Септемврийчета на топличко се гушат, че навън коминчетата вече пушат!

• 21 231
  • 280
  •   1
Отговори
# 105
  • Велико Търново
Здравейтеее
Аз се изгубих тотално  Embarassed напоследък даже не ми остана време и да чета , обаче обещавам  да се поправя Simple Smile

Бобо засега не ходи на градина , защото изкара 4 почти последователни болести с много висока температура и просто ми свършиха нервите към момента  #Cussing out Ще отидем само на празника за Коледа , пък напролет пак ще се борим.
Аз купих подаръците за него и каката , само опаковането остана. Миналата година ги пазарувах в най-голямата лудница преди коледа, изнервящо е, като имаш неотложни покупки. Предпочитам да се мотам тогава по магазини просто ей-така, за непланирнаи покупки Simple Smile

Иначе сме украсили още от ноември, от вчера имаме и истинска елха , Бобо сутрин ходи по пижама да види дали има нещо под нея Simple Smile

Мимис ,честита ти работа ! Това си е голяма промяна , важното е да се почне от някъде .

За Коледно настроение -  ето моите тазгодишни коледни джужета Simple Smile

# 106
Мерси много,  Wink

Флави, много готина снимка, пу сладури са ти ! Wink

Аз също взех подаръка на Жорко , един паркинг на 2 етажа , иначе в градината се реши да е еднакво, ще се купи на едро и така, сигурно ще събираме по 5 лв.
на 19-сти е тържеството с родителите от 17,30, а на 21 май беше са си сами там, нещо такова беше май ,ще кажат пак другата седмица.
Вчера ги снимаха за календарите и картичките , ма аз взех само по една картичка за нас и бабите , стига толкова, че са им надули цените, за календар и то не голям 7 лв няма да дам пък каквото ще да става Crossing Arms , в книжарницата има на половин цена продават страхотни ,айдееее
Та така.

Хайде поздрави

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 13:57 от Мим`с

# 107
Еее Мимис много скъпи4ък бе , нашите са по 4 и 50 newsm78 Ама аз хи4 не се сетих да поръ4ам и за бабите  Blush
На нас на 18 ще ни е тържеството там с подаръците, а на 20 ще е голямо тържество тъй като градината прави 30 години. Моми4етата трябва да са като снежинки обле4ени. В бяло  newsm78 Какво ще търса си нямам на представа   newsm78 Ще се разхода днес да потърса някаква бяла рокля и корона или такива криле дет се слагат на гърба  newsm78 Ама малко ме съмнява да намера. Освен имаме една розова рокля (трико) и мисля да пробвам да я избела с белина , поне бледо розово да стане, така и така не я носиме поне да опитаме. И да взема боркат или изкуствен сняг и да я напръскам яко  newsm78 Вие какво ще кажете? Айде споделете някоя идейка  Hug

# 108
  • Стара Загора
В нашата градина ще са зайчета, с бели блузки и бели чорапогащници, с ушички на главите от хартия Simple Smile.
Тържеството ще е на 18 -ти.
Флави, лошо се е получило при вас с болестите, дано пролетта е по - добре положението.

# 109
Ей девойки здравейте, как ви се радвам като се появите така  Peace

Първо, имате много поздрави и целувки от Холи ...Най-много целувки на тумбака на Катето  lovekiss  Two Hearts, сутринта нали е нощна птица като влязох в офиса беше на кю-то та початихме ...пита за всички и обещах да ви поздравя  Peace

Аз днес съм на тържество за родителите в ДГ, нашата група ще са зайчета  Joy онзи ден бяха дали за гладене по един бял гащеризон и шапка с уши  hahaha кой знае какви ще са смешни  Mr. Green дано да успея да снимам  Praynig

А на 20-ти ще имат тържество само за децата с театър и Дядо Коледа с подаръците  newsm10

Ние имахме календари по 5-6 лв и си взех ...даже вече виси на стената и Коко много се кефи  newsm44 само дето не бях разбрала, че има такива малки ламинирани, щях да поръчам на родата...ама другия път  Rolling Eyes

Флави, големи са сладури "комплекта джуджета"   loveuuu
И да се вясваш отвреме-навреме, че започвам да ви пиша отсъствия  Joy

# 110
  • София
Здравейте и от мен.Стела предколедно е болна.от оная вечер и вчера цял ден беше с температура,сутринта също,едва след това е успяла да я свали.Аз не мога да отсъствам от работа,че имаме много бач и нали съм нова не смея,та си бачкам и умирам от притеснения.В неделя я водих в Хиполенд и излезнахме с тротинетка.Щях да и купувам за Коледа,но тя като ги мерна и нямаше как да излезем без нея.

# 111
На нас пък не са ни казвали нищо в градината как ще са облечени децата, предполагам с по официални дрешки и това е.
Ох, аз чакам с нетърпение 22-ри ,че започва голямата почивкааа Laughing

# 112
Здравейте, момичета, ето 4-5 снимки от тържеството снощи, нямах време да кача повече  Wink но заека е налице   Joy
Беше страхотно тържеството, много се бяха постарали и учителките и децата  Peace цяло представление направиха, нашта госпожа едната беше водеща в ролята на фея  babydust7 големите пяха, дядовата ръкавичка играха  newsm68 а наште малки зайци се наскачаха  hahaha
Моя заек беше сред най-печените  thumbsup направо си се забавляваше пича, пляскаше си с ръце, тропа с крака, даже си танцуваше по едно време  dance абе направо си беше в свои води  Wink само ми махна веднъж и все едно ме няма после  Rolling Eyes
От другите зайци имаше и ревящи и тръгнали при майките си...само ги събираше лелята  Grinning  броеха се на пръсти тези като Коко дето не им дремеше, че ги гледат 100 маймуни  newsm62 Абе яслата си школа и половина  newsm10
Много съм доволна, само дето беше много пълно и трудно се снимаше  photo, добре, че съм нахална та се набутах по-напред и Криси извлякох даже  Mr. Green, иначе имаше родители, вкл. таткото ни дето само са чували - без да виждат хлапетата  #Crazy че не се събраха всички вътре за съжаление  Sad

# 113
  • Стара Загора
Вяра, много е сладък Simple Smile Кога са успели и да ги нарисуват по личицата.

# 114
Вярка ма много готин Коки4а бе   love001  love001  love001 Да го нацелуваш по дупето от нас   love001 Те ли ви дадоха униформите или вие ги правихте и с какво са ги нарисували  newsm78

# 115
Хе, хе , супер заек  Laughing Върха  е ! Laughing

# 116
  • Велико Търново
Хехе, Вяра, заекът кърти Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Много се е издължил , ми се струва Коко. Отдавна не съм го виждала на снмики.
Иначе браво на госпожите, доколкото видях са създали празнична атмосфера.
Нашият празник е на 21, ше се опитам да се направя на фотограф, зашото имаме почти професионален апарат и да уговоря госпожите д вляза да г и снимам.
Но може и да не стане, ше видим.

Ннашата фирма ще е във ваканция от 21 чаааак до 7 януари.шефовете са британци,  и да са живи и здрави, Simple Smile много настояват на коледна ваканция.

Така че - празниците предстоят Laughing

# 117
Благодаря момичета заека ми наистина е страхотен  Joy не можах да му се нарадвам просто цяла вечер  hahaha
А на ДГ определно мога само да кажа голямо  smile3501 определно се бяха постарали много ...даже и кметицата беше дошла с дарение за градината  Peace явно директорката ни е оправна хитруша  newsm10
А децата бяха сладури и много се забавляваха, Коко цяла вечер беше превъзбуден и артистично настроен  hahaha

Теди, всички костюми и на зайци и на животни и герои от приказките си бяха на ДГ, бяха ги нарисували всички според ролята  Mr. Green и перуки имаха някои даже  hahaha

Дано и второто им тържество в четвъртък да е готино  thumbsup

Иначе ще са във ваканция от 22.12. до 07.01., като има опция за сборни групи след НГ, ама аз не мисля да го пускам, ще го гледа пак татковата му рода  newsm44 някак  newsm78

# 118
ЕЙ ПАК ЗАБЕГНАХТЕ  Sick

# 119
  • Стара Загора
Нямам търпение да се прибере Никол, днес след тържеството да видим какво ще разкаже. В неделя я водихме на Аязмото да се пързаля с шейна, беше много доволлна Simple Smile. Тука снега се задържа много малко и не можахме да повторим.
Аз цяла сутрин обикалям лекари заради бебето, има обрив на челото и на бузките малко, където се опира шапката, днес я погледнах че е от изкуствена материя и ми иде да се гръмна, че не съм забелязала по-рано Sad.  Кожната изписа крем Адвантан и цинков, сложи ме на диета без млечни, ще видим какво е точно дано да е от шапката, че аз без кисело мляко не знам как ще я карам.
Имам да чистя, а нищо не ми се прави Sad.

Общи условия

Активация на акаунт