Баба зима на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО не знае що е скука

• 10 516
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
оо00оо не ме мислете за съдовете , имам 2 комплекта за по 24 души  (ама до кога ли с моите 2 леви ) и 2 куфар4ета прибори. но и на мен мястото ми е кът, по-скоро фризерът ще замине на терасата. ина4е съм харесала една на горение ве4е.
малките не се ли пускат всекидневно, аз май не искам така , а по реди4ко, като за мързелана.

Ами пускаш като се напълни. Те винаги побират повече от това, което е написал производителя. Пускам всеки ден задължително, понякога и втори и трети път, ако се наложи, покрай празници или като имам гости. И за мързелани си е супер Wink Слагаш препарата и натискаш копчето. Е, наистина малките се пълнят и изпразват по-често, ама като няма място за голяма и тази ми помага. Следващата ще е голяма в по-голямо жилище с просторна кухня! Praynig Blush
Ароматизатор никога не съм купувала, щото логично няма време да се вмирише.

# 136
аз всъщност не разбрах ароматизаторът специален за машината  ли е или за помещението- обикновен

# 137
За машината е.

# 138
Обърнахме го на чат и спам. Embarassed Дано не ни се разсърдят другите момичета. Flutter

# 139
извинявам се , не се съобразих да попитам на ли4ни. наистина не знаех , 4е има и ароматизатори.

тържествено обещавам , 4е пове4е няма да правя така.

# 140
  • Пловдив
Момичета, я да ви върна към темата за подаръците...
Разгледах сайта на играчките.ком, ама много са скъпи, какво ще кажете за китайските имитации в този сайт http://www.vegatoys.com?
Вижте какво има там

# 141
Привет,мамчета!
За един ден сте изписали две страници #Crazy кога успяхте? Joy
Режима на чечо е ставане в 7ч и закуска в яслата/вкъщи/,12/12,30ч обяд и сън,към 16ч закуска,19ч вечеря и лягане към 21ч.
И аз вече съм превключила на празнична вълна и още не мога да реша какво да купя на малкия,че то да именият му ден и за коледа newsm78 чета вашите предложения и белким си открадна идейка. Grinning По въпроса за съдомиалната пожелавам на всички,които искат да им купят мъжете,а аз все още нямам такива мераци то и място нямам.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ,КОИТО ИМАТ ПРАЗНИК ДНЕС!И баща ми също има то аз съм кръстена на него,но моя е на антонов ден.Честито и на мъжа на Кати!
Аз незнам дали ще имаме елха тази година моят мъж е превърженик на естествените.Много ми се иска да си вземем понеже миналата година пропуснахме а аз толкова много им се радвам като малко дете. Blush
Лека вечер!

# 142
влизам само да се оплача smile3515 нашия тати отиде в командировка точно за почивните дни, немам нерви #Cussing out, приятелката ми с нейното бубче отидоха на Софето, на другата ми позната бебока е болен и оставаме само с Боби/горкичкия даже и басейна ще изпуснем тази седмица/ ,но да сме живи и здрави!!Изпуснах парата,,,,,,,,,извинете ,ако съм ви натоварила Confused
лека и спокойна вечер  bouquet

# 143
Боци, не го взимай присърце, бързо ще минат тези два дни, още повече, че при вас го дават супер времето, така че отдайте се на разходки  Hug

# 144
Здравейте и от мен! Hug
Аз още не съм избрала подаръците,но доста добри предложения ми дадохте. Peace
А за съдомиялна,и аз искам от дядо Коледа. Laughing

# 145
Привет мами   bouquet,
черпя ви по кафенце
при нас се е отворило едно слънчево време и слава богу поне на разходка ще излезем Peace,
вече ми мина нервата Confused
слънчо   Hug
Кате ние сме пълни с такива играчки/кои подарени или ние сме купували/всеки според възможностите Wink Mr. Green Heart Eyes,като виждам как се употребяват от Боби  ooooh!,но поне за Коледа и Нова година сме рещили да е нещо по занимателно, интересно и хубаво ,винаги тези играчки струват малко повече  Wink,
отивам да се приготвим за разходката
усмихнат, слънчев и приятен ден Peace

# 146
  • БГ
Добро утрооо!!!  Hug 

И днес е празник - св. Екатерина - ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КАТЕТА!!! Да са живи и здрави, щастливи и обичани! Весел празник!!! Днес празнуваме и ние, преди две години на този ден кръстих дъщеричката на кумците ни - Катерина, беше невероятно събитие и с удоволствие си спомням за него! Много е възможно да отскочим до Свиленград и да отбележим подобаващо празника?!

botzi, радвам се, че си добре и си се настроила положително за днешния ден! При нас все още е мъгливо, дано се разсее и излезем за час-два!

Гледам темата за съдомиялните е актуална в много семейства. Дядо Коледа ще види доста зор с разнасятено им, но здраве да е, ще се надяваме, ще чакаме, пък накрая ще се отчитаме.   Joy

Желая ви един прекрасен уикенд изпълнен само с положителни емоции!!!

# 147
Честит имен ден, Кате! Жива и здрава!

# 148
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!Жива, здрава и много емоции,Кате!

и на всички други именици,

# 149
  • София

Честит имен ден на Катето и на Черешка! Здраве и късмет ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт