Зеле, какви са тез болести? Хера е права, какъв виброцил, какви лекарства. Я пийни една греяна ракийка, малко червено вино или пък чай с коняк и да видиш как бързо ще се изправиш на крака.
По този повод да си похваля мъжа - освен, че гледа детето, направи вино. За пръв път му е, ама винцето е страхотно. Всяка вечер си пийваме по чашка.
Охоооо колко има да ни гоните, Кръц.
Калоян пак го мъчат зъби. Предполагам, че скоро ще избие и вторият отгоре. Снощи заспа в 24ч. Буди се на всеки час с рев и в 6ч беше кукуряк, пи мляко и ги оставих да спят с баща му. Не можеше ли да разсмиват детето като избиват? Пожелавам на всички зъбките да избиват безболезнено и леко.

Верчиту, ще те гледаме.
Хера, голям образ този Слави, бе! Калоян го е страх от прахосмукачката. Като я види и започва да пристъпва назад, ако случайно я пусна пищи. Познайте как чистя?
За понтофките - не ги събува, но за сметка на това се катери нон-стоп - по фотьола, табуретката, дивана, на леглото, където може. Качва се изправя се и започва да скача. Съответно трябва да търчим след него, да го хванем преди да се изтърси от високо.
Оска, по този повод се сетих за удрянето на Васил. Я не се обвинявай! Освен това ако знаеш още колко ще пада.... още колко синини ще има... ама и аз те успокоих
Ей го на сега пък се върти в кръг докато падне.
Евелинка,

Нашият мишок също не искаше да се къпе. Да го вкараш в корито, басей или вана е мисия невъзможна. (Е, на село влезна сам в коритото с мръсната вода на двора, но това е друга тема.) Специално заради Негово Височество си купихме душ-слушалка та да можем да го къпем.
.Наистина не съм писала отдавна,поради ред причини
.Беше ми много гадно няколко дни.Бях изпаднала в едни черни мисли.Но в крайна сметка,така е по добре за него!От няколко години не беше добре,много ми беше мъчно като се прибера,та той не знаеше коя съм
.Супер много и се кефяяяя!Ето малко снимки ако на някой муу е любопитно :
.Когато нещо не му е наред и надава такива писъци,че направо ми идва да му щъкна някой шамар
.Баща му само ме обвинява,че аз съм виновна,защото съм го разлигавила с постоянното си мачкане и целуване
.От скоро време още един лош навик е придобил.Вечер го приспивам на спалнята при нас и го оставям там.Като си легна го местя в леглото му.По някое време обаче през ноща пича като се събуди и се усеща,че си е в леглото и на бегом при мен.А не мога да сложа пръчките,понеже леглото се оказа много кекаво и падат,не могат да се задържат
Честито за новият ви дом!
Да е пълен със смях, веселие и обич! 
Елена само от хремата ли е така отпаднала?
Лекаря каква диагноза постави? Бързо да се оправя душичката малка!
Ужасно ме е страх и се притеснявам
.
.
. И сега само пита дали е останало кремче от Косето. То и двете крайности не са добре. Купихте ли колата?

.
и сравнително топло временце беше,дано данес пак е такова.