Отговори
# 150
Hrispi честито, да сте живи и здрави, и ти и мъжа ти и малките съкровища в теб! Много щастие ви желая! Tada
Днес бяхме на доки, правихме ФМ, всичко за сега е нормално, отговаря си точно на седмиците че и на дните даже, каза ми да отида и на 3д. Гледа за пола ама бебчо беше седнал по турски Shocked и не се показа, след много въртене и мъки доки каза че мисли че е момиченце, ама не може да е сигурен, така че ще изчакаме с така желания розов щъркел! Пусна ми вторите изследвания кръв и урина, и ми каза в 21г.с да почвам да пия Флуор и ми даде и рецепта. Това е за мен. лека вечер на всички  Hug
Има много противоречиви мнения за тоя флуор и за приема му по време на бременност, някоя от вас пие ли?

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 22:39 от Aquariel

# 151
  • Пловдив
 Aquariel, радвам се за добрите новини!!!  Hug Аз не пия, макар братчето ми, което завършва стоматология да твърди, че трябва. Питах си все пак и Док и той ми каза да не пия...Ами - слушам го. Ползвам дуото от пасти на Лакалут - флуор и актив - едната вечер, другата сутрин. Засега съм доволна. Дано така остане, че с мойте калпави зъбки направо незнам. Засега уж съм ги оправила още пролетта и няма "дефекти", ама да видим като изтече гаранцията  Joy

# 152
да и аз съм така каквото каже док изпълнявам, за сега не ме е подвел Simple Smile за лакалут-а съм чувала че е много хубав наистина. и моите зъбки са много калпави и аз ги оправих точно преди да забременнея, имах само един малък кариес за доуправяне (които ме съмнява че може да се обади по някоя време напред) и няколко зъба за преправяне, смисъл пак да се отварят правени полпити и да се пълнят и лекуват наново, защото старата ми зъболекарка ги е направила калпаво. Ама все не смея да отида, сега като съм бременна, сигурно ще чакам да ме заболи и тогава. Embarassed

# 153
Не бях влизала от няколко дни и нещо ми подсказваше, че се е случило нещо лошо...
Жабче, съжалявам за загубата ти, дано все пак не си изгубила надежда и влизаш тук да ни четеш от време на време и споделяш както за своята мъка, така и за своята радост, прегръщам те силно Hug
hrispi, горчиво!!!  bouquet Страхотна булченска рокля и не ти личи бремеността Peace
Аз тези дни се разправях с админстративни въпроси покрай магистратурата и бях на лекции, но има вероятност да не продължа с това начинание сега, ще видим.
Иначе коремът си расте и натежава, трудно се обувам вече Blush

# 154
Dobro utro, az o6te ne moga da pi6a na BG i ne znam kakvo da naprava. Sno6ti mnogo me bole6e korema nisko v diasno, kadeto e apandisita...i minava6e kam krasta. Tazi sutrin otnovo me boli krasta i to dosta...Pritesniavam se i ne znam kakvo stava? 4etoh razni obiasnenia...ot koito me zabolia glavata kato apandisit, miomen vazel..babrezi, kontrakzii i t.n. Imala li e niakoia to vas takiva bolki?

# 155
мирор защо не питаш доктора какво става.и мен ме боли кръста ама от дясно-не.аз днес станах рано-както винаги гладна Mr. Green.лек ден и ще ви погледна после  bouquet

# 156
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания!!! наистина ако всичките ми гости не знаеха че съм бременна с близнаци не знам дали щяха да се досетят! Изобщо не ми личеше ама май не беше от роклиата ами защото аз така или иначе си нямам огромен корем! И аз вече почвам да се чудя къде се побират два мъника в такова малко коремче като моето Simple Smile Ама аз не се оплаквам защото след това какво ме чака....
и аз да се похваля бяхме вчера при Марков на преглед и видяхме две госпожици stork-girl stork-girl!!!
Mirror,и аз си мисля че лекарят ти ще ти даде най компетентно мнение,вместо да четеш по форумите кави болки до какви лоши работи водят и само да се психясваш най добре му се обади и той ще ти каже дали е необходимо нещо дори може да те викне на преглед! действай бързо и не се притеснявай да му звъннеш
Весел ден на всички!!!      bouquet 

# 157
Най-добре да му се обадя...Ох, поне си оправих кирилицата. Благодаря ви. Хриспи, как мога да си направя и аз галерия? Пробвах от профил, но нещо не става оттам.

# 158
Аз пия зимафлуор по 1 таблетка на ден още от началото на четвъртия месец, някъде 13 седмица. Изписа ми го доктора. Четох, четох и реших, че една таблетка на ден е 1/4 от дневната доза. Силно се съмнявам, че другото си го набавям с храната, защото не консумирам много храни, съдържащи флуор. А пък и при мен потребителите са два и едва ли ще се пренаситя Simple Smile.

# 159
  • в илюзия
Добро утро и от мен smile3525
Седнах да прегледам до къде сте стигнали и да закуся с вас.
Айде стискайте палци за заболекара. Embarassed

# 160
Добро утро на всички Simple Smile

# 161
Искам да питам ,сигурно има от вас които са били пушачки,дали и сега ви се пуши,защото аз умирам за цигари

# 162
Трифи аз съм пушачка. След като забременях ги спрях. За пушенето от време на време, много рядко, ми се иска да запаля цигара, но психически. Физически въобще не ми понасят.

# 163
 Laughing аз пуших доста, но предимно вечер, защото на работата не се пуши от 1 год. Първите 2 месеца ми се пушеше, а тогава трябваше най-малко да пуша. После вече като влезнах в 3 месец просто спрях. Не пуша. Не мисля за това. Само като се ядосам нещо и първото нещо е да си помисля за цигара, но то трае около 5 секунди и като си спомня дим, мирис и се отказвам.

# 164
  • в илюзия
трифи аз попушвам  Embarassed Embarassed Embarassed, но възможно най-леките. Опитвам се да ги спра , но нещо не ми се получава . Може би защото карам много нервна бременност .  Confused
Вие как сте спокойни или нервни?
А иначе не че нещо да оправдавам пушенето , но моя приятелка роди на 6 прекрасно момиченце 3.500кг , 50 см , здраво , а пушеше до последно по 10 цигари на ден, от най-леките разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт