Тръпнат ДЕКЕМВРИйчета добри- почнаха рождените им дни

• 11 323
  • 307
  •   1
Отговори
# 150
Virginity Praynig-се всичко да е наред. Ще стискам палци на 4-ти и на краката! Peace!За другите работи- просто нямам думи..
За срещата- ако е такова времето, то е ясно , че в Борисовата не става.. Най- много да минат конните полицаи да ни наритат да се прибираме в тоя студ. Joy. Ако кажете- Ская, идваме. Само кажете твърдо час, че съм пеша от Орлов мост и ако не ви хвана или, се уцелиме за 10 мин, ще бия... Joy!

# 151
Абе zizzu  ,ти верно ли пеша ще дойдеш? #Crazy

# 152
  • Варна
манипулацията ще е в Очна Болница, тука във Варна, при доц. Контрова. успяхме да се свържем с нея след 4 месеца,не знам дали писах  #Cussing out аз затова обиколих БГ , да търся друг лекар, щото не можех да се свържа с нея  Close и в крайна сметка - с връзки стана работата  Rolling Eyes вчера се видяхме и каза че е прекалено голям за да го оставим и окото ще остане мързеливо. Вярно че е много добър специалист, но е направо неоткриваема Close а ми дръпна лекция "къде сме били 4 месеца" #2gunfire, но аз си замълчах, че нали тя ще оперира...
каза че има 2 варианта, но докато не я срежат няма да се разбере кой ще бъде.
ако е капсулован, ще го махнат и толкоз! но има вариант увредените капиляри да са се разрастнали извън капсулата-към мускула на клепача и тогава ще трябва да се изреже само част а останалото-с инжекции  Confused та затова се молете с мен да е капсулован Praynig
благодаря ви за съпричастието!
снимките са страхотни! всички много са пораснали  Hug

# 153
Ще се моля baby_neutral

# 154
ох, Вержи, настръхнах, като те четях, но ще се оправи всичко, моля се и аз  Praynig . А при хомео заведе ли я все пак!?

# 155
Мале,Вержи...стискам палци Praynig

# 156
Ето ни и нас.

Това е за Магеста

# 157
Вержи дано е капсулован  Praynig
с теб сме  Hug

# 158
Вержи, стискам палци и съжалявам за всичко лошо, което ви се е случило.Ще се моля и аз всичко да мине по най-добрия начин Praynig
Ч.Р.Д. на Габриела на Афродита. Да е жива и здрава и много щастлива! newsm38

Кундурджиева мога и вас да ви взема с Митко-Миташки-юнашки Wink
Поли, благодаря ти много Hug, но аз пак със закъснение видях поканата.С радост бих се възползвала от нея, нищо, другия път, ще се присъединим. Hug
Днес водих Митко в муз.работилничка, с някои мами се видяхме за малко, добре се забавлява мъника.Сега мисля редовно да го водя, ама ще посещаваме този на Черковна, че ни е по-удобен.

# 159
Ето ни и нас.

Това е за Магеста

По какъв повод newsm78 Искам и аз Whistling

Малеее,хора,зачетох темата за ваксините. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=144101.1020
Преди няколко дни майка ми се обади и ми каза,че е гледала някакъв филм,в който някой лекари разправят за плачевните последствия от ваксините и аз се поошашках доста,та сега намерих темичката във форума и се зачетох.

# 160
Вержи,дано е капсулован  Praynig. Лора е толкова сладка- пупу, трябва най- после да й проработи късмета!
Ииииииииии-забравих рожденничката Embarassed-да е жива и здрава-малкото слънчице!
Абе zizzu  ,ти верно ли пеша ще дойдеш? #Crazy

да Sunglasses-пуст мерак и юсманлък! Е,ако някой минава с кола по пътя ни, няма да му се обидя, ако ме вземе, де Grinning
Сега разбирам за каква мъгла говорехте Shocked
Може ли за идиотите като мен, часът за срещата  в утре,моля.

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 17:53 от zizzu

# 161
ако някой се интересува от конкурс на PHILIPS за снимка на спящо бебе, ето
http://www.mamaibebe.com/index.php/www/402/бременност.мама.и.бебе/Конкурси/
наградките изглеждат доста интересни

# 162
ако някой се интересува от конкурс на PHILIPS за снимка на спящо бебе, ето
http://www.mamaibebe.com/index.php/www/402/бременност.мама.и.бебе/Конкурси/
наградките изглеждат доста интересни
Мерси за инфото Hug

# 163
Пък аз искам да ви споделя нещо, от което буквално съм бясна. Купих сапун на Джонсън с бадемово масло - бебешки. Къпя си бебата и тя като писна...леле майко УЖАС! Сапуна лют та лют. Опитах и на моите очи. Как не ги е срам тези производители? За първи купувам нещо на тях и ще е за последно. Долно, гадно и лютиво при това за БЕБЕ! Нямам думи! На такива трябва да им се отнеме правото на производтво на стоки за бебета, а и да нямат право на реклама, защото САМО ЛЪЖАТ ПОТЕНЦИАЛНИЯ ПОТРЕБИТЕЛ. Възмутена съм от дъното на душата си.

НЕ КУПУВАЙТЕ САПУНИ НА ДЖОНСЪН - ЛЮТИ СА И ДЕТЕТО ВИ ДОСТА ДЪЛГО НЯМА ДА СЕ УСПОКОИ. оЧИТЕ СЪЛЗЯТ ДОСТА ВРЕМЕ И СТАВАТ ПОДУТИ И ЧЕРВЕНИ. ДЖОНСЪН ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е ЗА БЕБЕТА, НИЩО ЧЕ ТАКА ТВЪРДЯТ newsm78 #Crazy

КОЙ ЛИ ИМ ДАВА ЛИЦЕНЗ???????????????????

# 164
Съжалявам много за случилото се, dinka, миличкото ти дете. За Джонсън още в родилното ни предупредиха да не взимаме нищо. Обаче искам да ви кажа, че това, което продават - от всички марки! - в милата ни родина е съвсем различно от това, което се продава в страните-износителки. Не знам чия е вината, но може и съвсем да не са оригинални тези джонсън...
На твое място бих си запазила продукта и бих подала оплакване във Федерацията на потребителите, имат и онлайн версия за жалби, откъдето ще ти върнат вх. номер след няколко дни и ще проследят веригата, от вноса до доставката.

Общи условия

Активация на акаунт