Отговори
# 195
Палцестискането беше, че кандидатсвах за една работа, но първо ме застреляха с това че няма фонетична на компютъра, а само БДС, а после и със задачата, която беше абсолютно специфична за дадената сфера, т.е. целия конкунрс е просто за някой вътрешен явно. Та първия ми провал на интервю, но всяко зло за добро. Не се отчайвам лесно.

Рамама, честито! Още по-големи успехи занапред.

Татянка, да се оправяте бързо.

Току що Димитрина си пийна от афтършейва на чичо й. Ставам, ох, много хубаво мирише.

# 196
Рамама, честито!   bouquet Още покорени научни върхове! Peace

Бубка, много сладък Дани - хем гони делфина, хем бяга от него! Heart Eyes
Ммммм, и море/океан!!! Whistling

Татянка, бързо възстановяване на Миленка! Hug

Гале, естествено, че няма лесно, да се отчайваш - Априлка си! Wink

Тина, браво за биберона!  Peace Аз още нямам кураж, да отучваме палеца. Rolling Eyes

Иленка, да, ще има почивки, но никога няма, да съм до такава степен изключила от работа и стрес. Здраве да е! Peace

# 197
Рамама ,честито от мен,давай все така напред!  bouquet

Бубка,Дани е страхотен,а плажчето романтично. Peace

Гале,никакво отчайване,ще пробваш другаде,всяко зло за добро. newsm10

Момичета,аз много се разболях,от къде ме напипа този вирус не знам.Че и децата сополиви-ужас. ooooh! Tired

# 198
  • 2 етажа над тавана
Бърз отчет в края на тежък за мен ден.

Рали, честито! Голямо постижение!!!  bouquet

Гале - всяко зло за добро! Peace

Татянка, бързо възстановяване на Миленка! Hug

Тинка, браво за бибата, при нас още не виждам това да стане Tired

Бубе, много е сладък бубанчо - и много пораснал. Типично по детски тича след делфина и бяга от вълните като го подгонят, напълни ми душата! И благородно ви завидях за топването в моренцето Wink

Енви , определено ще липсваш!!! Hug Надничай чат-пат все пак Wink

Така - колкото до мен - днес бях на нефролог - и както си и мислех, се оказа, че десния ми бъбрек е изпълнен с песъчинки и камъче от 5 мм, сега имам едни билкови илачи да пия в близките месеци и много горнобанска вода. Надявам се бързо да ги изчистя, че болката на моменти вече не се търпи, както е и днес всъщност Tired
На всичко отгоре се и намръзнах да чакам рейсовете по 40 мин. във всяка посока, а и утре го дават да вали, а аз трябва да отида до ДжПи-то. Стискайте палци поне до обяд да задържи без дъжд Praynig

Отлитам с пожелания за лека нощ към всички.

# 199
  • Boston, MA
Гале, съжалявам, че не е станало. Но наистина, всяко зло за добро.

Айде снимки, прекалено много са, да не ви отегчавам, ще пусна избрани няколко:

Изглед от хотела: http://travel.webshots.com/photo/2035741580011233688iNmeyb
Шарени фонтани, почти като пловдивските: http://travel.webshots.com/photo/2897002170011233688DzGIsX
Океанът е топъл: http://travel.webshots.com/photo/2753163120011233688enprWY
Пясъкът е розов: http://travel.webshots.com/photo/2394944700011233688IGQdtU
На големия плаж: http://travel.webshots.com/photo/2265790400011233688ERjHMN
Сок на басейна: http://travel.webshots.com/photo/2859496050011233688iYnffc
Къщи в пастелни тонове и мама ме гуши: http://travel.webshots.com/photo/2787017610011233688edFRbq
Изглед от лодка: http://travel.webshots.com/photo/2963015120011233688ksHzTg
Отивам за хот дог: http://travel.webshots.com/photo/2125531950011233688VxNKMU

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 22:56 от Бубка

# 200
Бабъл, много неприятно това с камъка и аз си произвеждам от време на време в десния бъбрек. Пия билки на Ламбрев.
Ох, искам и аз на океана, малчо е много сладък.

# 201
Здравейте!

Ренка стискаме му палци за пишока на Валката!

Мирелка незнам от коя лотария ти се е паднала тая кротка щерка...
Теди е едно към едно като Емчо на Рачето-нали са и на една дата. Като тазманийски дявол е всичко помита след себе си.

Рамама честито!

Иленка нямаш си на идея как му се радвам на ХР-то.Че и рутъра си оправих-цял гений съм направо.

Смини , ЧРД на племенника!

Енви, успех в работата и да пишеш!

Татянка дано бързо и леко да мине тоя вирус...

Гале, гледай напред и към по-добро предложение! И с тоя автършейв ме разбихте Mr. Green

Тина, няма отказване особено щом си го търси не се предавай на кривенето и.

Бабълче, то тия песъчинки яко болят май така съм чувала.Дано ти се размине и ги изхвърлиш.

Нищо ново при нас- утре ще идем на преглед с Теди да го види педката и да каже става ли за ясла понеделник. но май не ми се струва съвсем ОК. А трябва да се оправя и пак в боя.

Чухте ли по новините за натровените деца в градината-сви ми се сърцето. Най-страшното е, че явно са имали доста време без надзор. И като си помисля, че сигурно не е само там така...

Хайде лека нощ. Ще ми гръмне главата-пренаписах се за ве4ерта Mr. Green Heart Eyes Hug

# 202
  • София
Браво, Рамама!!!  smile3501
Сминс, честито на малкия пакостливец!  Grinning

Ееех, Бубка, Бубка... Ако чуеш силни гърмежи, да знаеш, че сме ние и се пръскаме от завист!  Wink

Ренка, почти съм сигурна , че сте ходили при Мирчев, нали?
Как позна?  Mr. Green Да не би репертоара му да е един и същ за пред всички?! Че по начина, по който описваше атопичните деца, ми се стори, че някъде към 99% от децата ще се впишат в тея редици.  Mr. Green Ама голям пич ми се видя, Пепи каза, че е трябвало да му платим и за хороскопа, който почти ни направи.  Laughing
Т.е. тоя "Тигър" е в блока с денонощната аптека, така ли?

Бубка, с упойките няма да имаме проблем - от 30 и кусур медикамента имаше слаба реакция само към 3. А за АД-то все още съм много скептична, ама знае ли се!  Thinking

Бързо възстановяване на Миленка и на Бабъл!  Hug
И Вальо днес се пробва да се подрисква, ама го натъпках със сок от шипки и се надявам утре да няма изцепки.

Галенце, нещата ще си дойдат на мястото!  Peace

Ей, Тина и аз съм го замислила това с бибата и мисля до края на годината да сме го приключили тоя етап, само да видим и бибанчо какво мисли по въпроса.  Party

Мале, Енви, то не остана - само 3 дена още... И да не вземеш да зачезнеш безследно, чеее...  Naughty

Хайде, лека!

# 203
Ооо, Бубко, Дани е прекрасен, чудни снимки  Grinning

Рали, поздравявам те за това постижение, голям успех е  Hug Hug Hug

Бабълка, да ти минават бързо болежките  Hug. И на Миленка също  Hug И Стасик да не притеснява повече така майка си  Hug

Вени, то как да не се пристрасти човек към него.... Flutter

Какво направих с яслата -  започнах да търся покрай нас, отидох в най-близката ясла и от там директорката ми каза още на следващия ден да подавам молба. Нямало такива неща като подаване само през януари и приемане чак септември. Подадох молбата, поразгледах яслата, сега чакам да я приемат. Може да бъде след седмица, месец....чакаме. Стана много по-лесно, отколкото си мислех аз. Малко се вълнувам, като подадох молбата  и ми стана тъжно, не знам Яна как ще се чувства....да не ви се оплаквам. Но така ще е по-добре - не искам баба й после да натяква как ми е гледала детето. А и аз ще мога да започна да търся работа на пълен работен ден.

Яна пък днес се разби страшно устата. Лошо ми стана като я видях. От няколко дена се върти по цял ден, става и започва в кръг, и после започва да се бута и да залита  Crazy Crazy Crazy Такива са й игрите на нея. Качва се на дивана и скача на земята, нищо че не може и все се удря. Дивачка Crazy

Кажете ми, който знае, как е Филипа, липсва ми  Confused защо не пише?

# 204
Добро утро.
Рамама, браво и честито за хубавата работа.
Бабълче, много лоша работа това с бъбреците. Пий си билките и дано бързо ти се размине.
Бубке, страхотно сте си изкарали като гледам хубавите снимки Simple Smile
А аз да ви разкажа за втория ден на Пламен на ясла. Вчера отидох на работа и оставих баща му да се оправя с него. Та това ще е преразказ Simple Smile Като го завел уж не плакал. Всичко спокойно било, обаче като го взела лелята и започнал да плаче за майка си. Като отишъл да го взема бил целия червен, със сополи и голяма цицина на челото. Той тамън спрял да плаче и да вземе да се цапне в някакъв шкаф и айде пак на нова сметка започнал да плаче. Лелите започнали да се извиняват, че за секунда станало и не са успели да реагират. Кво да им се сърдя като и вкъщи непрекъснато пада и се удря. Обаче като ми разправи мъжа ми какво са му дали за обед и леко се озадачих. Менюто е било - пилешка супа, кренвирш с варени картофи и зеле с моркови. Обаче като чух десерта и щях да падна - лимонов сок със захар. След този сок сега очаквам 2-3 дни Пламен да е със запек Simple Smile
Днес също ще оставя баща му да го заведе, но после и аз ще отида да го вземем, че да чуя какво ще кажат госпожите.
Хайде лек и усмихнат ден на всички.

# 205
Добро утро! Пия кафе без дете Simple Smile

Кате, нямате ли изнесено на табло менюто за цялата седмица. При нас го има и се ориентирам какво яде за да не го повтарям вечер и аз. Ама това и мен ме разби с тези кренвирши и лимонов сок.

Бубка, браво за почивката, разгледах и другите снимки. Прекрасно място.

Нуничка, поздравления за яслата, обаче да знаеш, че зора сега започва.

Как го правите това с бибата незнам - само да не й я дам, особено като си ляга вечер, и започват писъци, ревове, тръшкане. И само вика:"БибИ, Биби", но на яслата казаха, че ще й я махнат още малко. Големи са оптимисти. Най-лошото е,че там има и други деца и тя като гледа и се сеща и за нейната.

# 206
  • Русе
Бубеее, страхотни снимки и прекрасно място! Да имаше начин да ме осиновите... Wink

Кате, и аз имам възражения спрямо кремвиршите, както и филиите с пастет и лютеница.  Close Но лимоновият сок (ако е прясно изцеден) ми се вижда добро попадение - при нас не предлагат такъв "коктейл". Thinking Точно вчера пък, с мъжа ми се възмущавахме на филиите с шоколад в ДГ на Преслав  Sick, да не говорим за близалките, с които черпят рождениците. ooooh!

Миленка бързо да се отърве от вируса, а Бабълчето от песъчинките! Praynig

Уф, да видим догодина, като ни свършат майчинствата и всички сме "в матрицата" Wink, как ще почнем масово да липсваме...  Sad

# 207
  • София
Здравейте!

Тина, браво за биберона. Не знам как ще стане нашето отучване Tired

Бубка, страхотна почивка и снимки.

Нуни, супер за яслата.
И аз съм пак с ясленски вълнения. Вчера ми се обадиха от една ясла, където бях подала молба май месец. Казаха, че имат свободно място и звънят на резервите по списъка. Ние си имаме ясла за напролет, но тази ми е много по удобна и много искам да тръгне там. та в понеделник ще ходя при директорката да говорим. Тъкмо ми стана спокойно и Соня свикна при свекитата и хич не ми се минава пак през ревовете сутрин и нощем, но няма как.

Днес е петък!!! Heart Eyes

# 208
Блазе ви за яслите. Аз съм в Люлин и ми казаха, че приемат молби само след Нова година. Дано да го вземат.

# 209
Бубка, много са хубави снимките.

Нуни, дано стане бързо за яслата. И аз така предполагам , че в повечето имат места, защото все някое дете е отпаднало.

Бабъл, наистина на Ламбрев са много добри билките, и както са ти казали – много течности.

Галя, и Ема не заспиваше без биба, та напоследък искаше и двете, едната не и стигаше и за мен това вече преля чашата. Реших да пробвам , като имате предвид , че и четирите кучешки са тръгнали , но въпреки това не ми се чакаше. Продупчих я с една ножица и я давам, но тя не я иска така и я хвърля. На моменти ми се иска да й я дам здравата, защото много мрънка и трудно заспива, но да се надяваме , че този период ще мине.

Ренка, вярно че е пич, но мен така ме стресна, особено с това да не ходи на градини и да си я гледам вкъщи до 6 години. След като разпитах , се оказа , че на всички майки в квартала, които са ходили при него , това разправя.  А Тигърът е точно в тоя блок, на гърба на аптеката.

Общи условия

Активация на акаунт