Не съм заключила шкафовете, но тя и не бърка вътре.

АКо не съм казвала - супер разглезен е, той е дете, отгледано от свекърва ми и си личи отвсякъде
Яде само картофи (и то пържени), шоколад и намазана филия с масло, което трябва да е точно 10 секунди разтопено в микровълновата фурна
Та...каквото си поиска става и се купува и за този рожден ден си поискал не знам си какъв GSM за 400 лв, предния беше за 500 лв - април 2006та...в неделя дойде, отвори вратата и каза - искам sound карта за РСто..ама не от най-евтините
Та му взехме една и тази сутрин само я отвори и каза - ааа, такава ли
...
Без коментар 
Ще липсваш ей

. Просто не издържах и ги нашляпах подред, след което им обърнах гръб и ги оставих ревящи да се приспиват сами. 

, (които, слава богу, само Преслав забелязва засега
). Ей, такива ми ти работи...
.
Вярно, че е елементарна операция, но и двете ми деца са минали през козметични такива с пълна упойка, та мога да разбера. 

излезнахме на разходна в парка и моето диване се отъркаля на пълзалката, а там имаше локва и като се намокри се прибрахме, вместо да се разхождаме в последните хубави дни 

- обещай да се разписваш поне веднъж на ден или през ден!
И какви 2 последни свободни дни до пенсия?
- нали ще има отпуски, ваканции 
- "Вече съм с ХР". Първо си помислих, че е с нов мъж с инициали "ХР", ама викам си, не може чак толкоз да не ни е осведомила за новата си любов
. После си помислих: може да не са имали брак и чак сега да си е сменила фамилията (на Христова, да речем
)...И чак като прочетох следващото изречение, разбрах че говори за ХиксПе
(пък уж трябва да съм професионално изкривена
)
.
Ина4е е добре, даже послуШна
но откаzва манджа. Ще я караме на сухари и ориzовки май
Препоръчани теми