Месец празничен е сега, НОЕМВРИйче става на една!!!

• 10 510
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
    ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЛИЦА И РАДИ!Мили дечица пожелавам ви здраве,дълголетие и късмет!На щастливите родители НАЗДРАВЕ!

# 121
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСАТА РАЛИЦА И ПРИНЦА РАДИ!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ И ДА БЪРДАТ ГОРДОСТТА НА МАМА И ТАТЕ!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕНА НА ЕЛИ МАМА !!!

Симона С радвам се че при вас нещата са се развили благоприятно Hug Знам колко е шокиращо като чуеш нещо подобно за детенцето си. Нацелувай я малката.
Дани упорито вече цяла седмица е супер недоволен, крив, мърморещ, ревящ и ставащ в 5 ч. Tired
Дени пий един Фервекс и се гушкайте с татито под завивките Peace

# 122
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на РАЛИЦА И РАДИ!!! ДА РАСТАТ БЕЗГРИЖНИ И ОБИЧАНИ!!!

За мамите на рожденничките: .

Честит Рожден Ден и на Ели!!! Да е обичана и уважавана!!!

Гери - аз вече се отказвам да давам кус-кус на адашката ти, след поредния провал - добавих захар, и пак - нищо... Лошото е, че плюе и попарата, а само да я видите как нагъва хляб... мамуна голяма е. Така че - дима, и ние имаме попарен проблем Wink.

Маша - това го прочетох в дир.бг, затова реагирах по този начин - разбира се, бях прочела това , което ти писа, и все пак мисля, че ще е доста подличко, ако направят 220 лв минималната заплата, а майчинството е по-малко от тази сума. Не знам ти какво мислиш по този въпрос.

Злати - дано не е с шарка баткото! И бързо да оздравява!!!  Peace

Симона - добре, че педито ти не се е оказал прав! М/у другото, докато четях разказа ти, се сетих за една подобна случка, както и за предупрежденията да не прекаляваме със сока от моркови...  Mr. Green

Мария - извинявай, пропуснала съм - а каква е диагнозата на ръката ти? От преумора ли те боли? Бързо оправяне ти пожелавам!  Hug

Весело изкарване на празника на Лина!

Дано не съм пропуснала нещо... ако не - ще дописвам. Simple Smile

# 123
  newsm59 Честит рожден ден на Рали на Жужа и на Ради на Лина   Tada! Да са винаги усмихнати и щастливи дечицата ви, да порастат здрави и умни   bouquet!
  hbday Честит рожден ден на Ели мама   bouquet! Желая ти здраве, щастие и късмет през цялата година  happy bd !

Симона С, настръхнах докато четях за неприятната ви случка! Добре че всичко е наред със Симито!
Аз да се оплача, от вчера ми е много зле! Не стига че имам запушен канал на едната гърда и ме боли зверски, ами и съм толкова отпаднала и всичко ме боли като при грип! Само лежа и спя и се наливам с Фервекс!
Вчера все пак отидохме на консултация! Резултатите - на 1 год. Боил е 10 400 гр. и 80см.!
Това е от мен! Хубав ден на всички   bouquet!

# 124
...
Аз да се оплача, от вчера ми е много зле! Не стига че имам запушен канал на едната гърда и ме боли зверски, ами и съм толкова отпаднала и всичко ме боли като при грип! Само лежа и спя и се наливам с Фервекс!
...

Рени - много гадно... а може ли да се приема Фервекс като кърмиш? Бих ти препоръчала Адвил - т.е. Ибупрофен, ако имаш висока Т. А ти сега колко често кърмиш? При нас намаляха напоследък доста кърменията, и бюста ми почти възвърна предишния си вид...  Sad Мда, вече няма да съм така секси, сега повече изпъква г..а ми обаче  Laughing.

# 125
  • Отвъд алеята зад шкафа
chestit rojden den na Ralica, Radi i Eli mama!!!

Reni mnogo kofti, pii Fervex,az sushto pija.

Nie tuk se razmazvame po baseinite,pravim i razhodki de, abe super e prosto! Emma se kefi mnogo na maika mi I sestra mi, padat golemi igri, Daje babata I na garne ia slaga:)))

# 126
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА РАЛИ И РАДИ!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВИНАГИ УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕХНИТЕ МАЙКИ:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИ МАМА!!! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!!! БЪДИ ВИНАГИ ЗАОБИКОЛЕНА ОТ НАЙ-БЛИЗКИТЕ СИ ХОРА!!!

Рени, стискам палци бързо да се оправяш, че сигурно никак не ти е лесно с предстоящите изпити!!!
Симона С добре, че тревогата е била фалшива. Дано никога повече не ви се случва.
Мария 86 бързо възстановяване и честит пешеходец!

Гадамер, браво на вас, лееекинко ви завиждам!!!
Аз пък се подстригах и сега приличам на  #Silly абе направо ужас!!! Мъж ми в понеделник като се прибере от Бургас ще ми се зарадва  Laughing
Лека и спокойна вечер!!!

# 127
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЛИЦА И РАДИ newsm51 newsm59 newsm59 smile3525 newsm38.ПОЖЕЛАВАМ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО.ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА  bigdance2 Gift  Party Time bdbaloni happy bd baloni
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ЕЛИ МАМА newsm51 bdbaloniНЕКА ЩАСТИЕТО,ЗДРАВЕТО И ЛЮБОВТА ДА ГРЕЯТ ВИНАГИ ВЪВ ВАШЕТО СЕМЕЙНО ОГНИЩЕ!

# 128

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЛИ И РАДИ!

ние вече знаем че баткото ни не е болен от шарка а от гнойна ангина-за седмица ще мине
Дени надявам се в понеделник да изпратя парите и да видя защо първия път не си ги получила

# 129
Здравейте красавици   bouquet
Благодаря ви за милите пожелания  Hug
Да дам отчет: Гого вече има 3 прорязали зъбчета. Зора е голям, но бързаме да наваксваме.  Mr. Green
Рени, Дени, дано скоро оздравеете  Praynig
Бубалинка, дано се наредят нещата по най-добрия начин  Praynig
Симона, радвам се, че притесненията са били напразни  Hug
Гадамер, вземете ме и мен при вас  Praynig обещавам - ще сядам на гърне, ще слушкам и ще папкам    bowuu Искам и ааааааааааааааз  Embarassed

# 130
Two HeartsМомичета благодаря Ви много за милите и сърдечни пожелания за РДто на Димана (вчера)и за моя също.  Two HeartsПри нас купоните нямат край, започнахме в петък и ще завършим в понеделник PartyНадявам се също да си организираме и Варненски форумски РД.
Моят РД естествено е в сянката на първият празичен ден на Димана, но аз сега се усещам пълноценна и празнуването на моя РД с дъщеря ми до мен е най-големия ми подарък.
 nbirthdayЧРД и на малките бонбони които са се родили днес - да радват мама и тати, да растат щастливи, здрави и обичани малчугани за гордост на родителите си. nbirthday Heart Eyes

# 131
Здравейте, момичета!
Толкова отдавна не съм писала тук, но не ми остава много време покрай децата. Обещавам, че ще се поправя и ще пиша по-редовно.

Благодаря на всички за милите пожелания за РД на Рали. Разтопихте ме направо. Много съм трогната!
Черпя ви с тортата на Рали за нейно здраве:

При нас има много нови неща /като се има предвид, че не съм писала от 100 години/ . Рали е доста пораснала, от два месеца ходи стабилно и шета и подрежда навсякъде вкъщи. Постоянно обикаля стаите и не се спира за секунда, много е кинетична. Има страхотен апетит и обича да похапва, но пък е и фина мацка. Вчера я теглиха - 9,000 кг., 74 см. Имаме си 6 зъбчета. Това е общо взето за нас, ето и малко снимки, на който му се гледа:
 ТУКот рожденния ден,
а ТУК от миналия месец.

Лека и спокойна нощ и целувки на всички НОЕМВРИЙЧЕТА!

# 132
  • София
Честит рожден ден на всички малки дребчовци които празнуват вчера и днес, нямам никакво време за нищо от няколко дни...

Но пък Йоана преди час проходи, баба и и дядо и и подариха камера за РД и тя от радост взе че проходи Simple Smile

Тичам че да не загори манджата.. само влязох да се похваля...

# 133
Фъстъчка, първа ви честитявам прохождането  bouquet !!!!
Да е здрава, бърза и да слушка, малката Йоанка- Бърборанка ви желая  Heart Eyes ...
Целувки от нас!!!!

# 134
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА МИЛИТЕ ПОЗДРАВИ И ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ!

Бих искала да почерпя по случай  рождения ден на Ради, макар и виртуално
Отпразнувахме рождения ден в нашите, стана купон, но Ради нещо не усети празника. Едва у дома се заигра с новите играчки.

Да жива и здрава и Ралица! Да е много обичана и радостна и се сбъдват мечтите й!

ЧРД, Ели мама! С най-добри пожелания!

Честито на пешеходеца-градски Велизар и на пешеходките Йоанка  /почти градска  Simple Smile/ и на София!

benighted, да оздравяваш скоро!

Роси 74, отговарям ти за Мария, тя си поряза ръката с буркан от кухнята и доста си е изпатила, защото са я шили, ходи и много време на физиотерапия, а както чета проблемите на са минали. Дано се оправи!

Общи условия

Активация на акаунт