Месец празничен е сега, НОЕМВРИйче става на една!!!

• 10 507
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
   Честит рожден ден на всички ноемврийски сладури,които празнуваха вчера и днес!Бъдете живи,здрави и много усмихнати дечица!
   Деничка,имаш одобрението ми за менюто и за това,че не си поръчвала за големите.Моят син е толкова капризен/за разлика от сестра си,която е всеядна/,че по-добре да му избирам на място.
  Спокойна нощ от нас!

# 106
Честит първи рожден ден на Ралица на Жужа и Ради на lina_d! Да са живи и здрави, весели и засмяни, да растат умни и послушни за радост на мама и тате!

За Жужа и lina_d   

# 107
  • Ботевград
Честит Рожден ден на малките Димана, Дани, Никола и Ивана и на Ралица на Жужа и Ради на lina_d! !!!
  bouquet Да растат живи и здрави, игриви, умни и послушни  Hug

# 108
  • София
Честит първи рожден ден на Ралица на Жужа и Ради на lina_d!

Честит рожден ден на Еил_мама!!! Желая ти много щастие, любов и късмет!!!

# 109
Добро утро.Честит рожден ден на Ралица и Ради!Нека да растат щастливи и умни дечица,за радост на мама и тати.
Весело изкарване на празника на Ели мама

Последна редакция: сб, 17 ное 2007, 11:57 от dima 1980

# 110
Майчета,вие добре давате на вашите дечица попара...а моя хубостник не иска да я куса...не обича сирене...защо ли?То аз през цялата си бременност,да ми е жив и здрав,можех да ям само диня със сирене,или таратор,понякога и ябълки.Това беше,дали от тук идва всичко newsm78.Обича кускус и сандвичи,като ги сложа в тостера и гледайте какво става... #CrazyИначе,всичко си яде,но стана от 3-4 дена...мъчат ни едни кучешки зъъъъби,малии... ooooh!

# 111
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Ралица и Ради!!! Да са живи и здрави !! Весел празник!!  bouquet
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 112
  • Пловдив
Честит първи рожден ден да РАЛИЦА и РАДИ!!!Да сте живи,здрави,много късмет и много да сте послушни!

# 113
Честит първи рожден ден да РАЛИЦА и РАДИ !!!Да са здрави и щастливи, палави и игриви!!!  Весел и незабравим празник!
 Честит рожден ден на прекрасната мама Елина!!! Желая ти много здраве, щастие, успех и късмет! Бъди винаги така усмихната и позитивна! Весел празник!  Hug

# 114
  • Бургас
Честит рожден ден на Рали и Ради.Да са живи и здрави и много щастливи.Да радват мама и тати!                                           

# 115

Честит рожден ден на Ралица и Ради! Бъдете здрави и много усмихнати! Щастливо детство!

За мама Жужа и мама lina_d

Честит рожден ден, eli_mama! Бъди жива и здрава, заобиколена от любими хора, които те обичат и уважават! Весел празник!

Аз май отивам да се разболявам Tired Отпаднало ми е и кашлям yu5 Тедката и той нещо се сополеви Sad
В Стара Загора от снощи вали дъжд, почти без да спре Wear Umbrella Та е гадно, мрачно и подтискащо...
mariya, как е ръката?!? Hug

Sign Exclamation Sign Exclamation Sign ExclamationЗа кувертите и за тортата няма да ми пращате пари...няма смисъл, като дойдете тогава...аз платих капарото за ресторанта с парите за нощувките...

# 116
  • Бургас
А сега здравейте и от нас.Много отдавна не съм ви посещавала, понеже нямам почти никакво време.Започнах работа и още се адаптирам.Имам чувството, че за нищо не ми остава време  Tired.

Честито на всички рожденници и именници и виобще на всички които са празнували в мое отсъствие.Да са живи и здрави!

Ние сме добре, като изключим това, че ми е мног криво и мъчно, че работя  ooooh! ама ще свикна сигурно.
На 1г. Велизар е 8.800 кг. и 74см.Изследванията му са добри и фонтанелата му е почти затворена.На 8.11 проходихме и сега е като пате.Много смешно върви.Махнахме и бибата преди двадесетина дена и сега заспива много трудно, ама се надявам че и това ще отмине.Е то това от нас.Не че няма и друго, ама сега малко ще ви почета, че дребното сигурно ще се събуди след малко и спокойствието свърши
 ooooh!.

Чао и целувки от нас   bouquet

# 117
  • Бургас
Благодаря, че попита Дени.Ами по-добре е, но излезе по-сериозно от колкото очаквах.На 3.12 ще ме вземат в болницата, но аз се разбрах с лекарката само да ходя за упражненията и рехабилитациите и да не оставам там през цялото време, че ще полудея.За сега ми каза че ще ме приеме за 15 дни и после ще видим какво ще правим.Може да не се оправи на цяло, но поне още малко да се пораздвижи.Сега имам почивка от процедурите и на 3-ти пак с пълна сила, ама няма начин.Все още имам някакви надежди, пък ще видим какво ще стане.

# 118
Честит рожден ден на Ралица и Ради!  bdbaloni  bigdance2 newsm38Да са живи и здрави,много късмет и безгрижно детство! Весел празник!

Nature Sun With Face

# 119
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ПРИНЦОВЕ И ПРИНЦЕСИ ДИМАНА,ИВАНА,ДАННИ И НИКОЛА/ на патерички/ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО УСМИХНАТИ И ПОСЛУШНИ!ЧЕСТОТО И НА ТЕХНИТЕ МАМИ!ЧЕСТИТА 1-ВА ГОДИНКА И НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ - РАЛИЦА И РАДИ!ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И С ГОЛЯМ КЪСМЕТ!ВЕСЕЛО И БЕЗОБЛАЧНО ДЕТСТВО! НА ЩАСТЛИВИТЕ И ГОРДИ МАМИ,ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И МНОГО УСМИВКИ НА ТОЗИ ПРЕКРАСЕН ЗА ВАС ДЕН
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ЕЛИ МАМА - ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО ОБИЧАНА МАМА И ЛЮБЯЩА СЪПРУГА!
Дил,честито ви зъбче!Да са здравички и белички и леко и безболезнено изкарване на останалите Peace
Горис,честита ви пешеходка!Да са много здрави и пъргави крачетата на сладката Софи!
Мария,радвам се че положението при теб вече е по-добре.Стискам палци за бързо и скорошно оздравяване HugЧестит ви пешеходец Hug
Добре дошла на новата мама и от нас Hug
Мама Мони,добре дошла!Стискам палци Митко бързо да се оправи HugА днес,как е??
Деничка,дано не се разболявате двамата с Тедката,ще стискаме палци Peace
Момичета да ви се оплача и на вас - ние вчера имахме ужасен ден,като си помисля отново за това ,което ни се случи направо ми се доревава отново.Вчера моето педи ми се обади да отида да пусна на Симито венозна кръв,понеже тя от няколко месеца е много жълтичка,но пък е много енергична и жизнена и аз все си мислех че е от хемоглобина.Да но всички резултати бяха добри,имаме много слаба анемия.Та въпросното ми педи ми се обажда по телефона и ми казва че трябва да направя консултация с някакъв професор от Пловдив - бил най-добрият в областта,незнам си какво.Та питам аз моето педи за какво се съмнява и той ми казва ,ами съмнявам се за някакъв синдром-Боже,аз като чух синдром какви ли не глупости ми минаха през главата.Звъннах на професора,обясних му за какво става въпрос и той човека каза да тръгваме незабавно за да прегледа малката и да изясним положението.Представете си какво ми беше докато стигнем до Пловдив - прегръщам Симито и се моля всичко това да е някаква грешка,че ми е добре детенцето и нищо му няма - както и се оказа.Щом професора я видя и ме попита - това детенце сигурно пие много сок от моркови,кайсии,праскови и т.н.И от тях тенът и е придибил такъв цвят,че си е добре детенцето и че се развива като по учебник.Каза ми да увеличим месото и да спрем жълтите сокчета.Действително имаме слаба анемийка,но с времето ще се оправи.Та моят лекар като му звъннах и му казах че Симона има Хидрокаротиния/мисля че така беше/той ми призна че се съмнявал за пропадане на черния дроб или за жълтеница и от там идва цялата работа.И така хубаво му се накарах че ми изкара акъла с тези неговите синдроми.Боже,този ден никога няма да го забравя!Но както и да е важното е че всичко си дойде на мястото.Извинявайте за дългия пост,но поне ми олекна,че още ми е едно такова ревливо.
Лек и усмихнат ден и всички болнички  да оздравяват! Hug

Общи условия

Активация на акаунт