Отговори
# 120
Личи си, че времето е супер - няма ви Sunglasses Ние също излизаме на разходка, да видим слънчице. Днес се успахме и не можахме да отидем за кръв и урина, утре дано се организираме Blush
Хайде слънчеви разходки от нас Hug

# 121
Хай и от нас Hug

Вярно е че отдавна не съм писала, едната от причините е че бях болна и пазех леглото  Twisted Evil много зле ми беше  Confused сега уж съм по добре ама тоз нос не спира да тече, виброцила помагал ама друг път  Crossing Arms  по тази причина ни нямаше и на общия рожден ден на варненки и ме е яд  #Cussing out после изпратих мъжо до София , че отиде да работи в странство Crazy

Софиянки добре сте изкарали виждам  Hug много са сладки всички, Пламена си хареса Ачката на Флорес  Whistling взе да крещи по него като го видя  ooooh! Кали Ма не знам Митака кво ще прави  Mr. Green

спирам после пак ще се включа, че Пламена прави разни глупости тук Twisted Evil

по повода се сетих вашите събуват ли си пантофите нон- стоп  Twisted Evil

# 122
  • София
много са сладки всички, Пламена си хареса Ачката на Флорес  Whistling взе да крещи по него като го видя  ooooh! Кали Ма не знам Митака кво ще прави  Mr. Green

Joy  Joy  Joy
Ауу, имаме си обожателка. И Ачко си я харесва Пламенка  Heart Eyes , ама Митака ако разбере...  Whistling
Зелче, оздравявай бързо. Пиши по-често, че ми липсва бодрото ти и свежо настроение.  Hug
И пантофи и чорапи- всичко що е на краката сваля. А после се опитва да се обуе отново, ама неуспешно  Laughing
Варненски мами, много сладки снимки от празника.  Grinning (чак сега ги разгледах  Embarassed ) Личи си, че сте изкарали хубаво и децата са се забавлявали.  Simple Smile
daniart1, добре дошли при нас   bouquet 
AIR, страхотно, май се досещам за приятните грижи на Ели.  Heart Eyes 
Витамини не давам. Но всеки ден малкия си хапва по един пресен плод - обикновено ябълка, круша или банан.
Чай давам рядко, почти не го пие. Предпочита сок от изцедени плодове- портокал и ябълка.
За АМ-то- и Ачко имаше един период когато отказваше Ам. Само като усети, че му давам млякото и почва едно плюене и мръщене, въртене... Сега пак си пийва.
Лови, гледах клипчето за семйството с болните дечица, стана ми много тъжно.  Sad Възхищавам се на силата на родителите, въпреки жестоката събда. Не разбрах от филмчето как може да се помогне, има ли някаква банкова сметка  newsm78

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 18:41 от Flores

# 123
Здравейте!
daniart1, добре дошла!
За обувките - събува ги и ми ги носи да ги обуя  Mr. Green, така, сещате се, по безброй пъти  Crazy
За витамините - давам понякога ампулки вит. С, но само това, наблягам на витамините в суров вид.
Днес го водих на консултация - глиганът е 11.600, потроши кабинета, показа всички дивотии, които знае на докторката и накрая за изпроводяк получи ваксина, та чак на мен ми олекна, че му я сложих (тази за заушка, нали сега говорят, че и епидемия се задава).
Зелче, дано си по-добре и чакаме пак често да се включваш!
Отивам да полегна малко, че после и да искам няма да може.

# 124
  • Някъде в Европа...
ААА, момичета, не  е това, за което си мислите за ЕЛИ. Нещото си има материално изражение  Wink. А, вие, защо само бебета ви се въртят в главите, а, да ви питам аз сега  Mr. Green

# 125
Да, ама аз се досещам за нещо друго - имаше тук едни недомлъвки за една нова съседка, но пловдивчанки нищо не казват Mr. Green.

# 126
  • Стара Загора
Ох и ние днес миткахме.
Слави грабна метлата на една циганка където мете градската и дим да го няма Mr. Green Сега циганката го иска за помощник Crazy
Обувките ги събува постоянно..тези пантофи вече ще ги залепя с "Капчица" та дано се задържат малко на краката му Twisted Evil Сега ходи с есенните си обувки в къщи...тях не събува Crossing Arms
Зелчо кви са тия болести Crossing Arms малко ти е бил мавруда  Mr. Green Наблягай на естествените неща Mr. Green
AIR-че добре че бебета са в главата не чужди мъже, че тогава ще я оцапаме работата Mr. Green Еле аз с тоя военния...ще ми напълни задника със сачми Mr. Green
Сутринта ревах за милите дечица Cry Confused Много е тъжно и най-вече безсилно..безсилно, че няма как да му помогнеш....лек няма Confused
Оная маймунка Черпакова да идва на отчет да не ми виси в Клю-то да не идвам със шамарите Mr. Green Илиянка и Таси и те...добре, че сега Кръци се разписва иначе ви грозеше опасност Mr. Green

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=192006

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 18:00 от Хера

# 127

Ейй, ш са убия да бързам заради Херка значи...

Отчитам се: Йоанна все още се слави с индиянския си прякор "Лилавия гъз", заради лечението на т.нар. гъбички (които аз класифицирам като подсечено от новите памперси на Памперс). Аз - напоследък само чета, но не пиша много - явно мързела и есенната меланхолия са ме налегнали отвсякъде... Имам една хубава новина - в неделя пак ще снимаме "Сделка или не" - поканиха ни за новогодишното предаване, което щяло да бъде за "Най-големите каръци на предаването".
Т.е. ще ви се ровя из новогодишните вечери на всичките...

За обувките - има едни с цип дето нямат сваляне...
За витамините - не давам, яде всеки ден плод..
За софийския рожден ден- Баси, що не съм от София...  Sad Иначе сте много сладки всички. Така и не показахте въпросните тениски, но нищо. Ние ще се направим, че сме ги видяли ...
За аптамила - Хабер си нямам какво ще правя като свърши тази кутия... Може да мина на Нестле-то...

Това е. Бързо, смело и сръчно се отчетох.
Много прегръдки и целувки на всички от мен и глезли Йо.

# 128
Херка да не се оплакваш имаш си достоен замесник. Mr. Green
Верчиту много ти е сладка госпожицата в банята. Hug
Зеле айде да се оправяш по-скоро ако още не си.. Hug
Добре дошла на новата мама  bouquet
За пантофките ами да само ги мъкне и сваля  Close.Нищо не остава по краката му.

# 129
  • Стара Загора
Ейй, ш са убия да бързам заради Херка значи...
Като ти гледам аватара чупиш се от бързане Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Йо има много готин прякор Crazy А я ми кажи как правиш номера със стоящата Йо във ваната...моето диване сякаш има пирони на задника си Twisted Evil Бяга из банята и къпането ни се състои от бягащ Слави и гонещ сержи Mr. Green
На НГ значи вземам мавруда и сядам да те керизя кви ще ги надялкаш тоя път...да не е тенджера Rolling Eyes Mr. Green

# 130
За сега стои, не знам как.. Аз гола до нея, щото е олято навсякъде с вода и така...
Вашето къпане е за камера направо, само снимка не става...
За НГ... Ми не знам. Каквото спечели този, който играе ще се дели на 22 .... Представи си да са 0,10 лв...  Mr. Green Тенджера ще ми се стори мираж направо...  hahaha

# 131
Херка, страхотен помощник се очертава Слави!
ВерчИтУ, супер прякор, и на Благун сме му лепнали един такъв - "Миризливия крак", че от маратонките, които носи крачетата му се изпотяват. За Нова година и аз ще се заредя да те гледам, че пропуснах миналия път.
И аз очаквам да споделиш за банята. в къщи делим водата на: 1. "вода за миене" - гадна вода, от която трябва да се бяга; 2. "вода за пръскане и мокрене"- хубава вода; 3. "вода от локвите" - най-прекрасно качество вода, само за игра Mr. Green.

# 132
  • софия
Може ли и ние да се включим в листата на отчетените? Извинявайте, че не знам как става, ама затова пиша тук - ние сме към ноемврийските октомврийчета, бебе Елена на мама Дани се роди на 31.10.2006, 4,000кг., 52см., термин 9.11.2007
Благодаря  момичета!  bouquet И доскоро!

# 133
  • софия
Днес нямам много време да пиша, че Елена е болничка. Има страшна хрема от петък, запушен нос, не се храни, не пие!Направо е ужас!Днес ходихме на лекар пак сменихме Виброцила с други какпи, дадоха ни Зиртек и един имуностимулант For Kods и се надявам вече да се пооправят нещата. Слава Богу няма температура, кашля, но няма хрипове! Абе мъка е с болни дечица! Не иска да ходи, само си стои в креватчето милата, слуша песнички и разглежда книжки. През останалото време иска да я нося с мен - направо не знам, вече съм без къст, както и повечето от вас. 10,200 не се носят лесно ама няма как! Joy

# 134
ВерчИтУ , направо се влюбих в аватара ти  Grinning Туй таралежчи много убаво си броди.
п.с. Аз пък искам на купон в Русе, щото много ми е прекрасен тоя град и има едни чудни диви местенца в близките околности  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт