Отговори
# 180
Явно си е до дете, на Анжела не и идват чак такива бели на акъла, като да чопли в контактите , примерно.
Не съм заключила шкафовете, но тя и не бърка вътре.

# 181

Да ви почерпя, днес малкият племенник става на 12 години. Макар, че сутринта така ни ядоса  Close АКо не съм казвала - супер разглезен е, той е дете, отгледано от свекърва ми и си личи отвсякъде  ooooh! Яде само картофи (и то пържени), шоколад и намазана филия с масло, което трябва да е точно 10 секунди разтопено в микровълновата фурна  Close Twisted Evil Плодове и зеленчуци не яде, защото баба му така го е научила  ooooh! Та...каквото си поиска става и се купува и за този рожден ден си поискал не знам си какъв GSM за 400 лв, предния беше за 500 лв - април 2006та...в неделя дойде, отвори вратата и каза - искам sound карта за РСто..ама не от най-евтините  Close Twisted Evil Ми хубавите са над 100 лв бре  #2gunfire Та му взехме една и тази сутрин само я отвори и каза - ааа, такава ли  Tired ...  ooooh! ooooh! ooooh! Без коментар  Confused

Красе, Джинджър е права за тестисите, имам много близък човек, който е опериран късно (разбирай 5-6та годинка) и сега не може да има деца, защото те се увреждат от телесната температура, затова колкото по-рано толкова по-голям шанс има всичко да е ОК  Peace
Енви, напълно съм съгласна, че не трябва да се заключват и да се учат отсега, и аз съм на този принцип  Peace Ще липсваш ей   bouquet

# 182
  • Русе
Привет,
Ей, един ден ме няма и тук супер интересни и актуални теми се заформили. Grinning
Точно снощи за пръв път плеснах Диди по дупендъра, ама така че да я заболи  Rolling Eyes. Явно сериозно ги е треснал бебешкият пубертет нашите априлчета, че и белите и номерата им са все еднакви.
Та, снощи го отнесоха и двамата  Twisted Evil - в последно време ги приспивам заедно и настава пълна вакханалия - то, скачане по леглата, катерене по раклата и масата, боричкане, хилотене и пр. #Crazy. Просто не издържах и ги нашляпах подред, след което им обърнах гръб и ги оставих ревящи да се приспиват сами.  Naughty

И за мен, сложното е, да внимавам кога и как се разправям с провинилия се, в присъствието на другия - особено като се има предвид, че единият е в пъти по-палав, а аз не искам да му се насажда ореол на "черната овца", "по-големия, който трябва да отстъпва" и пр. Понякога дори умишлено преекспонирам "белите" на Диди за пред Преслав. Thinking
Мамите с 2 знаят, как в даден момент, една играчка/обект става най-желаното нещо на света и от двамата, и че няма как от всичко да има по 2. Да не казавам как обърнах целия град да намеря едно бяло пластмасово столче със зайче на облегалката (каквото съм купувала преди 3 години), за да имаме 2 еднакви, и как се оказа, че все пак има минимални разлики  Crazy, (които, слава богу, само Преслав забелязва засега  Praynig ). Ей, такива ми ти работи... Mr. Green
Много още работи исках да коментирам, ама... Абе, хич не съм спокоен родител, но изгежда доста успешно прилагам "таймаут"... Сега ако може някой да ме свтне какво е "Отразяването" Sunglasses.

Стискам палци на Валката, всичко да мине гладко, и без много тревоги за мама. Praynig Вярно, че е елементарна операция, но и двете ми деца са минали през козметични такива с пълна упойка, та мога да разбера. Hug

Успех и на новото попълнение в ясленските редици - Пламен! Grinning

# 183
Привет  Hug
Добре дошла отново на Елима   bouquet
Днес при нас е толкова топло и слънчево  Whistling излезнахме на разходна в парка и моето диване се отъркаля на пълзалката, а там имаше локва и като се намокри се прибрахме, вместо да се разхождаме в последните хубави дни  Crossing Arms
Ренка, може ли един чук и на мен и аз да дойда да разгледам на майка ти сервизите  Mr. Green
Гале, стискаме палци, ама не разбрах за какво  newsm78
Мимка, имаш късмет значи  Mr. Green айде да си ги разменим за един ден искаш ли  Laughing

# 184
Гале,  Praynig!

Смини,  Hug!

Иленка, как само те разбирам!  Peace Понякога Пепи настоява, че той е правият, и е така, а аз внушавам, че поравно са виновни. Rolling Eyes

Отивам, да си забирам децата от ДЯ и ДГ.

# 185
Renkata Ние бяхме на оперативна интервенция когато малкия беше на 9 месеца!
Обрязахме го по медицински а и религиозни ричини!
Ами в 9 сутринта отидох в болницата трябваше да е жаден, това беше проблем, но дойде анестезиолога в 10, удари му упойката и беше гадна картинка как заспива,но аз бях подготвена, след 10 минути ми го върнаха обвит с болнични чершафи!
След около 30 мин, започна да се събужда и да хленчи, хем плаче хем заспива, и така близо 2 часа, ту се будеше ту заспиваше!на следващия ден беше игрив и не можех да го спра на 3тия ден сутринта ни изписаха, никаква болка не усети и се радвам че мина докато е малък!
Стискам палци всичко да мине добре!Все пак мъже ще стават тези мамини сладки палави момчета!
Докато пишех моя послушен син извади всичките си дрехи от шкафа и ги напъха в коша за пране! #Crazy newsm78
сега отивам да подреждам шкафове! Joy

# 186
  • София
МОМИЧЕТА ДНЕС СИ ВЗЕХ ИЗПИТА! ВЕЧЕ СЪМ АСИСТЕНТ В КАТЕДРА ЕКОЛОГИЯ КЪМ СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ! ТОЛКОВА СЪМ ЩАСТЛИВА!

Довечера ще изчета всичко. Ренка, какво стана с Валката?

# 187
  • Русе
ramama, браво и честито!  bouquet

Смини, да ви е жив и здрав "отворения" племеник, и по-скромно да го раздава! Wink

енви, много ще липсваш  Sad Hug- обещай да се разписваш поне веднъж на ден или през ден! Blush И какви 2 последни свободни дни до пенсия?  Crazy - нали ще има отпуски, ваканции  Grinning

Гале, стискаме ние, ама за какво...? Mr. Green

Ох, много се посмях на изказването на роди  Joy- "Вече съм с ХР". Първо си помислих, че е с нов мъж с инициали "ХР", ама викам си, не може чак толкоз да не ни е осведомила за новата си любов Crazy. После си помислих: може да не са имали брак и чак сега да си е сменила фамилията (на Христова, да речем #Silly)...И чак като прочетох следващото изречение, разбрах че говори за ХиксПе  hahaha (пък уж трябва да съм професионално изкривена  Blush)

# 188
  • София
Рамама, честито! Голямо постижение си е това  bouquet

Аз определено в работата имам повече време за форума, отколкото от вкъщи.

Честито на племенника на Смини.
Соня пък нещо не обича картофи - нито пържени, нито печени, нито пюре. Хапва по малко, но не и харесват. А пък аз мога да ги ям във всякаква форма Embarassed

# 189
  • София
Леле, Рамама, колко престижно звучи!
Успех!

Добре дошла на новата мама!

Да си призная - пристрастила съм си към Уентуърд Милър след като скоростно изгледахме 2 сезона! Ужас! Сега ровя и търся филми, в които е участвал!

# 190
Ралиии, честитооооо  newsm44 Много се радвам за теб!

# 191
Ренка, почти съм сигурна , че сте ходили при Мирчев, нали?
На кръстовището на пазара, блока точно срещу пожарната, само че от другата му страна – там е детският клуб – Тигър. Готин е, но доста малък. Една стая с три масички за родителите да си поръчаш нещо и една стая за игра, но става. Много е хубаво когато е топло , отвън са направили люлки , пързалка , голям пясъчник, купища играчки изнасят и не се плаща, само каквото си консумираш. Вътре цените са като навсякъде – 3 лв. за час.

Енви, успех и гледай да се включваш честичко.

Гале, Ема има лигавник , които се завива нагоре в края и там пада храната, супер попадение ми е той. Въпреки че тя се храни на столче, нищо не излиза от него. Не ми е обаче купен от тук, но съм виждала подобни, само че пластмасови, а моят е гумен и само го забърсвам после с една кърпичка. Преди имаше пластмасов , но не го търпеше на врата си.

Трети ден без биберона – най- тежък – цял ден го търси, но няма връщане назад. Това за отчет.

Ремама, браво!!!

Смин, да е жив и здрав тоя сладур, ще ме умори  Joy .

# 192
Бях писала сутринта но ми се скапа нета, сега не ми се пиШе вси4ко на ново  ooooh!
Милена е със стомаШен вирус, не е болка zа умиране, от сноЩи няма диария, но има малко Т°. Педито каzа 4е при мънинките един такъв вирус не продължава само ден, два както при нас, ами до седмица  ooooh!  Ина4е е добре, даже послуШна  Wink  но откаzва манджа. Ще я караме на сухари и ориzовки май  Wink

# 193
  • София
Ох, дано Миленка да се оправи бързо!

Толкова ви благодаря за честитките, аз се напих, едвам пиша! От август месец уча за този изпит. Вчера не бях на себе си от притеснение. А днес през цялото време треперих.    bouquet

Наде, толкова ти благодаря!   Heart Eyes

# 194
  • Boston, MA
Рамама, честито!

Ренка, стискам палци за операцията! Сега сигурна ли е диагнозата за АД? И какво ще става с упойката?

Ето клип от джуджето в Бермуда, качвам и снимките след малко:

http://youtube.com/watch?v=nqMvc1XcWI8

Татянка, оправяйте се!

Общи условия

Активация на акаунт