм имала същия проблем и...  Embarassed Joy
Днес видях и Нети да чете тук, мислех, че ще драсне едно редче за адашчето, ама...  Thinking
Айде, лека ви нощ!  Heart Eyes

# 175
  • гр.София
 Ей,голяма шаренийка с тези емотикончета!Луд на шарено се радва.
 Напоследък ми се случва,като говоря с някого и ми идва да "кажа" някое емотиконче,вместо дума.
 Мадона,ти как мислиш,защо ще ходя на Базара-да се щракнем,разбира се, а не от благородни подбуди Naughty

Крайно време е да видя "новите" обувки на Ина.
 Мама Марго,увеличих снимката от подписа ти-толкова са красиво-щастливи Н. и Е.!

# 176
  • София
Здравейте мили мои любими момичета, не си мислете че останах в Прага, няма за сега такaва опасност, тук съм, ама не успявам в някои дни даже да пусна компютъра, писах няколко пъти само във форума с увреждания, нали там за жалост споделям проблемите и на двете си деца.
Да ви кажа как ми минава общо взето деня, вземаме (аз и Лъчката) Мишо в 11 и 30 от читалището до нас, където ходи за два часа на забавачка, днес веднага се качихме на трамвая и отидохме в Двореца на децата, където ще водя Мишето да пее, и след това без да се прибираме в къщи се отбихме за 1 час да видим една приятелка по път и веднага на кънки. Излязохме от дома в 11 и се прибрахме в 20 часа. Това всичкото с количката и с градския транспорт, направо луда станах, хранения на крак между другото, преобуване на памперси и т.н. Знам, че дълго май няма да издържим на тая програма, но поне за сега съм ентусиаст, искам да дам максималното на Мишето, и понеже нямам шофьорска книжка е ад придвижването, ние сме до гарата, а търчим чак до Славия!
Иначе в събота отлепиха пишлето на Лъчо, и милия много си пострада, уж нямаше кръв, но така го боля после и пищя докато пишаше и цялата неделя, сега е много възпален и се киснем в смрадлика и с риванол компреси. Няма да ви описвам как се чувствам и колко ме е срам каква я свърших, след като четох толкова много по въпроса, а и д-р Оги, ни е близък и знам какво той казва по тия въпроси.
Имам един въпрос към вас момичета, преди време ви бях питала за петвалентната ваксина, та ние още не сме я сложили, тъй като Лъчо все нещо не е съвсем готов. Сега джипката му ми заяви, че струвала 80 лв, това не е ли много помагайте с информация, запомнила съм, че варираше от петдесет и няколко до около 70, вие какво ще ми помогнете по въпроса. Тя знае колко сме затруднени и ако печели на наш гръб ще е много грозно.
Обещавам да ви разказвам в снимки, колко хубаво беше в Прага, но аз не се чувствах никак добре, разболях се по пътя и първите дни още прочетох че Криско на Лилибон е починал и през цялото време ми беше много мъчно и криво. Освен това, нямаше как и ми се наложи да си купя тук нови ботуши, и познайте с нови обувки, непроверени как се обикаля по забележителности, те са много удобни ботушки, ама не и за 6 часово ходене без почивка. Иначе много ми хареса и искам пак да отида, толкова неща не видях и не усетих.
Много ви целувам! И честито момченце на Гъбка, леко да си гледа децата, че сега ще и е много трудно, с такава малка разлика.

# 177
Днес е от мен кафенцето.....
Честити беччовци на лелите!!!Много да ги гледате. Naughty 

Честит Рожден ден на Боби на Адрианска   със закъснение  Embarassed Да е най-щастливото,красиво и обичано момиченце!!!
Гъбка-Радвам се ,че сте вече у дома .Много е сладък мъничкият Данаил и наистина снимката е невероятна --толкова много неща казва,че разплаква.
Велмар-Честит ви нов дом.Да сте мнооого щастливи там и с много любов да си живеете.
Мамо Иги-Може би не е било съвсем перфектното изкарване в Прага,но със сигурност е било разнообразие и за двамата с таткото пък и сте напълнили очите с красота.
Кайли-много благородна професия  Peace и трудна .Дано бързо се адаптирате с Тони  Hug

И още исках да пиша ,ама Марти ми се сърди........ ooooh!

# 178
здравейте момичета
Гъбка честито ти слънчице - да ви е живо и здраво и мноооого да ви радват с баткото - наистина страхотна снимка!!!
Момичета, благодаря за пожеланията. Бебата ще се казва Михаела, решили са най-накрая. Довечера отиваме да ги видим, защото мъж ми тези дни беше с болно гърло!
А на работата продължавам да съм все така объркана, но посвиквам. Няма да ви казвам обаче как ме боли Д-то след 8 часа седене на уж меките столчета пред ПЦ-то - отвикнала съм.
Хайде да работим, лек ден на всички!

# 179
Здравейте, момичета!
Благодаря ви за пожеланията за моята госпожица. Много сте мили  .
Мама Иги, добре си дошла   bouquet
Гъбка, снимката наистина е невероятна  Peace
Ох, отивам до зоомагазина, че се счупил на рибките нагревателя и мъжът ми откакто е тръгнал на работа, сто пъти ми се обади да ме пита, купила ли съм, че щели да умрат  #Cussing out
После ще пиша пак.

Общи условия

Активация на акаунт