Бяла зима на вратата чука, а малък МАЙчо го подгони скука!

• 13 528
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз да ти кажа Сиске по цял ден я гледам и не ми омръзва. А и клипа е много лош, наживо е още по-готина. Дано успеем да дойдем на Коледното парти да видите каква е кръшна (ох, май прекалих с похвалите  Embarassed). Мерси на всички за чудесните думи. Hug

# 211
  • Велико Търново
Анна,то и без да я хвалиш се вижда Peace

# 212
  • София
анна, мен ме кефят бутчетата й  Blush Laughing . дано не ти прозвучи неподходящо, казвам го в най-сладкия възможен смисъл, моето нали си има две сладки пилешки бутченца, та...  Blush

(както казва татито: две пилешки крачета, дупе, което се събира в шепичките ти и едно сомалийско коремче)  Party

пс. стоянчо ме шашна с катеренето това не го владеем ние, май по- добре  Blush Wink, че грам мира няма да има тогава. сега се гонят с леля си, а аз отдъхвам, миа си събува чорапите и бяга по плочките, а леля й се опитва да я приклещи някъде да я обуе  Mr. Green

# 213
Добър вечер,

Влизам да се пооплача малко в писмена форма, че някак неудобно е ако се развикам през балкона...
Мъжо е в командировка в Мюнхен и ей сега привечер трябваше да се прибере. Ама тези, които са гледали новините знаят, че почти всички полети са анулирани, а пък прецизните Луфтханза са първи сред равни....
Та, в една успоредна реалност той трябваше да е тук точно в 22,30, а в една случваща се реалност не е.. Знам, че има форсмажорни обстоятелства, пред които човешките знания и умения, не бледнеят, ами са невидима точка, обаче на мен ми е едно криво и не зная кой по напред да обвиня... Дали мъжо, дето се прави на Гъливер по никое време на сезона, дали прадедите, строили летище на най-неподходящото място в радиус 100километра или себе си, че съм толкова поддатлива на крайни емоции... При всички обстоятелства резултатът клони към мъж, който дреме в хотела или там, където го е сварил настоящият момент, деди, отдадени на вечен покой и моя милост в ролята на "деспред хаусуаиф". Щото настина не зависи от него, че насвила мъгла над София, ама аз требе по същото време, докато той получава ваучера си за безплатна храна и обикаля фриишопа, да къпя/храня/слагам да спи дете, преди това да организирам и изприсъствам монтаж на щори, още преди това да работя, да паркирам и препаркирам, щото, разбирате ли Хаджи Димитър ненадейно се оказа топ-център и прочее дребни незначителни подробности от деня....
На цялата тая работа, Мартин има гъбички в акото, които се опитвах да убия със силата на енергията, пробиотици, диета, но не! ще трябва да се пие антибиотик в тая къща и това е!
Пък да не ви разправям, че когато той ака разстроен, свекърва ми в ролята си на гледачка го храни с грах и после ми съобщава възхитена "ау, ако знаеш колко много изяде..." bash
Няма да продължавам, че сама се навивам още повече...
Сега следвам рецептата на Сиска, с която тя лекува всичко, по-конкретно "що не си сипеш едно уиски.."  Grinning

И да допълня, че клипчетата, които изгледах ми напълниха душата. Евка танцува направо като голяма кака, Недка исках да я питам до кога Стоянчо продължава това упражнение, щото са заснети само три раунд-а, а Марти с кого говори тъй отзивчиво, има ли някой на телефона или импровизира (предупреждавам, че гледах без звук, то може да е обяснено в съдържанието)?

Айде целувки и  наздраве beer (абе тия модератори може ли пет вида икони за кафе и още пет за бира да сложат, пък ни една за уиски...)

# 214
  • Велико Търново
Дени,дръж се мойто момиче Mr. Green
Дзаповядай и това е спешъл за теб и хич не си го слагай Луфт-муфт ханзи наслади се

# 215
Сискеее, убиваш ме, душке, убиваш ме понякога....  newsm62
На твойто крепко рамо човек може да разчита  smile3525 Hug 

# 216
  • Велико Търново
 Mr. Green

# 217
  • София
Сиске, тоя батко и на мен ми е любим! А и все се сещам за него, щото преди време игра в един филм, които е само една от много книги за същия герой и понеже книгите ( и съответно героя) са ми любими, та като чета все той ми е пред очите!

# 218
Кажи, Анни, кой е тоя филм и кои са тези книги, че жадна за литература душа пита..   Simple Smile

# 219
  • Велико Търново
Знам аз,какво да сложа ,бе Mr. Green

# 220
Ох  като ви гледам клипчетата и аз нямам търпение вече да си взема апарат от ремонт. Ивко му развали клип функцията и не съм му правила клипчета от 2-3 месеца, а сега толкова интересни неща правят децата и са само за снимка!

Стоянчо го наблюдавах с интерес как се разхожда по масата,че и ние сме от неговия курс. Даже и на майка до показах ,да види че и други деца така правят, че все ми повтаря че дете да се качва на маса освен Ивко не е виждала. Е , видя вече! Че и се разхожда по нея. А Нели, представих си те как си лягаш на диванчето с вдигнат крак. Марти много хубаво те имитира.

А за възпитанието доста хубави методи научих от вас, даже нещата които ме впечатлиха най-много ги споделих с Дидо. Но и аз като Мимето да попитам, как става номера с наказанието на дивана или табуретка,ако и за миг не може да се задържи на едно место. Аз хубаво ще го сложа там, ще му обясня че е наказан за 5 мин, но той като скочи ,как да реагирам!?

Люба,вие голямо озъбване сте подкарали. Дано да е било само за снощи! Ивчо и Марто много кофти с тоя антибиотик, но щом наистина сее наложило! Дени супер ти е стила на изразяване на мисли!  Peace

# 221
ЧРД на патерици на Бабълчето! Бъди здрава, много усмихната и обичана!
Честито дипломиране на Даниеле, само успехи за напред!
 Най-накрая и аз да се разпиша, тя темата ще свърши докато се докопам до компа Mr. Green Заредиха ми се осем поредни работни дни и накрая вече бях доста уморена, особенно краката ми, нали все съм права на работа, та ми дойде множко. Днес обаче почивам и съм се развихрила в кухнята, празник е, Деня на благодарността. По случайност съм почивка и всички американци на работа ми завидяха и негодуваха, че те нямат почивен ден на празника Mr. Green Аз нямах намерение да готвя традиционалната пуйка и да празнувам, но нали са ми дали почивка хората, няма как, ще се празнува Mr. Green , че и Дидо почива цели 4 дни. Вечерта очаквам гости, ухае приятно от фурната и настроението ми е на 6, от това имам нужда. В този ред на мисли Шуши, приятно ти изкарване в Дубай, хич не се колебай, ами си почини хубаво и се зареди със свежи емоции. Аз лятото цели 5 дни бях на морето без Йони и смея да кажа, че ми се отрази страхотно, даже исках още ден два да остана Mr. Green
  Много поучителни мнения прочетох и ще имам в предвид всичко, което се изписа по темата за възпитанието. Трудно се възпитава и както казват хората, трудно се става човек. Гледам тук предаването " Нани 911" и там нанито показва на родаителите как да се справят със палавите деца. Оказва се, че децата просто имат нужда от внимание и когато не му го даваш, те правят нещо лошо, за да го забележат , просят си внимание. Освен това нанито наказваше в ъгъла за известно време. Винаги правеше списък на една дъска с позволените неща и забранените и каквото не се спазва, в ъгъла. Към родителите също винаги дърпаше по една критика и им показва къде грешат. Такива случаи съм гледала, че  направо си е лудница в някои американски къщи, децата (обикновенно 3-4) се бият, чупят, карат се на родителите си, удряд ги даже, крещят, не искат да ядят храната, а само чипсове и т.н., направо страшно. Но в по-вечето случаи родителите са виновни за тяхното държание.
  Сиске, изплакнах и аз окото, ама по често ги пускай тия батковци да ни повдигаш настроението Wink

# 222

Ето по заръка на Ирка една прясна снимка на Йони. Много ми хареса снимката, таткото ни я е правил, направо е като профисионална Heart Eyes
 А тук има по-вечко снимки от Хелуин
http://deyanivanov.net:8000/gallery2/main.php?g2_itemId=1384
 Тук са от излетите и пикниците, на които сме ходили последно, на който му се гледа:
http://deyanivanov.net:8000/gallery2/main.php?g2_itemId=1410

# 223
Добро утро!

ДА сервирам кафенцето, а аз си сипвам двойна доза, че едва гледам. Един съсед снощи дойде и седя до по никое време, а аз бях толкова уморена  Tired.

Смайли, Йонито е страхотна  Heart Eyes, пу пу, с тия дълги мигли като кукла!

Анна, Евка ме изкефи от всякъде с танца, браво на нея!

Стоянчо, наистина от отбора на парашутистите  Joy, но и Килиан е от този отбор, макар че вече му омръзна да се катери на масата и го прави все по-рядко. При него сега е на мода да си бута стола до някъде, където не може да стигне и да пипа и разглежда.

Ани, според мен, толкова малко дете все още не разбира за какво е наказанието и аз не бих го наказвала. А и ми направи впечатление, че повечето мами тук като се скарат на децата си и децата искат после да ги гушнат, те не им дават. Аз правя точно обратното, защото си мисля, че детето иска да ми се извини по този начин, защото е разбрало, че е направило нещо лошо. И Георги така реагира като му се скарам, идва и ме гушка.
И да питам вие за какво бихте наказали децата? Каква беля трябва да направят, за да има наказание?

Дени, наистина в момента Луфтханза имат големи закъснения, а и вчера не ти е бил ден, но пък ти желая днес да ти върви по вода и да забравиш бързо ядовете от предния ден. И аз имах такъв ден миналия петък...всичко ми вървеше на обратно  Sad.

А на Шуши да кажа - отивай, хич не го премисляй! Това са само няколко дни и то само за тебе - използвай ги и им се наслади.

Айде, че много писах...желая ви лек и хубав ден!

# 224
  • Велико Търново
Добро утро GrinningВземам си с удоволствие от кафето на Катя!

Катя,аз,бих наказала,ако си вземе купата със супа и започна да я разлива нарочно.Беше наказана,защото искаше още "папу" след като беше изяла супа,банани и не помня още какво и аз,отказах да и дам,но преди това беше пикала в гърнето и най-демонстративно отиде до гърнето хвана го извика ми "мамо" и го изля.Няма да и позволя да ми съсипе къщата или стените от тази си позиция и с топ не мърдам.Трябва от малка да се научава да цени труда.
Пък за разбирането и неразбирането всеки си е на различна позиция явно,но моята е,че разбират.Как хубавите работи ги разбира,а пък другите не.По тази тема толкова от мен!

Смайли,Йони е прекрасна Hug
Пък за снимките няма проблем Mr. Green

Хубав ден на всички от мен!

Общи условия

Активация на акаунт