Страхотно парти сте си спретнали, браво на вас и честно да си призная и аз малко позавидях, че не сме си в София. Таткото пак ще го отнесе тази вечер
Марти е с хемоглобин 123, другите резултати също са добри. Хера, казвай си бързо тайната за 137 хемоглобин на малкия
Все още крачи много предпазливо и накрая си сяда на дупето и продължава на 4 крака, така че изчакваме с Прощъпулника.Лови, какви са тези деца у вас? Нещо съм пропуснала, но така или иначе, искрено ме изумяваш как успяваш с всичко.
Момичета, Коледа идва! Какво мислите да правите като украси и как празнувате. Какви са ви идеите за подаръци на децата? Аз мисляда направя коледни сладки за елхата, скоро ще напишем и писмото, но тази година мисля да получими отговор. На малкия мисля да му купим влакче. Каката е много скромна- иска само количка със столче за бебе, бебе, легло за бебе и детска кухня - не зная дали Дядо Коледа е спечелил толкова парички тази година
Лека вечер на всички!

.Имаш си деца и ще им трябва силна и отпочинала майка.Егаси аз щях да подлудея и да напсувам накрая някоя.
А за храненето нали съм написала,мляко с ориз,грис,кремчета с калций продават. Към тях слагам обикновени бисквити,банани,ябълки - много ги обича Цеци. На млякото с ориз сложих и канела и супер му хареса. Аз обожавам миризмата й.
. Голям меломан е,голям. Та единствената реклама,която горе долу гледа и й се кефи е на Нес кафе 3 в 1 - в която говрят на немски.Накрая като кажат "Найн" и се залива
, а уж все проблеми с храната ?!
партито както се вижда е било страхотно!Всички,които не сме от Софето можем само да съжаляваме,че не можахме да споделим всеобщата радост с вас.Но пък ни подарихте една незабравима емоция и ни разведрихте в тези скyчни и сиви ноемврийски дни,за което благодаря!Малките са страхотни сладyри и много са пораснали!
), а и ходи на работа. Предполагам, че не й остава време.
Зор видях докато ги разгледах.
Имаме да ви гоним