Отговори
# 165
всички болнички да оздравяват бързо.  Peace
Lightblue, бравос !!! много хубави неща си сътворила. Hug

# 166
Ауууу няма никой- ни гост, ни член.
Да ви попитам за общия рожден ден, каква е точно организацията? Към колко ще се събираме? Sorry ако е обсъждано, но нали чета малко по диагонал, може и да ми е убягнало.

# 167
Здравейте момичета!
Ще чета после.. вмъквам се само да отчета дейността си от тази нощ - качвах снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177847&photo=289
от рождения ден на Дарин..
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=196302&photo=1
и от варненския рожден ден (това са само мои снимки).. а всички бяхме с фотопарапати Simple Smile

# 168
Здравейте момичета!!!

Много ви благодаря за пожеланията и виртуалните подаръчета за моя малък (вече голям мъж)!!!
Радвам се, че с Виктор сме част от този неповторим ноемврийски отбор  Hug
Черпя с малко закъснение, но програмата ни беше много натоварена, почти 3 дни "яли, пили и се веселили" . Та хапнете си за негово здраве:

Ето и снимки от нашия рождения ден:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=195844

Много съжалявам, че не сме присъствали на Варненския рожден ден, но не знаех  за него  Confused
 Много са сладки мъниците! Да са ни здравички!
 Болничките бързо да оздравяват!

Ние имахме премеждие вчера. Виктор се е събудил и решил да излиза от кошарата, а тя е доста висока и паднал. Като го видях тупнал на земята, щях да припадна, а той ми се смее.   ooooh! Огледах го - нямаше зачервени и подути места, явно е паднал на дупе  Thinking
Снощи се наложи да обезопасяваме кошарата с едни летви, дано да помонат да не се случват повече такива висши акробатики  Naughty

Simona, да, ние спечелихме 2-ро място на с. БЕБЕ, браво за наблюдателността ти  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 02:50 от SANTANGELA

# 169
  • София
Да и днес няма рожденици. Въобще празниците като гледам са към своя край. Остават само още 5-6 рождени дни и това е.

Разглеждах новите снимки на рождениците и си личи, че навсякъде е било много весело.
Ели радвам се, че операцията е минала успешно. Сега само бързо възстановяване Praynig
Ради стига с тия дупки я виж какви чудесни неща си сътворила. Браво Hug
Сантанджела как е успял Вики да прескочи решетките. Те не са ли достатъчно високи? На нашето легло Митко като се изправи му се вижда само главата и раменете.
Петя как е Монито днес? Надявам се по-добре.
Крео аз съм с две леви ръце при приготвянето на сладки неща, но и мен ме заинтригува с тази торта да знаеш. Пускай рецепта!
Честита лекарка/зъболегарка Изабела!
Гуги нашият режим на спане също е вече от 2-3 м. Преди спеше по 40 мин. и сутрин, но вече не. Пробвах да го слагам към 11 ч. с идеята да промениме режима заради зимата, но нищо не става. Въобще не заспива, а беснее в леглото и накрая се нервира, че е там и почва реееев. Така че при нас твоят номер не стана. Такъв ще ни е явно режима. Лошото е, че така изпускаме всички софийски срещи, които като гледам все се правят около обяд. Mr. Green Но здраве да е.

Ама тук наистина е много тихо. Май все по-малко момичета влизат и пишат. Защо така newsm78Хайде момичета включвайте се по-активно, че много скучно е така!

# 170
Здравейте милички!  Hug

Благодаря за хубавите думи и се радвам, че са ви харесали нещата  Simple Smile

Ели, радвам се, че всичко е минало успешно  Praynig
Крео, много е сладък малкия рожденник.И аз искам режцептата за тортата.Браво на теб, страхотна е!
Вени, Дарко е много порастнал и много хубав.
Габи, София е истинска малка принцеска, много красива. Hug

Иначе ние сме добре, Теа дивее, вече пие сама от нормална чаша, без да се залива, но не и слагам много вода вътре.Слага каквото й попадне под ръка на ухото, а ако няма какво си слага ръчичката и започва "Ало, ало, Маама".Много е смешна, види ли, че някой говори и започва с нейното ало.

Желая ви приятен и спокоен ден   bouquet

# 171
Честит рожден ден на патерица на Вилхелмина на sheherazada, на Йоана на Фъстъчка, на Златина на ZLATNA, на Питър на julia asenova, на Мартин на mina77, на Дарин на Вени, на Александра на lavitsata1000, на Анна - Мария на mama_na_anika, на Кристиян на Теди91, на Михаела на nadi mishi, на София на goris, на Виктор на santanqela, на Габриела на афродита, на Моника на Pam219, на Йоанна на blaq, на Моника на pebble, на Алекс на Бубалина, на Мая на bebonina, на Борис на София, на Никола на kreo, на Алесия на Бимба25, на София на SOPHI!
  Нека всички те да са здрави,умни и щастливи деца и нека късмета не ги напуска през целият им живот!

Честит рожден ден и на всички мами, които празнуваха през този хубав месец! Нека винаги да са здрави и много обичани и желани!
Да ви се оплача - Боил днес падна от леглото и си трясна носа и челото Sad! Сега си играе, хили се, не изглежда вял и отпаднал, нито е раздразнителен, не е повръщал, само му потече съвсем малко кръв от носа / нали фрасна и него / и се чудя дали да го водя на рентген в Пирогов! Има ли смисъл и да го облъчват  newsm78!

# 172
  • София
Ели, радвам се, че операцията на майка ти е минала успешно!

Крео, много е сладък Ники. Браво за тортата.

Вени, Дарко е голям чаровник!

Габи, София е много красива малка госпожица.

Сантанджела, не мога да повярвам, че Вики е паднал от кошарата Shocked Много са хубави снимкито от рождения ден!!!

Ради, страхотни неща си сътворила Peace Наистина си личи, когато едно нещо е правено с вкус!!!  Peace

Изабела, и моя Алекс ще става стоматолог, но сме далече от вас да си отворим кабинет заедно Wink

Рени, наблюдавай Боил и прецени дали наистина има нужда да го водиш.

Симона,все забравям да пиша, че сте страхотни на партито, а Симито е голяма кукла!!!

# 173
Здравейте, мадамки! Hug

На мен напоследък не ми остава много време за форума Sad Просто, когато Тедката е буден ме "ревнува" от компютъра, а когато спи гледам да си свърша домакинската работа или да си почина, лежейки на дивана и гледайки някой филм...

Габи, Креми, малките ви съкровища са много чаровни и пораснали...предполагам, че на живо още повече ще се впечатля от тях Wink
Креми, тортата, която си направила е чудесна! БРАВО! Peace
Варненки, голям купон е имало край морето, а!!! Simple Smile
Елимира, радвам се, че всичко при майка ти е наред. Пожелавам й бързо възстановяване! Praynig
SANTANGELA, хубаво е, че Вики се е разминал само с усмивка...странно е обаче как е паднал? Нали казваш, че е висока кошарата? newsm78 Направо ме накара да се замисля дали и Тедката няма да го направи този номер...
Peti_n, за каква организация питаш? Празненството на дребосите ще е около 17ч. и ще си разменяме подаръци на принципа на томболата...Мамите от София са взели украса...а родителското тяло, т.е. ние, ще празнуваме вечерта от 21ч. в ресторанта Wink
Рени, ти си прецени дали да го водиш? Защо не се консултираш с педито? Аз лично бих го направила...имам предвид консулта...
gadamer, да ви е жива и здрава малката архитектка...Да е една от най-добрите в тази област, да е добре заплатена и живот и здраве да проектира къщите или вилите на ноемврийския отбор Mr. Green

Още нещо щях да пиша, ама забравих Embarassed ама тъй е...не пиша, не пиша и после цял ферман и пак с пропуски Grinning

Хубав ден и приятни разходки! Heart Eyes

# 174
Здравейте мами,
Докато остане време да пиша ... минах през 3 теми  Embarassed
От много време не съм писала, първо да поздравя всички рожденници настоящи и бивши.
Ние сме все сополиви и много се притесних да не ни се наложи пак да пием антибиотик. За рожденния ни ден бяхме. Сега се постабилизира, ама и това време, през прозореца изглежда супер а като излезеш навън стуууд. Дано се оправи Георги че да го пусна малко в парка да побяга. Иначе в къщи пощръклява-има енергия а друстайният апартамент му стана тесен за бягане.  Как се справяте с този проблем в студа?

# 175
Здравейте, момичета  Hug
Благодаря на всички - Моника чак днес е вече без температура  Praynig Незнам какво беше това чудо, но се измъчи детенцето 4 дена. От днес пък е със ситен обрив по лицето, корема и гръбчето  newsm78 Чувала съм, че е възможно от високата Т да се получи обрив, но нямам идея дали е от това  newsm78 Ще питам днес на прегледа.
Рени, виж за травми по главата - цицини, рани; ако няма нищо, няма нужда да го водиш  Peace

Ето снимки и от РД на Моника:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177847&view=1&photo=297 и нататък.

# 176
  • София
Здравейте, мамчета!

Петя,  радвам се, че Моника е по-добре.

Хайде вече стига болни дечица.

Рени,SANTANGELA, много са пъргави малчуганите ви. Дано няма последствия от паданията им.

Страхотни са всички пораснали дечица, но да знаете, че на живо са още по-сладки.

Ради, поздравления!
Розичките са чудни.  bouquet

# 177
  Hug   Heart Eyes      bouquet   
 аз като Деничка нямам време изобщо, като спи Вики полягвам, че по цели нощи не спим - поникна ни преден кътник /ако е правилно така да се каже, но най-добре да каже Алекс на Верчето  Joy /
Нямам търпение да се  видим в съботата.
Дени, казваш че от 21ч ще е яденето за нас така ли? Не може ли от по-рано да ни сервират и да се редуваме с татковците - единя в залата за децата, другия малко почивка с питие и папане... Че аз до 21ч ще умра от глад и жажва да подпийна  Embarassed
Рени, ако искаш за да ти е по-спокойно звънни на Иванова да си каже тежката дума. Стискам палци да няма проблеми  Praynig
Целувки и до скоро!
В събота карайте бавно и Господ да е с всички ни и да ни пази от лудите излезли на пътя  Praynig

# 178
МАМЧЕТА И АЗ ДА ПИША КАКВО НИ СЕ СЛУЧИ!Аз отидох на магазина,а мъжа ми сложил Криси в кошарата и отишъл до килера,и какво мислите...Мъжа ми вика чувам само едно мрънкане,което се приближава към мен,обръщам се...и...Криси стои зад мен.Нашия как е слязъл,не се е чуло нито падане,нито рев-НИЩО.Предполагам че се е хванал за бравата,добре че е била табуретката да подпира вратата,но как се е прехвърлил...???На всичкото отгоре кошарата ни е висока,защото мъжа ми и сложи още 2 чекмеджета!!!Мамчета,децата ни пораснаха,трябва да ги пазим още повече. PraynigБлагодаря на Господ че нямаме травми.

# 179
T@LI, избрах този час, защото мислех, че повечето деца по това време вече ще са по леглата...несъобразих, че има и по-късно лягащи Embarassed Смятам, че няма да е проблем да изтегля вечерята половин-един час напред newsm78
Все пак и другите да кажат...за колко часа да е?

Общи условия

Активация на акаунт