Баба Зима се задава,АВГУСТинчето все по-палаво става!

• 12 144
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
Гъбка, честито ти син! Да са ти живи и здрави момчетата!

# 181
На Марти и изби 7-мо зъбче.. Party
А аз съм също в зимна летаргия... Crazy  Вчера чета някакви рецепти чудейки се к"во да сготвя и въпреки,че отдавна не кърмя чета: Кърмаческо кюфте  Shocked ,вместо кръчмарско кюфте   Joy hahaha Много ми е скучно,като извеждам Марти за по час -час и нещо (на нея също) ,защото нямаме асансьор и слизаме само пред блока,където просто няма нищо. Close Пък и да не сповенавам колко ме мързи.. Embarassed
Блан-така е ,ние сме виновни за всичко  Mr. Green .Кажи доволна ли си от котлоните ви на газ,че ние водим люта битка за това каква печка да купим.Аз искам само котлони,а мъж ми-газ....ама в тая малка кухня хич не ми се отделя цял шкаф за бутилка,пък и малко ме е страх от изтичане и бърникане на непослушни малки ръчички.

# 182
  • София
Ммилена страхотно удобство е газта, и аз като теб имах предубеждение или по-скоро страх от газта, но вече цяла година много се радвам, че се съгласих. Лъчо посяга да пипа, но всъщност дори и да откачи как се казваше там клапан ли беше нищо лошо не може да се случи. Проветряваш по-често или като мен със ширм отгоре и готово, нашата кухня всъщност е бокс, и там двама души трудно седят едновременно. Да чукам на дърво за сега нямаме проблеми.

# 183
  • София
Привет!
Мама Иги, добре си дошла!  Hug Ще чакаме снимчици!  Peace За пишлето - ние май останахме единствените, дето не са го оправили. И Вики на ЕлиаRolling Eyes Д-р Оги какво казва - да не се пипа ли?
ММилена, честито ви зъбче! Аз пък два пъти го чета Кърмаческо кюфте и се чудя къде е грешката, а хем не съм кърмила хич.  Thinking Joy
За емотикончетата - много ми липсват при писането на СМСи - така подходящи са понякога  Crossing Arms
Айде, отивам да си храня детенцето. После сме на мерки и теглилки. Нашата педи май се отказа да му бие днес Полиоваксината, вика щом ще си купувате и за Хемофилус инфлуенце, по-добре се вземи направо Пентаксим и следващия месец ще я сложим.  Rolling Eyes А аз също не й знам цената. кажете каква е, да събирам от сега.  Wink

# 184
Добро утро!

Gybka111, снимката е страхотна!Много мила!Да са ти живи и здрави!
MamaIgi, добре дошла!  bouquet Може да не е било идеално, но сте си били заедно и сте видяли свят.Ще чакаме снимки. Simple Smile А като ти прочетох програмата за деня... ooooh! направо ти се възхищавам.Аз сигурно бих се отказала, а сега и като стане студено. Tired
Kaili, много благородна професия, за хора с голямо сърце!Не ти е лесно сигурно. Hug
Mmilena, честито зъбче! Simple Smile И мен ме е страх от газта и за това категорично отказах.
А за ваксините - нашата педиатърка каза, че декември ще слага последния прием, но каза да си купим ние, а не тази от дравната каса.Нещо ми се върти, че каза около 30 лв., но може аз да съм се объркала. newsm78

# 185
Гъбке, честито ти още един малък мъж!!! да бъде много здрав и обичан!!!
Наденце, видях те ................ хайде разпиши се

Нещо съм луднала, затъпяла и за това незнам какво да пиша....само ще ви чета.....и да знаете, че мн се радвам че ви има Hug Hug Hug

# 186
  • София

Нещо съм луднала, затъпяла и за това незнам какво да пиша....само ще ви чета.....и да знаете, че мн се радвам че ви има Hug Hug Hug

а, не! всички сме така!  Naughty ако вземем и ние да се откажем, какво ще се чете  Joy

# 187

а, не! всички сме така!  Naughty ако вземем и ние да се откажем, какво ще се чете  Joy

И аз съм така-лекувам се с шоколад    Mr. Green

# 188
  • София
Иги,Пентаксима струва 62 лв и ако ти искат повече пиши и ще ти кажа от коя аптека със сигурност ще я купиш на тази цена Hug

# 189
  • у дома
mmilena, повярвай ми с котлони - газ ще се родиш  Mr. Green печката при нашите е с 3 газови и 1 елекртически, страшно и невероятно удобно. там баща ми е изкарал бутилката на балкона. именно затова си купихме и у нас такава, т.е. 2 газови и 2 електрически, бутилката ни е до печката... когато си направим новата кухня, ще бъде и в шкаф. няма никаква миризма  Naughty когато редуцир-винтила е читав, няма никакъв проблем.. трябва само да се сдобиеш с навик, да го изключваш след употреба Simple Smile много е удобно, когато спре тока, а и икономично - караме с една бутилка по 5-6 месеца  Mr. Green

И аз съм така - лекувам се с шоколад    Mr. Green

и аз, и аз - напоследък и разни торти или сладкиши си правя, за разнообразие  Joy

# 190
  • гр.София
 Привет!
 И аз съм на шоколадова терапия!
 Милена,в къщата сме с газова печка и по необходимост-често спират тока.А и чакаме газифициране.Но откак се помня и при майка ми сме на газови печки(комбинирани,де-газ и ток),тя си взе и от първите Горение в София.
 Имаме си шкафче за бутилката,под мивката,на една пералня разстояние от печката,но пред бутилката стои кофата за боклук и София стига само до нея.Ако пък беше монтирана и вратичката-всичко щеше да е супер Wink
 Мамо Иги,пожелавам ти пак да идете някъде!

Тази сутрин си заплетох една кръгла четка в косата,показвах на София,как се навива кичур ( иначе само при сушене използвам понякога четка. Не се реша никога!)-еми няма разплитане.Отвисях си като една икебана в главата 4 чАса. София легна и аз-в банята.Излях де що има маски в главата,косъмът да стане хлъзгав.Нищо не стана.Ядосах се и отрязах всичко-1/4 от косата,доста близо до скалпа.Сега съм мокра и чакам резултата с ужас. hahaha

# 191
Здравейте
Аз съм на работа и ви прочетох набързо, диагонално.
Разписвам се само за да кажа, че сме добре и защото не мога да не поздрава Гъбка с прекрасния повод.

Гъбка, Честита ти втора рожба!. Да са ти живи и здрави и двамата и много да те радват! А снимката наистина е невероятна и мен  ме просълзи.

Бих искала да честита и за останалите прекрасни поводи,  на лелите, на рождениците, на новодомците, за новите придобивки, печки и т.н. Но те са толкова много, като се включвам рядко, че няма как да го направа. Нито ще ми стигне времето, нито мястото така да се каже.
Но все пак чувствайте се всички поздравени, защото съм в течение и се радвам за вас.

Прегръщам ви всички
Мама Иги, а  за теб специални прегръдки -страхотна си! Как успяваш на такъв ритъм да издържиш. Аз не мога!

# 192
  • София
Благодаря ви мили другарчета. за инфото за ваксината и за приветствията.
А къде гледате снимка на Гъбка, в албумчето ли?
Бубчето, иска ми джипката на Лъчо 80 лв за едната, това е страшно много, направо неописуема разлика - 20 лв. А сега какво да правя, не обичам да се разправям, и не искам да си развалям отношенията с нея, ама толкова е чак прекалено. Как бихте реагирали на мое място. Възможно ли е да има различни видове от тая ваксина, примерно на различни производители, или тя си е само една Пентаксим и толкова, бреййййййййй че се ядосах...

# 193
Привет  Hug
Даяна вече е с 10 зъба и все така спъната в краката  Joy Joy Joy
Миленка и аз от известно време наблягам на шоколада,странно като доскоро много рядко се сещах за шоколад,ама нещо започна да ми се лепи  Embarassed
Бланк,какъв е резултата  hahaha
Мама Иги,добре дошла  Hug,  ето тук са синовете на Гъбка  Peace

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=188270&photo=50 

Кайли  smile3501 на теб и аз много обичам деца,но едва ли ще мога да се справя с толкова много,тази работа не е за мен  Wink
За газта - в нас няма нищо на газ,знам че е много по-евтино,ама адски ме е шубе  Cry,дори и на мъжа ми не давам и в колата да сложи,страх лозе пази  hahaha
А на всички,които ги мързи да пишат,ще им пожелая скоро да им мине мързела,че в това гадно време,какво ще четем  Party Laughing Heart Eyes

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 16:15 от miss_74

# 194
  • Бургас
Момичета имам един въпрос?
Тази ваксина Хемофилус инфлуенце първи прием ли ще правите,или сте правили и това са реимунизации?Защото май съм чела,ако не греша,че първите приеми трябва да бъдат,докато бебоците са на няколко месеца.

Общи условия

Активация на акаунт