Баба зима на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО не знае що е скука

• 10 506
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте!

днес беше първият ден на Рая в яслата. Сутринта като я заведох, още докато говорех с госпожата и тя разглеждаше документите, моята госпожица си се намъкна вътре в групата. Даже веднага се засили да сяда на столчетата за хранене.
На обяд като я взех - не искаше да си тръгва. Казаха, че се е сещала от време на време и си е поревавала, но това си е нормално. Утре пак. Сега само обяснява, че лелята я била гушкала, че й слагала лигавник, че мили ръцете и т.н.

# 181
  • София
Иринополис, браво и на твоята госпоица, дано така добре да продължава "училището"  Hug
Олимпия, честито и от мен, каква е наградата  Laughing ?

Никой нищо не казва за срещата  Crossing Arms безобразие. Кои са съгласни за 22.12 , тогава май има и Коледно парти в клуба, вече трябва да се резервира , защото ще закъснеем с организацията.
Да се преброим    bowuu

# 182
Здравейте и от мен. Hug
irinopolis  браво на малката госпожица.Дано и за напред да се представя така добре.  Wink
ribkata  много подаръци,много нещо.Да ти оставя и моя адрес да ми оставиш и на мен подарък. newsm47
OLYMPIA честито трето място. newsm51
Не знам дали някой е черпил днес с кафе,но нека аз да почерпя сега. kaffeetrmker_2
Аз да ви се похваля,от петък ще си имам пак детенце(нали ви бях писала ,че е при майка ми) и съм толкова щастлива.
Еми това е засега от мен.Желая ви лек и спорен ден. Heart Eyes

# 183
  • Пловдив
Пак се включвам...
Олимпия, честито!   bouquet  bouquet  bouquet
irinopolis, браво на Рая! Все така да бъде!
danida82, представям си какво ти е  Grinning Аз не мога да се откъсна от малката за толкова време, понякога ми се иска, но за час два и вече си я искам обратно Mr. Green Предложиха ни да отидем за нова година и коледа в Германия, но без малката и аз категорично  Naughty, мъжът ми без да ме пита и той казал  Naughty Много си я обичаме Руми и като си помисля за пръв път ще разбере какво е Коледа, Нова Година, елха, дядо Мраз и т.н. Не ми се иска да преживява всичко това с баба и дядо, вместо с мама и тати. Искам да видя радостта в очите й, толкова е сладка...
Ох, разчуствах се... Cry
Хайде чао от мен  Peace

# 184
Олимпия ЧеСтИтО  Hug, хайде пийката и хапката чакаме newsm47,
irinopolis браво на Райчето ,само така  newsm10,
нещо ме гони нервата тия дни smile3515, нямаме асансьор вече 2дена/а ние живеем на 5ет/,татито го нямаше за почивните дни и компанийката дето се вижда ме/мами и бебета/ липсват,като отчелници, въобще немам думи #Cussing out, сори за излиянието, ама да изпусна парата малко Whistling
лека и приятна вечер   bouquet

# 185
Здравейте!
Благодаря за поздравленията   bouquet
Аз тези дни ставам само за по 20минути от леглото - имам болезнени контракции и пия лекарства  Sad
Тези минути използвам, за да "опаковам" Коки и излизаме с количката до магазина...Ние все още много се возим в нея - той стои кротко, завит с одеало и гледа какво интересно около него и бърбори...
Имам идея - понеже около 14-15 декември заминаваме с Коко за Атина (с нощен влак, че няма да понеса с кола), може на лични да ми напишете адресите си - да ви пратя гръцки коледни картички  Hug Много ми липсва времето, когато писахме и получавахме пъстри поздравления по пощата  Party

# 186
Ей,Олимпия,що така?  Ходи ли на лекар?  Какво казват? Пази се , ей  Hug

# 187
Ей,Олимпия,що така?  Ходи ли на лекар?  Какво казват? Пази се , ей  Hug
Нервата ме тресе - ама не от децата, а майка ми  Twisted Evil Тя е дявол в женски образ и живее, за да тормози хората около себе си...
Никога не се усмихва, само критикува, мърмори и унижава...Създава проблеми и децата й трябва да търчат да й оправят бакиите и вересиите  #Cussing out
Затова бързам за Атина, да се махна от нея - свекърва ми милее за мен и детето, поне ще имам грижи и спокойствие...

# 188
OLYMPIA  стискам палци да се оправиш по бързо. Praynig

# 189
  • БГ
Здравейте, мамета и послушни дечица!   Hug

Сигурно вече повечето спят, поне моето със сигурност, желая им приятни сънища!  Heart Eyes

OLYMPIA, стискаме палци нещата да се нормализират, както физически, така и психически. Не се нервирай, ти също си майка, просто хората са различни, а за съжаление никой не си избира родителите. Важното е ти и бебка да сте добре, Джули и Коки също, а тати да ви дарява с всичката любов, на която е способен, другите, недоброжелателите, по-настрана.

irinopolis, поздравления за първия яслен ден на Райчето!

ribkata, ама вие сте изкупили цял магазин,   ooooh!  няма да ви мисля и как ще ги съхранявате и опазите всичките подаръци до празниците!?! Надявам се деца и роднини много да им се зарадват!

botzi, направо ви завидях на спортната програма, то не е плуване, ами и пеша по стълбите до 5-я етаж!  hahaha Майтапче, иначе, сериозно, поздравления за развлечението с басейна! Марти не е виждал такъв от лятото и както се очертава скоро няма и да види, аз също!  Rolling Eyes

Катерина78, аз също не бих приела покана за където и да е по празниците без Марти! Не мога да си представя, че ще го оставя с баба му и ние ще купонясваме някъде далеч, а той милия ще примрънква и ще ни търси, тази година не, като порастне може.

Лека и спокойна нощ на всички!

# 190
Здравейте момичета-кокичета!

Честито на всички именяци на патерица!

Олимпия, честита победа! Сега дано и контракциите се нормализират. А между другото как ще рискуваш да пътуваш? Чувала съм, че вибрациите, особено от влак много влияят на контракциите. А по отношение на майките - те всичките мърморят и стават досадни доста пъти. Не знам при теб какъв е случаят, но определено си една от малкото, дето като заговорят за свеки и се размазват  Grinning.

Рибка, твоят Дядо Коледа(Кака Коля, както казва Деян) е много щедър. Дай му координатите  Laughing.

Иринополис, браво на Рая! Все така да продължава.

Аз все по-рядко вече се включвам за съжаление. Много ми липсвате  Cry... Иначе при нас какво става: След като изкара ангината, в неделя вечерта пак ми вдигна температура детенце. Отново се пазят с баба и не ходи на ясла. А определено има голямо желание да отиде. Всяка вечер си приготвя боди, анцунг и казва: "Део ходи в ясата". Вече си казва име и фамилия и улицата. А на мен ми вика: "Женооо", което разбира се е чул от баща си. Пее песнички вече с вярна мелодия. Освен това ми рецитира от време на време: "Чевена абъка в гадинка, затен кас на нива". Това определено е от яслата. Похвално е, че ги учат.
Иначе аз си бачкам вече усилено. Посвикнах. Радва ме това, че има много работа и много бързо ми минава времето. Иначе да си призная честно, сега даже по- не се изморявам, отколкото когато бях по 24 часа нон стоп с детето  Embarassed Embarassed Embarassed. Дори смятам, че въпреки доста повечето задачи, които трябва да съчетавам, контактът помежду ни сякаш е по-силен. Ох, поувлякох се. Ама така е като не знам следващият път, когато ще пиша кога ще е.

Айде милички, лека и спокойна нощ! Обичам ви и винаги когато имам минутка, ще хвърлям по едно око на темата. Пък и да видя какви подаръци ще получат малчовци  Wink, тъй като аз все още съм в чуденка.

# 191
 Здравейте и от нас!

Аз в последно време май се включвам само да се оплаквам Rolling Eyes. Този път ще се въздържа.  Simple Smile
 Крис днес за пръв път беше на ясла след дългото отсъствие. Все още му харесва. Само преди следобедния сън е питал " а Мими къде е?" Laughing. Той сега е на тази вълна: " а мечо къде е?": "а баба къде е?" и т.н. Другото актуално е да сочи всичко и да пита "а кой?" т.е. "какво е това" по 1000000 пъти на ден Laughing.

Гледам, че си говорите за коледни подаръци. Ние май ще минем тънко с подаръците тази Коледа защото правим ремонт и най вероятно ще сме на червено, освен ако не почине някой далечен чичо молионер, за когото дори и не подозираме Laughing

# 192
привет май4ета, аз се прибрах, и сега ще слагам в бидон брюкселско зеле на глави Simple Smile
шеги4ка   този път поне не бях сами4ка и беше доста по-добре. но пък имахме перипетии с хотела и заради техни4ески проблем се преместихме в друг. ама дупе знае 2 и 200, оживяхме, макар 4е беше гаден. "сравнителния ценови анализ" който запо4нах преди 2 седмици е ве4е 100% в полза на брюксел. в момента там няма намаления и пак е зна4ително по-евтино от моловете тука. при това в същите вериги. самоподарих си един готин костюм , доколкото готин може да се каже за "скромната ми ориенталска фигура", на малкия купих една жилетка само, а на татито сладкиши.
олимпия, пази се, вземи запаси нош па и магнезии и полежавай. дано не се повтори, 4е е гадно, аз си изкарах цялата бременност с контракции.
ние също водим ве4е преговори с джуджетата, аз съм ясна (миалня), половинката и той - една джаджа на Бош, за малкия ве4е една дъска за писане, 4е рисува по-гарнитурата  Sad , една дървена игра4ка с 4асти за низане и предстои- или конструктор Вадер или един голям камион - нов. моите родители ве4е са доста възрастни и не мога да ги впе4атля с нищо. явно се вълнуват от по-стар4ески подаръци, та негласно сме се разбрали да им подаряваме книги, за да си запълват времето си. на семесйтвото на сестра ми ще правим общ подарък и се замислям за една добра колекция от семена за цветя от холандия, да си оцветят новия двор Simple Smile засега това измислихме.
не разбрах каква е идеята на последния постинг  на иванка.1975 ???

# 193
не разбрах каква е идеята на последния постинг  на иванка.1975 ???
И аз така, чудя се още  Thinking

# 194
Добро утро!
Изпихте ли си кафето? Аз да.   food010
Хармони, радвам се, че ти е харесала разходката до Брюксел. Наистина ли там е поевтини, чак не мога да повярвам.
Олимпия, стискам палци всичко да се нормализира и аз имах болезнени контракции, но то си има "болезнени" и "болезнени", щом си стоиш в къщи явно нещата са по-сериозни. Сестричката ти не помагали за проблемите с майка ти? Щом свекито е толкова готина, явно там ще си по-добре.  Малката госпожица явно ще е истинска гъркиня.  Hug
Рибче, ха честито, кога ще черпиш?
Иринополис, честито ви успешно тръгване на детската, все така да е!
Ох, хайде после пак ще пиша..........

Общи условия

Активация на акаунт