Кой на ясла, кой със мама АВГУСТинчето по-умно става!

• 10 985
  • 309
  •   1
Отговори
# 150
  • София
хехехе  Laughing
Бубче това определено много ме разсмя. Голяма умница е твоята сладурана.
Това за Азис не го знаех......пак съм изостанала в новините......

А пък си права, не е ясно как ще израстват децата ни с всички тия простотии наоколо.....

И ние не говорим - само ъъъъ, мама, ам-ам, баба и подобни. Иначе говори непрекъснато, но нищо не му се разбира....ама когато стане, това е

# 151
Здравейте и от нас!
Времето е ужасно, тази мъгла как ни е затиснала и няма излизане. Добре, че поне ще си имаме компания за уикенда - днес чакаме майка ми,а утре брат ми и ще се забавляваме всички удома Grinning
Ники казва доста думички - стандартните мама, тати, баба, деде. Казва как правят животните - кучето, котето, магарето, мечката, жабката, патето, кокошката, пилето. Любимо му е влакчето и казва пу-па (пуф-паф) и часовника ти-та (тик-так). Казва ам-ам, нани, пи-пи, като иска да пие, аки за гърнето да върши нещо. Опива се да каже чорапи - нещо като "дапи" излиза, казва кола на колите навън. Е и често ъ-ъ-ъ за нещо, което иска и го сочи. Казва на колко е годинки, колко голям ще порастне, как мирише цветето и как киха дядо Grinning Дава целувки за чао и се опитва да каже чао (тао) Laughing

За Коледното парти за сега не знам дали ще дойдем, иначе на 17ти декември сме канени на детско парти от моята работа и за сега нямаме планове за 16ти, но ще видим до тогава.

Успях да кача малко снимки в албумчето. Ето ги и тях: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=188270&photo=110

Приятен ден на всички от нас, след малко чакаме баба да дойде Grinning

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 14:03 от didka25

# 152
Здравейте и от нас  Hug
Тези дни не съм писала,ама нещо много ме болят очите и гледам много да не се задържам пред компютъра  Sad,днес съм малко по-добре,но докато ви прочета и пак ме заболяха,явно ще трябва да се ходи на лекар  Cry
Ама вашите дечица много говорят  Heart Eyes,Даяна казва само 5-6 думи,иначе постоянно нещо си говори,ама не и разбирам  Embarassed
Да питам някой от по компетентните мами,например Дриймсчето,последно остава ли данъчното облекчение?И ако остава има ли смисъл да подавам декларация като аз съм в майчинство,а мъжа ми го осигуряват на 220 лева  Laughing,мисля че няма смисъл,но чакам по информираните да ми отговорят  Heart Eyes Hug
Ние в понеделник сме на консултация да видим колко сме пораснали и да ни бият ДТК  Wink
Бързо оздравяване на болничките  Peace

# 153
miss_74 за какво ДТК става дума? newsm78 Сега се прави полиомиелит. Четвърта ДТК се прави 1 година след третата, а това значи около 1,4-1,6 г.

# 154
Ей много болни тези дни,дано по бързо се оправят! Praynig Hug
Ние сме добре,здрави и палави.
Елица много бърбори,но има на кой да прилича  Embarassed За сега на количество го докарва,дано да оправим и качеството след време  Mr. Green
Освен това което сте казали казва "тамунка"(маймуна),пита: Ко паиш? Къде е то?(съвсем ясно го казва) и още куп неща но понякога се губя в превода  Laughing
Аз се подстригах по късо и един наш семеен приятел ме покани на среща  Flutter Crazy,Иван го изгледа свирепо ,а а тази сутрим ни дойде" на гости " в моето легло  Embarassed Blush
И аз гледах снимките,големи сладури са всички ,а на Лори на Пепър как и е порасла косата  Shocked и ми се струва някак по голяма ,да вземе и майка и да драсне два реда да каже нещо повече ли?
Бубче голяма скица е Ина! Mr. Green
Душе да не те затрупа снега във Виената?Как е Начи?

# 155
  • София
Аз се подстригах по късо и един наш семеен приятел ме покани на среща  Flutter Crazy,Иван го изгледа свирепо ,а а тази сутрим ни дойде" на гости " в моето легло  Embarassed Blush
Shocked Как така е дошъл?! За кой става дума - мъжа ти или приятеля? Аз помислих второто, а то май е първото. Crazy
Честита прическа! Peace
Ивчо също е болен, нослето му тече, ама и аз нещо се разболявам.  Tired Пием и двамата витС и осцилококцинум.
Честито на Александровците и Александрите!    bouquet  Heart Eyes

# 156
miss_74 за какво ДТК става дума? newsm78 Сега се прави полиомиелит. Четвърта ДТК се прави 1 година след третата, а това значи около 1,4-1,6 г.

Ами незнам Кайли така ми каза педито,"доведи я в понеделник да я боцна".Даяна другата седмица става на 1 година и три месеца,проблем ли за един месец незнам  Rolling Eyes,казвайте ако е проблем да кажа на педито че е болна и да мине само на мерки и теглилки  Mr. Green
Марго честито ти прическа   bouquet
Елфче,мисля че става въпрос за мъжа и  Laughing Laughing

# 157

Карим, извинявам се, че може би се повтарям, но ти нали беше журналистка, за коя медия работиш, интересно ми е newsm78?

Дам. От няколко години репортерствам из Бургас. Работя в телевизия, чета новини, правя репортажи, кореспонденти сме и на БТВ. Но понеже сме Медия Груп тичкам понякога и да чета новини в радиото. Пиша и в един бургаски вестник понякога. Това е. За по някой лев Laughing

elia_gg , много е кофти когато детенцето е болничко. Чувствам се адски гадно, когато Дани е с обрив. Всичко ми е скапано тогава... Бързо оздравяване! Ние сме със сироп че прикашля няколко пъти и профилактично му бутнах лъжичката.

didka25 , много е сладък младежът Laughing Имате дълги мигли...

# 158
  • гр.София
 Привет!
 Аз направо съм си изгубила гласа(тотално),плюс всички екстри,без Т.
Оказва се,че можело да се живее и без да се вика Mr. Green
 Марго,и аз се постригах по-късо,ама никой не ме покани на среща Crossing Arms
 София нищо от изброените неща не говори.Но звуците са с едни сложни интонации-започва като възклицание,завършва като въпрос,ту пее,ту крещи,ту реве.Вече хапе яко.

За среща,писах 15-ти,но ми е все едно. Но кой клуб ще ни приеме толкоз скоро?
 Вст80 ,ти ни кажи като научиш работното време на Базара и да решим кога да се "уцелиме". Там ще е лудница и най-много да си кажем няколко приказки и "Чао"
 Честито на именяците    bouquet
 Болните бързо-бързо да се оправят Peace

# 159
За среща,писах 15-ти,но ми е все едно. Но кой клуб ще ни приеме толкоз скоро?

Затова според мен е най-добре анкетата за датата да е до неделя, в понеделник, вторник да уточним и часа, и да започнем да звъним по клубовете. Peace

Пък може и пак в Барбароните 3, въпреки че там май е за по-големи деца... newsm78

# 160
Cry След висока температура снощи- около 39,2* днес на прегледа диагнозата е гнойна ангина  ooooh!
 Горкото ми детенце ooooh!
Пазете се и бъдете здрави- вие и дечицата  bouquet
И нашият батко е така Sad Днес ги водих и двамата при лекарката, че кашлят от няколко дни. Деница ще мине само със сироп за кашлица, при нея няма нещо сериозно, но Влади е с ангина. Одеве вдигна и температура, с необходимите мерки я посвалихме. Сега краката му са в леген с топла вода и морска сол, че цялото тяло го боли и се пазарят с татко му за разтривка. Нашата лекарка не изписва често АБ, но този път каза, че няма да му се размине Confused Само да не се натръшкаме всички, че как ще се гледаме, не ми се мисли ooooh!
Blanc, Марги, честити ви прически!
[quote Аз направо съм си изгубила гласа(тотално),плюс всички екстри,без Т.
Оказва се,че можело да се живее и без да се вика Mr. Green
 [/quote]
Аз бях така един път преди няколко години и Влади беше най-доволен, че не можех да му се карам Laughing Сигурно и мъжът ми е бил доволен също.
Аз също ще гласувам за парти преди Коледа, дано успея да дойда Praynig
От мен толкоз за тази вечер, че и Деница нещо примрънква и не спи спокойно, май скоро ще има предкътник . И тя ще пълни устичката със зъбки.

# 161
  • В ЛЮтеницата
Да взема да се опиша и аз на бързо...
Като чета за другото Лори как два дена само си играе и започвам да се унасям в мечти - кога ли мойто Лори ще се заиграе само за 2 минути... То и с мен като си играе - интереса се сменя на около 2 мин. и все измисля следващата игра да е в друга стая, та вече сила нямам... А Лора откъде намира незнам - ще трябва да й търся някоя "спортна" детска градина, та да й изразходват енергията...
Яде всичко и по много. Като казвам всичко - шоколад и сладко не давам, ядки и мед също (та ми се налага да се крия като си похапвам), но иначе - каквото види - такова яде - включително суров кромид лук и царска туршия  Sick. Следобедната и закуска е 1 голяма ябълка и 1 банан, пасирани с 60 мл АМ и добавени 2 супени лъжици оризова каша на прах. 2 часа след това е освирепяла от глад - направо ще ни изяде ушите  Mr. Green.
Бързо оздравяване на всички болни!!!!
А на именниците - честито и да са здрави и весели!!

# 162
Добър вечер!  Hug
Докато чакам Танцувай с мен реших да "Фърля" едно око във форума.   Mr. Green
miss_74 тъкмо се чудех къде се скри с това послушно дете.  Laughing
Сега за данъчните облекчения - данъчните облекчения остават. Във страницата на НАП вече са пуснати декларациите. Хубавото тази година е че ги връща работодателя. Не ходиш да се редиш на разни опашки. Незнам колко данък общ доход са удържали на мъжа ти за да ти кажа дали има смисъл, но нека се консултира със счетоводителя на фирмата в която работи. При това счетоводителят ще изготви необходите документи.
И аз гледах снимките,големи сладури са всички ,а на Лори на Пепър как и е порасла косата  Shocked и ми се струва някак по голяма ,да вземе и майка и да драсне два реда да каже нещо повече ли?
Днес точно това си мислех и аз - си ми думите от пръстите!  Mr. Green
blanc, MamaMargo хи-хи  Joy и мен ме пишете във вашия отбор "къси прически". Аз моята я смених преди месец. И няма нищо общо с дългата коса.  Mr. Green
Токи е добре. Ако педката не беше минала за ваксина изобщо нямаше  да разбера, че е с възпалени уши и гърло. Слагам му сега едни какпи, защото не ми казва дали го боялт ушите. hahaha
Токи разбира като му говоря и на двата езика, но още не говори. Само понякога повтаря като папагал след мен. Иначе по цял ден бръщолеви на някакъв негов си език.
Болните да оздравяват бързо!  Praynig  Praynig  Praynig

# 163
Тя пък Pepper взе, че се разписа.  Laughing
Е, Лорка с тоз екип на Пума си е баш за спортна детска градина.  Peace
И честито на всички именници, но днес май никой от тях не почерпи!

# 164
  • Някъде там...
Здравейте в този късен час, но сега ми е най-спокойно за форума.

Честито на днешните именници!

Днес беше една супер кошмарна вечер за нас... Вики се поля с горещото ми кафе Sick Sick Sick, оставено на масата от баща му  #Cussing out и да не ви казвам какво стана Sick-заля си гърдичките и като взе да пищи и докато го съблека , абе ужас. Оттам веднага една мокра кърпа му сложих, и първото нещо за което се сетих беше да го намажа с кисело мляко, защото дефламола ми беше с изтекъл срок. И на гърдичките отдясно му се обели веднага  Sick. направо ужасна картинка бяхме, той реве, аз рева, викам по баща му. Лекарката ни каза да го намажа с дефламол и една марля да стои и така. Баща му ходи купи тея работи , та докато го намажем пак орева всичко. После забрави и се заигра. Сега спинка миличкия ми. Отделно от няколко дни сме със суполи и кашлица и 2 дни го карам на прегледи. Абе много ни е тръгнало на лошо  Sick ooooh! Tired
Преди малко си сипах една водка да удара, че нещо съм много напрегната.
И извинявайте, че ви занимавам с нашите проблеми, но просто исках с някой да го споделя сега.

Мисс74 Даяна проходи ли ? Grinning

А и да ви питам на всички ли ви бият полиото на 1.3г.? Абе нашата педка нещо или не е в час или вече незнам и аз..онзи ден й викам няма ли да ни бие ваксина, а тя вика другия месец, трябвало да е минало 1 год. от последния прием. Да но това май е за ДТК, а за полиото нищо не каза. В понеделник ще видим кви са тези работи, то не че ще ни е бият(нали сме болни)

И всички други болнички бързо оздравяване! Praynig Hug
Айде лека!
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт