Септемврийчета на топличко се гушат, че навън коминчетата вече пушат!

• 21 234
  • 280
  •   1
Отговори
# 120
Танче, не се притеснявай, най-вероятно е от шапката  Peace ще му мине на малчо  Praynig
И Калоян онзи ден чичо му го вози на шейна ...по една цицинка, както той казва.... и голям кеф  Joy  е бяха се изсипали няколко пъти ..ама то без това не може  hahaha
Утре им е тържеството с дядо Коледа в ДГ и само повтаря колко е добър и ще получи подарък  Mr. Green ама си прави каквото си иска  Sick а и почнал да пищи като някоя девойка  smile3514 и направо ме влудява  smile3511 скоро май ще го отупам предпразнично,  ако продължава с тези истерии  box
Та това от нас...вие сте .... стегнете се  Naughty аз съм полудяла от работа предколедно  #Cussing out и пак се вясвам ... а вас никакви ви няма  Rolling Eyes

# 121
  • Велико Търново
Защо все така се получава с работата и предколедното време , а ?  Sad
И аз имам работа колкото си щеш и само теоретично редя някакви подготовки за празника.

Бобо утре е на дядо Коледа в детската. Много ми е интересно как ще се държи, щото тоой малко дивак си пада.
Вярка, що се отнася до пищенето и правенето на каквото си иска - мнооооого сме напред с материала #Cussing out
Сега се добавиха и няколко цветисти думички, научени в градината , удря, рита - абе изобщо лудница.

Поступвам го и аз , въпреки че съм против принципно и не че има особен ефект, но пък то нерви не му остават на човек, Twisted Evil

# 122
Здравейте и от мен  Hug Нашето тържество мина  Grinning Големи бонбони бяха малките
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=199548&view=1&photo=1

# 123
ООоо Тедо, да ми нацелуваш снежинката  lovekiss с какво си я опаковала  newsm78 и с тез крила наопаки направо  hahaha голяма е скица, сладурка та дрънка  Hug и косата май сте поотрязали, а?  Wink
Довечера да я намачкаш едно хубаво вместо мен  kiss

И Калоян днес имат театър с дядо Коледа  santa2 и подаръци   Gift ще видим какво ще разказва после  Joy

# 124
Здравейте и от мен  Hug Нашето тържество мина  Grinning Големи бонбони бяха малките
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=199548&view=1&photo=1
Хи хи , голяма сладуранка ,пу пу  Heart Eyes Grinning

# 125
Ние пропуснахме едното тържество със родителите това, че пак ми беше нещо с температура,кашля ,пиеме сиропи, пфууу, утре пак на лекар ще го вода ,писна мииииииииииии.............. ooooh!  ама днес беше на голямото тържество и останал много доволен. LaughingАйде и утре и сме почивка, аз съм на работа чак на 7 януари, Жорко и той като мен Laughing Хайде поздрави, утре ще драсна някой ред сутринта,че сега ще се приготвяме да спим Wink
Поздрави и целувки! Hug

# 126
  • София
Здравейте и от нас.Минавам да ви пожелая Весели праници,че утре заминаваме при баба и дядо на село.Ще оставим Стела да постои там до Нова година,че много иска.Там и се обръща целодневно внимание,а тук няма кой.На 27 и 28 ще съм с удължено раб. време на 28 ни е и фирменото парти,така че ще ми е по-спокойно като е там.Днес най-после приключих и с подаръците на всички,На Стела и взех дъска за гладене с ютия,дрехи и закачалки,тротинетката май писах че я взехме по-рано.

Чао,целувки и до скоро Heart Eyes

# 127
Ох Вярка хи4 не питай за облеклото, 4е като се сета и полудевам  #Cussing out
Написали на една голяма табела моми4енцата ще са снежинки и трябва да са в бяло
а аз като 4е ли имам 5 деца и трябва да знам 4е трябва да са в бул4енски рокли. Цял ден обикалям да търса бяла рокля НЯМА.... Накрая намерих една ленена бяла риза за 30лв. Как и да е купих я  ooooh! Карам Емили аз и гледам вси4ки с бул4енски рокли  #2gunfire На мен никой не ми обясни , щях да взема рокля или перде и щях да ушия една. А аз дадох сумати пари за ризка  #Crazy Как и да е те намерили некав плат та го увили , та добре 4е и крилата и взех и стана добре. Ама много се бях ядосла защото никой нищо не ми беше обяснил  Naughty
На емили и взехме подарък кошара за бебета , ама нещо много се е разлигавила и може и да не я полу4и  Crossing Arms Незнам вашите слушат ли , но ние ХИЧ  Shocked Прави ме луда ве4е.
И сега новите реплики от градината са "Много си тъпа" и "Много си глупава"
Какви шамари изяжда за тези реплики Crossing Arms но няма на4ин не я ли строя ще става по зле  Outta Joint Та така айде 4е се забравих с писането  newsm78
Да нацелувате   love001 всички бонбони от мене
И пожелавам на вси4ки " Весела Коледа" santa2

# 128
  • Стара Загора
Dorka,
и Ники ги говори едни от време на време "Ти си луда, мамо" например, хич не й е ясно какво значи, но го казва.
Тя си получи подаръците вече, хич не дочакахме до сутринта, получи книжки, строители, рокля разбира се Simple Smile. Това от бабите и прабаба й. Ние сме й взели една топка за скачане, но май ще изчакаме и по натам ще й я подарим. От петък разнася едни пластелина, не е спряла да си играе с тях. Вече са неопределне цвят, защото са яко омешани, но се забавлява, аз й правя топчета, тя ги прави на питки. Стълби и камъни си прави с пластелина също Simple Smile.
Весела Коледа Simple Smile

# 129
Весела Коледа и Честито Рождество Христово !!!

Бъдете живи и здрави и весело и щастливо изкарване на празниците!  bouquet
Жорко получи доста подаръци , за половин ден даже му мина и мерака Mr. Green

# 130
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!!
Да сте живи, здрави и засмени и от БОГ благословени!!!

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!! newsm51

# 131
  • София
Честита Коледа!
Много здраве и успехи!

# 132
ЧЕСТИТА КОЛЕДА на всички  santa2
как сте след празниците ...или по-точно помежду празниците  Joy
и Коко се нарадва бързо-бързо на подаръците  Rolling Eyes Голям кеф беше под елхата докато разкЪса всичко и после ...  Rolling Eyes
Иначе и той ги ръси едни  Sick последното е : Направо си много лоша  Mr. Green
Абе какво да ги правиш като са отворковци от мънечки  hahaha

Последна редакция: пт, 28 дек 2007, 13:52 от ВЯРА

# 133
  • София
Привет,момичета!

Честита Коледа!!!

Надявам се Белобрадият старец да е донесъл на всички вас мир в сърцата и щастие в душите!
...и много подаръци,разбира се....  Mr. Green

Малко се поизгубих напоследък,но честно да ви кажа и аз вече не знам къде съм....няколко дни в София,няколко в Пазарджик,няколко в Чирпан...сега ввятъра ме довя във Варна. Crazy
Благодаря за целувките на HOLY,как ми липсва таз девойка... Heart Eyes
Разгледах снимките,които сте пуснали...много са хубави всичките!

Пожелавам ви весело посрещане на Новата 2008 година и много усмивки!

# 134
ей момичета, пак се изпокрихте  #Crazy
аз съм още на работа, слава богу последно за таз година, че за малко и утре да поработя  Rolling Eyes
Децата ги пратих днес при баба им, а от утре ще се мачкаме и мотаме из къщи май  Joy
За НГ  Sick идея немам ...изобщо не ми е празнично ...не че по Коледа ми беше  Mr. Green ама сега пък съвсем  Tired Face не ми е хепи   costumed034 дано поне да си почина за разлика от предишните "уж" почивни 5 дни ..дето не седнах  #Silly
Вече много искам да свършва таз година  Peace

И в тази връзка Ви пожелавам
Едни весели новогодишни празници   bigdance2, с много купон  Tada, положителни емоции  1dating , танци  danceи усмивки  newsm47.
И нека следващата година да е много, много по-добра и успешна за всички нас
  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт