Отговори
# 210
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МИТКО!!! ДА РАСТЕ ЩАСТЛИВ И ИГРИВ!!!!

ЧЕСТИТО И НА МАМА МОНИ!!!

Клю, не мисля, че татко вците ще искат да се ангажират с костюми. А както се очертава те ще гледат децата по стаите, така че.... Mr. Green

За Р.Д. - няма смисъл двете тържества да се сливат. Наистина е по-удачно децата да са отделени в отделна зала, в която да не се пуши, да не пречим на останалите хора и т. н. Иначе за вечерята и аз съм за по-ранен час - всъщност гласувах за 19.00 часа, защото Алекс по принцип заспива рано и ще трябва гледача-татко да си е похапнал поне преди да го оставя в стаята (иначе втори път няма да иска да дойде Joy). Но дори и да е по-късно вечерята винаги има вариант - ще го сменя да си хапне на бързо Mr. Green

Дени, и аз искам да ти благодаря за перфектната организация, за енергията, която отдели за да подготвиш всичко (вместо да си почиваш или гледаш Тедката), и затова, че го направи с толкова желание!!!   bouquet Това е за теб:

# 211

Честит рожден ден на Митко! Нека расте здрав, щастлив, умен, красив...Слънчево детство!

За мама Мони -

Гледайки анкетата, виждам, че желанието на повечето от вас е вечерята да бъде от 19ч. ...ще я преместя...надявам се от ресторанта да нямат нищо против...

Само да напомня, че за детското парти, освен торта, не съм поръчвала нищо друго...мамите и татковците ще могат да ползват услугите на бара на ресторанта за кафе, безалкохолно и т.н.

За тези, които са пропуснали, напомням, че в съседните два хотела има закрити басейни...така че ако желаете, носете си бански...

В хотела, както и в другите два, се предлагат масажи...в съседните хотели има повече спа процедури, но са скъпи...

Напомням, че не е необходимо да си носите печки или т.нар.духалки...в хотела е топло...за моите разбирания е даже доста топло...

Намя установен час за настаняване, но стаите се напускат до 12ч...

Това е, за което се сещам в момента...ако имате въпроси - ПИТАЙТЕ!!!

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 10:38 от Дени4ka

# 212
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МИТКО! ДА Е ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ, ВЕСЕЛ И ИГРИВ!
На мама Мони весел и незабравим празник

Дени, всичко което си направила досега е чудесно, поздравявам те за това  bouquet  bouquet  bouquet

nadi_mishi, за Шипка ще питам мъжа ми като се върне за обяд, и ще пиша тогава.

И нашият тати със сигурност няма да е с костюм.

Карилче, и на мен ми харесва идеята за стихчетата. Ако решиш и имаш време да ги пишеш ето секретното инфо за нашия татко-казва се Николай, машинен инженер е  и след раб. време поставя дограми и  изработва щори / в последното участвам и аз, т.е. бизнеса си е мой и той ме е работник Laughing Mr. Green/ Ако пък не стане, здраве да е важното е че ще се съберем и повеселим заедно Hug

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 11:30 от Angeliha

# 213
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МИТКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ДА Е ВИНАГИ ЗДРАВИЧЪК И МНОГО ПОСЛУШЕН!!!!!!!!!!!!!!

И аз като Гадамер, предпочитам да вечерям след като Ники си легне, че той на едно място не застава. Но пък си ляга и късно към 21.30, така че каквото и да решите на мен все ще ми е удобно. Ще се нагодим. Все пак е една вечер.

На рожденния ден на баща ми го накърмих в една градинка и човека спа на жива музика до 1 през ноща. Mr. Green А беше и по-малък. Ще се справим.

Деничка, и аз много ти благодаря за ангажираността и желанието, с което организираш всичко.  bouquet  bouquet  bouquet

Карил, ако все пак решиш да осъществиш идеята си, която е страхотна и мисля, че никой няма да се черви, нашият татко се казва Димитър и е ел. проектант (инженерин), запален скиор и много грижовен татко. Ако това не свърши работа кажи. А пък ако не ги стигне вдъхновение здраве да е . И без това ни даваш настроение тук във форума. Hug

За украсата - ще взема балони. Мога да взема и един надпис ЧРД, който видяхте на снимките. На място ще преценим кое да използваме.

Какви костюми ние отиваме на купон.  Laughing

# 214
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТАШКИ!!!

НА МАМА МОНИ ВЕСЕЛ ПРАЗНИК

А аз искам да подаря виртуално това на Дени за прекрасната организация за СЗ!!!! И много съжалявам, че няма да имам възможност да се възползвам от нея. Но бях свидетел тука и в чата колко желание и енергия вложи в организацията и сега ми става малко мъчно, че и се създават главоболия в последния момент...

# 215
  • на странно място ......
Честит първи рожден ден на Митко да е жив и здрав, послушни родители да има и безгрижно детство!!!
Мама Мони, честит празник и на теб много да те радва малкото човече и да порастне силен и добър мъж!!!

Момичета днес сутринта Диляна направи първите си самостоятелни крачки, направо се разплаках от умиление. Вие сте първите с които споделям. Ех колко бързо порастнаха тези малки сладури и сладурани!!! Grinning

Момичета желая ви най-приятното изкарване на празника в Стара Загора, съжалявам че няма да дойдем и ние, но догодина живот и здраве!!!

Майчета, включете ме в този чат и аз да съм в крак с новостите  Laughing ако може  Praynig в Скайп името ми е Sbruny

# 216
Честит рожден ден на Митко.Да расте умен и силен мъж за радост на мама и тати.Весело изкарване на празника.

# 217
  • София, Дианабад
Честит рожден ден на Митето! Да е здрав, послушен както досега, да расте едно засмяно и много щастливо момче!

Честит празник и на теб, Мони! Бъди горда майка на това прекрасно момченце!

За мен днес също е малък празник, защото бях щъркелче точно преди 1 година  Laughing Laughing : Laughing
 Sad
Дени, думите са малки в сравнение с усилията, които положи, за да организираш това събитие, но все пак едно голямо БЛАГОДАРЯ! 

Относно часа на вечерята - за нас няма особено значение, Борис заспива по-късно, има бебефон и т.н. 
Свещичка да взема ли за тортата? Сигурно сте се сетили, ама да си питам ..  Simple Smile

Карил, ако ти дойде всъхновение за татковците - Георги е консултант по мениджмънт в момента,  обича да ходи на риба, да кара ски, макар че отдавна не му се е случвало, много обича да пътува и не се сещам повече.

Ох, обещавам днес да пусна снимките от Париж!

# 218
  Ей мацкиии ,това за костюмарството ми дойде от снимките на др.Дженд -на техния РД той е костмар,та за това реших да питам ,че да не се изложи нашия татко и да дойде по бели -гащи бански smile3532
   Само искам да вмъкна,че на Софийския РД малчовците издържаха 2 ч ,а сигурно можеха и още,но трябваше да се изнасяме.Така ,че ако си мислите ,че ще хапвате спокойно в 19х се лъжете,времето ще лети мнго бързо и като нищо дребчовците ще откарат до по късно.Можем да им вземем солети и др.мъндзърски хамки.За камера ами аз мога да взема,Ети предполагам също newsm78.
    Петя-снощи забравих -ама сега няма да пропусна-много се радвам,че сте по-добре.И на всички болнички-по бързичко да оздравяват Heart Eyes
    КОЙ щЕ НОСИ ЛИСчЕТА ЗА ИМЕНАТА НЕ РАЗБРАХ,а колкото до изненадката на Карил ще е страхотно ,аз вече и писах на лични .
 Др.не се сещам,а да който има помпа да носи ,че ще има бая балони за надуване....

# 219
за присъстващите в СЗ - моля на лични по нещо за мъжОвете ви, може име или хоби, професия...нещо най-характерно за татковците на ноемврийчетата..та да напиша фермана за събота.. ooooh!Уффф ще бъде забавно  Hug ДАНО ми дойде Муза Доколенкова на гости..

# 220
   [b] Честит рожден ден на Митко и на всички дечица,празнували през последните няколко дни!Да бъдат живи,здрави и весели дечица![/b]
  Ние сме по-добре,разминахме се без лекарства!В събота,живот и здраве сме на линия.
  За нас също няма значение кога ще е вечерята.Благодаря ти Деничка за всичко.Аз самата съм се нагърбвала с организацията на подобни събирания и от опит знам,че няма как да угодиш на всички,така че да не ти пука.Всичко ще е перфектно,от нас зависи!
  В колко мислите да тръгнете от София?Аз дори незнам колко време се пътува оттук до СЗ.
  Аз също мисля,че е добре да си сложим листчета с  имената/може и само един човек да ги напише,но пък незнам кои ще сме /.
    Карил,ние сме без таткото,така че ще ти дам инфо за мен или сестра ми,която ще е с нас или за таткото независимо,че не присъства,както решиш.Възхищавам ти се,че си толкова заета с Дани,но намираш време да осъществиш такива свежи идеи!
  Целувки от нас със София!

# 221
  Здравейте,момичета!
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ МИТКО-ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,ВЕСЕЛ И ЩАСТЛИВ ЗА РАДОСТ НАЙ-ГОЛЯМА НА МАМА И ТАТИ!!! newsm59 newsm38
 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕБ,МАМО МОНИ  bouquet
  Момичета,от снощи съм с температура и страшна кашлица TiredНе знам настинка ли е,грип ли е,но съм като парцал-ако не се оправя до събота,с огромно съжаление трябва да ви кажа,че ние няма да дойдем в СЗ CryМного ще съжалявам,ако пропуснем събитието,което чакаме вече месеци,както и възможността да се запозная на живо с всяка една от вас,и с малките бебунковци,разбира се Sad
   Прегръщам ви Hug

# 222
 nbirthdayЧРД НА МИТКО - ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО ПАЛАВ И ЩАСТЛИВ! nbirthday
Малко офф от трескавата организация за РД-то Mr. Green: имам страхотен проблем с вземането на урина за изследванията на Димана. вече регистрирах 4 неуспешни опита, като преди малко Димана заспа докато я чакалих с чашката ooooh! както си беше излегната на дивана, понапече я малко слънчицеее и айде отнесе плувката Mr. Green а аз седя с кашка в ръка и  hahaha
И друго въпросче - давайте идеи за коледни подаръци за дребосите, че след РД-то тя вече има толкова нови неща (играчки и дрехи), че аз съм без грам идея
много Hug от нас с Димана

# 223
  • София
Момичета страшно ви благодаря за пожеланията за моя малък, прекрасен мъж! Да ви кажа честно за малко да се разплача от умиление като четях поздравленията! Направо не мога да повярвам, че мина една година откакто родих това фантастично дете, но е факт! Благодаря ви още веднъж!!!  Hug Hug Hug

# 224
Софи,дано бързо да се оправиш!Стискам ти палци!
Предлагам новата тема да е "На купон в Старозагорски бани,НОЕМВРИЙЧЕТО ви кани!
    За Коледа ще купя някаква не много скъпа играчка!И без това всичко и омръзва страшно бързо,за баткото така желания от него голям аквариум!Подаръци за нас няма,защото купуваме на всички   роднински и приятелски деца.Радостта в очите им е всъщност най-хубавия коледен подарък за мен и съпруга ми!

Общи условия

Активация на акаунт