Дава целувки за чао и се опитва да каже чао (тао) 

,днес съм малко по-добре,но докато ви прочета и пак ме заболяха,явно ще трябва да се ходи на лекар 
,Даяна казва само 5-6 думи,иначе постоянно нещо си говори,ама не и разбирам

,Иван го изгледа свирепо ,а а тази сутрим ни дойде" на гости " в моето легло 
,Иван го изгледа свирепо ,а а тази сутрим ни дойде" на гости " в моето легло 

Пием и двамата витС и осцилококцинум.
Сега се прави полиомиелит. Четвърта ДТК се прави 1 година след третата, а това значи около 1,4-1,6 г.
?

След висока температура снощи- около 39,2* днес на прегледа диагнозата е гнойна ангина 

Днес ги водих и двамата при лекарката, че кашлят от няколко дни. Деница ще мине само със сироп за кашлица, при нея няма нещо сериозно, но Влади е с ангина. Одеве вдигна и температура, с необходимите мерки я посвалихме. Сега краката му са в леген с топла вода и морска сол, че цялото тяло го боли и се пазарят с татко му за разтривка. Нашата лекарка не изписва често АБ, но този път каза, че няма да му се размине 

. Следобедната и закуска е 1 голяма ябълка и 1 банан, пасирани с 60 мл АМ и добавени 2 супени лъжици оризова каша на прах. 2 часа след това е освирепяла от глад - направо ще ни изяде ушите 
и мен ме пишете във вашия отбор "къси прически". Аз моята я смених преди месец. И няма нищо общо с дългата коса.
, оставено на масата от баща му
и да не ви казвам какво стана
-заля си гърдичките и като взе да пищи и докато го съблека , абе ужас. Оттам веднага една мокра кърпа му сложих, и първото нещо за което се сетих беше да го намажа с кисело мляко, защото дефламола ми беше с изтекъл срок. И на гърдичките отдясно му се обели веднага
. направо ужасна картинка бяхме, той реве, аз рева, викам по баща му. Лекарката ни каза да го намажа с дефламол и една марля да стои и така. Баща му ходи купи тея работи , та докато го намажем пак орева всичко. После забрави и се заигра. Сега спинка миличкия ми. Отделно от няколко дни сме със суполи и кашлица и 2 дни го карам на прегледи. Абе много ни е тръгнало на лошо

Препоръчани теми