Баба зима на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО не знае що е скука

• 10 509
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Честит Имен Ден на всички Катета!

Носете си със здраве името и дано ви носи много късмет!

# 151
Честит имен ден на всички Катета!  bouquet

# 152
Момичета, благодаря ви за пожелянията  bouquet

Честит имен ден и на адашката Катерина!
Доколкото си спомням Тинка беше споменаля, че тя също празнува днес. Така, че честит имен ден и на теб Тинка!

Ние долу-горе сме добре. Стефко все още е с памперс. Незнам кога ще му го махна. Усеща се, но нищо не казва. На ясла съм решила да го давам пролетта. Исках през март, но ми казаха, че нови деца приемат през април и май. Моля се, дано не боледува толкова много като Маги. Знам, че не може да се разминем без болести, но нейното е постоянно. След прекараната гнойна ангина на 01.11. заведохме я на УНГ лекар. Определиха й дата за операция на 22.11. на сливиците. През това време е стояла само вкъщи, не е излизала навън, за да може да е здрава до операцията. Да, ама не. В понеделник отново направи гнойна ангина и беше с Т над 40С Sad

# 153
Честит Имен Ден на всички празнуващи!
Да сте живи и здрави, закриляни от св. Екатерина и от Бог!

# 154
Бъдете здрави вси4ки именици и празнуващите с тях !

# 155
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!  bouquet

# 156
Добро утро,мамета! Стига сте се излежавайте ами ставайте. Joy черпя ви кафенце morning. Моят звяр вече ме нервира нещял да яде три вида закуски му сложих,а пък той не сок искал. afС какво ли него лъгах ама като стисна таз уста... Ние след малко изчезваме да изпробваме джипа как върви.Все още не съм му пуснала снимки,защото апарата ми не е цифров,а и на камерата снимах и ще се постарая из тези дни да ви пусна и да го видите как Чечо го кара.  car003 newsm01
Приятен ден.

# 157
Добро утро и от мен.
 tonita76  мерси за кафенцето.  Simple Smile
При нас времето е все още мрачно. SadВече нямам търпение да дойде лятото. sun
Еми това е за сега,пожелавам ви един ползотворен ден. Heart Eyes

# 158
Здрасти и от мен за днес! Ние ходихме на разходка, времето все още е супер   Grinning Не бяхме излизали тримата на разходка от около 3 седмици. Божидар не иска в количка, но не дава и ръка да го водим, тича като див напред и като се измори го носим.Следователно количката ни става излишна  Crazy

# 159
И ние се завърнахме от разходка в морската.Бяхме цяла тумба деца,майки,бащи.Децата се караха кое да кара джипа а татковците бягаха около тях зада не се пребият като дадат газ.Той е със две скорости и задна,с педал само за газ без спирачка.Голям майтап беше.Времето тук е чудесно,пече,абе супер е и хич не ми се прибираше ама на звяра му се доспа и многото емоции май му дойдоха в повечко.
Чечо не е сядал в количка от началото на лятото.Така и не я искаше, сам върви.Аз даже и я дадох друго дете да я ползва.

# 160
  • БГ
Привет и от нас!!!  Hug

Радвам се, че времето при вас е чудесно и сте го оползотворили на мах! Ние, за съжаление, си имаме мъгла, ей, ужасно нещо е това, непрогледно и влажно. Излязохме все пак, трябваше да видим баба и дядо, върнахме се към 13.30ч, мъжете се изкъпаха и сега спят!

tonita76, няма ли да видим вече снимки, плийз!!! Нашият джип е с една предна и една задна скорост, доста са бързички тези возила и си представям какво шоу сте били отстрани!  Joy

Количките и ние ги зазимихме, но до преди месец си ползвахме лятната. Сега сме на варианта върви докато се измори, нещо не му се тича, след това "дигнааа", докато му омръзне и пак "долууу" и така докато стигнем крайната точка на маршрута!

Хайде чао от мен, отивам да гладя, че чаршафите за яслата ме чакат! По този повод сериозно се замислям дали да не поискам от Дядо Коледа и гладачна преса,  newsm78  че нещо не мога да му смогна на това гладене, при вас как е?

# 161
Нашият джип е с една предна и една задна скорост, доста са бързички тези возила и си представям какво шоу сте били отстрани!  Joy
Елате да видите шоу вкъщи - Коко отдавна си кара перфектно мотора вкъщи, прави завои, включва предна и задна скорост...Обаче днес изби рибата - седна наобратно и така натискаше педала - караше наопаки   Joy  Joy  Joy

# 162
 wavey мами
хайде на кафенце

много малчовци са моторизирани, може да организираме рали състезание  Mr. Green Wink Mr. Green
тук времето още се задържа слънчево и слава богу ,поне на разходка излизаме, количка ползваме от време на време, а с гладенето ми е дошло до гушо ,но няма как  Peace,
Имали някои от дечицата да спи с чувалче като нас?
chere6ka съжалявам за неприятните случки при вас, дано Маги бързо оздравее, благополучно мине операцията и от здравее да не се отърве Hug
ох после ще пиша ,че Боби постояно ме дърпа  #Crazy

# 163
Нее  Naughty Божидар подивява в чувал, от като го купих е спал една нощ в него и рева, та се сцепи. А аз трудничко и късно загрях  що реве  Crazy

# 164

Да, ние  Simple Smile Почнах да я слагам Ивана като беше около годинка и направо се родих  Whistling Не детето му топличко, аз спокойна!

А количка и ние отдавна не ползваме-Ивана никога не я е искала  Naughty

Хайде, ние пак изчезваме за 1 седмица   car003

Hug

Общи условия

Активация на акаунт