Баба зима на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО не знае що е скука

• 10 509
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Добро утро, мамчета!
Благодаря на всички за поздравите! Ето и обещаната почерпка:

Тук е ужасна мъгла, в събота и неделя също беше гадно времето и малката излиза само по час-два навън...Вкъщи вече бесните я хващат. От няколко дни използва краката ми за пързалка Crazy
Вие какво правите с вашите мъници вкъщи? Руми се забавляваше близо час с една музайка вчера, останах направо  Shocked Не вярвах, че ще й е интересно. После рисува с маркери.
Стефи, при мен гладенето е оставено за когато има време...Понякога стои по 2-3 дни Embarassed, понякога свекито се сеща да го изглади, докато спи Руми...Дори и да имам време, ако Руми е вкъщи, постоянно се върти около мен, пипа ми дъската за гладене, бута я, понякога иска да глади с ютията и направо изтръпвам като си помисля какво може да стане  #Crazy Купих й детска ютия, не помага особено...Сега си мисля, че ако й купя кухня, ще ме остави да готвя, но дали  newsm78
Браво на Бужи, Чечо и Коко, големи шофьори ще станат  Laughing
Боци, ние спим с чувалче, откакто почна да се върти сама. Супер доволна съм, направо се родих. Иначе ставах по 3-4 пъти през нощта да я завивам и все отвита и студена я намирах.

# 166
  • София
Здравейте!

Ние си бяхме на село 4 дена и вие доста сте изписали през това време.

Честито на всички празнували!

ЗА не можах да оправя всички бумащини за яслата и за това днес Рая си е в нас. Явно и утре няма да тръгне на ясла, че сега вали на вън и няма как да излезем и да идем до книжарницата, после до лекарката и т.н. Дано утре татето ни почива, и дори и да е лошо времето да свършим тези досадни работи.

На село си изкарахме екстра. Ходихме и до Лом и понакупих малко дрешки на Рая /там определено е по - евтино в детските магазини отколкото в София/.

За подарък за празниците - мислех да е нещо с Мечо Пух и компания - някоя плюшена играчка например. Но не съм мислила основно. Рая обича да "готви" и харесвам детските кухненски комплекти /онези с печките, с котлоните и т.н/ , но ми идват доста скъпи.

Пожелавам на всички поръчали миялни машини да си ги получат за Коледа. Аз не искам, и и да исках, в нас няма място за такава.

За срещата, и аз смятам, че повечето ще пътуват по празниците. Но която и дата да изберете ще гледам да дойдем и ние.

ПОсле пак ще се включа, че сега Рая ме дърпа за внимание.

# 167
Сега видях, че не съм поздравила Катетата само в нашата тема  Embarassed
Честито, милички   bouquet Много щастие ви желая   bouquet
За подаръци - аз ще чакам да отвори Джъмбо в София  Peace Ще погледна цените и ако са "побългарени" - заминавам по-рано за Атина  Peace там поне има предколедни намаления  Peace

# 168
  • БГ
Добър ден и от мен!  Hug  И днес мъглата е реалност, няма ли да се вдигне вече, направо ме подтиска!!!

Slyn4o, лек път и приятно изкарване!!!

irinopolis, и аз мисля да взема плюшките Мечо пух и компания, проверих в едни детски магазин, има ги всички и в много размери, страшно са сладки! Няма защо да се притесняваш за яслата, даже някои родители предпочитат детето да тръгне от средата на седмицата, за да му е по-кратка на детето, с цел по-лесна адаптация?!

Катерина78, благодарим за почерпката!!! По повод гладенето, моята свеки никога няма да го пипне, за нея това е част от интериора, тя идва в къщи просто на гости, виж майка ми или някоя приятелка може и да го изглади, но тя - не!!!  Rolling Eyes

botzi, и Марти спеше с чувалче, но това което имам в момента ми се струва тънко - отвън е памучно хасе, а отвътре памучна подплата, с презрамки, без ръкав. Миналата зима беше с едно от състав като олекотените юрганчета с дълги ръкави и всичко беше ОК, искам подобно и все още съм в процес на търсене, просто няма големи размери. Ако не ви затруднява снимайте вашите и ми кажете откъде сте ги закупили.

Обаче днес изби рибата - седна наобратно и така натискаше педала - караше наопаки   Joy  Joy  Joy
Лелеее, този Коко, какви идеи му идват в главата!?!

Хайде, лек ден и успешна седмица на всички от мен!!!

# 169
  • София
Здравейте и от нас!

И тук времето е свинско, не става за разходки  Confused

Боци, ние имаме чувал, но не иска да спи в него.Ограничава й личното пространство  Laughing

Количката по-рядко я ползваме, но я ползваме  Peace

Стефи, много дрехи и чаршафи имате сигурно, щом искаш гладачна преса  Shocked Laughing Аз се справям с ютийката  Laughing

Браво на малките шофьори, каква ориентация имат само  Laughing

Успешна седмица за всички   bouquet!

# 170
 Да ви кажа последната заповед,която Божидар ми изрецетира. Звучи така-"Махи копи!"
 Сега по хронология-вися си на компа,той се качил на дивана и започна да скача.Отивам до него ,той ме бутна и със замах каза: "Махи копи!" и ми сочи компютъра. Командир, гони ме от сега  Grinning

# 171
Здравейте и от мен. Hug
Ние чувалче не сме ползвали все още.
botzi  мерси за кафето.
Катерина78  мерси за почерпката.
Да ви кажа последната заповед,която Божидар ми изрецетира. Звучи така-"Махи копи!"
 Сега по хронология-вися си на компа,той се качил на дивана и започна да скача.Отивам до него ,той ме бутна и със замах каза: "Махи копи!" и ми сочи компютъра. Командир, гони ме от сега  Grinning
smile3532

# 172
Пак се поизгубихте  smile3516, на повечето ще пишем отсъствия smile3534
ние се поразходихме доволно  Heart Eyes, но като гледа какъв вятър нещо се за обажда и небето се намръщи  smile3506 утре може и да е гадно времето Tired,
направо ме разби smile3521 smile3532
Стефи нашето чувалче е без ръкавки/като потниче е горе/с цип от край до край и е за височина 1,20см,
чакам татито да се прибере и отиваме на басейн ,воина да поцапа малко
 hahaha
бай за сега  Peace

# 173
  • София
Аз се оправих с документите за яслата и утре сутрин живот и здраве Рая ще е "ученичка". Даже утре щели да ги снимат. Доколкото разбрах имало някакви календари - утре ако ми допаднат ще си поръчам и аз. Мисля това да е подаръка за бабите и дядовците за празниците.

Лека вечер от нас!

# 174
irinopolis,честита ти "ученичка" безпроблемно тръгване на яслата и на Рая много ,ама много да и хареса Peace

# 175
Ботци, ти къде го водиш на басейн в Младост ли, с треньорка ли сте или сами? Аз имам желание да ги водя някъде и двамата и за това питам.
Хайде после ще се включа, че сега отиваме на детските градини.

# 176
Хайде добро утро и от мен  Hug
Тези дни почти не съм си била вкъщи - с мъжи се съветвахме с джуджетата на дядо Коледа с какви подаръци да напълним торбата  Laughing  Ама и парите как си хвърчат покрай празницитеее  ooooh!  Тази година по-отрано започнахме пазара на подаръци, и определено така е по-добре, че да не ни дойде нанагорно през декември с пътя до Видин и обратно  Rolling Eyes
На Вероника ще купуваме количка за кукли, правим си комбина с бабата, че са доста скъпички  Crazy  /аз искам от по-хубавите/, от името на зълва ми й купихме една кукла бебе /друг път тя си ги купува от Варна изненадите, но сега много ми хареса това бебе и така се разбрахме/. На Сузи купихме GSM-че, офертата беше добра, а нали ще ни е ученичка наесен и тъкмо да посвикне да го ползва поне през почивните дни /че в детската няма да го носи  Rolling Eyes /. Взехме й и една плюшена играчка Франклин /може да й я подарим на Нова година  Laughing / и Албумче със стикери на Уинкс. На свекър ми и свекърва ми купихме по една хавлия за баня, на зълва ми комплект чаши за кафе/чай в оранжеви тонове /тя си поддържа кухнята в оранжево и жълто/. Иначе Сузи ще получи и ролери и една от големите Барбита. Оооооххх, и аз искам толкова много подаръцииии  Mr. Green  Тази година направо се уляхме  Crazy

От тази мъгла май се опитвам да се разболявам - гърло ме наболява, от вчера съм се разкихала и се опитвам да подсмърчам  Sick

Черешка, пиши как е Маги! Кви са тия ангини, какво е това чудо... Душицата се е измъчила. Колко време трябва да мине след това разболяване, за да могат да я оперират?

Ние Сузи я водихме вчера при хирурга в болницата да назначи дата за операцията на палеца й. Поради алергиите й ще стане чак януари, трябва да направим куп изследвания дотогава, защото ежедневно приема и лекарства за алергията. Иначе още тази седмица щеше да мине всичко и да сме го забравили до Коледа.

Айде стига толкова, че прекалих! Пак ще пиша по-късно! Целувчици на всички, които съм пропуснала да поздравя тези дни!

# 177
Привет мацки   bouquet,
май лошота време и при нас дойде, слънце пече ,но вятъра може да те издуха на другия край на света Shocked Crossing Arms,
Краси ние ходим на басейна в Гранд хотел Варна/Дружба/много е чисто, минерална вода и е топличко,става за дребосъци ,защото постоянно се пречиства водата,ние ходим от 6месечни, но за треньор става едва когато дечицата станат на 5год.,така че аз или татито влизаме с Боби и му слагаме жилетка,струва 5лв вход Peace,
Рибче честито ви покупки и дано ги харесат много,Сузи много се измъчва горкичката ,дано се решат проблемите и всичко мине благополучно Hug,
Олимпия кога отваря магазина?ние като ходихме в Атина много ми хареса ,даже Боби намаза с играчка Laughing!
чао до после Wink

# 178
  • Пловдив
Здравейте,

Днес се включвам малко по-късно, но досега уреждах коледното парти на фирмата  ooooh!
Времето при нас е слънчево, но наистина много духа...

От няколко дни Руми ме посреща с песничка вкъщи, звучи повече като стихотворение, но...според нея пее. Сърди се, ако и аз почна да й пригласям, иска сама да си пее. Вчера пееше някакъв променен вариант на бабата "Мама ми купи нови панталонки, в джобчето ми дрънкат семки и бонбонки", аз почвам да пея както си е вярното...а Руми като ревна - не, та не. Мъжо вика "Остави я, какво ти пука, че не е както трябва песничката..." и аз реших да не се кося Tired

Рибче, много подаръци сте накупили Laughing Браво на вас! Ще зарадвате мъниците, много обичам да правя изненади и да подарявам подаръци... Аз само на свекито съм купила нещичко и старателно го крия, че нали цял ден е вкъщи и може да го види Laughing За другите въобще не знам кога ще ми остане време, разчитам на почивните дни преди Коледа. Първо Руми трябва да уредим с подаръци и прилежно да ги разпределя между роднините, за да не се повтарят или пък да купят някоя глупост - направо в чудо се виждам, списък вече си направих (нали съм си по списъците Embarassed), ще го отсеем с мъжо и ще решаваме. Той между другото все се напъва нова играчка да й купува Close Викам му недей, че няма да разбере че е Коледа, то всяка седмица - нова играчка. Едвам удържах него, майка ми я завела в Бонжура и малката си харесала една играчка и я купили Rolling Eyes
После ще пиша още, че сега излизам...чао

# 179
OLYMPIA , честито трето място   bouquet  Ай сега, да си дойде на думата, кога и къде ще черпиш  Wink

Общи условия

Активация на акаунт