Отговори
# 105
Хей, здравейте!
Страхотно парти сте си спретнали, браво на вас и честно да си призная и аз малко позавидях, че не сме си в София. Таткото пак ще го отнесе тази вечер  Mr. Green Всички изглеждате чудесно и децата много ме радват и колко са различни-ох, нацелувайте ги от мен.
Марти е с хемоглобин 123, другите резултати също са добри. Хера, казвай си бързо тайната за 137 хемоглобин на малкия  Grinning Все още крачи много предпазливо и накрая си сяда на дупето и продължава на 4 крака, така че изчакваме с Прощъпулника.
Лови, какви са тези деца у вас? Нещо съм пропуснала, но така или иначе, искрено ме изумяваш как успяваш с всичко.
Момичета, Коледа идва! Какво мислите да правите като украси и как празнувате. Какви са ви идеите за подаръци на децата? Аз мисляда направя коледни сладки за елхата, скоро ще напишем и писмото, но тази година мисля да получими отговор. На малкия мисля да му купим влакче. Каката е много скромна- иска само количка със столче за бебе, бебе, легло за бебе и детска кухня - не зная дали Дядо Коледа е спечелил толкова парички тази година  newsm78  Laughing
Лека вечер на всички!
  bouquet

# 106
Здравейте момичета Hug

Софиянки евала на вас Hug. Страхотно сте изкарали,много се радвам. Почти всички познах на снимките с изключение на няколко мами,които наистина не се сещам кои са. Анджи, много се натъжих като видях Ния на снимките. Спомних си как цяло лято миткахме по улиците, в парка, а сега едно сиво и мрачно навън. По тоя повод си ходим на гости с децата,малко да се разнообразим...

Анджела, аз следващия път ще взема нарочно да те трийна, я виж как се разписваш сега. Ми ти не си писала тук от както Лъчи се роди,бива ли? ooooh! Naughty Simple Smile

Лови,
наистина си много добричка, ама се пази Heart Eyes.Имаш си деца и ще им трябва силна и отпочинала майка.Егаси аз щях да подлудея и да напсувам накрая някоя. Sneaky А за храненето нали съм написала,мляко с ориз,грис,кремчета с калций продават. Към тях слагам обикновени бисквити,банани,ябълки - много ги обича Цеци. На млякото с ориз сложих и канела и супер му хареса. Аз обожавам миризмата й.

За рекламите. У нас не се дава да гледаме филми и въобще всякакви канали освен музикални и то без Планетата. А съм пуснала нещо такова, започва мрънкане, взима дистанционото,започва да се друса и си проси музика. Като му пусна пуска една усмивка и започва да се друска Grinning dance. Голям меломан е,голям. Та единствената реклама,която горе долу гледа и й се кефи е на Нес кафе 3 в 1 - в която говрят на немски.Накрая като кажат "Найн" и се залива Grinning

Лека вечер на всички Hug Hug
а между другото къде са Ели Гу и Зеля - ели особено мноого отдавна не е писала ooooh!

# 107
  • София
Момичета, ето това http://www.missionbg.org/bg/events/index.php?option=com_content& … =64&Itemid=41гледах досега и исках да го споделя. Извинете, че не е много ведро, но това е живота на някои хора. Мисля, че имат нужда от подкрепа. Какво мислите?
По късно ще пиша, че се вкиснах нещо.

# 108
Оф толкова е тъжно всичко това. Confused Cry Cry CryМногоо тежко ми стана.Не знам как бихме могли да им помогнем освен да се  молим за чудо......
Ще се моля за тях. Praynig Praynig Praynig

# 109
  • софия
Здравейте и ние сме тук - при октомврийчетата, че чак сега намерихме подфорума. Много хубава темичка Кръц!Жалко, че чак сега се включваме тук! newsm78

# 110
Момичета, ето това http://www.missionbg.org/bg/events/index.php?option=com_content& … =64&Itemid=41гледах досега и исках да го споделя. Извинете, че не е много ведро, но това е живота на някои хора. Мисля, че имат нужда от подкрепа. Какво мислите?
По късно ще пиша, че се вкиснах нещо.
Да, отдавна знам за тях... ужасна трагедия и много силни родители. Децата са прекрасни, момичето е така слънчево и  с тези коси е като фея.. Мисля, че няма да живеят още дълго.. Cry

# 111
здравейте ,
вчера едвам изнудих татко му на Васко да качи снимките , той сбърка и от зор най-сетне аз сама се справих . ама сума време отне , та не написах заглавия . не знам как се добавят  . аааа , също и не мога да слагам линкове . за да видите нашето фото , гладайте албума на РД София 15 и 16стр.
тетка , направо нямам думи !!! да изрисуваш толкова хубави тениски за толкова мн. дечица   !!!благодаря за ентусиазма и творчеството   bouquet ! дбс ,лови благодаря за чудесната организация и  сладкото подаръче - пеещо кученце  bouquet!
хера , не се заблуждавай тоа нашия само аби храната . с количествата дето излапва и аз мога да се наям , но още е клечо . браво за хемоглобина на Слави  , как го постигнахте #Crazy  , а уж все проблеми с храната ?!
аз пък мн. съжалявам ,че не се сетих по-рано да предложа да си сложим по една малка табелка на дрехите с  никнейма и името . признавам си честно , че се пообърках , нали с голяма част от вас се виждаме за пръв път !
всички сме супер мамчета със супер хлапета ! ще чета сега какво пише под снимките да си припомня "комплектите".
аз съм за коледен купон и за ппредложението за подарък на Ангелина.

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 22:55 от oska

# 112
Здравейте и от нас!Браво на вас,софийски мами Peaceпартито както се вижда е било страхотно!Всички,които не сме от Софето можем само да съжаляваме,че не можахме да споделим всеобщата радост с вас.Но пък ни подарихте една незабравима емоция и ни разведрихте в тези скyчни и сиви ноемврийски дни,за което благодаря!Малките са страхотни сладyри и много са пораснали!
Лови,това да си добър е много хyбава черта,но лошото е че хората понякога злоyпотребяват с това.Затова бъди малко по остра с нахалниците,и се наyчи да казваш "не" любезно,но твърдо.A по повод съдбата на това семейство  историята им бе поместена доста отдавна във форyмите,и тяхната yчаст е наистина една голяма трагедия.Можем само да се помолим зa тях Praynig!
Ние сме добре,пy-пy,Вяра все още не е проходила,продължава да е като балерина на пръсти.Иначе не се спира,откъде черпи такава енергия да се развихря като по цяла нощ не спи си остава загадка за мен newsm78.И тя също като Цеци е много мyзикална и все си танцyва в количката като сме на разходка.А ако има и мyзика е във вихъра си...
Идеята на Ангелинка(мисля,че беше нейна)да се съберат парички и да се помогне на дете в нyжда е страхотна.Мисля,че всички можем да се включим кой с колкото парички може,само трябва да измислим начин по който да се съберат паричките.Ако и останалите мами са съгласни,можем да го измислим някакси newsm78

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 23:16 от assia75

# 113
Добър вечер Hug
Цитат на: Lovi в ноември 12, 2007, 07:33:28
АЗ съм за да помогнем Peace,сега го чух и още не мога да се успокоя.И двете дечица са много хубави малки създания,браво за героизма на двамата родители.
ЗА ПОДАРЪКА ЗА КОЛЕДА,КОЙТО АНГЕЛИНА ПРЕДЛОЖИ СЪЩО СЪМ СЪГЛАСНА!

# 114
  • Някъде в Европа...
Привет!
За спането на мама - аз както знаете съм от недоспалите. И открих, че  колкото повече спя, толкова ми е по-зле после. Затова по цели нощи съм из форума Mr. Green. Майтапа настрана, но наистина има някаква истина в това. До такава степен свикнах да не спя и да се будя на всеки час, че при по - дълъг сън, ако случайно се случи, сутрин се събуждам на парцал...
Мира - при анс пък яденето става под звуците на детски песнички от пц. Като го сложа на стола, сочи пц и "ъъъ-ъъъ" и трябва а звучат песните. По реклами и въобще телевизора не се заглежда. Като чуе песен и се клати, независимо от жанра й.

Данониното и ние го харесваме. Аз му купувам всеки ден, защото той освен кърмата и сирене на закуска друго млечно не приема...

Кръц, Ели има приятни грижи (но тя да се похвали, аз няма да издавам  Wink), а и ходи на работа. Предполагам, че не й остава време.
Лови, признавам си, не съм гледала. Доколкото разбрах,  е нещо тъжно. Тая вечер съм в добро настроение и не искам да се натъжавам. Ще го изгледам утре.
Мачо, Коледата ще я караме при мама> Украсата ще зависи от нея. Смятам да накарам мъжа ми ако дотогава си отиде в Пловдив да донесе и нашата, та да е повече..... ; като нещо ново - смятам да напръскам прозорците със спрей. За подарък - сигурно от ония колички дето се бутат с крачетата..

Добре дошла на новата мама! Настанявай се удобно!

Днес водих Ради на разходка. Навръщане заваля дъжд и му сложих дъждобрана и той като писна...., дърпа го, промушва си глвата отсрани.... , през целия път до вкъщи рева. Дано е било нещо моментно, че иначе какво ще го правя. Аз нали продадох зимната количка и сега в лятната разчитам на дъждобрана да го пази и от дъжд и от студ...

Лека и спокойна вечер!

# 115
Много тъжна история, не я бях чувала. Дечицата са направо ангелчета, а за родителите нямам думи за ведрото настроение, с което гледат 2-те душици. И аз не разбрах как може да им се помогне?
За идеята на Ангелинка за подаръка за Коледа съм съгласна Peace

# 116
Историята... гледала съм я вече. Родителите са страхотни хора, дечицата са като ангелчета...  Cry

Калоян още търчи из вкъщи. А съм го сложила да спи, а е наддал вой.  Twisted Evil Ама ще чакам да видим до кога ще издържи. Очаквам да заспи тичайки.  Whistling
Днес видяхме и третото зъбче.   Laughing Кръц, водим ви  Joy

# 117
Много снимки, много нещо Crazy Зор видях докато ги разгледах.
Благородно ви завидях, че така хубаво сте си го отпразнували в голяма компания Mr. Green софийките и варненските бебоци.
После колко са оправяли незнам, че торнадото ОКТОМВРИ много щети гледам нанесло Mr. GreenСамо дето таз торта малка ми се стори за толкоз народ Mr. Green

# 118

Кръц, Ели има приятни грижи (но тя да се похвали, аз няма да издавам  Wink), а и ходи на работа. Предполагам, че не й остава време.

Страхотнооо Simple Smile. Мисля, че се досещам,май Криси ще си има братче или сестриче.Ако е това, Ели да го сподели веднага с наааас Heart Eyes Heart Eyes

Аууу ,Слийпи, не ви е срам - трети зъб....Браво, да ви е честит. tooth Имаме да ви гоним

За Аптамила - купих от новия и за да не стане както със Слави, му направих смес от новия и стария. Изпи го без да се замисли. Така съм сигурна, че като свърши старото и му направя само от новото ще му хареса Wink

Аир
, аз веднъж слагах дъждобрана, но той беше малък и не разбираше много. Сигурна съм, че ако го сложа сега, ще писка като Ради Crazy

Днес има много слънчице при нас,което си е направо рекорд. Все мъгли и дъждове. Ако няма и силен вятър излизаме. Вчера при една приятелка, хареса много една кола за каране голяма и днес отивам да му купувам и на него  car003
Целувки на всички Heart Eyes

Тедито също я няма Sad

# 119
  • София
Анджела, аз следващия път ще взема нарочно да те трийна, я виж как се разписваш сега. Ми ти не си писала тук от както Лъчи се роди,бива ли? ooooh! Naughty Simple Smile

Embarassed Ще си взема бележка, обещавам!

Общи условия

Активация на акаунт