Отговори
# 180
Ако са съгласни другите - нега да ни сервират масите към 19,00ч, пък кой когато иска ще похапва. Защото мисля, че при доста от децата след като заспят ще има поне по един родител и така този който остане горе в стаята ще виси гладен и нищо не видял от вечерта...
Аз поне ще трябва да си вися при Виктор след като заспи, че напоследък се буди и ако не ме види започва да плаче "мамааа" и Андрей ми го носи.
Хубав ден ви желая!

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 15:16 от T@LI

# 181
  • Плевен
Ако са съгласни другите - нега да ни сервират масите към 19,00ч, пък кой когато иска ще похапва. Защото мисля, че при доста от децата след като заспят ще има поне по един родител и така този който остане горе в стаята ще виси гладен и нищо не видял от вечерта...
Аз поне ще трябва да си вися при Виктор след като заспи, че напоследък се буди и ако не ме види започва да плаче "мамааа" и Андрей ми го носи.
Хубав ден ви желая!

Аз съм съгласна за 19 часа. Михаела заспива в 21:00 най-късно 21:30. И после ще трябва да стоя при нея или да се сменяме с баща й. А се притеснявам да я оставя сама в стаята. Аз даже бях останала с впечатление,че нашето похапване ще е заедно с детското,че после ще е по-сложно.
Или в краен случай ще вземем една баба,ако има тройна стая. Но Деничка ще каже.

# 182
Хубав ден ви желая!

Напълно съм съгласна.
Всъщност ако е в 21 ч. ще трябва да стоя със заспалия си син в стаята и няма да мога /или таткото/ да присъствам на вечерята. Дори и за вземем бебефон, няма да мога да го оставя сам, т.к дали ще има достатъчно контакти за приемниците? И стаята няма ли да е отдалечена?

А какво пречи да са едновременно бебешкото парти и вечерята за възрастни, както споменава nadi_mishi?

Лайтблу, наистина са страхотни нещата ти за Коледния базар. Много са красиви розите, а идеята за късметче страшно ми допада.

Болничките да оздравяват!

# 183
  • Плевен
Ако и другите се съгласят ще стане по-добре двете партита да са едновременно,за да могат и двамата родители да похапнат спокойно,а който има възможност ще си продължи до по-късно по нощите Grinning
Това е само мое мнение,дано не се натрапвам Embarassed

# 184
Най-после и аз спретнах един албум на Георги със снимки от рожденния му ден. Който иска може да го види тук:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=196378

Лека вечер от мен!

# 185
Защо като желаете да се съчетаят двете неща, го казвате чак сега?!? Аз мисля, че като предложих РД да е от около 17ч., а ние да празнуваме после, никой не каза, че е против и че предпочита друг начин на празнуване...тогава нямаше да ангажирам зала и 26 дребоса щяха да щъкат между краката на сервитьорите...

Обсъдете какво желаете...аз ще го изпълня и ще направя корекции, за да няма недоволни...

# 186
Здрасти..
Дени, много сме, и всеки със собствена идея Simple Smile
Мисля че няма как да сме всички край масата, освен ако не наемем една гвардия детегледачки да стоят по стаите.
Ако искате вечерята да е от 20 ч., че да не стоим гладни до късно... но иначе да не ги смесваме - детското парти да е за децата.. да дивеят, да се изморят, да си ги гледаме да не стане някоя беличка...
После ще си говорим, ако искаме и цяла нощ.. който има сили и желание.. Едното ядене няма да ни направи по-щастливи.

# 187
Дени, за мен няма значение! Боил веднъж заспива по-рано, веднъж по-късно, ама аз си водя двама гледачи  Mr. Green!
Иначе за падането -не го заведох! Отказах се особено след като Карил ми каза, че в Пирогов на малките не им слагали манти, за да не се облъчва тялото, а им облъчват всичко! Той си изглежда добре, наблюдавам го внимателно за промени в поведението! Преди малко пак ми се изправя да ходи по леглото  #Cussing out, сякаш не падна от там сутринта! Цицина почти няма и е малко по розово мястото! Притеснява ме дали няма отток на мозъка, но тогава се повръща, а той не ми е повърнал до сега! Все пак ако стане нещо такова - веднага отивам на лекар! Соня, обадих се веднага на Иванова и точно тя ми каза да ходим в Пирогов!
 Ей го, сега ближе прозорците  ooooh! . Добре, че всяка сутрин ги бърша  Mr. Green!
Охххххххх, Вили днес ще ме побърка  Crazy! Толкова е лигав, че накрая няма да се огранича само със забележки и натякване, ами и задника му ще пострада! Прибра се в 15 часа от шах и още нищо не е направил с домашните  #Cussing out !
  Хайде, до...   bouquet

# 188
Весе, Ети, трябва да се разберем за придвижването към Стара Загора! Кой ще взима багажа на Весето, кой Ради Simple Smile? Пишете ми в Скайпа или на ЛС, за да знам  Peace!

# 189
Здравейте! Hug

Мисля че няма как да сме всички край масата, освен ако не наемем една гвардия детегледачки да стоят по стаите.
Ако искате вечерята да е от 20 ч., че да не стоим гладни до късно... но иначе да не ги смесваме - детското парти да е за децата.. да дивеят, да се изморят, да си ги гледаме да не стане някоя беличка...
После ще си говорим, ако искаме и цяла нощ.. който има сили и желание.. Едното ядене няма да ни направи по-щастливи.

Така мисля и аз thumbsup
Ние сме от късно заспиващите /последните седмици заспива към 22.00-22.30/, но знам ли какво ще реши точно тази вечер Мими. Аз гласувах за 20.00 но всъщност за нас няма голямо значение. Пък ще мислим как ще процедираме със спящата Мими/ако заспи по рано/ на момента. Детското парти е добре да е отделно, че нали за това  се събираме. 

Момичета вие давате ли някакви витамини на децата си. Аз питах нашата докторка и тя ми препоръча МултиСаностол, ама все още се чудя дали да давам въобще...

# 190
Здравейте! HugМомичета вие давате ли някакви витамини на децата си. Аз питах нашата докторка и тя ми препоръча МултиСаностол, ама все още се чудя дали да давам въобще...

Аз също давам от две седмици Саностол за подсилване на организма...доки ми каза да изпие едно шише...било достатъчно Peace

# 191
  • Ботевград
Аз давам Мулти витамол на Д-р Тайс  Peace

# 192
  • Пловдив
И аз давам Саностола по препоръка на педито Peace
А като чета какви пакостници са станали тези малчугани...как прескачат тея кошари newsm78 newsm78...???Направо се чудя #Crazy

# 193
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз гласувах за 21.00 часа, защото Ема заспива към 20.00-20.30 и всъщност в 21.00 ще може спокойно с Виктор да си вечеряме и двамата. Ние няма да пазим Ема горе, т.к тя отдавна си спи сама в стая и  не се буди, а даже и да се събуди, ние ще носим бейбифон. Цяло лято сме процедирали по този начин по хотелите - приспивам я, взимам бейбифона и си слизам в ресторанта, където си хапвам на спокойствие.
И още нещо - никога не мога да се наям на спокойствие, ако Ема щъка наосколо, това значи само с нея да се занимавам, няма да мога да се отпусна, затова предпочитам, когато хапвам тя да спи. И не мисля, че е подходящо да сливаме двете тържества, защото така няма да се получи добре нито едно от двете. Не знам за вас, но аз мисля да се веселя, да си пийна  и да си хапна на спокойствие, а това не става, когато наоколо щъкат 30 бебета, някакси едното е бебешки купон, където ще обръщаме внимание на малките, а другото е купон за възрастни, където бебетата нямам място според мен. А и предполагам, че пушачите ще искат да пушат и няма да им върви много много ракийката без цигара. Вярно, че се събираме , за да направим детски рожден ден, но някакси идеята беше също така и възрастните да се съберем и да се опознаем.

В крайна сметка казах в чата, че ще се съглася естествено с резултата от анкетата, нека мнозинството определи....

Витамини не съм давала досега.

# 194
Мале много са подвижни малките мишоци, а кога беше времето, когато както ги сложиш да спят, така се събуждат. И  ние сме много подвижни, но се научихме сами да слизаме от леглата и като се събуди, ако не си е в кошарата си слиза сама.
За рождения ден- за нас няма проблеми, който и час да изберете. В крайна сметка важно е да се съберем и запознаем. Не мога да кажа точно час, защото ние сме от късно лягащите. Ето и сега вършее.

Общи условия

Активация на акаунт