Рамама, честито! Още по-големи успехи занапред.
Татянка, да се оправяте бързо.
Току що Димитрина си пийна от афтършейва на чичо й. Ставам, ох, много хубаво мирише.
Още покорени научни върхове! 

Аз още нямам кураж, да отучваме палеца.

Надничай чат-пат все пак 

. И на Миленка също
И Стасик да не притеснява повече така майка си

Такива са й игрите на нея. Качва се на дивана и скача на земята, нищо че не може и все се удря. Дивачка 

Като го завел уж не плакал. Всичко спокойно било, обаче като го взела лелята и започнал да плаче за майка си. Като отишъл да го взема бил целия червен, със сополи и голяма цицина на челото. Той тамън спрял да плаче и да вземе да се цапне в някакъв шкаф и айде пак на нова сметка започнал да плаче. Лелите започнали да се извиняват, че за секунда станало и не са успели да реагират. Кво да им се сърдя като и вкъщи непрекъснато пада и се удря. Обаче като ми разправи мъжа ми какво са му дали за обед и леко се озадачих. Менюто е било - пилешка супа, кренвирш с варени картофи и зеле с моркови. Обаче като чух десерта и щях да падна - лимонов сок със захар. След този сок сега очаквам 2-3 дни Пламен да е със запек 

Но лимоновият сок (ако е прясно изцеден) ми се вижда добро попадение - при нас не предлагат такъв "коктейл".
Точно вчера пък, с мъжа ми се възмущавахме на филиите с шоколад в ДГ на Преслав
, да не говорим за близалките, с които черпят рождениците. 

, как ще почнем масово да липсваме...

Препоръчани теми