Кой на ясла, кой със мама АВГУСТинчето по-умно става!

• 10 979
  • 309
  •   1
Отговори
# 210
  • София

Елвинг,какво ни остава,освен да номинираме ...дядовците на Ивчо и София Wink

подкрепям  Laughing Mr. Green
тези дни не може да се оплачете от мен - качих снимки и от общия рд  bowuu , с 2м закъснение  Embarassed Blush Crazy

# 211
  • гр.София

тези дни не може да се оплачете от мен - качих снимки и от общия рд  bowuu , с 2м закъснение  Embarassed Blush Crazy

О-о-о!! Разчитам на Велмар за подходящи илюминации!
 Отивам да гледам.
 Забелязахте ли,че има вече 10 желаещи за среща на 16-ти?

# 212
Три пъти ура за Елфчето Hug
а чак сега виждам че среща заформяте ooooh!.Но ще се въздържа от гласуване, тъй като въобще нямам идея кога и дали въобще ще имам възможност Rolling Eyes.В крайна сметка вие като решите, аз ще с е опитам да дойда Peace
сега отивам да гледам снимките на Елвинг, 4е пускам салюти на доверие Wink, без да съм видяла резултата Laughing

# 213
  • София
 Joy Joy Joy Не очаквайте нещо кой знае какво
Давайте да се организираме за Коледното парти! Време няма, а и кой ще се наеме с тази нелека работа Rolling Eyes
който е гласувал с последната опция ме изкефи  Mr. Green  Peace

# 214
Elwing къде качи снимките ,нещо не ги намирам  newsm78
Аз също качих малко на Елица,а гледам че и Кристиана също (албума ноември)  Simple Smile

# 215
  • София
Мама Марго, в албумчето Августински първи рд са http://www.snimka.bg/album.php?album_id=173659&view=1&photo=201 , но не съм ги надписвала  Blush Предполагам, че ще разпознаете кой е обаче на тях.  Wink Ще видя новите в Ноември  Peace
Ох, сега прочетох една тема в Клюкарника за детенце, бито от психически болната си майка и много се сдухах. Като се събуди Ивчо ще видя и репортажа. Много ми е мъчно, че стават такива неща. И за пореден път се убедих, че форумът е сила.

# 216
  • Sofia
Ей, докато ме нямаше сте изписали две теми!Няма да смогна да ви изчета!
Не мога да не ви се похваля – бях една седмица с Митко в Париж и изкарах СУПЕР!  Просто съм възхитена(като изключим хората – сбирщайн от цял свят, с преобладаващи тъмни отенки) колко красив град е Париж. Абе това си е друга планета. Ох, обещавам да ви разкажа по- подробно, на не днес, че още не мога да се климатизирам. Освен забележителностите, посетих и доста магазини Mr. Green, в резултат на което Димана получи една торба дрехи.  Ще кача снимки малко по-късно.

Мимс, направо настръхнах! Всичко ще се оправи, една голяма прегръдка и от мен на Вики.
Валка, я не позволявай да ти развалят интимната вечер! Все ще измислиш нещо да разкараш свикито!
За къпането – Димана я къпем всяка вечер, а така наречената коса или казано по-точно няколкото косъма ги мия 2-3 пъти седмично. Ползвам Мустела, Бюбхен, а сега и взех душ гел-а на Клоран. Зъбите  - 2 пъти на ден – сутрин и вечер. Сега нали са наред другите два кучешки и при нас лигаването е страшно, само до обяд съм й сменила 3 пъти блузите.
Анди, ако Димана яде колкото Гого, ще се стопи за 2 дни
Само аз ли не виждам снимки с новата прическа на Дриймс?
Това с васкините пре Блу и мен ме учуди, защото и на Димана и биха Пентаксим! Ще разпитам няколко педиатъра, все пак трябва да съм сигурна!

# 217
ДОбре дошла отново Елиона Hug Ех, как ти завиждам за Париж............ Blush А щяхме да живеем там.... Sad чак ме е яд на моменти...Сега ми остава да се задоволя само с гостувания там.Ох, а като си помисля че дори от София не съм излизала от  3 месеца.... Crazy, къде съм се размечтала чак зад граница да прескоча скоро ooooh!
 За ваксините- на нас другия месец ще ни бият реимунизацията на Пентаксима Thinking. Отивам да ровя за инфо

# 218
  • Някъде там...
Ех, Елионка благородно ти завиждам за Париж Tired Чакаме снимки от там Simple Smile
Тъкмо преди малко видях Димана на снимките на Елфчето и установих , че много прилича на детенцето на една позната, големи са сладурки Heart Eyes

# 219
  • София
Добре дошла на БГ земя, Елиона! Hug И аз ви завиждам за задграничните пътувания, мен скоро няма да ме огрее, освен ако не спечелим от тотото  Rolling Eyes Wink
Много са сладки Еличка, батко й и Лени!  Heart Eyes
Велмар, я си стой тук, виж какво ни е хубаво в Сф.  Mr. Green

# 220
  • гр.София
 Не съм хич оригинална-много са хубави Лени и Еличка. И аплодисменти за дългата грива на Дария.
 Елиона,помня като слон,ще чакаме снимки от Париж Hug

Хич ме няма по въпроса с детските клубове.Каквото ви хрумне,съм ЗА. Няма ли да е простичко събиране с торта? Или искате и дядо Коледа?

# 221
  • София
Аа може и без дядо Коледа, аз така мисля. Но ако някоя мама има мерак, може да се маскира като такъв  Joy или като Снежанка. Тогава и подаръци ли ще трябва да носим  newsm78

# 222
Тази вечер за първи път Тони ще спи при баба си. И на мен ми е едно гадно. Sad  Но съм решила тази вечер да я посветя на татенцето. Heart Eyes

Как ми се иска и на мен да дойда на коледното парти, но не знам как ще съм с графика на работа. А и тогава ще е партито с колегите и няма да успея да ги съчетая.
Eliona и аз се нареждам на опашката за снимки. Hug
Еличка и Лени са страхотни госпожици. yes
blanc благодаря за номинацията за нашия тати. Наистина се справя страхотно с Тони.

Сега е време да поработя малко върху себе си. Laughing И да се разкрася.

# 223
Здравейте!
Елфче, имахме годишнина от както бяхме гаджета, да, правилно си ме разбрала. Иначе сме женени от 3 години. Хубаво изкарахме снощи на китайския, чудесно готвеха и си е друго да седнаш на спокойствие да хапнеш и да пийнеш, а не да търчиш постоянно след детето. Laughing

Велмар, Дари е пораснала и е станала още по-хубава, а каква дълга коса има, браво! Hug

Елиона, поздравления за хубавото пътуване до Париж, хубав е Париж, наистина! Ще чакаме снимки да му се насладим Grinning

Опитваме да се приспиваме с Ники, ама нещо се разигра пак #Crazy, да видим кога ще заспи, че снощи чак в 12 легна, беше в еуфория от игрите с баба си и вуйчо си Laughing

Лека вечер на всички Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 224
 Аз гласувам за номинациите на Супер Митко,и Супер дядото на Калоян,както и за мъжа на Кайли и ВСТ80.А моят го вадя от номинациите,не че не е заслужил,ама ще трябва още да се доказва  Mr. Green

Елиона-ех,от кога му се каня на Париж.......Преди години не ми дадоха виза и се бях зарекла,че кракът ми няма да стъпи в пустата Франция,ама май вече съм им простила.Чакаме да разказваш.

И ние Марти я къпем 2-3 пъти в седмицата с косата.Ползваме гелчето на Бюпхен. А с количката излизаме често-дали на пазар или разходка.Дори си мисля да купувам някаква супер лека лятна,че моята 3 в 1 ще я давам на братовчедка ми,която чака бебе през февруари-март.

Общи условия

Активация на акаунт