Снимките от рождения ден вчера са страхотни - и варненските, и софийските

Вчера на прощъпулника Ема постоя доста време без да вземе нищо, само седеше и гледаше всички гости около нея и не поглеждаше към наредените неща - накрая се наведе и безапелационно грабна моливите, които бяха наречени за архитект. Преди това падна и се удари много лошо в ръба на спалнята, сега е синя и подута като боксьор, много плака, но днес вече е забравила за раната. Имахме много гости, но все близки и малко роднини - беше голяма лудница, създадена най-вече от децата, които просто преобърнаха къщата наопаки и после не можах да си позная спалнята изобщо, камо ли че съм била чистила преди това - здраве да е , важното е, че всички си изкараха страхотно. направих греяно вино, което много се хареса и се изпи изцяло, също така и 2 торти, които се изядоха....ще пусна снимки довечера.

И да се похваля - спалнята ми вече е обзаведена и снощи спах като хората, а и Миташки се буди само 2 пъти за вода. Направо райска работа.
В резултат, нямаме твърд режим, нито на спане, нито на хранене. 
Мина разстоянието между масичката в хола и канапето сама за да вземе едни салфетки от ръцете на майка ми. Верно, че това разстояние е само метър и половина някъде, но пък го взе съвсем сама. Дано пак се престраши, аз няма да я карам. И дано скоро и ние да правим прощъпулник!!!!

В резултат на това е много отпусната и мрънка постоянно, направо ми се къса душичката...Никога досега не е била толкова зле, но явно при нея се е наслоила вирусна + бактериална инфекция
Надявам се утре вече да видя подобрение