Милена е добре
Няма диария, няма Т, играе си
СноЩи или по скоро таzи сутрин (6.30 4) имахме оба4е друг екШън. Събуждам се, 4увайки страхотен рев. Отивам при нея, тя стои права в леглото и реве ужасно. Вzех я да я гуШкам и успокоявам, но не, реве, блъска ме, ужас. 30 минути, ако не и пове4е, не можах да я успокоя
Бях 4ела zа някакъв павор ноктурнис, ако не мелъже паметта, някакъв ноЩен страх след 18тия месец, децата се събуждат и родителите не могат да ги успокояват, все едно децата не ги виждат и 4уват, дали не е това?
Някой друг с такъв проблем? Ели, лекувай се, Шега не бива
Кате, Иленке, и аz давам кремвирШи на Милена, много оби4а. Всяка седмица го яде ве4ерта
Ренка, я кажи как се харектериzират децата с АД
Нали и Милена е с такава диагноzа. Да не кажа голяма дума, оба4е е на път да го иzрастне. Отдаааавна (от пролетта) не е имала екzеми и педито миналата седмица беШе много приятно иzненадан от кожата й. Да видим на пролет как Ще е, когато вси4ко около нас цъфти, ако и тогава е ок Ще премахна крема лека по лека. И Милена не zаспива сама, единия от нас стои до леглото й докато е zаспала, което отнема 45 минути
Смятаме преz праzниците да направим опит да я оставим сама да си zаспива
Иленке, на мен не ми свърШва май4инството (нямам такова
Бубка, zавидях ви, страхотни снимки
А Дани е много сладък 
Сигурно zабравих пак полувината, иzвинете ме, но и кафето го иzпих само на половина

.Момичента нямам никакво време да пиша, но да пропрочитам все си открадвам
.Не се налага никакво лечение, а само надеждата че стомахчето му не е чак толкова уютно за гадните бактерийки
.Надявам се като се върне в яслата да си възвърне старите навици, защото....
.

Веднъж рева половин час и гледаше с един празен поглед и като накрая успя да види къде се намира и да ни познае, нямате си представа как ни се е радвал и гушкал. Какво ли изживяват милите душички.
Ужасно съм ядосана, още не съм й звъннала, защото Яна предполагам, че спи. Кажете ми какво да направя по дяволите. Значи когато се държиш добре с един човек, допускаш го до детето си, имаш му доверие и той ти се качва не на главата а не знам къде
)
при мен го е имало същото. Имам чувството, че като сме по-малки и си мислят, че ние не можем да си гледаме децата, а те ще ни учан