Кой на ясла, кой със мама АВГУСТинчето по-умно става!

• 10 968
  • 309
  •   1
Отговори
# 240
Привет!
Правя си аз разни планове да дойдем на срещата ,защото ще си правим медицински изследвания около средата на декември и ми се искаше да съчетая идването ни в София с базара и срещата,но ако е в 17 ч няма да можем да присъстваме  Confused ,защото ние ще дойдем на 15ти правим изследванията ,спим в една моя приятелка и на другия ден си тръгваме ,надявах се да е преди обед или ранния следобед ,ама нищо каквото стане  Sad Важното е да е удобно за всички ,но се надявам да се срещна на базара с vst80 на 16 ти  Hug

# 241
Здравейте  Hug
Ами аз гласувах, ама въобще нямам представа от клубовете, за това нека някой хареса един и това е , или може би, който е свободен  newsm78 За час, ми незнам - то все ще има място и време, което на някой да е неудобно. Абе в общи линии с нищо не помогнах  Embarassed Embarassed Embarassed
MamaMargo няма проблеми - ще кажеш кога и съм там  Peace За мен няма проблем да посетя няколко пъти базара, още повече, че е в Мола  Wink /татито ще получи удар  Mr. Green/.
Пепър, и аз бях така с тези боички в началото - нашарих всичките прозорци, а дори не бях бременна  Crazy - родата на мъжа ми ме обяви за тотално откачила. Най-хубавото е, че можеш да ги преместиш или махнеш лесно по всяко време, без да търкаш и миеш прозорци до забрава. А и са доста трайни  Peace и Лори много им се радва. А за количката - ми моето Лори още си се вози в нея, няма проблем, стига да не сме някъде на пазар - тогава задължително иска да обикаля и сваля всичко от закачалките  Joy А, и когато спрем някъде за по-дълго също не иска да седи в нея. Сега даже съм се замислила дали да я взимаме в Испания, че хич не ми се правят разходки с Лори на ръце  Rolling Eyes
Болничките да се оправят бързо  Praynig Hug Heart Eyes И при мен май нещата вървят на разболяване, ама дано да греша  Praynig

# 242
Нямам нищо против и преди обед да е срещата. Току що звъннах в Барбарони 3 и целият ден им е свободен. Ако искате да запиша нещо, поне вече почти всички сме ходили там и знаеме къде е, няма да губиме време в търсене  Peace.
blanc, със сигурност знам, че не ги е занесла в детската градина, защото беше събота, а и днес си е вкъщи.

# 243
  • гр.София
Току що звъннах в Барбарони 3 и целият ден им е свободен. Ако искате да запиша нещо, поне вече почти всички сме ходили там и знаеме къде е, няма да губиме време в търсене  Peace.

При положение,че никой не се наема с организацията(включително и аз),съм ЗА.
 Но ще се придвижа и до Дружба,ако решим Peace

# 244
Аз също съм съгласна, и за мен няма значение къде ще е, само незнам дали се уточни час  newsm78

# 245
  • София
Ами предвид това, което са написала досега мамите най-удачно става срещата да е от 17 часа т.е късния следобяд. За мястото - нека мамите от Люлин и въобще западно-южните райони да напишат имат ли нещо против да се обадим и в Слон Балон дали имат час. Ако пък не са съгласни нека остане Барбарони 3.

Анди   bouquet

# 246
И аз съм за късния следобед Peace Тогава Деница ще се е наспала и ще имам кола на разположение. И двата клуба не ги знам, но ако успея да дойда, ще ги намеря Hug
Между другото днес почти не мога да говоря, въпреки че не ме боли гърлото вече и не кашлям, от утре най-вероятно ще съм безмълвна Confused Децата са все така, въпреки лекарствата, поне Влади не е вдигал температура повече. Бързо оздравяване на всички болни Praynig

# 247
  • София
Всички сме болни значи  Confused Sad
Няма проблеми за клуба - важното е да се видим  Peace И на друго място да е - ОК!

# 248
Привет и от мен!  Hug
Само да кажа, че нямам претенции за мястото.  Laughing
Ако часът остане 17 няма да мога да дойда. С това мръкване в 16.30 часа незнам как ще стане. Иначе за спането все ще му разместя режима това не е проблем за нас.
Така, че аз съм ЗА преди обедна среща.  Peace
Но в крайна сметка каквото реши болшинството, то се знае че не може да се угоди на всеки.
Споко на срещата ще ми видите прическата.  Mr. Green
Пък може и да си "дръпна" един сешоар по случай случката!  Mr. Green

# 249
И аз смятам, че 17ч е удобен час, защото повечето деца ще са се наспали и ще са весели. Колкото до клуба, аз предпочитам да е на друго място, в Барбарони 3 вече няколко пъти съм ходила и ми се иска да разнообразим малко. Така че идеята за Слон-балон ми харесва, стига да е свободно за този ден и час. Е, ако повечето мами предпочитат Барбарони, ще остане за там Grinning
Аз исках да ви питам как приспивате малчовците сега? Ние се гушваме заедно на спалнята, докато заспи и после го премествам в неговото легло. А в колко часа заспиват вечер? Ники чак към 22 му се доспива, а понякога като имаме гости и до полунощ изкарва Shocked

Болничките да оздравяват скоро!  bouquet

П.С. Преди обед също е добър вариант, мисля че и така ще е удобно!

# 250
Май ще е най-добре пак да гласуваме. Ако е възможно Блу или Бубчето да пуснат анкета с предиобед или следобед, както и за клуба  Peace.
Дидка, Сашко си заспива абсолютно сам в леглото с биба в уста и си гушка една възглавница. Вечер заспива между 21,30ч-22,30ч.

# 251
Здравейте, момичета! Аз съвсем изтрещях Crazy В момента се намирам в един интернет клуб Sick(без коментар).Ама ще  се побъркам от скука сама вкъщи.Сутринта Дари влезе с бодра крачка в яслата , гушнала в едната си ръка куклата, а в другата си носеше пижамата Joy.Голяма е смешка.Изпратих бабай по направление Whistling, и сега......се 4удя къде да се дяна.Возя се из квартала и го опознавам Mr. Green.ЬЗа срещата, както казах- аз съм под голям въпрос.Но бих могла да проверя клуба на Борис( островът на съкровищата), тъй като съм му се наканила  да го посетя така или ина4е.А за часа на срещата- не може  на всички да им е удобно Peace- все пак дечицата ни са с разли4ен режим.Само знам че повечето клубове предвиждат партитата по 2 часа и началните часове в пове4ето са  на четно чиско( в смисъл- 14,16 ,18ч.....), така че проверете и това, да не станетака  че 17ч   да не може да се състои партито.
Адрианска, Дари редовно крие какво ли не под седалката на една количка за бутане с крака.Ама това е Дари все пак Thinking- не знам Боби къде би оставила халките.Дано се намерят Praynig
Хей, и стига с тия болести NaughtyОправяйте се бързо!

# 252
Добър ден! Simple Smile

Днес най-после се разреши един проблем на работа и съм толкова доволна.Камък ми падна от сърцето.  Hands Clap

Иначе ние сме добре, Вики все така я тормозят зъбки.Вчера напипах едно връхче на 4 или 5-ти зъб най-после.

Dreams, не така! Crossing Arms Simple Smile А тези които няма да могат да дойдат? Искаме снимки! Wink
Didka25, Вики заспива сама.Пу-пу! Simple Smile Слагам я в леглото, давам биба и излизам от стаята.Е, понякога се случва да мрънка и да не заспива, тогава я взимам при мен на спалнята и като заспи я премествам.Но такива случаи са рядко.А за часа - между 22:30 и 23:00, преди 22:30 часа заспиването е мисия невъзможна.В събота например откара до 23:30.
Adrianska, дано се намерят халките.Прерови местата където обикновено си играе. Thinking Вики например всичко мушка под дивана в хола.
Eliona, и аз ти завиждам най-благородно.Ще чакаме снимки.
Elwing, и аз я видях тази тема за детенцето, но тръгнахме за село и не разбрах какво се е случило.Най-лошото е, че с майка си и без нея все ще му е зле на детето. SickСега ще погледна темата.
Между другото гласувалите с последна опция май вече са двама. Simple Smile
MimSss, как е Вики?
Elen@, а ти как си?

# 253
  • София
Здравейте  Hug
Да ви кажа честно, още не съм много добре психически, имам малко проблеми, които се надявам скоро да си отидат толкова бързо, колкото се появиха. А физически ми е много зле, много по- зле от първата бременност, гадене, зверско главоболие, но се надявам скоро и това да мине.
За срещата каквото решите, ще гледам да дойдем с Марти.

# 254
  • София
За мое огромно съжаление Слон Балон отпада от състезанието. Абсолютно всички часове за 16 декември са заети  Sad Сега се обаждах по телефона. Другото ми предложение по информация на кумата ми е за Приказка без Край. За съжаление на западно-южните мами той също се намира в Гео Милев. Така че това е което засега мога да измисля.

Последна редакция: пн, 26 ное 2007, 14:46 от nana77

Общи условия

Активация на акаунт