Отговори
# 15
  • София
Нищо не правя и ми личи! Embarassed Вече съм 2+ към летните си кила, от които не успях да сваля двете излишни! Демек съм вече 4+ излишни!

# 16
  • София
Пастели, скоро няма да види, защото Емо драска наред с каквото докопа.
Спорта ми е най-болната тема, защото преди да се омъжа бях състезател и водех страшно енергичен живот. Сега затворена в нас само се плаша от огледалото. Движението много ми липсва. В нас съм като закотвена - колкото и да се движа то е в 50кв.м сред мебелите. Затова взех кростренажора да си пораздвижвам кокалите и барем сваля някой от прекалено многото си килограми. Но... Моето чааве е голям фен на степера и като ме види покекната се нади и той с мен и прецаква всяка идея за тренировка. Понякога успявам пообед да потренирам, но... много нередовно. Понякое време успях да навия мъжа ми да ходя да тропкам хорца (с Ренката), но 19:00 часа е прекалено рано за Косе. Рядко успява да си дойде навреме за да отида. А няма на кого да оставя Емо... Мисля, че като тръгне на ясла ще имам повече време за спорт. Поне мога пеша да ходя до работа. Има няма час до там.
Шейна, ще вземем, че по Витоша вече има сняг. Утре ще видя как ще е горе.

Пропуснах да поздравя мама Надя28  newsm18  welcome  newsm18

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 21:47 от ra4e

# 17
Нямам воля за спортуване  Blush - ходих на тае бо, но спрях. Сега ходя много пеша, а и у нас има толкова много за чистене и оправяне, че постоянно съм в движение.

Пастели, не. Не ги искам, представям си как новата ни къща ще бъде омазана за отрицателно време Laughing

# 18
  • софия
и аз да се отбележа в новата тема...толкова го мразя това `запис` Sick

Рая има пастели и рисува с тях в блокчето за рисуване само Laughing още не се е усетила да драска на други места...
за спорта...замислила съм на йога да ходя...до нас има спортна зала...дет са вика точно под дирника ми  Laughing ама...само намерение е засега

# 19
Пастели и аз скоро не мисля да взимам, засега мисля да рисува на магическата дъска и ако всичко е наред скоро може да рисува и с Аква Дудъл Wink

Спорт и аз напоследък освен ходене нищо не правя друго, преди всяка вечер правех упражнения на степера, но напоследък не ми остава време ... като свърша работа тичам за Кало, после у дома кое по напред .. и докато се обърна то станало 12 часа и хайде в леглото ...

# 20
  • Добрич
Добър вечер и от мен Hug

Отдавна не съм се включвала  Embarassed, но ще се постарая по-честичко да влизам , да чета и да пиша Peace

Честито мили майчета за новите попълнения във вашите семействааа! Много здраве и щастие ви желая!

Пастели, моливи и т.н. всичко се докопва от кака му, но на пролет задължително трябва да боядисваме Laughing

За спорт нямам време, а килограмите са ми болна тема Embarassed

Хайде лека вечер от мен

# 21
Пастели не съм копувала, но като докопа химикалката ми надраска, вече стената и само ме води да ми го показва  hahaha
И аз като Надето  Blush, но вече си върнах старите килограми та не се притеснявам вече  Peace

# 22
Ооо, здравейте пак!
Аз съм на мнение, че който слаб си е бил, слаб ще си бъде. И обратното. Хайде да си обясняваме, че красотата не е само в килограмите  Animal Pig
Търся си някъде местенце за танци, ако някоя от вас иска да се запишем на латино, нека ми свирка! Whistling Или някакво друго движение, важното е да не се натоварвам много, т.е. нещо леко и приятно да бъде.

Тони обича да драска, трябва да купя моливи, че редовно докопва флумастери и е опасно на новите ни бели тапети Rolling Eyes

Рамама, какво да се обиждам? Mr. GreenЧе за мен Илайжа Ууд си е много красив, дреме ми колко е висок, важното е красиви нос и очи да има Joy

Танче, и аз чух че й говориш на немски. Не е ли по-добре за нея и майчин език да овладява от малка? Може да е с акцент, но й е майчин все пак... Peace

# 23
  • 2 етажа над тавана
Аз само набързо да се отчета по темите и бягам да лягам  Rolling Eyes

Пастели скоро не мисля да взимам - Маги и сега се опитва да драска с химикалката от магнитната дъска по всичко, представям си ако беше пищеща какво чудо щеше да е. А пък иначе като иска да драска - тренира при леля й - с моливи, маркери, химикалки, но тук - не. Crossing Arms

Спорта и така ми е достатъчен - повечето от вас знаят как тичам по Маги. С времето нещата даже се влошават Whistling Ходи ми се на спорт - нещо от типа на тае бо, или да тропкам хорце и аз, ама ей така за удоволствие, не за смъкване на килограми. Но това в близко време не го виждам да стане, а и малко здравословни причини не ми позволяват да го правя много активно.
Съгласна съм с Аги - не е само въпрос на спортуване, и гените си казват думата все пак.

Шейна не знам дали ще взимаме, а и това, което гледах по магазините хич не ми хареса - все паянтови и несигурни ми се струват.

И понеже съм заплес - да не забравя пак - добре дошла на новата мама Надя welcome

Маги милата мноооооооооооого зле приема вече третирането на носа със Стеримар и бърсането с кърпичка, борбата е безмилостно жестока, но все пак - за нейно добро го правя. Tired  Засега на моменти поне дава с помпичката малко да дърпам, но не всеки път. Най-криво й е като иска да суче и не може да диша. Sad

Бягам да попрочета още 1-2 неща и да полягам.

Приятни почивни дни, момичета!
Ние ако имаме късмет ще се разходим до Витоша или някъде, където няма мъгла, а пък в неделя ще ходим на Благотворителния базар на Международния женски клеб в Експо центъра. Това поне е сигурно - имам купени билети вече, така че нямам причина да не отида. Grinning

# 24
  • София
Пастели имаме да, много са му вкусни.  Mr. Green С моливите по ни се получават рисунките, ама с тая страст да завира всичко в устата, винаги зъбите са му най-боядисани. На мен не ми е проблем, че ще драска навсякъде, вече всичко прежалих, нищо че ремонта го правихме точно преди да се роди разрушителя. Тапетите са ни толкова яко накъсани, че малко рисунки само може да придадат още по-арт изглед на къщурката ни.

Спортът
е хубаво нещо дааа! Ама всеки път като седна в пицарийката и ги видя отсреща хората как се гърчат във фитнеса и се радвам, че съм от "другата страна"  Mr. Green Много психарско да си направиш фитнеса с/у пицария.  newsm78
Иначе гледам да ходя редовно на народни танци, ама за зимата си трябва и нещо допълнително, че не се гоним по цял ден навън и има опасност фигурата да стане по-мащабна.  Crazy

Аз пък бях цяла седмица с гърлобол и тая вечер ми изчезна гласа. Няма по-гадно нещо за една жена от това да не може да се скара при нужда  Twisted Evil

Утре ли ще изписват Юлчето и Дани?

Хайде, лека!  smile3524

# 25
  • София
Добро утро!
Хайде кафенцето:

Много ми е зле, хремата ме тръшна с пълна сила, а нямам и глас, Пепи е на работа, малкия руши...  #Cussing out

# 26
  • Русе
Добро утро!
...
Аз пък бях цяла седмица с гърлобол и тая вечер ми изчезна гласа. Няма по-гадно нещо за една жена от това да не може да се скара при нужда  Twisted Evil
...
Така е... Joy Joy Joy

И на Диди са и много вкусни пастелите на баткото, затуй съм ги укрила, да не говорим, че още има следи от перманентния маркер по тялото и дрехите Crazy, затова - само моливи засега. Naughty

Спорт - щях да пиша, че съм се наспортувала на млади години и сега бера плодовете, ама Аги е права - генът си е ген, иначе любовта ми към бекона и пържолите щеше да е довела до потресаващи резултати, добре че колитът ме озаптява. Sick Точно до блока ни има женски фитнес, ама и аз си оставам с мераците засега...  Rolling Eyes

Нуни, честито новодомство! Да си напълните къщата с много уют и любов!  bouquet

Филипкееееееее, къде си се окопала? Драсни два реда...да не направиш някой сюрприз! Naughty Hug

# 27
Добро утро! Честито на именниците! Няма ли да свършва тая мъгла, че ми омръзна! Извеждате ли децата в мъглата?

# 28
Здравйете, майчета!
Отдавна не съм писала, но ви чета Wink
Черпя ви за именния ден на моето слънчице

# 29
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!  Hug

Аги, моя приятелка от миналата седмица ходи на народни танци. Интересува ли те? Може да отидем някой път заедно.

Нуни, много щастливи моменти в новия дом!

Ренка бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт