Отговори
# 135
Като чета вашите писания,е не всичките ама повечето ,аз май отдавна съм усетила шутове в корема.Доста ми е странно. newsm78

# 136
Здравейте и от мен. Хората казват, че каквото не ни убива, ни прави по-силни!!! Почти съм убедена в това и мисля, че всичко с Жабчето ще е наред! Може би така е трябвало да стане, а и нали казват, че хубавите неща ставали бавно.......значи бебеТАТА й ДОГОДИНА ще са сладурчета! А на нас пожелавам да се запазим в такъв състав до края или ако ще се променя бройката-да е само на горе!
 Относно курсовете за бременни имам голям мерак, ама не знам къде да ида. Дори и тези на "9 месеца"-ако може повече разяснения......
 А иначе аз продължавам да се лющя като гущер, въпреки усиленото ми мазане сутрин  и вечер,а лекарката ми каза, че тя като била бременна се мажела с Дефламол, имал витамин А.....вече и аз не знам, да пробвам ли?
И един последен въпрос-искам да ида на ФМ, но не съм сигурна в коя седмица трябва да съм за да ида-моля да кажете! аз сега се водя 18-та.
Чао и весел ден на всички Grinning

# 137
Като чета вашите писания,е не всичките ама повечето ,аз май отдавна съм усетила шутове в корема.Доста ми е странно. newsm78
Понеже нямаш лентичка , ти в коя седмица си и коя бременност ти е това ?

# 138
ами това ми е първа бременност,сега съм в 20-та ,но ме рита от 15-та някъде.А откъде да си я изкарам тази лентичка,вече 30мин.я търся

# 139
Аз също го усещам от 15-та, но това ми е вече трета бременност и мисля, че е нормално     Simple Smile

# 140
trifi разгледай всички лентички и като си харесаш натисни върху нея.там ще видиш къде да си въведеш дадите и след това копи ВВС-кода на профила си.аз се върнах от зъболекар,ще ходя да ми прави коронка на 17.12.и ще ме прави 2.30часа.ще се сгъна-ама след това ще съм със ново зъбче Mr. Green.само до тогава не ме боли Praynig.зъболекаря каза че е най-добре да се правят зъби между 3 и 6 месец-така че ако някой има съмнения да ходи-и има упойки за бременни така че няма страшно Blush

# 141
ами това ми е първа бременност,сега съм в 20-та ,но ме рита от 15-та някъде.А откъде да си я изкарам тази лентичка,вече 30мин.я търся
Ако ти харесва моято лентичка, кликни върху нея и тя ще те метне в сайта ,от където съм я взела.После има описание.

# 142
  • в илюзия
Леле момичета аз сега се прибирам от заболекаря Не си отворих устата много ме е срах и ме е срам. Embarassed Знам , че трябва да си направя зъбите , но просто не мога. Винаги съм си била такава.  Embarassed
А и моя мъж идва с мен и ми вика постоянно Айде бе Тедке отвори си устата. Но той не знае какво е да те стържат с машинката , няма нито една пломба. И ми каза , че го е срам от мен.  smile3515Ами аз нямам никаква подкрепа от него за заболекар, камо ли за нещо друго. От притеснения и страх ме заболя и корема . Дано нищо не и стане на беба.  newsm17
Утре пак ще ходя , дано да си отворя устата . Направо не знам какво да правя.
Sorry  , че ви затормозявам с тия работи ама няма на кого да се оплача.  Cry
На новите мами добре дошли! И дано да ви е приятно при нас.  Hug

# 143
Днес обикаляхме с мъжа ми бебешките магазини LaughingЕдва се сдържах да не изкупя всичко което ви виждаха очите Rolling Eyes Харесахме си количка,ето тук я има : http://www.chipolino.com/showpop.php?product=439
Незнам как се слагат снимки тук newsm78 И легло му харесахме на бебо,поразгледахме дрешките,,,,,,,

# 144
Здравейте и от мен.

Аз нямах интернрет 2 дни и чак сега успях ра ви прочета.
За жалост има и лоша новина.

Жабче искрено съжелявам затова което преживяваш.Много добре разбирам как се чувстваш в момента,тъй като загубих бебето си в 25 г.с. този Януари след пукване на околоплодния мехур.Знам,че никога няма да забравиш това бебе и не ще си спокойна докато не родиш живо и здраво бебче,което ти пожелавам от все сърце.Но трябва да си силна заради бъдещите си деца.които ще имат едно ангелче което ще го закриля.

Честито hrispi,  Party Time

Пожелавам ви цялото щастие на този свят и прекрасни здрави бебоци през Април.

# 145
Честито, hrispi!

Дълъг и щастлив семеен живот, миличка  bouquet  bouquet  bouquet

# 146
сложих нови-по актуални снимки на корема в албума Blush
Разгледах и всички ваши коремчета-много бечета се крият в тях Joy

# 147
  • Пловдив
Честито, Hrispi!  Бъдете истински щастливи!!!   bouquet
Тrifi, добле дошла! Леко бременеене!  Hug
Sisee, това е единия модел,който и ние гледаме...Повече обаче май ми допада Форца на Чиполино  newsm78 Само дето не ъ се върти дръжката...

# 148
  • Някъде на път....
Hrispi, Честито!   bouquet

# 149
Днес обикаляхме с мъжа ми бебешките магазини LaughingЕдва се сдържах да не изкупя всичко което ви виждаха очите Rolling Eyes Харесахме си количка,ето тук я има : http://www.chipolino.com/showpop.php?product=439
Незнам как се слагат снимки тук newsm78 И легло му харесахме на бебо,поразгледахме дрешките,,,,,,,

Този вариант си го купи моята кума предния месец за нейната бебка и аз натам съм се насочила. От Вис Виталис си го взе на някаква промоция и й дадоха и столче за кола в комплекта. Много е маневрена и лесно се бута  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт