Кой на ясла, кой със мама АВГУСТинчето по-умно става!

• 10 977
  • 309
  •   1
Отговори
# 195
хайе, къде сте всички.... Rolling EyesНе е честно.Това да не е заговор.... Naughty Тъкмо съм се настроила за уикенд пред компа, а то- няма никой Crazy

# 196
Велмарче, наздраве слънце  cheers

.... дано Даяна да проходи вече,че само яде,а не се движи много и ще стане 100 кила  Twisted Evil

Няма страшно злато кака Али проходи ама супер стабилно без да пада изобщо на година - три месеца и точно 10 дни, а от годинката е заковала 10 кила и то със дрехите, тъй че не се плаши   Hug  Heart Eyes

За прическите,ние,жените, от един отрязан сантиметър правим световна сензация (а какво е 1см при дълга коса?!).Така,че при мен не е много различно. Виж,Дриймс,сигурно има какво да покаже  Simple Smile

MamaMargo и  Dreams, май Бланк успя да се оправдае  Mr. Green... ама вас набута тъй че искаме фото, искаме фото  newsm18 newsm18 newsm18

Аз съм бясна /за пореден път/  Twisted Evil Свеки идва на гости и преди да си тръгне се самопокани ("Нали нямате планове и може да дойда във вторник след работа към 19 часа"  #Cussing out ) на рождения ден на мъжо, а аз си го планувах секси интимна вечерка за двамата след като заспи детенце  newsm45 А сега всичко ми се провали и съм бяснааааа  newsm45

# 197
Валка, ама ти що не й каза на твоята свеки 4е си имате планове
 Може да й кажеш 4е си му  подготвила изненада и т.н.....Та- тя дано се сети... Rolling Eyes
И понеже вие  май само ще си останете с обещания за  снимки на новите прически, то   нека поне аз  ви покажа новата прическа на Дария Laughing
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4572473
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4572474
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=182274&photo=15
 Flutter
Така изглежда след поредната подстрижка и с изправена коса след баня Joy

Последна редакция: сб, 24 ное 2007, 21:05 от velmar

# 198
ето ме и мен Laughing
 Тези дни все не мога да почета,но наваксах Wink

DIDKA25 Честита годишнина!Пожелавам ви още много години семейно щастие Hug и много синеоки сладурчета Peace
  Мимс много  Hug Hug Hugна малкото човече.Бързо да се оправя и всичко да мине леко.
 Бързо оздравяване и на другите болнички Heart Eyes
 Честитно на мамите с нови прически Grinning ама и снимки да видим де Mr. Green
 dianadimitrova какво да кажа за бибите Embarassed то се вижда как се справяме Close Като я види и веднага я лапва,иначе само вечер му я давам по принцип.
  Мале ooooh! ами забравих какво щях да пиша друго,но ще се включа пак Whistling
 Хайде наздраве и от мен

# 199
Здравейте момичета,
ние днес спахме като за световно следобед и сега сме  Shocked ,кога ще си легнем не ми се мисли  ooooh!
Много болнички пак  Sick ,а като четох за Вики направо изтръпнах,като знам как Ели вече пипа всичко по масата трябва да съм много нащрек,онзи ден така разля една кана с нектар от кайсии,какво чистене падна ,не е истина  ooooh!

ООО,Пепър,Душе,Анди.Дриймсче,Влади,Валка,Бени  разписахте се най сетне,хайде сега и другите скътавки да кажат по 2-3 думи как са Mr. Green

vst80 и на вас не ви е лесно ,дано вече окончателно да сте се изчистили ,а ти си направо герой,как намираш сили ,че и торти да правиш  Shocked,аз днес спретнах една бисквитена ,не беше красива ,но стана много вкусна  Blush
Велмарче страшни снимки ,много е сладка,каква голяма коса  Crazy
Ставам защото татко ни днес беше от ранобудните ,а замени следобедната дрямка с бадминтон и сега ме гледа лошо  Embarassed
П.С Снимки не смея да сложа защото съм си такова плашило пак ,а и съм супер нефотогенична  Embarassed Rolling Eyes
Валка съчувствам ти,утре тук идва бабата на мъжа ми ще стои до пролетта  ooooh!

Дидика честито и от мен!   bouquet

Последна редакция: сб, 24 ное 2007, 23:15 от MamaMargo

# 200
  • София
Велмар, ти се майтапиш, ама и аз мислех, че няма да стане - за тези старите снимки - не ставаше номера да ги свалим от телефона и честно казано ги бях описала вече.  Blush
Блан, имам снимки от 16.09, ама утре тях ще ги кача. Не мислех, че някой ще забележи - как съм подценила набитото ти око не знам  Wink
Мис, ще проходи да НГ Даяна, не се притеснявай!  Peace Сладко ми стана като си представих Анди в ролята на прохождаща Heart Eyes На кумата ми пък момченцето се е държало за ухото си   hahaha
 Кайли, Дари май си има гадже  Wink , ама не е Ивчо  Rolling Eyes Но ако майка й иска да ми я даде за снаха и нея я слагаме в списъка  Joy Blush Embarassed А с новата й прическа е още по-красива!  Heart Eyes И наистина - много коса има Peace
Мамите с нови прически - искам да ви видя!!!  Crossing Arms
Мимс, дано при вас всичко е ОК!  Praynig Peace
Валка, свеки и на мен ми лази по нервите тези дни, но по други поводи, не ми се разказва.  Close Дано при вас се уредят нещата с романтичната вечеря! Peace
Дидка, аз май не разбрах - годишнина от сватбата ли имате или от както сте гаджета? Аз помислих второто  Rolling Eyes
Лека ви нощ!
 Heart Eyes

# 201
  • В ЛЮтеницата
Мимс, много страшно беше само да го чета, а си представям на теб какво ти е било... Но всичко ще се оправи  Peace! Дано да е по-бързо, за да не му се притесняваш на Вики!
Blanc, днес се опитах за 5 минути да проверя какво ще стане ако не викам и претърпях пълен провал - ами то никой не ми обръща внимание  Mr. Green - настана голяма анархия и спрях експеримента. Дано ти поне да държиш положението в свои ръце  Laughing
Miss74, ще проходи Даяна и още как, но не си мисли, че после спира носенето на ръце   Tired. Между другото Мъж ми каза, че е видял тези дни Elwing и Ивчо, който се е возил в количката. Вие ползвате ли си количките? Лора за последно се пробвах да я возя на морето и откато сме се върнали количката си седи в багажника на колата. Дали да не взема да я продам  newsm78 ?

Е , ама Дария каква коса има самоооо. На Лора са и пораснали 10 косъма отпред за бретон и 25 отзад за опашка - направо се чудя кога ще и порасне и около ушите, та да и се скрият малко поне, че много стърчат  Mr. Green.
МамаМарго, мен не ме брой в скътавките, а в несериозните мързеливки. Освен това напоследък наистина се чувствам мнооого скучна и най-вече тъпа (божеее, това нагоре ако съм го писала аз не го четете...). Много се притеснявам да започна работа - мозъка ми се е размекнал до степен прозрачен гел.....  Иначе като ми изтече платеното майчинство ще имам около 140 работни дни отпуска, та мога да не работя скоро време, но след това и гел няма да имам вече .... Може би поне ще изчакам да мине зимата, че в това студено време не е за излизане  Sick.
vst80, с тези силиконови боички така съм се запалила, че след като налепих прозорците с влакчета, камбанки и свещи, сега правя един буркан от 3 литра на ваза...Аз като ви казвам, че имам само прозрачен гел в главата да ми повярвате  hahaha Joy!!!

# 202
# 203
  • София
Добро утро!

Велмар благодаря за кафето. Hug

Тази работна сутрин ми тръгна много криво. Детето се събуди, докато се опитвах да се измъкна тихичко и се разплака сърцераздирателно. В резултат на което и аз излязох разплакана.  Cry Слизам на паркинга вече закъснявайки и  #Cussing out идиотите-съседи паркирали така умно, че ме запушили отвсякъде. 10 минути се чудих как да изляза и накрая минах през полянката, за да стигна до отсрещния паркинг. Добре че не беше много кално, а и карам Фиеста та успях да я промуша между съседната кола и едно дърво. Иначе нямаше минаване.
Мъглата е гадна, новини няма, въобще кофти неделна утрин. Wink

# 204
Добро утро и от мен.Велмар-мерси за кафенцето. Дари много е порастнала,не съм виждала татко и ,ама  ми се стори,че мнооого е почнала да прилича на теб-особенно в очите.Много е сладка-голямо момиче е вече.
Мен ме нямаше 3-4 дни и Марти и татко и пак се бяха гледали много успешно сами. Wink Иначе сме здрави и дори случайно и открих едно поникнало ръбче от предкътник.  Mr. Green Друго ново няма,аз съм супер доволна защото ми остана време да отида до ИКЕА и съм накупувала много неща за Марти,включително  и харесах скринче и гардеробче ,масичка ,столче ...и сега едно по едно ще ги взимам.
Разгледах снимките на августинчетата ни-много са сладички и красивички,ама за Калоян ми стата чак мъчно...много жално гледа на снимката с Дидка 25 .

Целувки и поздрави от нас.

# 205
  • София
Разгледах снимките на августинчетата ни-много са сладички и красивички,ама за Калоян ми стата чак мъчно...много жално гледа на снимката с Дидка 25 .

Миленка не се натъжавай миличка. Не гледа тъжно, а съсредоточено новините по Нова телевизия Joy Ще си имам отмяна в журналистическата професия със сигурност.  Wink

# 206
  • София
Привет!
Нана, честит ти аватар!  Peace Защо скри татко Мух?  Laughing
Пепър, и аз видях мъжа ти, но мислех, че той не ни е познал  Rolling Eyes и ме досрамя да заобяснявам коя съм  Crazy Странен ми стана поста ти, да. Все едно не си го писала ти.  Wink Heart Eyes Шегичка.
Иначе Ивчо се вози в количката все още. Но то е само, ако сме тръгнали някъде, където му е интересно да разглежда - примерно - до кооперативния, около спирката - да зяпа павилионите, колите, тролеите, рейсовете, кучетата, и т.н. Ако сме в градинката реве и иска да става да събира листа, фасове, камъни, чашки и т.н.  Joy по земята. И по тази причина много не го пускам сам, като кученце - държим го изкъсо на коланите - по-лесно реагираме като се наведе за някой боклук  hahaha
Ммилена, пак браво на мъжа ти!  Peace Ще го обявим за татко номер 1!  Laughing
Отивам да правя закуска на Ивчо, че още не е папкал.
До после!

# 207
  • София
Привет!

Ами да сменим малко обстановката. А и не съм им направила нова обща снимка с малък Мух.

Колкото до приза Татко №1 - веднага издигам кандидатурата на Супер Митко, защото вече 1 месец! Wink гледа Калоян Mr. Green

# 208
  • София
Привет!

Ами да сменим малко обстановката. А и не съм им направила нова обща снимка с малък Мух.

Колкото до приза Татко №1 - веднага издигам кандидатурата на Супер Митко, защото вече 1 месец! Wink гледа Калоян Mr. Green
ок  Peace
да правим номинации тогава  Joy аз моя няма да го включа, щото такова чудо не ще се случи в този живот  Confused

# 209
  • гр.София
 Добър ден!
 Елвинг,какво ни остава,освен да номинираме ...дядовците на Ивчо и София Wink
 Аз номинирам още таткото на Лори на Вст80 и на Тони на Кайли .

Вие питате за колички, а пък ние въобще не излизаме. Вчера пак бях безгласна буква,ама и да се шепне е уморително. А София се научи да се качва на един нисък сандък-скрин и гледа дълго и тъжно през прозореца.Излиза му се на детето Tired

Ембър, сигурно за Азис и Ина е ставало дума,права си.

Общи условия

Активация на акаунт