Отговори
# 135
Дани, бързо да оздравява Елена и да не се разболява повече!  Praynig
Зеле, какви са тез болести? Хера е права, какъв виброцил, какви лекарства. Я пийни една греяна ракийка, малко червено вино или пък чай с коняк и да видиш как бързо ще се изправиш на крака.  Mr. Green Ама то таз работа с едно питие не става, иска се и профилактика.  Mr. Green
По този повод да си похваля мъжа - освен, че гледа детето, направи вино. За пръв път му е, ама винцето е страхотно. Всяка вечер си пийваме по чашка.
Охоооо колко има да ни гоните, Кръц.  ooooh! Калоян пак го мъчат зъби. Предполагам, че скоро ще избие и вторият отгоре. Снощи заспа в 24ч. Буди се на всеки час с рев и в 6ч беше кукуряк, пи мляко и ги оставих да спят с баща му. Не можеше ли да разсмиват детето като избиват?  Twisted Evil
Пожелавам на всички зъбките да избиват безболезнено и леко.  Peace
Верчиту, ще те гледаме.  Mr. Green
Хера, голям образ този Слави, бе! Калоян го е страх от прахосмукачката. Като я види и започва да пристъпва назад, ако случайно я пусна пищи. Познайте как чистя?
За понтофките - не ги събува, но за сметка на това се катери нон-стоп - по фотьола, табуретката, дивана, на леглото, където може. Качва се изправя се и започва да скача. Съответно трябва да търчим след него, да го хванем преди да се изтърси от високо.
Оска, по този повод се сетих за удрянето на Васил. Я не се обвинявай! Освен това ако знаеш още колко ще пада.... още колко синини ще има... ама и аз те успокоих  Mr. Green Калоян редовно се удря така. Имам чувството, че черото е хлътнало на мястото на удара.  Rolling Eyes Слагам лед или мокра кърпа на мястото за няколко минути. Така не се подува много и не посинява.
Ей го на сега пък се върти в кръг докато падне.  Twisted Evil
Евелинкаhahaha hahaha hahaha
Нашият мишок също не искаше да се къпе. Да го вкараш в корито, басей или вана е мисия невъзможна. (Е, на село влезна сам в коритото с мръсната вода на двора, но това е друга тема.) Специално заради Негово Височество си купихме душ-слушалка та да можем да го къпем.

# 136
  • Виена
Здравейтееее  Hug Hug Hug
 Кръци  Heart Eyes.Наистина не съм писала отдавна,поради ред причини  Rolling Eyes.
 В неделя изпратихме кръстницата ни.Отходихме си насам натам,супер беше.На 4ти Румката имаше Рожден Ден,също беше супер купон.Но малко преди нейния празник,почина дядо ми  Cry.Беше ми много гадно няколко дни.Бях изпаднала в едни черни мисли.Но в крайна сметка,така е по добре за него!От няколко години не беше добре,много ми беше мъчно като се прибера,та той не знаеше коя съм  Rolling Eyes.Починал е от инсулт,в съня си.Отказвал е да се храни в последните дни и така.Гадно ми е,че губя и втория си дядо и обстоятелствата са такива,че не мога да се прибера.Но едни умират,други се раждат....Така е било писано.
 Миналата седмица най-накрая ни сложиха и кухнята.Еййй някога не бих повярвала,ако някой ми кажеше,че ще се радвам така на такива неща  Simple Smile.Супер много и се кефяяяя!Ето малко снимки ако на някой муу е любопитно :http://www.snimka.bg/album.php?album_id=188144.
 Сега малко за Влади  Heart Eyes.От месец насам може би ми отказва да яде.Не знам какво му става.Сутрин не си изпива млякото.На обед пюретата хапва малко,а понякога дори и малко не иска,плюе блъска,ужасна работа.Вече в чудо съм се видяла какво да му измислям да си хапва  Rolling Eyes.Не е качил и грам последния месец,даже може да е свалил.Единствено може би си пие цялото мляко и то с удоволствие вечер преди да заспи.Също така се е научил да крещи отвратително  Close.Когато нещо не му е наред и надава такива писъци,че направо ми идва да му щъкна някой шамар  Rolling Eyes Blush.Баща му само ме обвинява,че аз съм виновна,защото съм го разлигавила с постоянното си мачкане и целуване  Crossing Arms.От скоро време още един лош навик е придобил.Вечер го приспивам на спалнята при нас и го оставям там.Като си легна го местя в леглото му.По някое време обаче през ноща пича като се събуди и се усеща,че си е в леглото и на бегом при мен.А не мога да сложа пръчките,понеже леглото се оказа много кекаво и падат,не могат да се задържат  Close 
 Това ще е от мен,че много дълго стана...А и нямам търпение да си пусна новата серия на Бягство от затвора  Blush
   love001  love001  love001 и Лека Нощ на всички

# 137
Теди, първо моите съболезнования за дядо ти! Flowers Rose Честито за новият ви дом!  bouquet Да е пълен със смях, веселие и обич! Hug За Влади не се притеснявай-явно е период. Детето няма да седи гладно нарочно Wink

Дания, welcome Елена само от хремата ли е така отпаднала? newsm78 Лекаря каква диагноза постави? Бързо да се оправя душичката малка! Praynig Hug

Момичета, на ануса на Ния се появи израстък, като хемороид.. SadУжасно ме е страх и се притеснявам Sad. Чакам Найден да си дойде утре и да ходим в четвъртък на лекар. Не знам, все лоши мисли ми се въртят.. Cry

# 138
Ангелинка дано да не е нищо сериозно. Praynig

# 139
  • София
Здравейте от нас.
Ангелинка, дано не е нищо сериозно  Praynig. Късмет  Flowers Four Leaf Clover.
Теди, поне не се е мъчил  Flowers Rose Flowers Rose. И моят дядо така почина- спейки. А аз сънувах същата нощ как умира и се събудих подготвена  Sad. Много свежа кухня, със здраве да си я ползвате. И Косето "пуска алармата". Особено ако не му угодиш на капризите  Thinking.
Честит Рожден Ден на кака Елена   bouquet! Да е здравичка, умна и щастлива и голяма късметлийка.
Дани, добре дошла и бързо да се оправя малката принцеска   bouquet.
Верчиту, този път ще гледам да не пропускам . МНОГО ГОТИНА СНИМКА  Joy hahaha Joy.
Слийпи, позната картинка  ooooh!. Вече съм постоянно в напрежение и се чудя къде ще го намеря.
Евелинкаhahaha hahaha hahaha
пантофките не ги сваля, тихо да не чуе .
Херка, като каза чужди мъже, бебета и военни. Веднъж оставих Дани да го гледа мъжът ми, а той на работа ( във Военна Академия). Викат ги да тренират за парад и мъжът ми къде-къде да остави Дани - при колежките. Отишъл в строя. Да, ама това дете като ревне за баща си и колежките го изкарали навън. И детето се побъркало- гледа всички облечени като баща си и Мнооого. Залъгали го, но още се смеят, като се сетят за бебето пред строя..
Зелче, дано си по-добре и чакаме пак да се включваш!
Вданиела, радвам се за добрите резултати.
Мире, Косето така се е смял на видеото. И като кажеш пляскай с ръчички и той пляска заедно с Коко  hahaha  Heart Eyes.
Бомболина, другият път елате на време. Сега за малко и в томболата да не се включите. А тортата си Ви чакаше. Бяха предвидени точно.
Кръци, писала си, ама аз съм бляла  Rolling Eyes. Ще ги пробвам тези кремчета с калция ( нали на "Данон"). Другите не ми ги приема, добре, че Дани ги яде ( на мама ламята). С Косето съм се видяла в чудо. Днес му правих крем карамел и него отказа. Вече направо губя желание да правя каквото и да е. Ако можеше Дани да прехвърли малко от апетита си на Косето  Rolling Eyes. Скоро му гледах мерките на 11 месеца е бил 12 600/81 см  doh. И сега само пита дали е останало кремче от Косето. То и двете крайности не са добре. Купихте ли колата?
За семейството, много са бедни. От Русе били и бащата свирел на улицата. Приемат дрешки за децата, обувки,  памперси ( големи), парички. Наистина децата са обречени, но аз ще се опитам да помогна на родителите с каквото мога. При мен имаше едно дете ( бях писала по- рано), което беше в същото състояние. За количка за прохождане им искаха 3000лв. А тук разходите се умножават по 2. Това семейство са намерили парите за колички и сега за първи път от 5 години са излезли на разходка всички.
Явно е имало полза от по- острият тон, сега нещата се пооправиха. Всички подреждат и тогава си тръгват. И определено ми е по- лесно.
Момичета, утре по БТВ ще дават от 15:30 за зеленчуците, като лекарства! Гледайте го. В предишно предаване даваха домашни сиропи за кашлица от ряпа. А сега ще е специално.

# 140
Здравейте, Party

Теди,
съжалявам за дядо ти.  Flowers Rose Hug Влади, все едно за Цеци говориш. Така крещи като дивак. Ако сме навън примерно,трябва само да се разхождаме. Ако вляза в някой магазин да си купя нещо, лелеее горките продавачки,крещи като звяр. Не е пискливо,ами точно като мечка. Ако сме в детски магазин с играчки обаче не е така. Ококорва очички и възкликва :"А, а,ааа". Много е смешен Grinning Heart Eyes

Анджи, сигурно е някакво възпаление от памперса. Ще мине. Пише после като се върнеш от доки. Hug

Лови
, не на Данон... Simple Smile Кремче, тип нишесте. На опаковката пише,че е с калций. Има ги в детските магазини. Полски са и са специално за деца. Варят се с прясно мляко. Много са хубави. На Данон не давам изобщо - каквото и да е,пълни са с консерванти Naughty

Вяра
, много сладка Йо. Да я нагушкаш от мен Heart Eyes

Слийпи и Цеци много го мъчат, но при вас поне избиват. Имате напредък, а ние все на това ниво си стоим. Аз много пъти съм казвала, че като бебе нямаше никакви болежки и колики - ама изобщо. Сега с пустите зъби компенсираа Twisted Evil Twisted Evil

Колата я купихмеее. Ааах каква радост Grinning. Снощи баща му като си дойде и го завари на нея и го пита" Какво имаш бе тати?". Цеци в радостта си да му се похвали, започна да скача върху нея, да бръмчи с устичка "Бррр" - така прави колата. Натиска свирката ,крещи. Никога досега не се е радвал така на нещо. Laughing Ето горе долу това представлява, но не е на тази марка, а е най-обикновена. Ниска е и сам си я бута с крачета.:

Лек ден и целувкиииии Heart Eyes Hug

# 141
Здравейте и от нас.Вчера бяхме на разходка и Кари залитна леко и си ожули нослето. Еее така е с прохождането.Герой без рани не може.С друго няма какво да се похваля.Седим си в къщи и се гледаме,а Кари вече проходила започва да изучава катеренето .Качва се  по дивани,столове после слиза ,а аз съм постоянно на щрек да не тупне.Ние от партито получихме една свиреща гъбка от Тетка и Кари само иска да и я пускам да си я гледа и следи и така....
Дани добре дошла при нас ,а бебе Елена да се оправя бързо.

# 142
Добро утро Hug
ТЕДИ моите съболезнования за дядо ти Flowers Rose.ЧЕСТИТ НОВ ДОМ!  bouquet
Бандита САШКО се събуди сутринта рано в 7 хапна попара и познайте после какво направихме заспахме на балкона на 0 градуса и вече спим 1 час,моето диване е почитател на студа ,много обича да спинка със часове 1stroller  sleepuu.
На мен докато го бутам в количката ми измръзнаха ръце,крака,ама той си спинка...........
Поне успях да изгладя,че после това е немислимо да се свърши когато е буден.
За кремчетата аз на САШКО давам тези на NESTLE Baby Yogo сега съм му взела с банан,много ги обича,продават ги по детски магазини.
daniart1 дано бързо да оздравее малката сладуранка ЕЛЕНА,а и тя виждам че на мойта дата се е родила скорпионка Peace
Вчера почти цял ден със САШКО бяхме на вън,супер слънчево  Nature Sunny и сравнително топло временце беше,дано данес пак е такова.
САШКО свикна със музикаланата си играчка от ЕМА и сам си я пуска,абе пада голяма игра и занимавка.  newsm03

# 143
  • софия
Здравейте и от нас! Приятно е да сме сред вас Laughing Heart Eyes!
Тони, пожелавам на Кари успешно опознаване на света!Така е, и Елена се катери навред. Аз почти си сцепих главата оня ден, за да я хвана, че тя се затича право към два ръба. Аз като литнах, така се светнах по чутората, че още ме боли главата Rolling EyesАма нали бебка е добре!
Иначе хремата и кашлицата продължава. Нослето сякаш е по-добре, ама много кашля нощем. Направо не знам. ooooh!Преслушваха я 3 доктора, нищо нямало на дробчетата. Дано, защото взимам да се тревожа. Какъв чай мога да давам?Някой има ли опит?Тя принципно вода не пие, само сокове та и това е зор.

# 144
  • софия
Теди, мойте съболезнования за дядо ти. Моят също почина в съня си, Бог да го прости. Много го обичах, а освен това бях любимата му внучка. Поживя до 92, не е боледувал никога. Но когато губиш близък винаги е тъжно.
 Flowers Rose
Честиа къща!Нека имате в нея само радост, любов и положителни емоции!На добър час в ноия дом от мен! newsm20
тетка 74, здравей, да имам си и аз една скорпионка!Любимата ми зодия smile3521
отивам, че Елена спука три балона и почва да плаче от тях.

# 145
Иначе хремата и кашлицата продължава. Нослето сякаш е по-добре, ама много кашля нощем. Направо не знам. ooooh!Преслушваха я 3 доктора, нищо нямало на дробчетата. Дано, защото взимам да се тревожа. Какъв чай мога да давам?Някой има ли опит?Тя принципно вода не пие, само сокове та и това е зор.

Сложи я на нормална възглавница да спи така секретите не се стичат в гърлото и не кашлят  Peace

Добро утро и от нас Hug

Теди- съжалявам за дядо ти  Flowers Rose кухнята ти е много свежа много ми хареса Peace

Пламена, пак е със зачервено гърло, ще се гръмна вече и температура ми вдигна тази нощ  ooooh! ако за всеки зъб ще е така скачам от 6 етаж  Twisted Evil писна ми и моята хрема не се оправя ще взема да пробвам някакви бабини илачи  Twisted Evil тъй на оплаках се, звинете ме Embarassed

# 146
ЛЕЛЯ ЗЕЛЯ значи спопкойно можеш да даваш на ПЛАМИ чайче от :живовлек и мащерка слагаш по-малко от 1ч.л във вряща вода 500мл като кипне остваш 2 мин и още 1 мин да престои.
Прецеждаш и даваш да пие,аз послаждам с  домашен билков мед,а ти можеш с захар.
Аз така излекувах кашлицата на САШКО точно за 4 дена,изпитано е и на ЕЛЕНА съм давала педито ми каза същотто освен сиропите ,които изписа и със зор давах кога пие кога изплюва,абе почти май не е пил.
САШКО миналата седмица беше така само суха гадна кашлица,без температура,гърлото беш чисто,имаше лек шум в гърдите,но сега сме здрави Peace.

# 147
Теди, съболезнования за дядо ти! И честито за къщата.

Дани, добре дошла   bouquet
Всички болнида оздравяват.
Зеля, най-ужасното нещо, което съм правила за хрема, но работи безотказно е сок от лук в носа. Може и пенецилин да се сложи. Но е болезнено и ужасно гадно. Правя го само, ако нищо друго не помага. Дано не ти налага.

Ангелина, дано не е нищо притеснително. Стискам палци.

Ставам, че днес ни е гаден ден.

# 148
Здравейте и от мен. Hug
Теди моите съболезнования за дядо ти.Наитина поне не се е мъчил човека.Много е тъжно като си отиде някой от семейството. ConfusedЧестит нов дом да сте живи и здрави и само хубави мигове там ви желая. Hug
Ангелинка дано не е нещо притеснително.Но може би наситина е от памперса. newsm78.Чакаме хубави новини след прегледа. Praynig
Зеле дано малката Плами скоро се оправи... Praynig
На всички болнички дечица пожелавам скоро да се оправят. Praynig Hug
Кръци много ви е хубава колата.От къде си я купихте?
Тедка и нашия много обича да спи на по-хладно аз и за това в спалнята не пускам радиатора.И той спи там блаженно.
Лови радвам се че сме ви развеселили. Hug HugТой не винаги пляска само когато той си реши. Twisted EvilАбе малко лигаве е той ама хайде..
Днес определено е доста хладно незнам дали ще излизаме.. ooooh!
Приятен ви ден.  bouquet

# 149
ЛЕЛЯ ЗЕЛЯ значи спопкойно можеш да даваш на ПЛАМИ чайче от :живовлек и мащерка слагаш по-малко от 1ч.л във вряща вода 500мл като кипне остваш 2 мин и още 1 мин да престои.
Прецеждаш и даваш да пие,аз послаждам с  домашен билков мед,а ти можеш с захар.

мерси за рецептата  Hug ама моето диване, чай и сок не пие ooooh! нищо друго освен вода и мляко  Twisted Evil все едно я тровя  Confused тя не се е разкашля още, нито сополи има но е отпусната  Confused и ми е в ръцете от сутринта добре, че сега заспа  Crazy

Румена за ракия си мислех, забравих за лука, ама ще пробвам Peace че и носът ми е целият е в  рани Twisted Evil и въобще красота сме вкъщи и мъж нямам поне на него да си го изкарам  Mr. Green 

Общи условия

Активация на акаунт