Кой на ясла, кой със мама АВГУСТинчето по-умно става!

• 10 983
  • 309
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро!!!

Днес кафенцето е от мен!

И да ви почерпя по едно парче торта, че днес правим с моя мъж 8 години от както сме заедно:

Мимс много неприятна случка, дано бързо да му мине на детето и да оздравее! Hug

Приятен ден от нас!

# 166
Дидка, пожелавам ви още дълги години да сте заедно с любимия и да сте много щастливи  newsm51. А, този Ники е такъв хубавец, да ви е жив и здрав  Hug.
Мимс, дано няма много последствия върху гърдичките на Вики. Бързо да се оправя  Hug.
Нашата кака вече така "хубаво" кашля. Май и ние ще отскочиме до педито. Мислех си, че ще успея да я преборя, ама нъц. Айде и другите болнички да се оправят.

# 167
Добро утро от мен.

Честита годишнина на Дидка! Много любов и разбирателство!  bouquet

Сутринта оставих Тони при баба му, а аз бях на изпит. Но резултата ще разбера чак следобед. Все пак мисля че писах поне за 3. newsm78

MimSss много неприятна случка.Надявам се бързо да му мине раната. Мажи с Дефламол и не мокри раната няколко дни. И слагай марля след като го намажеш.

miss_74 може да става дума за полиомиелитната ваксина,която вече е инжекционна. newsm78

Онзи ден се интересувах за тези имунизации,защото и нашето джипи каза на 1,2 г. се слага първа реимунизация / т.е. 4 прием / на полиомиелит, а отпада 5 прием/ 2-ра реимунизация на 24 мес./. А на работата слагаме 4 прием полиомиелит и ДТК 1 год. след трети прием, т.е. около 1,5-1,6 г. Като лично главната сестра е питала в РИОКОЗ /бившето ХЕИ/. Ще я помоля тези дни пак да пита, защото и на нас ни предстои полиомиелитната ваксина.
 Дано болничките бързо да се оправят. Аз ставам да поизчистя в къщи докато съм сама.
Лек ден и много  Hug за всички!

# 168
Благодаря ви за поздравите вчера послучай втория Александров ден  Mr. Green Ние някак си на вчерашния не му обръщаме внимание  Rolling Eyes винаги празнуваме на 30 август   Rolling Eyes

didka25, много да се обичкате ви желая!   Two Hearts

MimSss, стига бе злато каръщина  Naughty Дано Вики се оправи много бързо и да няма никакви следи  Praynig

Пак има доста болнички, пожелавам да се оправят по-бързо   bouquet

Алоуууу отбора на късокоските blanc, MamaMargo и  Dreams, че дайте по една снимка да си ви гледкаме с новите прически де  newsm68

Ние вчера имахме гости...обичайните заподозрени Laughing На красивото ми зетче много му допаднаха играчките на жена му, които са доказателство, че ще е грижовен баща Wink ....  докато тя отново се  занимаваше с непозволените неща....явно ролите в тяхното семейство ще са разменени.... ама пък не е лошо к'во Crazy

Последна редакция: сб, 24 ное 2007, 10:57 от val_stef

# 169
Опа още  нещо само да покажа ето ТУК и ТУК
Насето прави лицеви опори, че да я впечатли  Mr. Green  Joy  Heart Eyes

# 170
  • гр.София
 Мд-а-а,истинска семейна идилия м/у Али и Наско Simple Smile

Мимс,какви кафета посред нощ?! Дано му мине на Вики ,да не го боли и белези да не останат Praynig Пиши,как сте.

Дидка25,мерси за почерпката.Много-много години да сте заедно,здрави и влюбени.Синеокият красавец от подписа ти само да ви радва !

Валка-снимки от купона ще чакаш.Ако стане преди март Simple Smile

# 171
pouh благодаря за инфото - разбира се че ми беше полезна  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Честито на всички именници и юбиляри - да сте ни живи и зрави - честитя със закъснение, ама е от сърце    bouquet
Хайде чао от нас, отивам да готвя че е време да ядем Simple Smile

# 172
Леле, MimSss, какво сте преживели Sick, дано бързо му мине на малкото буболече Praynig
Didka25, ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА!  bouquetОЩЕ МНОГО ГОДИНИ ДА СЕ ОБИЧАТЕ  bouquet
Аз тази нощ не съм спала повече от 2 часа. Влади спа при мен да го следя през нощта, че баща му не го чувал и усещал CloseА той рита, върти се и направо ми беше тясно на голямата спалня. Отделно Деница се буди и мрънка сто пъти и познайте днес как се чувствам и как изглеждам Tired Ще се опитам следобяд да поспя и аз.

# 173
  • София
Честита годишнина на Дидка25! Много семейно щастие, любов и още дечица - я виж какви хубави ги правите! Wink Heart Eyes Hug   bouquet
Велмар, качих най-после снимките от срещата ни през май  Blush , за тази от миналата седмица ще ги качим сигурно през следващата година  Embarassed  Joy Не, има ги на компа вече, но след обяд като заспи дзверчо ще ги сложа в албума  Peace
Мимс, много неприятен инцидент  Sick
Айде, до писане!  Peace

# 174
  • София
Диде, честита годишнина! Желая ви диамантена сватба да празнувате с Ганчо! И когато се обърнете назад да сте горди и щастливи с постигнатото!

# 175
Здравейте и от мен!
Аз вчера цял ден не успях да се включа, че идваха да пръскат пак от фирмата  за малките гадинки, и сме се шматкали с Лори нагое-надалу в това ужасно време  Cry Горкото ми детенце, измъчихме го, ама какво да се прави. Сега съм се хванала за втори път да измия и изпера всичко живо  Embarassed А по между другото довършвам и нещата за базара, че трябва да се предават  Crazy и май направо ще лудна.

Бързо оздряваване на болничките и много  Hug от нас  Heart Eyes

Tony_M идеята за августовската група ми хареса - такива сладури са дечицата ни, че ако искате и в къщи ми ги пратете - ще се забаляваме страхотно. За работата - работя в една частна детска градина и училище. За момента, не мисля да се връщам, ще гледам поне Лори да направи 3 години и да тръгне на детска /имам доста отпуска и мисля, че ще ми стигне до тогава/. Но в момента съм на големите деца - учениците, и нямам представа дали като се върна ще ме оставят в училището или ще отида в градината. И понеже най-вероятно Лори ще е я взема при мен, че работя по цял ден и няма как да я водя и взимам другаде, не ми се мисли ако ми дадат точно първа група. Не ми се иска тя да е в моята група - много трудно се работи така  Rolling Eyes

Ина на Бубчето пак ни скри шапките  Laughing

Честита годишнина на Didka25  newsm51

А с тези ваксини съвсем се обърках  Embarassed Rolling Eyes

val_stef снимките са страхотни  Peace Heart Eyes

MimSss ужасен инцидент  Cry Цункай сладкото мишле от нас, и дано да сте по-добре днес  Hug

Ставам, че лудницата ме зове  Crazy

# 176

Велмар, качих най-после снимките от срещата ни през май  Blush , за тази от миналата седмица ще ги качим сигурно през следващата година  Embarassed  Joy Не, има ги на компа вече, но след обяд като заспи дзверчо ще ги сложа в албума  Peace

А в кое албумче са и ние да ги видим?  Wink

# 177
Здравейте милички,
тати днес е на работа, а малкият нещо си доспива, та да драсна някой друг ред.
Много болнички имаме, съжалявам! Бързо оздравяване!!! И тук върлуват вирусчета, засега сме се закрепили, изби ни 10тия зъб, кътник, и отново сме от лошите и нервните! Но иначе много палува и тича из целия апартамент!
За къпането, къпем се два пъти в седмицата, ползвам Мустела, Нивея или Бюбхен, редувам ги, няма алергии към тях. Всеки ден минава по няколко пъти през мивката допълнително, сутрин и вечер правим и тоалет, зъби и лице. За стриите, имам такива от пубертета, нови засега не са се появили, но имам все още 10 килограма отгоре над нормата, която бях преди да забременея. Докато кърмя, нямам право на диети, вече 15 месеца и половина не мърдам от кантара нито нагоре, нито надолу.
Честито на Марги и Блан за новите прически!
Как си Елена?

# 178
Здравейте момичета! На празнуващите честито! На болничките пожелавам бързо оздравяване.
Ние от два дни нищо не сме яли. За този период яденето ни е половин кроасан и 150мл. мляко. Радвам се за всички ядящи деца.
Друго да ви питам, как сте с биберонките? Мимка все повече се пристрастява към нея Сутрин като станем я крия в някой шкаф. Мимка започва да обикаля всички шкафове и плачейки проверява къде е. Като лягаме да спим я давам задължително, иначе няма заспиване.После пак я скривам.Но спасение няма , все си я търси.

# 179
  • София

А в кое албумче са и ние да ги видим?  Wink
софийските срещи  Peace
вече всички са там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт