Кой на ясла, кой със мама АВГУСТинчето по-умно става!

• 10 977
  • 309
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря ви за хубавите пожеланията, момичета!!! Много сте мили Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Живот и здраве се надяваме и на още дечица, по-точно още едно, ама ще изчакаме да порастне малко Ники и тогава Simple Smile
Довечера ще ходим на китайски ресторант и сме поканили и кумовете да се почерпим всички. Добре, че майка ми е тук и има кой да гледа Ники да използваме хубавия повод и да излезем малко, че рядко ни се случва да сме без него.
Хубав ден на всички и много целувки!!! Heart Eyes

# 181
Честита годишнина на Didka25!

dianadimitrova , и аз забелязвам, че напоследък ако може по цял ден ще му е устата и затова и аз му свалям и му я давам само когато трябва да спи.
А с яденето и ние сме по същия начин - сега е започнал да си хапва само филенцето от сандичите за закуска и следващото му хранене е мляко преди да си легне. Днес открих нов зъб, така че явно това е причината и затова се опитвам да не се притеснявам.

MimSss, дано да няма сериозно изгаряне! Praynig Преди около месец детето на една позната, на 1г 4м. се заляло с горещ чай и няма да ви описвам каква трагедия беше...хубавото е, че кожата е успяла да се регенерира и няма да се стигне до операция.  Оффф, вече много трябва да пазим малчовците...

# 182
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ДИДКА -ПОЖЕЛАВАМ ВИ ОЩЕ МНОГО ГОДИНИ ЩАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ И МНОГО ЛЮБОВ   newsm51 newsm51
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС   bouquet

Дриймсче   love001,мерси за бързия отговор   bouquetя дай снимка да те видим с новата фризура  Laughing
Мимс,много гаден инцидент сте приживяли  Sad,и Даяна онзи ден си навря ръката в моето кафе,но за щастие беше топло,но не вряло,поплака малко и и мина,но няма изгорено по ръчичката,дано и на Вики бързо да му мине  Hug Peace
Иначе Даяна все още не ходи сама Sad,ходи,но задължително някои трябва да я държи,иначе стои на едно място и не мърда  Embarassed
Али и Насето са много сладки  smile3534 smile3534
Диана,при нас ситуацията с биберона,като че ли е по-добре  Rolling Eyes,търси я само като заспива,иначе през останалото време изобщо не се сеща за нея  Wink

# 183
AndyB  При нас наред са кучешките. И аз се успокоявам , че това е причината да не яде, ама и тя по принцип си е от гладувашите. Може би и заради това си търси и бибката (за да си чеше зъбките newsm78)

# 184
  • гр.София
 Много ме е страх от вряло и изгаряне.София вече достига високо печката. Ще спра с готвенето в нейно присъствие.

На София за пръв път чак лиги й текат от устата-яко зъби ще избиват.

Мис74,а нали си ходи нормално,когато я държиш?

Елвинг,а нещо за датата 16 септември да имаш да кажеш и покажеш Wink

За прическите,ние,жените, от един отрязан сантиметър правим световна сензация (а какво е 1см при дълга коса?!).Така,че при мен не е много различно. Виж,Дриймс,сигурно има какво да покаже  Simple Smile

П.С. Много са сладки Дари и Ивчо.Тя страхотно се усмихва.
  А къде има нови снимки на Ина newsm78

Майка ми привечер ще ми доведе Петър,отдавна не е идвала у нас и ако не подредя ще изпадне в ужас.  С. спи, а аз трябва да хващам парцала Tired

Последна редакция: сб, 24 ное 2007, 17:32 от blanc

# 185
Elwing много хубава двойка са Дари и Ивчо. Hug Ще се сватосвате ли?  Mr. Green Или да я взема за снаха.Нали и Тони има рода в Плевен може да се разберем с Velmar. Wink И колко са пораснали от май месец. Grinning

Днес като съм без дете и съм на всяка манджа мерудия. Mr. Green Вече  newsm79 wash hang 1dishesи след малко отивам да си взема детенцето. Но първо може да изпия едно кафе с приятелка. Grinning

# 186
Бланк,ами ходи си,ама все с придружител  Mr. Green,вече започнах да се шашкам,а педито вика,че няма проблем  Rolling Eyes,но до Нова година ако не проходи ще я водя на някакъв специалист да си каже мнението  Wink

Отдеве забравих да ви питам: Знам,че преди време коментирахте за колетите по пощите,но не си спомням много добре подробности  Embarassed,а сега една майка иска да купи някои бебешки дрехи на Даяна и трябва да и ги пратя по пощата  Laughing,та как става номера,първо пращам дрехите или  трябва да получа известие,че има изпратени пари и тогава да ги пратя  newsm78 и пощенските разходи за чия сметка са  Rolling Eyes
Ако е възможно някои до довечера да ми отговори,ще съм много благодарна  Hug Heart Eyes

# 187
  • гр.София
 И аз-Мерудийкова.
 Мис74,пращаш ги,а те после ти плащат,след получаването,като ти добавят и пощенските разходи,ако изрично ти не ги поемеш. Виждала съм,че скъпите вещи ги пращат по куриер или с наложен платеж,ама така се оскъпява всичко. Пази си всички бележки.
Надявам се, и други да се включат с обяснение.
 За "придружителя"-сега ти ,след време-тя Peace Simple Smile

# 188
  • у дома
miss_74, пращаш ги, после пишеш на купувача колко са пощенските разходи и след като ги получи, тогава ти праща паричките, както сте се разбрали или пощенски запис или по друг начин (твоята цена+пощенските)  Peace т.е. пощенските разходи са за сметка на купувача  Peace а и стискай палци пакета да не се загуби някъде  Mr. Green

# 189
  • Някъде там...
Мисс74 и ги прати в пакет , за да е по-евтино Peace Имат едни големи пакети в пощата, които събират доста. Аз така пращах едни обувки и ми взеха само 1.70лв., после не  исках да ми ги плаща мамата, ама тя пък взе че прати 22 лв.(обувки 20+2 разходи). Много точна излезе Grinning

А иначе ние днес сме добре, но още не съм му сменила превръзката, а довечера се почва войната със смяната й Sick Днеска исках само да му залепа едната лепенка, че с ебеше отлепила и Вики само викаше "Не Не Не". И аз не посмях да барам. Sick
AndyB каква операция бре мила  , оле ти ме уплаши още повече. Нашето изгоряно уж не е голямо, само горния слой на кожичката около 2 см. , няма мехури. Охх дано да се оправи по-бързо. Иначе не дава признаци да го боли , играе си , смее се.

Честита годишнина Дидка25! Много години да се обичате!

Айде лек ден!
Сега ще разгледам малко снимки на нашите хубостници Simple Smile

# 190
DIDKA25, ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА!МНОГО ДА СЕ ОБИЧАТЕ И УВАЖАВАТЕ И МАЛКИЯ НИКИ САМО ДА ВИ РАДВА!  bouquet

MimSss,дано бързо да му мине на Вики и да не го боли! Praynig Hug
Val_stef, семейна идилия направо! Simple Smile
  А къде има нови снимки на Ина newsm78
Blanc, предполагам, че Vst има предвид коментара на Ина за снимката на Азис, а не нови снимки. Simple Smile

За биберона - Вики през деня въобще не се сеща, но задължително заспива с биба.

Аз оправих най-после, Вики спи и аз доволно се размазвам пред компютъра.

# 191
MimSss, sorry, аз исках да те успокоя, че е малкият дявол... Embarassed
Това детенце е било с много изгаряния по личицето и гърдичките и затова се е коментирало, че може да се наложи операция, но за щастие не се е стигнало до там. НАписах го, защото самата аз бях потресена как само за секунда може да се случи нещо наистина ужасно... Confused

miss_74 , да не се е стреснала и затова да не иска да ходи самичка. Аз съм проходила също доста късно и то с конец за опора - единият край съм го стискала аз, а другият се влачи по земята. Mr. Green

# 192
Ама много са хубави двамката - Дари и Ивчо!
И каква промяна за няколко месеца... Simple Smile Hug

# 193
Здравейте, момичета!Мног ми липсвахте.ДО сега четох пропуснатото CrazyОбаче Елфчето  ми изкара всичко от ума   
Голямо! Heart Eyes ( не вярвах че ще доживея Joy Joy Joy)
А аз ще почерпя, че то си е повод  дълго чакан и трябва да се полее Grinning

Ха, наздраве.Пък дано   с това  ви привлека и  сте по-активни Wink

# 194
Бланк,Мимс,Блу благодаря ви за бързите отговори,много ме улеснихте  Heart Eyes  bouquet
Анди,ами незнам миличка,не е падала,ама и аз съм проходила късно на 1 година и четири месеца,та незнам да не се е метнала на мен  Mr. Green,а онзи ден бяхме на едно момченце на гости,то е на година и половина и още не ходи  Rolling Eyes,ама дано Даяна да проходи вече,че само яде,а не се движи много и ще стане 100 кила  Twisted Evil
Стига за днес от мен  Joy Joy,ставам да се приготвям да ходим на имен ден  Party

Общи условия

Активация на акаунт